Jump to content

Τι έχουν πάθει οι Ελληνίδες;

KostasV
 Κοινοποίηση

Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???  

92 members have voted

1. 1. Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???

• Ναι και ζουν αναμεσα μας
      62
    • Οχι.....Τι ειναι αυτο ?
      30

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ontws oi an8rwpines sxeseis exoun ginei shmera poly dyskoles kai ftaine oloi s'ayto! Oi gynaikes exoun ginei oles poly dyskoles kai oi antres psaxnoun modelakia. Ola ayta omws mexri ta 27-28 gia tis gynaikes! Meta exei trelh plaka pws mia gynaika 29+ psaxnei na brei antra na pantreytei! O fovos tou na meinoun sto rafi tis kanei TROMERA anasfaleis! Kai ama kamia kollhth tous arrabwniastei?? TREXOUN PANIKOBLHTES! POLY PLAKA!! Exoun kai th mama na leei : ante ti 8a ginei me sena etsi 8a meineis ktl

Τοτε ειναι που θα πρεπει να παρουν το μαθημα τους!

θα βλεπουν εμας τους σχεδον συνομηλικους τους να διασκεδαζουμε με μικροτερες και θα ζηλευουν,

οχι μονο γιατι τις φτηνουμε, αλλα και γιατι πλεον περασε η μπογια τους.

Ασ'τες να θυμουντε οτι μας φτηναν 10 χρονια πριν...

Ας παντρεφτουνε τον Πηπη τον "τουλιπα", το ψευτομαγκακι με το παρδαλο μαλι και το χαλκα στην μυτη...!

Χα-χα τελος.

...και οπως είπε και ενας φίλος : "Θα δικαιωθούμε στα πρόσωπα των 40αρηδων και 50αρηδων γυναικών που θα είναι απογοητευμένες απο την ζωή τους..." .
[sIGPIC][/sIGPIC]Die you human....

Αφου ειναι χαζες ρε συ...

εμεις ειμαστε οι μισοι σε πληθησμο, και εχουμε και ποσοστο gay...

αρα οι ανδρες θα επρεπε να ειναι οι δυσκολοι!

και οι γυναικες να μας κυνιγανε και να μας τα πριζουνε με το να μας "τα ριχνουνε"

(βεβαια το εχουμε ριξει αλλου, εχουμε 2-3 κι αυτες μας νομιζουν για μονοπολιο! χεχε :κακος:

αλλα καπου πρεπει να "βολευτουμε" κι εμεις!

Εξαλου οι γυναικες μας "αναγκαζουνε" να τις πληγωνουμε...)

phoenix ti xaza les paidi moy??????/poia gynaika se exei anagasei an thn plhgoseis??/mhn akouo xazaaaaaaaa
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Αρχικό Μήνυμα από τον FREAK_OF_NATURE

phoenix ti xaza les paidi moy??????

/poia gynaika se exei anagasei an thn plhgoseis??

/mhn akouo xazaaaaaaaa

Διαβασα το 1ο μερος και λεω "ωχ... φεμινιστικα..."

(λογο που ειπα για παραλληλες "σχεσεις" και "δυσκολους" ανδρες)

Διαβαζωντας παρακατω καταλαβα ομως οτι τελικα οτι δεν ξερεις/ετε

τι συμβενει στις σχεσεις των αλλων...

Για τις παραλληλες σχεσεις απλη αναφορα εκανα, αλλα οχι οτι οι κοπελες δεν μαςπληγωνουνε!

Οχι να κατσουμε να σκασουμε τις περισσοτερες φορες, αλλα για φαντασου

σε ενα ατομο να εχουμε δοσει αξια (πολυ μεγαλυτερη απο οτι επρεπε)

και ξαφνικα να σου παιξει που$τια!

Εκει, οι αντρες στεναχοριουντε, αλλα οχι οπως οι γυναικες (λογικο)

Εμεις θα πουμε "κριμα... και τα "ανοιγματα" που εκανα και τον χρονο

που εδοσα, και πανω απο ολα τα συνεσθηματα που δεν ειχαν αντικτυπο.

Παμε ομως παρακατω!"

εκεινες θα δουνε το "παρακατω" (δλδ εμας στην αγκαλια μιας αλλης)

και ή θα στεναχωρεθουνε καταλαβενοντας το λαθως τους πολυ αργα

κλεγοντας στις φιλεναδες τους,

ή θα το παρουνε "πατριοτικα" αρχιζοντας εκδηκητικη αντεπιθεση!

Αυτο ομως τελικα οχι μονο τις μειωνει στα ματια μας, αλλα εχει και

καταστροφικες συνεποιες για αυτες (οταν μαθευτει πιο εξω τι κανανε)

ετσι τελικα δεν θα φταιω "εγω" αν πληγωσω "αυτην"

αμα μου εχει φερθει σκαρτα!! Ειδικα αν δεν παραδεχετε οτι αυτη φταιει

μονο και μονο για να βγει αποπανω κιολας!

Ωρες-ωρες αυτος ο εγωισμος θα τις φαει...

Λογο εγωισμου δεν αφηνουνε να τις φλερταρουμε

Λογο εγωισμου μας αναγκαζουνε να τις παρατεισουμε

Λογο εγωισμου πολλες φορες γινονται ρεντικολα με τις εκδικησεις τους...

[edit]

Στην αρχη απευθυνομουν σε εσενα σαν κοπελα

(δεν ξερω πως μου ηρθε) αλλα μετα διαπιστωσα οτι δεν ηξερα τι εισαι

και το αλλαξα ολο σε 3ο πρωσωπο :p

Συγνωμη αν εισαι αγορι... :o

Εγω παιδιά δε θα μιλήσω για το ποιός πρέπει να πληγώνει ποιόν και κάτι άλλα περίεργα αλλά σεβαστά που άκουσα εδω.

Εχω μονάχα ενα πράγμα να τονίσω ανάμεσα στα όσα θα πω:

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΖΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Ντρέπομαι για τους άντρες γιατί:

Κατάντησαν μάστιγα οι αναίσθητοι,καθότι πλέον ως σχεση νοείται γι αυτούς το σεξ και μόνο το σεξ.

Κατάντησαν μαλθακοί γιατί σέρνονται πισω απο γυναίκες που αξίζουν μόνο φτύσιμο. (το πολυ το παρακαλώ, κανει κακό)

Ντρέπομαι για τις γυναίκες γιατί:

Κατάντησαν αηδιαστικά ψηλομύτες,περνιούνται ξαφνικά οι πιο πολλες για Κάρμεν Ηλέκτρα,ακόμα και αν μοιάζουν περισσότερο στην Ηλέκτρα του Καλημέρα Ζωη (Δεν εχω τιποτε κακό με τη γυναικα απλα την αναφέρω)

Φτύνουν τους άντρες,με δικαιολογίες το λιγότερο για κλωτσιές (Αμα δεν εχει 316 ο γκομενος,3/4 παντελόνι και σκουλαρικι στο φρύδι ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ)

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ:

Θα σας θέσω ενα ζήτημα προς προβληματισμό με αφορμή το γεγονός με τον φίλο πιο πάνω και τη σερβιτόρα. Πείτε πως είστε αγορι και είστε ερωτευμένος με μια κοπέλα και φυσικά θέλετε να πάτε να της πείτε οτι σας αρέσει κλπ κλπ. Γιατί να πάτε να το κάνετε αυτό αν είναι να διαλυθείτε ψυχολογικά υστερα αφού πιθανότατα η κοπέλα θα απαντήσει αρνητικά; Γιατί; Πως να πάρεις θάρρος όταν γνωρίζεις εκ των προτέρων πιθανή "ήττα";

www.valder.tk

Η νεα εποχή έφτασε!

Επίσης επισκεφθείτε το forum μας! Όλοι μια παρέα!

Κατσε γιατι δεν καταλαβα, στο σχολιο συμπεριελαμβανομουνα

κι εγω με αυτα που ειπα;; Επειδη λες :

"δε θα μιλήσω για το ποιός πρέπει να πληγώνει ποιόν και κάτι άλλα περίεργα αλλά σεβαστά που άκουσα εδω"

Δεν ειπα οτι γινεται ως τιμορια, εκδηκηση ή ο,τι αλλο...

Απλα ειπα να μην πεφτει η ευθυνη κατα βαση σε εμας!

(Συνηθως εχουν την ταση να βγαινουν λαδι εκεινες)

Ωσο για το:

"Κατάντησαν μάστιγα οι αναίσθητοι,καθότι πλέον ως σχεση νοείται γι αυτούς το σεξ και μόνο το σεξ.

Κατάντησαν μαλθακοί γιατί σέρνονται πισω απο γυναίκες που αξίζουν μόνο φτύσιμο. (το πολυ το παρακαλώ, κανει κακό)"

Δεν ειμαι ετσι, ουτε στο ενα, ουτε στο αλλο...

Προκοπη δεν βρηκα ομως :p

Αρχικό Μήνυμα από τον Phoenix

Κατσε γιατι δεν καταλαβα, στο σχολιο συμπεριελαμβανομουνα

κι εγω με αυτα που ειπα;; Επειδη λες :

"δε θα μιλήσω για το ποιός πρέπει να πληγώνει ποιόν και κάτι άλλα περίεργα αλλά σεβαστά που άκουσα εδω"

Δεν ειπα οτι γινεται ως τιμορια, εκδηκηση ή ο,τι αλλο...

Απλα ειπα να μην πεφτει η ευθυνη κατα βαση σε εμας!

(Συνηθως εχουν την ταση να βγαινουν λαδι εκεινες)

Ωσο για το:

"Κατάντησαν μάστιγα οι αναίσθητοι,καθότι πλέον ως σχεση νοείται γι αυτούς το σεξ και μόνο το σεξ.

Κατάντησαν μαλθακοί γιατί σέρνονται πισω απο γυναίκες που αξίζουν μόνο φτύσιμο. (το πολυ το παρακαλώ, κανει κακό)"

Δεν ειμαι ετσι, ουτε στο ενα, ουτε στο αλλο...

Προκοπη δεν βρηκα ομως :p

Σεβαστά τα όσα λες φίλε μου. Περιμένω απάντηση στην τελευταία παράγραφο που έγραψα. εχει σημασία να δω τι απόψεις έχετε.

www.valder.tk

Η νεα εποχή έφτασε!

Αρχικό Μήνυμα από τον Ulticool

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ:

Θα σας θέσω ενα ζήτημα προς προβληματισμό με αφορμή το γεγονός με τον φίλο πιο πάνω και τη σερβιτόρα. Πείτε πως είστε αγορι και είστε ερωτευμένος με μια κοπέλα και φυσικά θέλετε να πάτε να της πείτε οτι σας αρέσει κλπ κλπ. Γιατί να πάτε να το κάνετε αυτό αν είναι να διαλυθείτε ψυχολογικά υστερα αφού πιθανότατα η κοπέλα θα απαντήσει αρνητικά; Γιατί; Πως να πάρεις θάρρος όταν γνωρίζεις εκ των προτέρων πιθανή "ήττα";

Πραγματικα αυτο δημιουργει καποιο κωλημα...

Κυριως γιατι πας με "κατεβασμενα τα αυτια"!

Και συμβεναι κατα 90% (μην πω παραπανω) στα αγορια,

αφου πολυ λιγες κοπελες δεν την εχουν "δει" θεογκομενες.

Και δεν ειναι ευκολο να πεις "στα τετοια μου" και να εισαι ξεγνιαστος

οταν πραγματικα εισαι ερωτευμενος...

Γνωμη μου: Αξιζει να πας. Και αν εισαι ερωτευμενος και σε φτησει να ξανα δοκιμασεις.

Αν καταλαβει η αλλη οτι πραγματικα κατι παθενεις οταν την βλεπεις, τοτε

παει στο διαλο, ολο και καπως θα αντιδρασει καλυτερα απο την ψυχρη πρωτη φορα.

Αν ομως φας και δευτερο φτησιμο, τοτε γραφτηνα και ξεχνατηνα

Βεβαια καλο θα της εκανε να σε δει με αλλη ωραια κοπελα :p

Πιστεψε με (δοκιμασμενο) τοτε να δεις τη αντιδραση θα εχει...

Αμεσος θα εχεις ομορφηνει / μαγκεψει / πλουτισει / δεν ξερω τι αλλο στα ματια της..!

Το χειρότερο είναι η εξής φράση που άκουσα απο μεγάλο πιτσικαριστή :

" Και να μην πάει καλά με την γκόμενα, της πηγαίνεις κανένα λουλουδικό ή της λές κανένα λογάκι για να την επαναφέρεις στα ίσια της."

Δηλαδή (σκέφτομαι με το άπειρο και μικρό μυαλό μου), ο πραγματικά ερωτευμένος και απλά αυτός που θέλει να κάνει το κέφι του και να φύγει, στα μάτια της κοπελιάς φαίνονται ίδιοι... Πώς λοιπόν να γίνει σύγκριση ;

Πώς θα μπορέσει η κοπελιά να καταλάβει την διαφορά μεταξύ πλυμένου και πραγματικά καθαρού (ατάκα του φίλου Νίκου)...;

Γνώμη μου είναι να πας και να δοκιμάσεις. Να έχεις δοκιμάσει τον εαυτό σου για το χειρότερο και πάνω απ' όλα να μην χάσεις την αυτοπεποίθησή σου. Όπως είπα και πιο πάνω, το καλύτερο θα ήταν να είσαι ευθύβολος και έξυπνος...

[sIGPIC][/sIGPIC]Die you human....

Σωστος το CORE!Πρέπει να δοκιμάσεις ...Εγω είμαι οχι ερωτευμένος απλα μου αρέσει μια κοπελα (για την ακριβεια έχει σχεδον όλα αυτά που ζητάω αλλα επειδη ιεναι πρωην φίλου το σκέφτομε δεν νιώθω καλά να κάνω κάτι,για μενα δεν ειναι σώστο,με λιγα λόγια ψάχνω μια κοπέλα με αυτά που έχει αυτή αλλα επειδή δεν την βρίσκω έχω αρχίσει να την σκέφτομε.)

λοιπον κ απο σο νομίζω θα πει όχι αλλα σκέφτομε να της το πω..

Το δικό μου πρόβλημα είναι οτι κ οχι να μου πει μια κοπελα με τον πιο ευγενικό τρόπο κ να με θέλει κ πολυ για φίλο κλπ..εγω μετα ντρέπομε να την κάνω παρέα..

-

Απο όλες ακούω ολο για τυπαδες με σκουλαρικια κ αα ωραιο το σκουλαρικι στο φρύδι μπλα μπλα (καλο να φοράς κανα σκουλαρικι αν σου αρεσει κ σου παει κι ολας αλλα οχι ακραια πραγματα,μου την δίνουν!π.χ γλώσσες,φρυδια,χειλια...)

-

Προσωπικά έτσι όπως έχει γίνει η κοινωνια πια..εγω γι αυτό δεν σκάω..Ειμαι της ιδεολογίας .. " Να Περνάω καλά"

Αφου οτι κ να κάνω δεν προκειται να αλλάξει τιποτα.

Ενας φίλος μου είπε το εξής: Μην ακούς ποτέ τι σου λένε οι άλλοι ...α αυτη ειναι άσχημη α ειναι χαζη..α δεν κανει καλό κρεβατι...

Οποια σου αρέσει πας της μιλας αν κατσει εκατσε αλλιως δεν πειραζει δεν σκας...Εσυ να περνάς καλά.... κ πιστεύω πως αυτό ειναι πολύ σωστο..

Το εγώ να περνάω καλά δεν σημαίνει ότι σε μια σχέση δεν θα υπολογιζω την κοπελα φυσικα!

Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS

phoenix..eimai kopela..den diafono mazi sou pou8ena ektos apo ena shmeio..ayto tou "plhgomatos".akoma kai an edoses aksia (perissoterh apo oso 8a eprepe ) se kapoion/kapoia ayto de shmainei oti meta to telos ths sxeshs 8a prepei na ton/thn plhgoseis gia na pareis piso tmhma ton synais8hmaton pou eixes dosei.ayto einai apolutos paralogo!!!!an oloi skeftotan etsi tote se ola ta xorismena zeygaria o enas 8a koitouse pos an brei tropo na plhgosei ton allo gia to "kako" pou tou ekane legontas tou an xorisoune..giati mh moy peis oti se ka8e sxesh o enas de dinei aksia/synais8hmata/xrono/ktl gia ton allo.kai ayto den isxyei mono gia to ena fulo alla kai gia ta dyo..

kai mhn ksexnas oti sthn ari8mhtikh tou erota: 1+1= ta panta!! 2-1= tipota...

Νομιζω οτι τα ποστ μου τα λενε ολα.Οσο για σενα Γιαννη μονο μην ειναι αυτη που νομιζω...Οχι τιποτα αλλο αλλα αν ειναι η Μαρια τοτε καλα θα κανεις να πας να της μιιλησεις και στα γρηγορα μαλιστα(αν τιθεται καποιο προβλημα να βαλω τα μεγαλα μεσα-εμενα δηλαδη-ε?ε?).Μην εχεις τετοιου ιδους κολλιματα!Οσο για τον προβληματισμο τα ποστ μου ειναι αρκετα...

Παντως δεν πανε να θελουν τους χειροτερους οι κοπελες...Ισως να ειναι και σπασιμο προς εμας τους φυσιολογικους..Ποτε δεν ξερεις...Απο την αλλη πιστευω οτι η κοπελα γουσταρει να λεει"τα εχω με τον ταδε"να νιωθει οτι τα εχει με "καποιον".Ακομα και αν δεν μπορει να την κανει να περασει καλα,να την προστατεψει,να την κανει να νιωθει γυναικα...Της Αννας Βισσης το "Συγχαριτηρια"αφιερωμενο σε ολες!!!!!

Ο τίτλος του θέματος είναι απόλητα σωστώς. Πάω γ λυκείου και είμαι μέσα στα πράγματα. Τα τελευταία χρόνια έχει παραγίνει. Όλες γούσταραν άτομα από μεγαλύτερες τάξεις, συνέχια μα συνέχεια μηλούσαν για την ωριμότητά τους, και το ντίσιμο... άσε. Μην πω και για το τσιγάρο σε κάθε διάλιμα. Όντος περισσότερες οι καπνίστριες από τους καπνιστές. Τα έχω πάρει με αυτά που ακούω και βλέπω. Ακατάδεχτες όλες και ψηλομύτες.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

den diafono mazi sou pou8ena ektos apo ena shmeio..ayto tou "plhgomatos".akoma kai an edoses aksia (perissoterh apo oso 8a eprepe ) se kapoion/kapoia ayto de shmainei oti meta to telos ths sxeshs 8a prepei na ton/thn plhgoseis gia na pareis piso tmhma ton synais8hmaton pou eixes dosei.ayto einai apolutos paralogo!!!!an oloi skeftotan etsi tote se ola ta xorismena zeygaria o enas 8a koitouse pos an brei tropo na plhgosei ton allo gia to "kako" pou tou ekane legontas tou an xorisoune..giati mh moy peis oti se ka8e sxesh o enas de dinei aksia/synais8hmata/xrono/ktl gia ton allo.kai ayto den isxyei mono gia to ena fulo alla kai gia ta dyo..

kai mhn ksexnas oti sthn ari8mhtikh tou erota: 1+1= ta panta!! 2-1= tipota...

Κατσε, παρεξηγηση... :blink:

Ισως δεν εκφραστικα σωστα (δεν εχω και πολυ καλη φημη στην εκφραση μου...) :o

Δεν λεω να πληγωσω εκκουσια (δλδ ηθελημενα) μια κοπελα, :)

αλλα εκει που θα πω "οκ προχωραω την ζωη μου" η πρωην θα πει

οτι την πληγωσα φτυνοντας την! Ε, μην μου πεις οτι θα φταιω κιολας!! :confused:

Ελπιζω να καταλαβες τωρα... Αλλο εννοουσα :)

phoenix..eimai kopela..

Τελικα μεσα επεσα :D

Απο τον τροπο εκφρασης σου το καταλαβα ;)

(δεν ειμουν και 100% συγουρος ομως :o )

Φωτη...Δεν υπάρχει πρόβλημα απο μεριά κανενός το έχω συζητήσει κ με τον Βαγγελη..Κ η αλήθεια είναι οτι όσο ήταν μαζι ουτε μου περναγε απτο μυαλο τπτ...

απλα τωρα μετα απο τις συζητησεις που είχαμε κ με τον δημητρη ποσα ακουσα κ τι ψησιμο εφαγα ε τι να κανω ο κακομοιρης??? :wacko: :o

A...Ρε παιδια..μιας κ λεμε λεμε λεμε....παμε για κανα καφε να τα πουμε απο κοντα να τελειωνουμε :p

Αρχικό Μήνυμα από τον Dj_Blade

Φωτη...Δεν υπάρχει πρόβλημα απο μεριά κανενός το έχω συζητήσει κ με τον Βαγγελη..Κ η αλήθεια είναι οτι όσο ήταν μαζι ουτε μου περναγε απτο μυαλο τπτ...

απλα τωρα μετα απο τις συζητησεις που είχαμε κ με τον δημητρη ποσα ακουσα κ τι ψησιμο εφαγα ε τι να κανω ο κακομοιρης??? :wacko: :o

A...Ρε παιδια..μιας κ λεμε λεμε λεμε....παμε για κανα καφε να τα πουμε απο κοντα να τελειωνουμε :p

Εγώ προτείνω να πάτε τουλάχιστον εσύ και ο φίλος σου για καφέ,3 στενά μακριά μένετε,τόσες ωραίες καφετέριες έχει η Καλλιθέα,και ακόμα πιο ωραίες κοπέλες ;)

Να μην ακούμε και εμείς τα προσωπικά σας με τη Μαρία και τη Χριστίνα,να κάνετε και εσείς διατριβή στη γυναικεία ψυχολογία ;)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Αρχικό Μήνυμα από τον nelly

Εγώ προτείνω να πάτε τουλάχιστον εσύ και ο φίλος σου για καφέ,3 στενά μακριά μένετε,τόσες ωραίες καφετέριες έχει η Καλλιθέα,και ακόμα πιο ωραίες κοπέλες ;)

Να μην ακούμε και εμείς τα προσωπικά σας με τη Μαρία και τη Χριστίνα,να κάνετε και εσείς διατριβή στη γυναικεία ψυχολογία ;)

Η με PM αν δεν επιθυμούν να πάνε σε καφετέρια. Οχι οτι με ενοχλούν τα προσωπικά τους αλλά....anyway :cool:

Αρχικό Μήνυμα από τον CORE Δηλαδή (σκέφτομαι με το άπειρο και μικρό μυαλό μου), ο πραγματικά ερωτευμένος και απλά αυτός που θέλει να κάνει το κέφι του και να φύγει, στα μάτια της κοπελιάς φαίνονται ίδιοι... Πώς λοιπόν να γίνει σύγκριση ;

Πώς θα μπορέσει η κοπελιά να καταλάβει την διαφορά μεταξύ πλυμένου και πραγματικά καθαρού (ατάκα του φίλου Νίκου)...;

Ε εδω τα λες ολα φίλε. Αυτή είναι κατα μια έννοια η βάση στην όλη ιστορία. Ο κάθε στερημένος "άντρας" ξεκίνησε την εκμετάλλευση η οποία βγαίνει εις βάρος αυτού που πραγματικά έχει το συναίσθημα να αγαπήσει μια γυναίκα,πως δηλαδή δεν εννοεί τίποτε διαφορετικό οταν λέει πως αγαπάει.

www.valder.tk

Η νεα εποχή έφτασε!

θα παμε θα παμε :p

μεν ξεφυγαμε λιγο οκ :wacko: xexe

αλλά εγώ παραδείγματα έδεινα πιο πολυ πανω στο θέμα...anyway

bravi sou popu katalabes oti eimai kopela...gia thn parekshghsh synxoremenos..allh fora na ekfrazesai kalytera;)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...