sakaflias Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 Στα νησια (σε μερικα) γινετε χαμος απο ξενες που θελουν να περασαν απιστευτεσ διακοπες...με οτι κι αν σημαινει αυτο!!!!! :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakaflias ( 8 Αύγ. 2004 , 22:58) Στα νησια (σε μερικα) γινετε χαμος απο ξενες που θελουν να περασαν απιστευτεσ διακοπες...με οτι κι αν σημαινει αυτο!!!!! Νομίζω ότι είσαι εκτός θέματος. Φιλικά xpuser :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 re pedia seite to kai alliws oi ginekes kitane pio poli ta ilika agatha kai kiriws amaxia spitia fraga an de vroume gineka iparxei kai allos tropos na ikanopoiisoume tis erwtikes mas kai sexoualikes epithimies iparxoune tetia meri kako tou kefaliou tous kanoun an tis proskinisete kai tis filisete ta podia kai tin kernate sinexeia isws i afedia tis kati na kanei ma ine olofanero exoune allaxei oi kairoi kai oi siberifwres mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 Να τι έχουν πάθει οι ελληνίδες FF.C - Δέκα Πόντους Τακούνι Έχεις ένα πρόβλημα σοβαρό, πάντα θα το ΄χεις και λέγεται ωραιοπάθεια αν δεν πετύχει η βαφή στο μαλλί σου σε πιάνει άγχος και εμπάθεια Είσαι απ΄ αυτές που αξίζουν τόσο όσο τ' αυτοκίνητό τους με μια εξάτμιση που κάνει θόρυβο να μην ακούν τον εαυτό τους Είσαι απ' αυτές που έχουν πρόβλημα στην ψυχή, στη συνείδηση και στο μυαλό τους που με ρούχα, παπούτσια και λεφτά ικανοποιούν για πάντα το σάπιο το σάπιο εγώ τους "Άντε γαμήσου", σε σένα ακούγεται σαν ευχή στήσε και κανά κώλο μήπως και πάρεις καμιά προαγωγή Μα οτι κάνεις, να ξέρεις ότι κάποτε το βρίσκεις μπροστά σου ψεύτικα όσα νόμιζες δεδομένα, ψεύτικα όσα νόμιζες δικά σου Από τη μίζερη δουλειά σου, ως τη δήθεν μαγκιά σου από τα χαμένα παιδικά ονειρά σου, ως το χρώμα το ψεύτικο στα μαλλιά σου Τώρα φτιάξου καλά, να σε πάρουν οι κάμερες στα ελληνάδικα βρες και κάποιον όμοιό σου για συναισθηματική ασφάλεια Πανικός! αν σου σπάσει κανά νύχι ή δεν πετύχει η αντάυγεια το ναρκισσισμό σου προσκυνάς με θρησκευτική ευλάβεια "Πως είμαι;", μόνιμο πρόβλημά σου ποιά θα είναι η μόδα αυτή τη χρονιά τι χρώμα θα φορεθεί, "τι θα τα κάνω τα περσινά;" Χα! Ψάξε στα περιοδικά, ξέρεις εκείνα τα γνωστά που σου δείχνουν δέκα τρόπους να του σηκώσεις το κάτω κεφάλι σε λιγότερο από πέντε λεπτά Δέκα πόντους τακούνι, έναν όροφο πιο ψηλή πάνω σε τραπέζια, χορεύεις Τσαλίκη και Βανδή κάποιος όμως μου 'πε, ότι τώρα αλλάξαν οι καιροί άκομη πάνω σε τραπέζια, μα τώρα χορεύεις RnB Δέκα πόντους τακούνι, έναν όροφο πιο ψηλή πάνω σε τραπέζια, χορεύεις Τσαλίκη και Βανδή ποτά, τσιγάρα μεθύσια, μετά η γνωστή διαδρομή σε κάποιου μαλάκα το κρεβάτι θα σε βρει τ' άλλο πρωί Δεσποινίς σας παρακαλώ, μη μιλάτε βγάλτε το σκασμό μ' άριστα το δέκα σας βαθμολογώ, μηδέν IQ, μηδέν μυαλό (x2) Μες στο club, εσύ οι φίλες σου κι εγώ ωραία, νιώθω σαν το Νώε μες στην Κιβωτό Βάλ' το κορμί σου να δουλέψει αφού δεν έχεις μυαλό Κι εκτός τούτου τολμώ να πω, μα, γιατί υπάρχεις; Το μυαλό σου απόκομμα στάχτης, καμμένο δάσος Όσο για την καρδία σου, αναπολεί τη σοδειά της σε χαιρετά η ευτυχία έχοντας, ανοιχτά τα δάχτυλά της Αφεξής ο κόφτης μου στο δέρμα της δικής σου πλάτης Δε φτάνει που στην καρδιά σου δε βρήκα ίχνος αγάπης αλλά εσύ τόσο πολύ με μισείς που θες και σ' άλλους το κόλπο να μάθεις Σου απαγορεύω να υπάρχεις, τώρα ξέρω γιατί καλά με σένα δεν τα 'χεις είσαι ένα απαίσιο πλάσμα, στα πλαίσια απαίσιας στάσης Δεσποινίς σας παρακαλώ, μη μιλάτε βγάλτε το σκασμό μ' άριστα το δέκα σας βαθμολογώ, μηδέν IQ, μηδέν μυαλό (x2) Δέκα πόντους τακούνι, έναν όροφο πιο ψηλή πάνω σε τραπέζια, χορεύεις Τσαλίκη και Βανδή κάποιος όμως μου 'πε, ότι τώρα αλλάξαν οι καιροί άκομη πάνω σε τραπέζια, μα τώρα χορεύεις RnB Δέκα πόντους τακούνι, έναν όροφο πιο ψηλή πάνω σε τραπέζια, χορεύεις Τσαλίκη και Βανδή ποτά, τσιγάρα μεθύσια, μετά η γνωστή διαδρομή σε κάποιου μαλάκα το κρεβάτι θα σε βρει τ' άλλο πρωί [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 yooooo man ffccccccc gia pada reeeeee mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M4C Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 milame molis twra 8a ekana to idio post .... molis eixa kanei copy paste to tragoudi... milame...apisteutos sintonismos..... kai ontos afou diafasa olo to thema apo tin arxi ws to telos, me ekfrazei eite poli eite ligotero se orismena simeia.... kai en sintomia, to tragoudi auto tairiazei ganti, se oles autes pou anaferomaste so far... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 FF.C - Δέκα Πόντους Τακούνι Έχεις ένα πρόβλημα σοβαρό, πάντα θα το ΄χεις και λέγεται ωραιοπάθεια αν δεν πετύχει η βαφή στο μαλλί σου σε πιάνει άγχος και εμπάθεια Είσαι απ΄ αυτές που αξίζουν τόσο όσο τ' αυτοκίνητό τους με μια εξάτμιση που κάνει θόρυβο να μην ακούν τον εαυτό τους Είσαι απ' αυτές που έχουν πρόβλημα στην ψυχή, στη συνείδηση και στο μυαλό τους που με ρούχα, παπούτσια και λεφτά ικανοποιούν για πάντα το σάπιο το σάπιο εγώ τους "Άντε γαμήσου", σε σένα ακούγεται σαν ευχή στήσε και κανά κώλο μήπως και πάρεις καμιά προαγωγή Μα οτι κάνεις, να ξέρεις ότι κάποτε το βρίσκεις μπροστά σου ψεύτικα όσα νόμιζες δεδομένα, ψεύτικα όσα νόμιζες δικά σου Από τη μίζερη δουλειά σου, ως τη δήθεν μαγκιά σου από τα χαμένα παιδικά ονειρά σου, ως το χρώμα το ψεύτικο στα μαλλιά σου Τώρα φτιάξου καλά, να σε πάρουν οι κάμερες στα ελληνάδικα βρες και κάποιον όμοιό σου για συναισθηματική ασφάλεια Πανικός! αν σου σπάσει κανά νύχι ή δεν πετύχει η αντάυγεια το ναρκισσισμό σου προσκυνάς με θρησκευτική ευλάβεια "Πως είμαι;", μόνιμο πρόβλημά σου ποιά θα είναι η μόδα αυτή τη χρονιά τι χρώμα θα φορεθεί, "τι θα τα κάνω τα περσινά;" Χα! Ψάξε στα περιοδικά, ξέρεις εκείνα τα γνωστά που σου δείχνουν δέκα τρόπους να του σηκώσεις το κάτω κεφάλι σε λιγότερο από πέντε λεπτά Δέκα πόντους τακούνι, έναν όροφο πιο ψηλή πάνω σε τραπέζια, χορεύεις Τσαλίκη και Βανδή κάποιος όμως μου 'πε, ότι τώρα αλλάξαν οι καιροί άκομη πάνω σε τραπέζια, μα τώρα χορεύεις RnB Δέκα πόντους τακούνι, έναν όροφο πιο ψηλή πάνω σε τραπέζια, χορεύεις Τσαλίκη και Βανδή ποτά, τσιγάρα μεθύσια, μετά η γνωστή διαδρομή σε κάποιου μαλάκα το κρεβάτι θα σε βρει τ' άλλο πρωί Δεσποινίς σας παρακαλώ, μη μιλάτε βγάλτε το σκασμό μ' άριστα το δέκα σας βαθμολογώ, μηδέν IQ, μηδέν μυαλό (x2) Μες στο club, εσύ οι φίλες σου κι εγώ ωραία, νιώθω σαν το Νώε μες στην Κιβωτό Βάλ' το κορμί σου να δουλέψει αφού δεν έχεις μυαλό Κι εκτός τούτου τολμώ να πω, μα, γιατί υπάρχεις; Το μυαλό σου απόκομμα στάχτης, καμμένο δάσος Όσο για την καρδία σου, αναπολεί τη σοδειά της σε χαιρετά η ευτυχία έχοντας, ανοιχτά τα δάχτυλά της Αφεξής ο κόφτης μου στο δέρμα της δικής σου πλάτης Δε φτάνει που στην καρδιά σου δε βρήκα ίχνος αγάπης αλλά εσύ τόσο πολύ με μισείς που θες και σ' άλλους το κόλπο να μάθεις Σου απαγορεύω να υπάρχεις, τώρα ξέρω γιατί καλά με σένα δεν τα 'χεις είσαι ένα απαίσιο πλάσμα, στα πλαίσια απαίσιας στάσης Δεσποινίς σας παρακαλώ, μη μιλάτε βγάλτε το σκασμό μ' άριστα το δέκα σας βαθμολογώ, μηδέν IQ, μηδέν μυαλό (x2) Δέκα πόντους τακούνι, έναν όροφο πιο ψηλή πάνω σε τραπέζια, χορεύεις Τσαλίκη και Βανδή κάποιος όμως μου 'πε, ότι τώρα αλλάξαν οι καιροί άκομη πάνω σε τραπέζια, μα τώρα χορεύεις RnB Δέκα πόντους τακούνι, έναν όροφο πιο ψηλή πάνω σε τραπέζια, χορεύεις Τσαλίκη και Βανδή ποτά, τσιγάρα μεθύσια, μετά η γνωστή διαδρομή σε κάποιου μαλάκα το κρεβάτι θα σε βρει τ' άλλο πρωί Πού μπορώ να βρω το κομμάτι σε mp3; Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M4C Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος htrul18 ( 9 Αύγ. 2004 , 02:05) Πού μπορώ να βρω το κομμάτι σε mp3; xmm aposo gnwrizw, 8a to vreis sigoura sto odc, se kanena gnwsto elliniko hub, isws kai sto grnet sto #mp3 , eidalws sto stelnei kapoios apo mas... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 T είναι το odc; Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 Υπάρχει ένα sample εδώ: http://boutique.info-grece.com/product_info.php/cPath/27_48/products_id/6003 Το κομμάτι υπάρχει σίγουρα στο DC++, στο angelos hub [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 oi FFC ine sigrwtima elliniko HIPHOP parakalw gia osous theloune plirofories kai iparxoun stin ellada apo to 1987 ime ektos thematos alla opios endiaferete na mathei genika vgazoune koinonikous stixous kai to site tous ine http://www.ffc.gr mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M4C Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 sorry, dc++ i8ela na pw... freeware , p2p programma einai... kai 8a to vreis : 3w.dcplusplus.c0m :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 fanatikos twn ffc exw ola tous ta cd sxedon kai pragmatika ta atoma ine poli diaxronikoi se stixous kai se ola ta komatia tous sas protinw na akousete genika kai alla komatia mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 Κι εγώ τα έχω όλα εκτός του τελευταίου. Άπαιχτοι οι τύποι, αλλά είμαστε off-topic και καλύτερα να σταματήσουμε εδώ :p [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkakoulidis Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ ( 8 Αύγ. 2004 , 18:09) ...γιατι τι να το κανω εγω οταν απεναντι καθεται μια αντροπαρεα κ κοιταει να μην πω με καρφωνει κ μετα απο καμια 2 ωρες να σηκωνοντε κ να φευγουν μου χει τυχει αν οχι 100 φορες το λιγοτερο 500 κ αν πει καποιος οτι δ συμβαινει αυτο ειναι ψευτης .. θελει λιγο περισσοτερο θαρρος δ δαγκωνουμε γιατι πολλοι μου χουν πει αργοτερα που καταφεραμε κ μιλησαμε με μερικους πως δ πλησιαζαν γιατι ηταν σιγουροι για την χυλοπιτα !! ελεος παιδια μας αρεσει να μας κοιτατε αλλα περισσοτερο μας αρεσει να μας πλησιαζετε ;) Είδατε που σας τα έλεγα? ;) :D m365.gr Το φόρουμ των xiaomi scooters στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αφού διάβασα όλο το thread (τεράστιο ήταν το άτιμο) ας πω και την άποψη μου. 1. Όπως πολυ σωστά ειπώθηκε, μπορεί μεν οι πλειοψηφία των σημερινών Ελληνίδων να είναι έτσι όμως πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις. Άλλωστε κι εμείς οι γυναίκες μια εξαίρεση ψάχνουμε (στους άντρες). Η πλειοψηφία των Ελλήνων σήμερα, απ'όσο ξέρω απο άρκετους φίλους μου άντρες αυτό που πρώτα κρίνει σε μια γυναίκα είναι: α)Η εμφάνιση β)Πόσο γρήγορα νομίζουν ότι θα προχωρήσουν μαζί της γ)Αν οι φίλοι τους θα τους ζηλέυουν για την επιλογή τους (συνήθως άμεση συνέπεια του (α) ) Πόσες γυναίκες ψάχνουν έναν τέτοιο τύπο άντρα? 2. Όσο για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά των γυναικών μέσα σε μία σχέση, νομίζω ότι γι'αυτό κυριότεροι υπεύθυνοι είναι οι άντρες. Όχι απαραίτητα αυτοί που θα υποστούν τη συμπεριφορά αυτή αλλά εκείνοι που τις πλήγωσαν στο παρελθόν, εκείνοι που πλήγωσαν τις φίλες τους κ.ο.κ. Η μέση γυναίκα όταν κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο των σχέσεων είναι πιό αθώα και κατα συνέπεια περισσότερο πρόθυμη να "τα δώσει όλα" συναισθηματικά χωρίς να κάνει κατινιές και χωρίς να νοιάζεται αν το εκάστοτε αγόρι της έχει λεφτά ή τρέντι ντύσιμο κτλ. Τότε όμως είναι και πιό ευάλωτη οπότε συνήθώς έρχεται η στιγμή που κάποιος θα την πλήγώσει. Τότε θα κάνει μια αναδρομή στη συμπεριφορά που είχε και θα καταλήξει ότι οι άντρες είναι γουρούνια και το καλύτερο που έχει να κάνει είναι απο εδώ και στο εξής να παίζει μαζί τους και να τους έχει γραμμένους ώστε να μην πληγωθεί ξανά. Πιστεύω ότι η συμπεριφορά αυτή των γυναικών είναι μια ασπίδα για να προστατευτούν απο μια ακόμα μελλοντική απογοήτευση παρ'οτι κατά βάθος έχουν ακόμη πολλά να δώσουν αν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρώπος. Άλλωστε πολλές φορές για αυτή τους τη συμπεριφόρα φταίνε εν μέρει οι συμβουλές φιλένάδων τους που τις προτρέπουν να υιοθετήσουν αυτό το πρότυπο συμπεριφοράς ώστε να μην πληγώνονται. Θυμάμαι πρόσφατα που είχα χώρισει και ήμουν λιώμα, μιλούσα με μια φίλη μου στο τηλέφωνο, η οποία με συμβούλευε να μην στεναχωριέμαι για κανέναν και να αρχίσω να "παίζω" με τους άντρες χωρίς να έχω κανένα συναίσθημα γι'αυτους. Εγώ βέβαια δεν ακολούθησα τη συμβουλή της, απλά γιατι είναι έτσι ο χαρακτήρας μου και δεν μου αρέσει να δίνω σε κάποιον ψεύτικες ελπίδες χώρις να μου αρέσει. Απλά δεν μπορώ να φερθώ έτσι, ακόμη κι αν το προσπαθήσω. Κάποια άλλη όμως θα άκουγε τη συμβουλή της. Κάπως έτσι σιγά σιγά γίνονται όλες έτσι. Άλλωστε κι εγώ που όσες φορές πληγώθηκα έμεινα η ίδια και πάντα προσέχω να μην πληγώσω ή προσβάλλω κάποιον που με γουστάρει τι κατάλαβα? 3. Έπίσης και η συμπεριφόρα των περισσότερων αντρών οφείλεται συνήθώς σε κάποιο παλιό τραύμα. Ακόμα και τους πιο μα...ες να ρωτήσεις θα σου πουν ότι δεν ήταν πάντα έτσι αλλά κάποτε αγάπησαν, τα έδωσαν όλα και στο τέλος πληγώθηκαν οπότε αποφάσισαν να αλλάξουν συμπεριφορά γιατι "τελικά όλες που...νες είναι!". Πιστεύω ότι οι εξαιρέσεις και σε άντρες και σε γυναίκες αποτελούνται απο τα άτομα που δεν απογοητεύτηκαν ποτέ (εξαιρετικά σπάνιο) και τα άτομα που άντεξαν τις απογοήτεύσεις και είχαν τη δύναμη να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας τους εξαίτιας αυτών. Αυτάάάάά... Βαριέμαι να γράψω άλλα, άσε που το post βγήκε τεράστιο! Με έπιασε το (άμπελο)φιλοσοφικό μου σήμερα... http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 ftene polloi kai polles to thema ine oti iparxoune kai kala koritsia kai kala agoria kai xanode kai afta mazi me tous allous kai tis alles tous pernei olous o pixis mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Νομίζω ότι όσα ανέφερε η michelle - αν και μικρή - είναι σωστά και όντως έτσι είναι τα πράγματα.... δυστυχώς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Πολύ σωστά αυτά που είπες,και μπράβο σου που στα 18 σου έπιασες το νόημα!Κρίμα που είσαι απο Αθήνα! Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα ηλικίας ή εμπειρίας στις σχέσεις για να πιάσεις το νόημα αλλά στο πόσο ώριμος είναι ο καθενας μας έτσι ώστε να ζυγίζει και να κρίνει πρόσωπα και καταστάσεις... Επίσης πιστεύω πως παίζει μεγάλο ρόλο ,επειδή όλοι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοι, στο κατα πόσο μπορείς να ρίξεις τον εγωϊσμό σου αρκετά χαμηλά και να μπορέσεις να προσαρμοστείς/δεχθείς στις απαιτήσεις του/της απέναντί σου... σε ΛΟΓΙΚΑ πλαίσια πάντα! ;) Λίγη φαιά ουσία χρησιμοποιεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος... Αν δεν τη χρησιμοποιούμε κι αυτή τότε καλύτερα να πάμε να γίνουμε... φυτά! ;) :lol: Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Oxi krima pou einai apo a8hna kai emeis h a8hnaioi ti 8a kanoume :p Les kai kati 8a kanoume twra telos pantwn..Loipwn as kanei o 8eos to 8auma tou na broume kamia kopela tis prokopis (h agori oi kopeles) an kai polu xlwmo to blepw na mporeis na sindiaseis enfanish kalo xaraktira kai na teriazete k olas se gousta(genika milaw) fantasou twra oti nai mporei na brei skalh kopela men alla na mhn teriazeis sta parapanw,pragma pou den einai kai eukolo mia kai exoun elaxistopoih8h oi kales kai oi kaloi.Off topic twra phga sthn zakyn8o kai mono pou den loipo8umhsa apo tis panemorfes agglides ekei...alla mia kai eimai ligaki (blakas) den ekana tipota,den alazei eukola o an8ropws twn xaraktira tou otan exei as to poume etsi ba8eia rizomenes kapoies peph8hseis... :cry: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (11 Αύγ. 2004 , 21:08) Αφού διάβασα όλο το thread (τεράστιο ήταν το άτιμο) ας πω και την άποψη μου. 1. Όπως πολυ σωστά ειπώθηκε, μπορεί μεν οι πλειοψηφία των σημερινών Ελληνίδων να είναι έτσι όμως πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις. Άλλωστε κι εμείς οι γυναίκες μια εξαίρεση ψάχνουμε (στους άντρες). Η πλειοψηφία των Ελλήνων σήμερα, απ'όσο ξέρω απο άρκετους φίλους μου άντρες αυτό που πρώτα κρίνει σε μια γυναίκα είναι: α)Η εμφάνιση β)Πόσο γρήγορα νομίζουν ότι θα προχωρήσουν μαζί της γ)Αν οι φίλοι τους θα τους ζηλέυουν για την επιλογή τους (συνήθως άμεση συνέπεια του (α) ) Πόσες γυναίκες ψάχνουν έναν τέτοιο τύπο άντρα? 2. Όσο για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά των γυναικών μέσα σε μία σχέση, νομίζω ότι γι'αυτό κυριότεροι υπεύθυνοι είναι οι άντρες. Όχι απαραίτητα αυτοί που θα υποστούν τη συμπεριφορά αυτή αλλά εκείνοι που τις πλήγωσαν στο παρελθόν, εκείνοι που πλήγωσαν τις φίλες τους κ.ο.κ. Η μέση γυναίκα όταν κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο των σχέσεων είναι πιό αθώα και κατα συνέπεια περισσότερο πρόθυμη να "τα δώσει όλα" συναισθηματικά χωρίς να κάνει κατινιές και χωρίς να νοιάζεται αν το εκάστοτε αγόρι της έχει λεφτά ή τρέντι ντύσιμο κτλ. Τότε όμως είναι και πιό ευάλωτη οπότε συνήθώς έρχεται η στιγμή που κάποιος θα την πλήγώσει. Τότε θα κάνει μια αναδρομή στη συμπεριφορά που είχε και θα καταλήξει ότι οι άντρες είναι γουρούνια και το καλύτερο που έχει να κάνει είναι απο εδώ και στο εξής να παίζει μαζί τους και να τους έχει γραμμένους ώστε να μην πληγωθεί ξανά. Πιστεύω ότι η συμπεριφορά αυτή των γυναικών είναι μια ασπίδα για να προστατευτούν απο μια ακόμα μελλοντική απογοήτευση παρ'οτι κατά βάθος έχουν ακόμη πολλά να δώσουν αν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρώπος. Άλλωστε πολλές φορές για αυτή τους τη συμπεριφόρα φταίνε εν μέρει οι συμβουλές φιλένάδων τους που τις προτρέπουν να υιοθετήσουν αυτό το πρότυπο συμπεριφοράς ώστε να μην πληγώνονται. Θυμάμαι πρόσφατα που είχα χώρισει και ήμουν λιώμα, μιλούσα με μια φίλη μου στο τηλέφωνο, η οποία με συμβούλευε να μην στεναχωριέμαι για κανέναν και να αρχίσω να "παίζω" με τους άντρες χωρίς να έχω κανένα συναίσθημα γι'αυτους. Εγώ βέβαια δεν ακολούθησα τη συμβουλή της, απλά γιατι είναι έτσι ο χαρακτήρας μου και δεν μου αρέσει να δίνω σε κάποιον ψεύτικες ελπίδες χώρις να μου αρέσει. Απλά δεν μπορώ να φερθώ έτσι, ακόμη κι αν το προσπαθήσω. Κάποια άλλη όμως θα άκουγε τη συμβουλή της. Κάπως έτσι σιγά σιγά γίνονται όλες έτσι. Άλλωστε κι εγώ που όσες φορές πληγώθηκα έμεινα η ίδια και πάντα προσέχω να μην πληγώσω ή προσβάλλω κάποιον που με γουστάρει τι κατάλαβα? 3. Έπίσης και η συμπεριφόρα των περισσότερων αντρών οφείλεται συνήθώς σε κάποιο παλιό τραύμα. Ακόμα και τους πιο μα...ες να ρωτήσεις θα σου πουν ότι δεν ήταν πάντα έτσι αλλά κάποτε αγάπησαν, τα έδωσαν όλα και στο τέλος πληγώθηκαν οπότε αποφάσισαν να αλλάξουν συμπεριφορά γιατι "τελικά όλες που...νες είναι!". Πιστεύω ότι οι εξαιρέσεις και σε άντρες και σε γυναίκες αποτελούνται απο τα άτομα που δεν απογοητεύτηκαν ποτέ (εξαιρετικά σπάνιο) και τα άτομα που άντεξαν τις απογοήτεύσεις και είχαν τη δύναμη να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας τους εξαίτιας αυτών. Αυτάάάάά... Βαριέμαι να γράψω άλλα, άσε που το post βγήκε τεράστιο! Με έπιασε το (άμπελο)φιλοσοφικό μου σήμερα... :wacko: :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xpuser (12 Αύγ. 2004 , 15:17) Νομίζω ότι όσα ανέφερε η michelle - αν και μικρή - είναι σωστά και όντως έτσι είναι τα πράγματα.... δυστυχώς... μικρη ??????????? :p :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Pantws kai oi 2 kopeles den exoun entelws adiko se oti lene :) kai mporw na pw oti me ekplhsei euxarista auto den to perimena pia apo koritsia,mia kai ta perisotera me to sympa8eio einai polu bluta!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (11 Αύγ. 2004 , 21:08) .... Όπως πολυ σωστά ειπώθηκε, μπορεί μεν οι πλειοψηφία των σημερινών Ελληνίδων να είναι έτσι όμως πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις. Άλλωστε κι εμείς οι γυναίκες μια εξαίρεση ψάχνουμε (στους άντρες). Η πλειοψηφία των Ελλήνων σήμερα, απ'όσο ξέρω απο άρκετους φίλους μου άντρες αυτό που πρώτα κρίνει σε μια γυναίκα είναι: α)Η εμφάνιση β)Πόσο γρήγορα νομίζουν ότι θα προχωρήσουν μαζί της γ)Αν οι φίλοι τους θα τους ζηλέυουν για την επιλογή τους (συνήθως άμεση συνέπεια του (α) ) Πόσες γυναίκες ψάχνουν έναν τέτοιο τύπο άντρα? .... Ακούω απόψεις επ' αυτού από τον αντρικό πληθυσμό. Είμαστε έτσι ωρέ σεις; Σίγουρα κάποιοι είναι. Οι περισσότεροι όμως; *Το μόνο που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο είναι αυτό με την εμφάνιση. Υπάρχει περίπτωση να πάω να πολιορκήσω μια γυναίκα που δεν μου αρέσει; Γίνεται; *Για το β, διαφωνώ. Δεν έχω γνωρίσει τύπο που να το σκέφτεται καν αυτό. Σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι... αλλά πλειοψηφία;!;!;!; Εξαιρούνται τα one night stand. *Να ζηλεύουν οι φίλοι για την επιλογή μας; Η ζήλια και ο φθόνος είναι κατ' εξοχήν γυναικεία πάθη. Αν εμείς το κάνουμε μία, εσείς το κάνετε δέκα. Και πάλι λέω πως ναι, υπάρχουν άντρες που το κάνουν και αυτό, όχι όμως και οι περισσότεροι. Πάντως οι απόψεις σου είναι ψαγμένες και μπράβο σου. Άλλες στην ηλικία σου (μας δηλαδή...) που είχα την ευτυχία (;) να γνωρίσω είναι μακράν πίσω. Και θέλουν να θεωρούνται και ώριμες :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts