Jump to content

[Note 8] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

....Ψιλοχάλια τα βλέπω....,,μέτρια πράγματα.

Δεν γυρνάς ξανά στο S8+ να βρεις την ησυχία σου? Γιατί θα τρελλαθείς στο τέλος και θα τρελλάνεις και εμάς.

Άσε μην πάθουμε καμιά κρίση άγχους και τρέχουμε στους τρελλογιατρούς!...Και τί να του πείς του δόκτορα? βλέπω μπαταρίες στον ύπνο μου να με κυνηγάνε και με απειλούν να με αφήσουν χωρίς κινητό στη μέση του δάσους??

Μπα, θα πάω στο s6 edge που έβγαζε 6 ώρες οθόνη σύμφωνα με κάτι τύπους σαν και σένα.. Το πενακι θα στο χαρίσω να το βάλεις εκεί που ξέρεις..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 605
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:p Πλακα εχετε με τις μπαταριες πεθανα στα γελια . Ενταξει ο καθενας εχει τις προσωπικες απαιτησεις και ενδιαφεροντα για καθε συσκευη . Βεβαια μια ακριβη ναυαρχιδα περναει παντα απο αυστηρα κριτηρια γιατι απλα ειναι ...Ακριβη . Ομως εαν διαβαζουμε και ενημερωνομαστε για την πολιτικη καθε εταιριας που μας ενδιαφερει θα εχουμε μια πληρη αποψη χωρις να μας "χαλαει" κατι μετα την αποκτηση του . Πχ. για την Samsung ξερουμε απο πριν που δινει μεγαλυτερη εμφαση και που μικροτερη.Το θεμα της μπαταριας ειναι μια σταθερη κατασταση ,ουτε πανω ουτε κατω.Βαδιζει με μια συγκεκριμενη πολιτικη οτι μεγαλε θα το κανεις μια νορμαλ χρηση θα σου βγαλει μερα και το βραδυ που θα πεσεις για υπνο αστο στο φορτιστη.Αλλες εταιριες εχουν αλλα. Βαζουν μεγαλες μπαταριες με "οικονομικους"επεξεργαστες αλλα και φθηνες οθονες με αποτελεσμα να σου δινουν ρευμα και την επομενη μερα.Αρα..δεν χρειαζονται εντασεις για κατι που ειναι λιγο πολυ γνωστο.:rolleyes: Edited by s_wind

Παιδιά, καλή ή κακή αυτή είναι η μπαταρία του Νοτε 8. Σε κάποιους αρκεί ενώ σε άλλους δεν φτάνει.

Όλοι συμφωνούμε ότι αν την είχε και λίγο μεγαλύτερη (για την μπαταρία μιλάω) θα μας ικανοποιούσε όλους περισσότερο, αν όμως έφτιαχναν το τέλειο κινητό τότε δεν θα υπήρχαν τα περιθώρια εξέλιξης και περαιτέρω οικονομικού οφέλους για την κάθε κατασκευάστρια εταιρεία.

Όπως κι αν έχει δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας, να εκνευριζόμαστε να χάνουμε την ηρεμία και την ψυχραιμία μας και να προβαίνουμε σε ασεμνους χαρακτηρισμούς για τους συνομιλητές μας. Ας κρατήσουμε ένα στοιχειώδες επιπεδο και πολιτισμό, δεν υπάρχει λόγος να θυμίζουμε την ελληνική Βουλή με ατέρμονες διαλόγους χωρίς ίχνος σεβασμού και Πολιτισμού.

Ο καθένας έχει την άποψη του και είναι σεβαστή, παραθέτει τα στοιχεία του και ο αναγνώστης θα διαβάσει και θα βγάλει το συμπέρασμα του!

Μπα, θα πάω στο s6 edge που έβγαζε 6 ώρες οθόνη σύμφωνα με κάτι τύπους σαν και σένα.. Το πενακι θα στο χαρίσω να το βάλεις εκεί που ξέρεις..

Εντάξει...εντάξει....χαλάρωσε. Και στο s6edge, και στο s7edge και στο s8-s9-s10....και όπου αλλού θέλεις πήγαινε, τουλάχιστον να ησυχάσουμε από σένα.

Όσο γιά το πενάκι...κράτα το εσύ, σίγουρα θα το χρησιμοποιήσεις καλύτερα από μένα..

Edited by frix_ath

Αν και ήμουν σίγουρος για την αυτονομία της συσκευής πριν την κυκλοφορία της μιας και με 3300 μπαταρία και 6.3" δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερα τα πράγματα ευχαριστώ τις αναλυτικές διευκρινήσεις από τους συμφορουμητες Megatron και Νίκο. Πλέον θέλει πολύ σκέψη η αγορά της συσκευής μιας και είναι σίγουρο ότι δική μου μέρα θα βγάζει πολύ οριακά σύμφωνα με τη χρήση που κάνω και θα με δυσκολέψει αυτό. Θα περιμένω να δω και mate 10 pro που μάλλον θα είναι και το μόνο που θα με κάνει να αποχορηστω το εξαιρετικό σε όλα του και ιδικά σε μπαταρία Mate 9.
Λάζαρος..

Αν και ήμουν σίγουρος για την αυτονομία της συσκευής πριν την κυκλοφορία της μιας και με 3300 μπαταρία και 6.3" δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερα τα πράγματα ευχαριστώ τις αναλυτικές διευκρινήσεις από τους συμφορουμητες Megatron και Νίκο. Πλέον θέλει πολύ σκέψη η αγορά της συσκευής μιας και είναι σίγουρο ότι δική μου μέρα θα βγάζει πολύ οριακά σύμφωνα με τη χρήση που κάνω και θα με δυσκολέψει αυτό. Θα περιμένω να δω και mate 10 pro που μάλλον θα είναι και το μόνο που θα με κάνει να αποχορηστω το εξαιρετικό σε όλα του και ιδικά σε μπαταρία Mate 9.

Οντως και κατα τη δικη μου γνωμη, χωρίς να θέλω να θιξω τους υπόλοιπους (σεβαστες ολες οι απόψεις πλην της ειρωνιας), αυτοι οι 2 γραφουν ποιο αντικειμενικα απο ολους, και δεν ειναι καθόλου ευκολο αυτο για συσκευή που αγόρασες να γραφεις τα πράγματα οσο ποιο αντικείμενικα μπορεις ωστε να βοηθήσεις πραγματικά εναν υποψήφιο αγοραστη, και να μη σε παρασυρει ο ενθουσιασμός σου.

Ενα μπραβω και απο εμενα, γιατι πολλα ακουσατε απο κάποιους.

Παιδιά λίγο ηρεμία στο θεμα.....απλα Αφήστε τον εαυτό σας γράφοντας και διαβάζοντας στο φόρουμ να απόλαυσή αυτή την υπέροχη συσκευή.....μεχρι την αγορά της επομενης.....χεχεχε!!!

Εγώ μετά από τόσες συσκευές (τώρα καταλαβαίνω και τον φίλο v@ggelh αλλά και τον gkp) άρχισα πραγματικά να βαριέμαι τις αλλαγές μίας και δεν παριμενω τίποτα περισσότερο-συναρπαστικό από εδώ και από εκεί....

Ότι αφορά την μπαταρία είναι ένα πολύ υποκειμενικό θέμα που έχει να κάνει με παρά πολλούς παράγοντες...Σιγουρα το NOTE 8 με αυτά που προσφέρει σε ποιότητα οθόνης, 2 σιμ, ταχύτητα σε συνδυασμό με μια μικρή σχετικά μπαταρία για μια συσκευη τέτοιας τιμολογιακής άξιας θεωρώ πως τα παει πολυ καλύτερα από τα αναμενόμενα....Αυτο δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσενα βάλει μεγαλύτερη μπαταρία ας πούμε 4200....ολοι θα το θέλαμε πολύ όπως θα θέλαμε και το Ραδιόφωνο και τις υπέρυθρες....

Πάραυτα παραμένει η άποψη ότι η διάρκεια της μπαταρίας είναι υποκειμενική και ανάλογη πιο πολυ με την χρήση που κάνει ο κάθε ένας όπως όμως και με το στήσιμο της συσκευής... Διαφορετική αυτονομία έχει μια Samsung συσκευή με κλειστά - απενεργοποιημενα όλα τα άχρηστα για τον χρήστη προγράμματα και ιδιέτερα τις σαβουρες της Google (Google περίπτερο, Google ταινίες, chrome, gmail, drive, photo) από κάποιον που τα έχει εκεί ανοιχτά όχι απλά χωρίς να τα χρησιμοποιεί ποτέ αλλά να τα έχει αντικαταστήσει με τις στοκ εφαρμογές της συσκευης ή και με άλλες από το playstore... Διαφορετική αυτονομία έχει και αυτός που έχει βάλει όσες εφαρμογές δεν το ενδιαφέρουν οι ειδοποιήσεις ή δέσμευση μνήμης (π.χ. games, εφαρμογές office, download managers, επεξεργασία εικόνας-βίντεο-ηχου) στην αυτόματη αδράνεια από άλλους που τα έχουν όλα στο φουλ.

Όταν διαχειρίζομαι 250 με 300 mail την ημέρα την ίδια κατανάλωση θα εχω με το gmail και άλλους 3 λογαριασμούς σε σχέση με το στοκ mail app???Οχι....την ίδια κατανάλωση θα εχω χρησιμοποιώντας 2 ώρες τον chrome σε αντίθεση με τον στοκ browser ή τον opera που χρησιμοποιώ? Οχι

Και για να καταλήξω εγώ με ένα περίπου σαν το παραπάνω setup καταφέρνω χρόνους καλύτερους από όλα τα τηλέφωνα που είχα (δείτε στην υπογραφή μού και Ναι και από το Mate 9 αν και είναι ίσως ίδια η πολύ κοντα) εκτός του mate 8 και του s8+ που πιστεύω ότι μου έδινε ένα 8 με 10% παραπάνω αυτονομία....Αλλα οκ και τι έγινε....το NOTE 8 στο τέλος της 2ης μέρας (36 με 40 ώρες με sot 3,5 με 4 ωρες) το βάζω για φορτιση με υπόλοιπο 10 με 15% ενώ το s8+ ήταν με υπόλοιπο 15 με 20%....so what!!!

Θα πουλούσα το NOTE 8 σήμερα 800 ευρώ να πάρω ένα σφραγισμένο s8+ 6gb - 128gb και να μου μείνουν και 100 με 150 ευρώ??? ΟΧΙ

Θα έδινα αλλά 799 να πάρω μαζί με το NOTE 8 και το Mate 10 pro??? ΝΑΙ

Αυτά από εμένα....καλο βράδυ...και .....PEACE

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Θα περιμένω να δω και mate 10 pro που μάλλον θα είναι και το μόνο που θα με κάνει να αποχορηστω το εξαιρετικό σε όλα του και ιδικά σε μπαταρία Mate 9.

Αν σου φαίνεται εξαιρετικό το Mate 9 σε μπαταρία, τότε η αυτονομία του Note 8 θα σε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο καθώς είναι μεγαλύτερη στα περισσότερα σενάρια χρήσης . Στο διαβεβαιώνω και εγώ (είχα και το single και το Dual SIM Mate 9) και ο φίλος tsiglas λίγο παραπάνω που επισης είναι πρωην κάτοχος του Mate 9.

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ενα μπραβω και απο εμενα, γιατι πολλα ακουσατε απο κάποιους.

Χείλια μπράβω και από μένα :)

Αν σου φαίνεται εξαιρετικό το Mate 9 σε μπαταρία, τότε η αυτονομία του Note 8 θα σε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο καθώς είναι μεγαλύτερη στα περισσότερα σενάρια χρήσης . Στο διαβεβαιώνω και εγώ (είχα και το single και το Dual SIM Mate 9) και ο φίλος tsiglas λίγο παραπάνω που επισης είναι πρωην κάτοχος του Mate 9.

Σύμφωνο απόλυτα με μια μόνο επισήμανση Πανό....εχει να κάνει και με την χρήση του κάθε ένα...

Εγώ αποφεύγω τον τελευταίο καιρό να είμαι απόλυτος σε θέματα μπαταρίας γιατί η χρήση που κάνω δεν περιλαμβάνει περιφεριακες συσκευες Bluetooth, πολύωρες τηλεφωνικές κλήσεις και απεριόριστη χρήση δεδομένων 4g....Αλλα περιλαμβάνει απεριόριστη χρήση Wi-Fi, αρκετή πλοήγηση και browsing, social media...Οποτε δεν έχω αντικειμενική άποψη για έναν χρήστη που είναι ολόκληρη την ημέρα με 4g και μιλάει στο τηλέφωνο 4 ώρες.....ισως σε αυτήν την χρήση το Mate 9 και το κάθε mate 9 να τα πηγαίνει καλύτερα από το NOTE 8 και εκεί γίνεται και όλο το μπέρδεμα για τους χρήστες....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Θα έδινα αλλά 799 να πάρω μαζί με το NOTE 8 και το Mate 10 pro??? ΝΑΙ

Αν παίξει καμία απρόσμενη προσφορά την Παρασκευη θα το χτυπήσω και εγώ για δοκιμή. Περισσότερο για να δω τι δουλειά έχει γίνει στην κάμερα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ αποφεύγω τον τελευταίο καιρό να είμαι απόλυτος σε θέματα μπαταρίας γιατί η χρήση που κάνω δεν περιλαμβάνει περιφεριακες συσκευες Bluetooth, πολύωρες τηλεφωνικές κλήσεις και απεριόριστη χρήση δεδομένων 4g....Αλλα περιλαμβάνει απεριόριστη χρήση Wi-Fi, αρκετή πλοήγηση και browsing, social media...Οποτε δεν έχω αντικειμενική άποψη για έναν χρήστη που είναι ολόκληρη την ημέρα με 4g και μιλάει στο τηλέφωνο 4 ώρες.....ισως σε αυτήν την χρήση το Mate 9 και το κάθε mate 9 να τα πηγαίνει καλύτερα από το NOTE 8 και εκεί γίνεται και όλο το μπέρδεμα για τους χρήστες....

Αυτό πάντα εννοείται...απλά εγώ περίμενα καλύτερα πράγματα από την μπαταρία του Mate 9 , έχοντας στο μυαλό μου το mate 8. Δεν μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις αν αναλογιστούμε ότι ήταν και 4000mah .

Αν παίξει καμία απρόσμενη προσφορά την Παρασκευη θα το χτυπήσω και εγώ για δοκιμή. Περισσότερο για να δω τι δουλειά έχει γίνει στην κάμερα.

Άσε τώρα το θέμα κάμερας....μην ανοίγεις και άλλες πληγές....και μη μου το ανοίγεις το ριμ@δι...:D

Ωχ με τρώει τώρα...θα το ξαναπώ... ετοιμαστείτε να με φάτε...

Τις καλύτερες Φωτογραφίες ημερας που έχω βγάλει ποτέ στο αυτόματο τουλάχιστον όπως αυτές απεικονίζονται στην οθόνη της εκάστοτε συσκευης(mate 9, s8+, Noten8) ήταν με το......Mate 9......

Ίσως βέβαια ακόμα με ενοχλεί η αναλογία 18:9φεύγα...

Edited by tsiglas

Τις καλύτερες Φωτογραφίες ημερας που έχω βγάλει ποτέ στο αυτόματο τουλάχιστον όπως αυτές απεικονίζονται στην οθόνη της εκάστοτε συσκευης(mate 9, s8+, Noten8) ήταν με το......Mate 9......

Πιθανο και να ισχύει. Σε τοπια και στατική φωτογράφηση -σε ημερα- ήταν πολυ δυνατό. Αν έπρεπε όμως να φωτογραφήσεις κάποιο πιτσιρίκι την είχες πατήσει. Επίσης είχε πολλά και σοβαρα θεματάκια σε video και low light situations .

Από την άλλη το mate 9 είχε την καλύτερη καταγραφή ήχου που έχω δει σε κινητό.

Edited by panosf

νασαι καλα φιλε μου.

Εγω ηθελα να δωσω απλα μια ρεαλιστικη εικονα που διαπιστωνω. Ανεβασα και τα στατιστικα μου και ο καθε ενας ας κρινει.

Ουτε τερμα ψηλα φωτεινοτητα εβαλα για να βγαλει λιγες ωρες ουτε το αντιθετο θα εκανα για να βγαλει πολλες ωστε να αποδειξω κατι αλλο.

Απο εκει και περα, ποτε δεν ειπα οτι εχει κακη αυτονομια, αλλα αν πχ με ενα s8+ εισαι οριακα μες τη μερα, τοτε ναι το νοτε 8 δε θα σε φτανει.

ΠΡοφανως αν δεν εχεις προβλημα με powerbank παρε ενα και καθαρισες.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

παρτε και στατιστικη με real χρηση:

Οι χρόνοι του note 8 που έχεις ανεβάσει ,με βάση τη δική μου χρήση (δηλαδή όχι παιχνίδια και κολοκυθιά,όχι 300 εφαρμογες και 200 tabs στον chrome ανοιχτά αλλά χρήση ως τηλέφωνο με σύνδεση 4g+-WiFi 50-50,φωτεινότητα περίπου στο 80% (σιγά μη στραβωθώ κιόλας για να πω ότι το τηλέφωνο έχει καλούς χρόνους)), είναι at par με αυτά που βλέπω στο s8+.Δεν βλέπω καμία διαφορά.

Επισης δεν έχει πρόβλημα με τη μπαταρία το 8+ μου,το έχω 7 μήνες και δεν ξεπέρασε ποτέ τις 4.30 ώρες οθόνη με υπόλοιπο μπαταρίας 25% περίπου.

Και μην ακούσω τίποτα για παραγωγικότητες,πενάκια και βασιλιάδες (όχι Νίκο από εσένα) γιατί τότε το ban το έχω σίγουρο :-)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Οι χρόνοι του note 8 που έχεις ανεβάσει ,με βάση τη δική μου χρήση (δηλαδή όχι παιχνίδια και κολοκυθιά,όχι 300 εφαρμογες και 200 tabs στον chrome ανοιχτά αλλά χρήση ως τηλέφωνο με σύνδεση 4g+-WiFi 50-50,φωτεινότητα περίπου στο 80% (σιγά μη στραβωθώ κιόλας για να πω ότι το τηλέφωνο έχει καλούς χρόνους)), είναι at par με αυτά που βλέπω στο s8+.Δεν βλέπω καμία διαφορά.

Επισης δεν έχει πρόβλημα με τη μπαταρία το 8+ μου,το έχω 7 μήνες και δεν ξεπέρασε ποτέ τις 4.30 ώρες οθόνη με υπόλοιπο μπαταρίας 25% περίπου.

Και μην ακούσω τίποτα για παραγωγικότητες,πενάκια και βασιλιάδες (όχι Νίκο από εσένα) γιατί τότε το ban το έχω σίγουρο :-)

νομιζω οτι κανουμε παρομια χρηση. φωτεινοτητα δουλευω κανονικα, ισως ουτε 80% ειδικα μες το σπιτι, δε μπορω να στραβωνομαι προς τα πανω (με υψηλη φωτεινοτητα) αλλα εξω το εχω σταθερα στο αυτοματο, μεσα μονο ισως το χαμηλωνω καμια φορα.

ΚΑτα τα αλλα, οπως ειδες εχω κλησεις και χρηση λιγο απο ολα.

Η χρηση που ανεβασα ηταν 80% wifi καθως ημουν γραφειο και μετα σπιτι, και μια ωρα εξω το βραδυ. Ζητημα να ειχα αλλη μια ωρα στους δρομους ολη μερα (5 λεπτα το σπιτι απο δουλεια).

Εγω αυτα τα νουμερα που ειδες απο νοτε 8 τα ειχα απο σ8+ στις 2 ημερες ομως. Εβγαζε δηλαδη μεχρι το βραδυ ενα 60% και την αλλη μερα μεχρι 10-20% και ειχα 3-4 ωρες ομιλια και 4-6 ωρες οθονη, αναλογα την χρηση παντα.

Τωρα για το πενακι κτλ, προσωπικα μονο για ζωγραφικη το εχω χρησιμοποιησει και για Print screen, για γραψιμο δεν με βολεψε.

Απο εκει και περα, ο,τι ειχε μεινει στο flickr απο s7 edge που επισης ειναι βαρομετρο, τα ανεβασα. Εμενα δε με χαλαει η αυτονομια του κινητου αλλα οπως λεω καθε φορα υπαρχουν στιγμες που δε θα με φτασει και υπαρχουν χρηστες που δε θα τους φτανει. Αυτο ειπα το τοσο κακο και εγινε θεμα.

νομιζω οτι κανουμε παρομια χρηση. φωτεινοτητα δουλευω κανονικα, ισως ουτε 80% ειδικα μες το σπιτι, δε μπορω να στραβωνομαι προς τα πανω (με υψηλη φωτεινοτητα) αλλα εξω το εχω σταθερα στο αυτοματο, μεσα μονο ισως το χαμηλωνω καμια φορα.

ΚΑτα τα αλλα, οπως ειδες εχω κλησεις και χρηση λιγο απο ολα.

Η χρηση που ανεβασα ηταν 80% wifi καθως ημουν γραφειο και μετα σπιτι, και μια ωρα εξω το βραδυ. Ζητημα να ειχα αλλη μια ωρα στους δρομους ολη μερα (5 λεπτα το σπιτι απο δουλεια).

Εγω αυτα τα νουμερα που ειδες απο νοτε 8 τα ειχα απο σ8+ στις 2 ημερες ομως. Εβγαζε δηλαδη μεχρι το βραδυ ενα 60% και την αλλη μερα μεχρι 10-20% και ειχα 3-4 ωρες ομιλια και 4-6 ωρες οθονη, αναλογα την χρηση παντα.

Τωρα για το πενακι κτλ, προσωπικα μονο για ζωγραφικη το εχω χρησιμοποιησει και για Print screen, για γραψιμο δεν με βολεψε.

Απο εκει και περα, ο,τι ειχε μεινει στο flickr απο s7 edge που επισης ειναι βαρομετρο, τα ανεβασα. Εμενα δε με χαλαει η αυτονομια του κινητου αλλα οπως λεω καθε φορα υπαρχουν στιγμες που δε θα με φτασει και υπαρχουν χρηστες που δε θα τους φτανει. Αυτο ειπα το τοσο κακο και εγινε θεμα.

Βρε τίποτα κακό δεν είπες.Ειχες τις αμφιβολίες σου πριν το αποκτήσεις (και σωστά τις είχες όπως και εγώ τις είχα) και τώρα που το έχεις μας μεταφέρεις αυτό που βλέπεις.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Βρε τίποτα κακό δεν είπες.Ειχες τις αμφιβολίες σου πριν το αποκτήσεις (και σωστά τις είχες όπως και εγώ τις είχα) και τώρα που το έχεις μας μεταφέρεις αυτό που βλέπεις.

παρε και το 1ο διημερο που καταφερα να βγαλω (λεω καταφερα γιατι το αφησα την κυριακη απο το σκαλισμα, να δω αν θα παει 2η μερα

-ΠΕριπου τα ιδια με s8+ με το οποιο ομως τα εβγαζα σε 3 ημερες αυτα( μια φορα ετυχε) και με 4 ωρες ομιλιας σχεδον) :

26909803509_ff1e2d94c3_c.jpg2 days usage by Nikos Bletas, on Flickr

38653463352_a281d477d9_c.jpg2 days usage by Nikos Bletas, on Flickr

37967852744_c113faf5cd_c.jpg2 days usage by Nikos Bletas, on Flickr

37967851574_731fd51512_c.jpg2 days usage by Nikos Bletas, on Flickr

Εγω παντως εχω σταθερα 3 ωρες SOT σε αναμονη 18 ωρων με το στατιστικο να μετριεται οταν η μπαταρια ειναι 20%.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Σε μια χαλαρη μερα στη δουλειά/σπίτι που εχω την δυνατότητα να ασχοληθώ αρκετα με το κινητό ενα 24ωρο χρησης με browsing, YouTube, facebook, messaging, 1 ώρα ομιλίας, κανενα επεισόδιο σειράς στο terrarium, ισως λιγο gaming και 6 λογαριασμους να συγχρονιζουν τελειώνει με 5-6 ωρες οθονης. Αν πάω σε 48ωρο χρήσης ειμαι λιγο πανω απο 4ωρο οθόνης με περισσότερη φυσικά ομιλία, αναμονη κτλ

Φωτεινότητα πάντα σε αυτόματο και κανενός ειδους "τσιγκουνιά" πουθενά. Ανάλογα με την τροποιηση της χρήσης εννοειται οτι οι χρόνοι αυτοί μπορούν να αλλάξουν προς τα πάνω ή προς τα κάτω.

Παρόμοιους χρόνους οθονης έβγαζα και με το s8+ και χειρότερους με το mate 9. Εμπειρικά χειρότερους χρόνους είχα και με το iphone 7/8 plus καθώς τα στατιστικά χρήσης στο ios είναι διαφορετικά από το android και η άμεση σύγκριση αδύνατη.

Δεν ασχολούμαι με ελαχιστα λεπτά προς τα πανω ή προς τα κατω ή με διαφορές 3,5,7,10% καθώς τα θεωρώ ανάξια σχολιασμού, πόσο μάλλον όταν καμία μέρα χρήσης δεν είναι ίδια με την άλλη.

Υ.Γ: Ξεχασα επισης να πω οτι η χρήση δεδομένων που κάνω συνήθως είναι 70% με 4G και 30% wifi.

Σε μια χαλαρη μερα στη δουλειά/σπίτι που εχω την δυνατότητα να ασχοληθώ αρκετα με το κινητό ενα 24ωρο χρησης με browsing, YouTube, facebook, messaging, 1 ώρα ομιλίας, κανενα επεισόδιο σειράς στο terrarium, ισως λιγο gaming και 6 λογαριασμους να συγχρονιζουν τελειώνει με 5-6 ωρες οθονης. Αν πάω σε 48ωρο χρήσης ειμαι λιγο πανω απο 4ωρο οθόνης με περισσότερη φυσικά ομιλία, αναμονη κτλ

Φωτεινότητα πάντα σε αυτόματο και κανενός ειδους "τσιγκουνιά" πουθενά. Ανάλογα με την τροποιηση της χρήσης εννοειται οτι οι χρόνοι αυτοί μπορούν να αλλάξουν προς τα πάνω ή προς τα κάτω.

Παρόμοιους χρόνους οθονης έβγαζα και με το s8+ και χειρότερους με το mate 9. Εμπειρικά χειρότερους χρόνους είχα και με το iphone 7/8 plus καθώς τα στατιστικά χρήσης στο ios είναι διαφορετικά από το android και η άμεση σύγκριση αδύνατη.

Δεν ασχολούμαι με ελαχιστα λεπτά προς τα πανω ή προς τα κατω ή με διαφορές 3,5,7,10% καθώς τα θεωρώ ανάξια σχολιασμού, πόσο μάλλον όταν καμία μέρα χρήσης δεν είναι ίδια με την άλλη.

Υ.Γ: Ξεχασα επισης να πω οτι η χρήση δεδομένων που κάνω συνήθως είναι 70% με 4G και 30% wifi.

ΕΓΩ κραταω αυτα, και θελω να μου πεις τι δουλεια κανεις να την κανω και εγω :lol::lol::p

ΕΓΩ κραταω αυτα, και θελω να μου πεις τι δουλεια κανεις να την κανω και εγω :lol::lol::p

Διευκρινίζω σε μια χαλαρή μέρα, γιατί σε μια συνηθισμένη μέρα σε δουλειά και σπίτι είναι περιπου αδυνατο να περασω 5-6 ωρες μπροστα στο κινητο μου.

• 2 weeks later...

Εγώ πάντως μετά το τελευταίο update πριν 3-4 μέρες είδα πτώση της μπαταρίας. Από εκεί που έβγαζα 4 ώρες οθόνη μονο σε δεδομένα έχω πέσει στις 3.20 περίπου.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Τίποτα δε συμβαίνει φιλε μου. Αυτή είναι η αυτονομία του note...

Και δεν βλέπω πού το πρόβλημα.....27% μπαταρία σε 15 ώρες με δεδομένα ανοιχτά και 3 ώρες οθόνη....οποτε μέχρι το 10% μπαταρία θα έχει περάσει τις 4,5 ώρες οθόνη και 18 ώρες λειτουργίας....η αν δεν λειτουργήσει την οθόνη τότε πάει για 30 ώρες λειτουργίας...μια χαρά....

Βαγγέλη έλα να τσακωθούμε λίγο χαχαχαχα....

• The title was changed to [Note 8] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία