Jump to content

Τι έχουν πάθει οι Ελληνίδες;

KostasV
 Κοινοποίηση

Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???  

92 members have voted

1. 1. Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???

• Ναι και ζουν αναμεσα μας
      62
    • Οχι.....Τι ειναι αυτο ?
      30

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno (17 Δεκ. 2004 , 14:36)

Οφφ τοπικ.. κοιτα να αρχισουμε τωρα τις γλυκες και τα ξεκατινιασματα και να το κανουμε κουμπάρικο εδω μεσα... (αντε φερε και τα κουζινικα σου την Κυριακη...) χχεχχ

Σίγουρα θα τα φέρω γλυκιά μου.....

Καλά κανει και υποστηρίζει αυτό που πιστεύει όπως το ίδιο κάνω κι εγώ...

παγαπόντη: μην μας βάζεις όμως όλες στο ίδιο καζάνι και μην κρίνεις από τις φωτογραφίες και γενικότερα την εξωτερική εμφάνιση. Σίγουρα θα βρεθεί και για σενα η κατάλληλη που στα δικά σου μάτια θα είναι η καλύτερη και η ομορφότερη . . . .

Ευχομαι να την βρεις συντομα . . .

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οχι απλα ελπιζω η συνεχεια να μου δειξει πως μαλλον ειχα κρινει πολυ αυστηρα και σκληρα.. χωρις να δωσω εγω η ιδια στον αλλον αυτο που νομιζω πως ολοι θελουμε¨: ευκαιρια να αναδειχτει μπρος μας στον ανθρωπο που ουσιαστικα ειναι... και οχι αυτο που δειχνει.. μενουμε παρα πολυ κολλημενοι στο φαινεσθαι καμια φορα και μας διαφευγει το γιγνεσθαι.. αλλωστε .. παντα πρεπει να υπαρχει καποιος λογος που ωθει ολους μας σε συγκεκριμενες πρακτικες. σκεψεις και επιλογες.. ε ολα αυτα αποκαλυπτουν εναν ανθρωπο σαν παζλ μπροστα μας.. ισως στην αρχη να μας φανει ασχημο, δυσκολο.. αλλα τελικα το κανουμε κορνιζα.. ενιοτε.. χεχ

[sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking...

http://www.chf.gr

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (18 Δεκ. 2004 , 16:34)

Οσο για το αν εχω κολησει στην εμφανηση μιας κοπελας, μπορεις να το κανεις ποιο κατανοητο ??

κοιτας μονο την εμφανιση; η κοιτας και παραπερα απο την εμφανιση;

δηλαδη εσυ αμα δεις μια κοπελα που ειναι ας πουμε σαν την Ιωαννα Λιλη εμφανισιακα ( παραδειγμα ) αλλα με ΜΗΔΕΝ μυαλο , θα κολλησεις μαζι της μονο και μονο για την εμφανιση της?

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

νια νια νια νια νια... και σορρυ που θα το πω... αλλα βρε συ παγαποντη μας εχεις καταμπερδεψει.. πες γιαβρι μου πως θες να --@----σεις... να χαρουμε κι εμεις.. σε λιγο θα κανουμε κερκιδα για σενα λεμε να σηκωνουμε κυμματα.. μη μας λες για αγαπες λελουδικα και τα ρεστα... καθαρα πες, εγω παιδια να αυτο το ταμ τιριριμ μιας μουρατης γκομενας θελω.. αλλα δεν πρεπει να ειναι και ντιπ βλημα.. να της κοβει κι απο λιγο.. οχι ομως τοσο ωστε να καταλαβαινει πως την παιζω.. (οχι την μπουρου ντε... που πηγε το προστυχο μυαλο σας... τσκ τσκ τσκ..).. οσο για σχεσεις αγαπες και απο τετοια..ε ειμαι και πολυ μικρος να ουμε για να το συζητησω καν.. οχι που να το πραγματοποιησω... χχεχχ!!!

Egw arxizw panta apo emfanish, kai einai to pan sthn arxh, kai opos blepw eimai kai arketa pio apetitikos apo ton vagabond. Arxizw me to *** sto mualo (spania gia mia fora kai figame, suni8ws stoxeuw gia kamia 10aria fores, ara se me8usmenes kai tetoia de paw pote), kai an arxisei na maresei kai san atomo mesa sto suntomo xroniko diasthma, 8a to sunexisw. Sthn amerikh einai eukolh nootropia auth afou polles kopeles kinigane akribws to idio...thn emfanish kai to sex, giati to 8ewroun ugeies na kaneis sex (sumfono apoluta, kai to derma ftiaxnei, kai h kukloforia tou aimatos, kai polla alla), kai etsi polles sxeseis 3ekinane apo one nighters.

σωστος κυριε nhp1023, κι εδω το ιδιο συμβαινει πολλες φορες μην αμφιβαλλεις.. αλλωστε αν δεν γινοταν προφανως κανεις δεν θα ******* ποτε εκτος σχεσης... συμφωνω απολυτως μαζι σου ...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno (18 Δεκ. 2004 , 17:35)

νια νια νια νια νια... και σορρυ που θα το πω... αλλα βρε συ παγαποντη μας εχεις καταμπερδεψει.. πες γιαβρι μου πως θες να --@----σεις... να χαρουμε κι εμεις.. σε λιγο θα κανουμε κερκιδα για σενα λεμε να σηκωνουμε κυμματα.. μη μας λες για αγαπες λελουδικα και τα ρεστα... καθαρα πες, εγω παιδια να αυτο το ταμ τιριριμ μιας μουρατης γκομενας θελω.. αλλα δεν πρεπει να ειναι και ντιπ βλημα.. να της κοβει κι απο λιγο.. οχι ομως τοσο ωστε να καταλαβαινει πως την παιζω.. (οχι την μπουρου ντε... που πηγε το προστυχο μυαλο σας... τσκ τσκ τσκ..).. οσο για σχεσεις αγαπες και απο τετοια..ε ειμαι και πολυ μικρος να ουμε για να το συζητησω καν.. οχι που να το πραγματοποιησω... χχεχχ!!!

ΚΑΡΑΛΟΛ :lol: :lol: :lol: έχεις και πολύ φάση (βασικά μου θυμίζεις μια φίλη μου πάρα πολύ) thumbs up :D

Παντως ειμαστε τελειως off topic βρε παιδια :whistle: θα μας το κλεισουν το κουτσομπολιο :whistle: , το θεμα ειναι οτι εχεται ξεφυγει πρεεεεεεεεεε και απο γυναικες κοντευεται να γινεται αν δεν εχεται γινει οι περισσοτερες 'αντρακια' το λεξιλογιο σας κανει τους φορτηγατζηδες να κοκκινιζουν απο καπνισμα εχω να δω κοπελα που να μην καπνιζει εδω και κατι χρονια :blink: το τουπε και το στυλακι που εχετε αποκτησει ειναι κακιστο και μαλλον συντομα το βλεπουμε να σας κοβονται τα φτερα απο τους αγανακτισμενους αντρες που λενε φτανει ποια :lol: ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ :lol: :lol: παλι ξεφυγαμε εεεε :o χαχαχαχα

Isotita? XAXAXA!! Emeis 8eloume isotita! Giati mono oi gunaikes na mporoun opote tous sumferei na 8eloun ton antra na plirwnei, na einai adunames, na mhn pigainoun strato, na mpainoun se club 5-5 oles sa saboures...kai opote tous sumferei na 8eloun isotita!!! E OXI! Ma8ete na katourate or8ies kai meta milame gia isotita :p ! emeis paraponiomaste pou afinete to ka8isma ths toualetas katw, kai prepei emeis sunexeia na to sukwnoume? Eseis ti paraponieste otan to afinoume or8io tote?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ahill2 (18 Δεκ. 2004 , 19:46)

απο καπνισμα εχω να δω κοπελα που να μην καπνιζει εδω και κατι χρονια :blink:

Συγγνώμη αλλά γιατι δεν θα πρεπε να καπνίζουμε? Στον εαυτό μας κανουμε κακο, όχι σε εσας. Γιατι άραγε δεν έχω ακούσει ποτε γυναίκα να παραπονιεται για τους άντρες που καπνίζουν? Γιατι άραγε να πειράζει μονο εσάς? Το καπνισμα ειναι απολαυση για εμας τους καπνιστες και με το να λετε οτι οι γυναικες δεν πρεπει να καπνιζουν πατε να μας τη στερήσετε ΚΑΙ αυτην την απολαυση, γεγονος καθαρα φαλλοκρατικο. Αρκετα δεν μας έχετε στερησει ηδη για να σας αρέσουμε? Στερουμαστε το φαι για να ειμαστε λεπτές, στερούμαστε τα λεφτά μας αγοράζοντας καλλυντικα και ωραία εσώρουχα για να είμαστε ώραιες και σέξι, στερούμαστε τον αυθορμητισμό μας γιατι και καλα αμα δειξουμε ποσο πολυ γουστάρουμε ξενερώνετε και γιατι αμα νευριάσουμε και θέλουμε να βρίσουμε παλι ξενερώνετε, στερούμαστε τον ελεθ8ερο χρόνο μας για γυμναστικές, χαλάουες, κομμωτήρια και τα λοιπα παλι για να ειμαστε ωραίες και όχι μονο παραπονιέστε αλλα πάτε να μας στερήσετε και μια ακομα απολαυση:το καπνισμα! Και τι μας δινετε σε αντάλλαγμα για όλα αυτα? Συνήθως μερικά ψίχουλα αγάπης, σχέσεις που δεν μας ικανοποιούν, γκρινια και μας κανετε στο τελος και τάρανδους απο το κερατο. Το γελοιο ειναι οτι μετα απο ολα αυτα εμεις ουτε μιλαμε λες και σας μισουμε, ούτε εχουμε ανοιξει θρέντ "Τι έχουν παθει οι αντρες;", ουτε μολις βρεθούμε με γυναίκες φίλες μας αρχιζουμε τα "ολοι οι αντρες ειναι ******" ή "να ενας π***ος" όπως το δικό σας "κοιτα μια μου****ρα". Και μετά λεει ο nhp1023 οτι τους αντρες θα τους συνεφερε περισσοτερο η ισότητα? Αχαχαχχααχαχαχαχ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (18 Δεκ. 2004 , 20:26)

Συγγνώμη αλλά γιατι δεν θα πρεπε να καπνίζουμε? Στον εαυτό μας κανουμε κακο, όχι σε εσας. Γιατι άραγε δεν έχω ακούσει ποτε γυναίκα να παραπονιεται για τους άντρες που καπνίζουν? Γιατι άραγε να πειράζει μονο εσάς? Το καπνισμα ειναι απολαυση για εμας τους καπνιστες και με το να λετε οτι οι γυναικες δεν πρεπει να καπνιζουν πατε να μας τη στερήσετε ΚΑΙ αυτην την απολαυση, γεγονος καθαρα φαλλοκρατικο. Αρκετα δεν μας έχετε στερησει ηδη για να σας αρέσουμε? Στερουμαστε το φαι για να ειμαστε λεπτές, στερούμαστε τα λεφτά μας αγοράζοντας καλλυντικα και ωραία εσώρουχα για να είμαστε ώραιες και σέξι, στερούμαστε τον αυθορμητισμό μας γιατι και καλα αμα δειξουμε ποσο πολυ γουστάρουμε ξενερώνετε και γιατι αμα νευριάσουμε και θέλουμε να βρίσουμε παλι ξενερώνετε, στερούμαστε τον ελεθ8ερο χρόνο μας για γυμναστικές, χαλάουες, κομμωτήρια και τα λοιπα παλι για να ειμαστε ωραίες και όχι μονο παραπονιέστε αλλα πάτε να μας στερήσετε και μια ακομα απολαυση:το καπνισμα! Και τι μας δινετε σε αντάλλαγμα για όλα αυτα? Συνήθως μερικά ψίχουλα αγάπης, σχέσεις που δεν μας ικανοποιούν, γκρινια και μας κανετε στο τελος και τάρανδους απο το κερατο. Το γελοιο ειναι οτι μετα απο ολα αυτα εμεις ουτε μιλαμε λες και σας μισουμε, ούτε εχουμε ανοιξει θρέντ "Τι έχουν παθει οι αντρες;", ουτε μολις βρεθούμε με γυναίκες φίλες μας αρχιζουμε τα "ολοι οι αντρες ειναι ******" ή "να ενας π***ος" όπως το δικό σας "κοιτα μια μου****ρα". Και μετά λεει ο nhp1023 οτι τους αντρες θα τους συνεφερε περισσοτερο η ισότητα? Αχαχαχχααχαχαχαχ

Sorry alla to kapnisma otan den to kaneis o idios se epireazei twn allwn o kapnos, kai oxi mono twn gunaikwn! Egw prosopika de mporw na filisw kopela pou kapnizei, kai 3erw arketes pou de mporoun antres pou kapnizoun! To 8ema me to gumnastirio, sterish fagitou, shopping gia wraia rouxa/eswrouxa, peripoihsh malliwn (peripoihsh trixofiias genika), kai alla, ta kanoume kai arketoi antres pou 8eloun na aresoun se gunaikes. To na plenoume piata kai to spiti to kanoume arketoi pou menoume monoi kai auto. Also, 3erw polles gunaikes pou lene "ti gourounia pou einai oloi oi antres" kai "pou xa8ikan oloi tous".

Ena pou sigoura den exoume: periodo.

Episis egw, kai arketoi gnwstoi mou se mia sxesh ta dinoun ontos ola, epidi anti8eta me pollous, de 8a mpw se sxesh mono kai mono gia na mhn eimai monos kai alles tetoies mpourdes. Kai oute exw keratwsei/oute me blepw na mporousa na keratwsw kopela me thn opoia eimai se sobaro desmo (de lew na hmaste mazi 2-3 bdomades...3-4 mines kai panw). Apo thn allh omos 3erw arketes gunaikes pou exoun keratwsei OLOYS tous gomenous tous!

Epwmenws, kai sta duo fila uparxoun e3aireseis!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras (18 Δεκ. 2004 , 21:32)

Θα ριξεις εξω ομως τα οικονομικα του κρατους αφου το 99,9% των γυναικων θα πρεπει να πανε στο Φουστανο για γενικη επισκευη ;) (μη σου πω για αποσυρση... :p )

Ατσα ρε greek_aera! Δηλαδή 999 στις 1000 γυναίκες είναι άσχημες? Μονο μια στις 1000 ειναι τουλαχιστον μετρια δηλαδη? Τι να πω, ισως λογω ηλικιας να μην εχεις μαθει ακομα να μετρας, μονο εκει μπορώ να το αποδώσω :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras (18 Δεκ. 2004 , 20:32)

Παρεμπτιτοντως ειδα την Θεοδωριδου σε ενα περιοδικο :blink: ... Κανει θαυματα ο αντρας της :p ...

http://pyralopex.de/misc/theodoridou.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nhp1023 (18 Δεκ. 2004 , 21:28)

Sorry alla to kapnisma otan den to kaneis o idios se epireazei twn allwn o kapnos, kai oxi mono twn gunaikwn! Egw prosopika de mporw na filisw kopela pou kapnizei, kai 3erw arketes pou de mporoun antres pou kapnizoun!

Εννοω τι σας πειράζει αν η αλλη δεν καπνίζει μπροστα σας ή οταν σπάνια το κανει φροντιζει ωστε μετα να ειναι η αναπνοη της δροσερη! Πχ εγω ποτε δεν θα φιλαγα καποιον μη-καπνιστη και να μυριζει η αναπνοη μου τσιγαρο!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nhp1023 (18 Δεκ. 2004 , 21:28)

To 8ema me to gumnastirio, sterish fagitou, shopping gia wraia rouxa/eswrouxa, peripoihsh malliwn (peripoihsh trixofiias genika), kai alla, ta kanoume kai arketoi antres pou 8eloun na aresoun se gunaikes. To na plenoume piata kai to spiti to kanoume arketoi pou menoume monoi kai auto.

Ναι αλλα για τους άντρες δεν θεωρειται απαραίτητο να τα ακνουν αυτα για τον καλλωπισμό τους, ενω για έμας θεωρειται αδιανοήτο να μην τα κανουμε.

Αυτο με τα πιάτα που κολλάει ομως? Ανεφερα εγώ τίποτα για πιάτα?

:p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (18 Δεκ. 2004 , 20:26)

Επιτέλους μπηκαμε παλι στο θεμα :whistle: βασικα να πω michelle οτι εισαι πολυ μικρη μαλλον για να καταλαβεις το humor στο ποστ μου ;) και μαλλον εισαι ενα ατομο πολυ καταπιεσμενο,οσο για της απολαυσης της ζωης οπως λες μαθε οτι ειμουνα καπνιστης 14 χρονια οποτε ξερω τι απολαυση ειναι το τσιγαρο :whistle: οσο για το αν καπνιζει η κοπελα ελευθερη ειναι να κανει απο τσιγαρο ως πουρο αμα θελει αλλα εγω δεν προκειται να το ανεχθω απο την δικια μου κοπελα(την εκαστοτε που εχω) btw ΠΟΙΕΣ αλλες απολαυσης σου στερησανε εσενα? :wacko: .Φαλλοκρατικο? χαχαχα γιατι ολες οι γυναικες κρυβονται πισω απο λεξης οπως αυτη και το αλλο το μισογυνης? :whistle: καποιος και να ειναι μισογυνης πραγμα καταδικασταιο για εμενα δεν ειναι μισογυνης αλλα γινεται ;) σκεψου το λιγο αυτο. :whistle:

Ας δειξετε ποσο γουσταρετε πρεε,πραγμα αδυνατο γιατι κατα 90% τα περιμενετε στο πιατο ολα και θελετε και καλα να δειξετε οτι μετρατε αφηνοντας να σας την πεσουνε,ταρανδοι εεε? ηρθανε και τα χριστουγεννα :lol: προσωπικα ποτε δεν κερατωνω καμια,τωρα εσυ πως το λες δεν ξερω .

Αν δεν ικανοποιησε μεσα απο τις σχεσης σου τοτε ψαξε κι αλλο γιατι εκει που σταματησες μαλλον δεν ειναι για σενα γι αυτο και τα ψιχουλα και οι ανικανοποιητες σχεσεις.

BTW Μαλλον δεν εχεις βρεθει σε κουβεντα με γυναικες να γινεις ποιο κοκκινη και απο πατζαρι με αυτα που λενε για τους αντρες αλλα και για τις σχεσεις τους. :rolleyes:

@michelle,

το καπνισμα στις γυναικες δεν ενοχλει τοσο επειδη εσυ ή οποιαδηποτε αλλη το κανετε για λογους απολαυσης(αν & προσωπικα διαφωνω πως ειναι "απολαυση",αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα),αλλα γιατι παρα πολλες(αν οχι οι περισσοτερες)το ξεκινησαν για να φανουν χειραφετημενες,ισες με τους αντρες,οτι κανον ο,τι γουσταρουν κλπ...μαλιστα πολλες οταν καπνιζουν το επιδεικνυουν με τετοιο τροπο που κατανταει ενοχλητικο...Δεν ξερω,αλλα εχω την εντυπωση πως οι περισσοτερες καπνιζουν οχι επειδη τους αρεσει,αλλα για να μην υστερησουν σε σχεση με τον γκομενο/παρεα & επειδη νομιζουν οτι "μεγαλωνουν" ετσι στα ματια των αντρων...τα ιδια βεβαια ισχυουν & για οσα πιτσιρικια(αγορια)καπνιζουν για μαγκια & για να το παιξουν μεγαλοι,αλλα εδω μιλαμε για γυναικες,οποτε...

Οσο για τα γυμναστηρια,μαλλια κλπ κανεις δε σας υποχρεωνει να τα κανετε.Απλα ειναι γνωστο πως οταν δει η μια την αλλη που αδυνατισε,εβαψε το μαλλι της,αγορασε το ταδε ρουχο,ε,ολο και ζηλευετε & θελετε να κανετε το ιδιο...μη μας πειτε τωρα πως σηκωνετε ολο το Χοντο καθε φορα επειδη σας αναγκαζουμε εμεις... :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dimitris79 (19 Δεκ. 2004 , 00:16)

@michelle,

το καπνισμα στις γυναικες δεν ενοχλει τοσο επειδη εσυ ή οποιαδηποτε αλλη το κανετε για λογους απολαυσης(αν & προσωπικα διαφωνω πως ειναι "απολαυση",αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα),αλλα γιατι παρα πολλες(αν οχι οι περισσοτερες)το ξεκινησαν για να φανουν χειραφετημενες,ισες με τους αντρες,οτι κανον ο,τι γουσταρουν κλπ...μαλιστα πολλες οταν καπνιζουν το επιδεικνυουν με τετοιο τροπο που κατανταει ενοχλητικο...Δεν ξερω,αλλα εχω την εντυπωση πως οι περισσοτερες καπνιζουν οχι επειδη τους αρεσει,αλλα για να μην υστερησουν σε σχεση με τον γκομενο/παρεα & επειδη νομιζουν οτι "μεγαλωνουν" ετσι στα ματια των αντρων...τα ιδια βεβαια ισχυουν & για οσα πιτσιρικια(αγορια)καπνιζουν για μαγκια & για να το παιξουν μεγαλοι,αλλα εδω μιλαμε για γυναικες,οποτε...

Οσο για τα γυμναστηρια,μαλλια κλπ κανεις δε σας υποχρεωνει να τα κανετε.Απλα ειναι γνωστο πως οταν δει η μια την αλλη που αδυνατισε,εβαψε το μαλλι της,αγορασε το ταδε ρουχο,ε,ολο και ζηλευετε & θελετε να κανετε το ιδιο...μη μας πειτε τωρα πως σηκωνετε ολο το Χοντο καθε φορα επειδη σας αναγκαζουμε εμεις... :whistle:

Σωστοοοοοοοοος ;) εγραψες μεγαλε :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (18 Δεκ. 2004 , 21:43)

Ατσα ρε greek_aera! Δηλαδή 999 στις 1000 γυναίκες είναι άσχημες? Μονο μια στις 1000 ειναι τουλαχιστον μετρια δηλαδη? Τι να πω, ισως λογω ηλικιας να μην εχεις μαθει ακομα να μετρας, μονο εκει μπορώ να το αποδώσω :mad:

1) Η ηλικια μας δεν απεχει τοσο πολυ (ουτε 3 χρονια ;) ) με οτι συνεπαγεται αυτο οσον αφορα την αριθμητικη...

2) Δεν ειπα οτι ειναι ασχημες. Ειπα οτι αλλες λιγο- αλλες πολυ πρεπει να επισκεφτουν τον Φουστανο (αυτολεξει γενικη επισκευη η αποσυρση :p )... Παντως να ξερεις (που λογικα πρεπει να το ξερεις ;) ) οτι ειναι λιγες οι γυναικες που ειναι πραγματικα ομορφες οταν καταφερουν και βγαλουν απο πανω τους αυτο το στρωμα καλλυντικων που φορανε ;) ... Τωρα αν εξακολουθεις να πιστευεις οτι ολες ειναι κουκλες, τι να σου πω :confused: . Δες τις φιλες σου (ολες) η κατεβα καμια βολτα στο κεντρο της Αθηνας...

Υ.Γ. Και για να μη λες οτι ειμαι μονοπλευρoς το ιδιο ισχυει και για τους αντρες. Δηλαδη δεν ειναι ολοι θεοι αλλα αρκετοι για τα μπαζα... ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras (19 Δεκ. 2004 , 00:50)

2) Δεν ειπα οτι ειναι ασχημες.

Ο Παγαποντης ειπε οτι ολες τις ασχημες αν ηταν προεδρος θα τις υποχρεωνε να παν στο Φυστανο κ εσυ ειπες οτι τοτε θα επρεπε να πει το 99,9% των γυναικων. Αρα ειναι σαν να λες οτι το 99,9% των γυναικων ειναι ασχημες.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (19 Δεκ. 2004 , 02:05)

Ο Παγαποντης ειπε οτι ολες τις ασχημες αν ηταν προεδρος θα τις υποχρεωνε να παν στο Φυστανο κ εσυ ειπες οτι τοτε θα επρεπε να πει το 99,9% των γυναικων. Αρα ειναι σαν να λες οτι το 99,9% των γυναικων ειναι ασχημες.

Μπορεί να υπερβάλλει λίγο, αλλά γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό των γυαικών βάφεται; Μήπως σημαίνει ότι δεν τους αρέσει η εμφάνισή τους και προσπαθούν με τεχνάσματα να γίνουν πιο αρεστές;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soublaki-3 (19 Δεκ. 2004 , 02:11)

Μπορεί να υπερβάλλει λίγο, αλλά γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό των γυαικών βάφεται; Μήπως σημαίνει ότι δεν τους αρέσει η εμφάνισή τους και προσπαθούν με τεχνάσματα να γίνουν πιο αρεστές;

Τι να σου πω... Προσωπικα δεν βαφομαι σχεδον ποτε, αντε λιγο ρουζ για να μην φαινομαι χλωμη. Οχι οτι δεν με ενδιαφερει η εμφανιση μου, απλα δεν μου φαινεται οτι γινομαι καλυτερη με το βαψιμο κ δεν μου αρεσει να φαινομαι ψευτικη. Επισης μου αρεσει αρκετα το προσωπο μου οποτε δεν το θεωρω απαραιτητο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (19 Δεκ. 2004 , 02:40)

Αλλη μια μετριοφρων κοπελα.......... :whistle:

Αμα δεν μας αρεσει ο εαυτος μας ειμαιστε κομπλεξαρες, αμα μας αρεσει ειμαστε ψωνια...Επιτελους αποφασιστε τι θελετε! Εχουμε καταντησει πια να πρεπει να θεωρεις τον εαυτο σου μπαζο για να μην εισαι ψώνιο! :rolleyes: Δεν ειπα οτι ειμαι θεα, ειπα οτι μου αρεσει το προσωπο μου! Το σωμα μου πχ δεν μου πολυαρεσει. Δηλαδη για να ειστε ικανοποιημενοι δεν πρεπει να βρισκω τιποτα ωραιο πανω μου?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (19 Δεκ. 2004 , 03:03)

Δηλαδη για να ειστε ικανοποιημενοι δεν πρεπει να βρισκω τιποτα ωραιο πανω μου?

Όχι ντε! :!:

Αυτό πια θα καταντούσε μίζερο... :wacko:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...