Jump to content

Τι έχουν πάθει οι Ελληνίδες;

KostasV
 Κοινοποίηση

Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???  

92 members have voted

1. 1. Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???

• Ναι και ζουν αναμεσα μας
      62
    • Οχι.....Τι ειναι αυτο ?
      30

Recommended Posts

den milisa gia efkolia... de milisa gia sex... kai de milisa gia kali/kaki... milisa kathara gia prosegkisi kai anthropia.. tora kales/kakes o xronos dixnei kai oxi i efkolia/diskolia prosegisis... as mi ta mperdevoume opos eipes...

to sex einai allo thema kai pistepseme oi ksenes einai pio diskoles giati erxontai apo pio kleistes koinonies (ektos an einai aglides/galides) XAXAXAXAXA

kai mi sigkrinete tis ksenes pou zoun ellada kai prospathoun na piasoun elina gampro, me tis ksenes pou zoun stis xores tous kai poso mallon otan afti i xora einai kata poli plousioteri apo tin ellada (afstria)

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον Nantia

SORRY αλλά είσαι μεγάλος μα@@@@@@@@@@κας

εγώ τώρα τι να πω??? :mad:

ότι πλέον οι ελληνίδες έχουν το "μαλάκα" πιο εύκολο από το καλημέρα??? Όταν πας να τις πλησιάσεις, όταν οδηγούν (και ως συνήθως κινδυνεύουν όλοι γύρω), φίλοι μου μην τολμήσετε να κοιτάξετε ούτε ερωτικά ούτε άγρια. Σχεδόν βέβαιη "είσπραξη" θα είναι το:

-άντε ρε μαλάκα!!!

μη συζητήσω για το πώς μιλάνε μεταξύ τους....είναι ότι χειρότερο ν'ακούς γυναίκες να αποκαλούν φιλικά η μια την άλλη "μαλάκα", για να μην πω και κοριτσάκια στο σχολείο: "πωπω τι κουκλί αγόρι είναι αυτό μαλάκα!"

τέλοσπάντων, για να πω και τα δικά μου, επιτέλους κυρίες μου, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ:

-να καταλάβετε τη διαφορά του "καλαίσθητου" από το "πορνό". Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνετε στη λαϊκή, στο σχολείο ή στη σχολή ή ακόμα και για έξοδο με "όλα στη φόρα"! Κύριοι δεν ξέρω αν φταίμε εμείς γι' αυτό το χάλι (επειδή κοιτάμε και καλά), εγώ προσωπικά όποτε κοιτάξω γυναίκα ντυμένη έτσι είναι για να κοροιδέψω και να γελάσω με την πάρτη της...

-να καταλάβετε ότι δεν φταίει "ο μαλάκας" που κορνάρει επειδή σας έσβησε στη Φιλολάου στο φανάρι και καθυστερείτε 1000 άτομα απ'το να πάνε στις δουλειές τους ή επειδή σταματήσατε στη μέση του δρόμου για να χαιρετήσετε μια φίλη σας-κοιτάξετε τη βιτρίνα-φτιάξετε το μακιγιάζ σας-βγάλετε τα φρύδια σας :mad: :mad:

-να καταλάβετε ότι καμιά φορά αυτός που σας πλησιάζει ερωτικά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΟΟΟΟΝΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ :!:

ΠΡΟΣΟΧΗ: για όσες τους έχουν πλησιάσει ΜΟΝΟ τύποι που θέλουν ΜΟΝΟ κρεβάτι, ας αναρωτηθούν μήπως το φτάιξιμο είναι δικό τους (εδώ κολλάει και το ντύσιμο...)

-να καταλάβετε ότι αυτός που σας πηγαινοφέρνει ΚΑΑΑΑΑΑΘΕ μέρα σπίτι σας (πάλι άργησε ο μαλάκας....σιγά καλέ, στο δρόμο περιμένεις?) με ότι ρόδα έχει ο άνθρωπος:

α) ΔΕΝ είναι υποχρεωμένος να το κάνει

β) το κάνει με την καλή του την καρδιά, μη του τη σπάτε!

Σπύρος

ΥΓ1: φυσικά και δεν αναφέρομαι σε όλες τις γυναίκες

ΥΓ2: το κείμενο αυτό περιέχει 6 φορές τη λέξη μαλάκα (ούπς! 7...). Θεωρώ ότι δεν προσβάλλω κανέναν, ωστόσο αν διαγραφεί θα καταλάβω :o

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

Τι να διαγραφεί ρε?

Εδώ εκφράζεις την γνώμη των απανταχού Ανδρών...

Να επισημάνω όμως ότι, όχι δεν είναι όλες έτσι, όσο περνά όμως ο καιρός, γίνοντε όλες.

(μπας και έχουμε και εμείς τέτοια κουσούρια όμως και δε το καταλαμβαίνουμε? Ας μας πει μια γυναίκα....)

Προς maxitis, Nantia (αλλά και όλοι οι υπόλοιποι).

Καλό είναι να έχετε στο μυαλό σας πως το θέμα το οποίο κουβεντιάζετε είναι κάπως... ευαίσθητο. Ήδη έχουν επέμβει 2 Moderators, και σας παρακάλεσαν να προσέχετε πως εκφράζεστε.

Η παρούσα προειδοποίηση είναι η 3η, και μετά από αυτήν θα ακολουθήσει lock. Ελπίζω ωστόσο να μην φτάσουμε εκεί.

Αρχικό Μήνυμα από τον UnReaL

Τι να διαγραφεί ρε?

Εδώ εκφράζεις την γνώμη των απανταχού Ανδρών...

Να επισημάνω όμως ότι, όχι δεν είναι όλες έτσι, όσο περνά όμως ο καιρός, γίνοντε όλες.

(μπας και έχουμε και εμείς τέτοια κουσούρια όμως και δε το καταλαμβαίνουμε? Ας μας πει μια γυναίκα....)

φυσικά και έχουμε κουσούρια, ποιός δεν έχει?

ξέρεις όμως, αυτό που μετράει είναι να μην αποτελούν τα κουσούρια το μεγαλύτερο μέρος του εαυτού σου.

και αν κυρίες μου θέλουμε οι καημένοι να αποβλακωθούμε βλέποντας τη μπαλίτσα μας 2 βραδάκια την εβδομάδα είναι τόσο κακό αυτό? Εμείς δηλαδή γιατί πρέπει να σεβαστούμε την ώρα που αφιερώνετε στην προσεκτική ανάγνωση και αποστήθιση του Cosmopolitan ας πούμε? Φυσικά η μπάλα δεν είναι το μοναδικό κουσούρι μας.

Πιστεύω πάντως, και γι' αυτό πρέπει να ακουστούν και αρκετές γυναικείες γνώμες, ότι εμείς οι άντρες ανεχόμαστε πολύ πιο πολλά στη συμπεριφορά των γυναικών απ'ότι αυτές σ'εμάς. Τι λέτε?

Σπύρος

Συμφωνα παντως με το ντυσιμο μιας γυναικας εχω να πω την εξης αποψη μου:

Πιστευω οτι μια γυναικα μπορει να δειξει τον ερωτισμο, την ομορφια της και πρωτα απ'ολα το επιπεδο της, χωρις να φοραει τα "εξω ολα" (καταλαβατε)

Προσωπικα, οταν βλεπω στο δρομο μια γυναικα με τα περιφημα μπλουζακια που αφηνουν ολη την πλατη εξω και τα παντελονια που μονο παντελονια δεν μπορεις να τα πεις αφου δειχνουν τα παντα απο μεσα, μου δινει την εντυπωση οτι το μονο που εχει αυτη η κοπελα ειναι να δειξει τον Κ..ο και το β..ι της μηπως ετσι "ανεβασει" το κοινωνικο της Image... (βεβαια σε περιπτωση που καποιος αντρας θελει κατι περιστασιακο του στυλ one night stand τοτε δεν το συζηταμε, ειναι οτι καλυτερο ! :p αλλα καλυτερα ας μην αναλυσουμε αυτη τη διασταση του θεματος...)

Αντιθετα, υπαρχουν και καποιες γυναικες οι οποιες φορωντας μονο ενα τζινακι και ενα απλα ομορφο μπλουζακι σε μαγνητιζουν με την ατοφια ομορφια τους (και δεν μιλαω για τα μοντελακια η τις καλογυμναζμενες) και παραγουν τον πραγματικο "ερωτισμο" που εχουν μεσα τους !

Δεν ξερω κατα ποσο βεβαια θα συμφωνειτε μαζι μου αλλα πιστευω οτι ο γυναικειος πλυθησμος εχει πεσει στην παγιδα των περιοδικων και της τηλεορασης οπου εκει τις θελουν ολες μοντελακια και με σωμα γυμναστριας ! Εχω φρικαρει με κατι αρθρα που εχω διαβασει σε γυναικια περιοδικα που προτρεπουν τις αναγνωστριες τους να τα "βγαλουν ολα" και να πανε με τον "πρωτο τυχοντα" για να νοιωσουν -επιτελους- την χαρα του να ειναι "ΙΝ" :confused:

Αρχικό Μήνυμα από τον maxitis

Me to malakas me ebrises?I ******* einai fisiko k epibeblimeno na iparxei.Blepe Askitis).

Aloste agapiti nantia esi pote den pirakses ton eayto su?

φίλε θα ήταν κρίμα να κλειδωθεί το παρόν. Ας προσέχουμε λίγο.

Σπύρος

Αρχικό Μήνυμα από τον sadiagraxa

Δεν ξερω κατα ποσο βεβαια θα συμφωνειτε μαζι μου αλλα πιστευω οτι ο γυναικειος πλυθησμος εχει πεσει στην παγιδα των περιοδικων και της τηλεορασης οπου εκει τις θελουν ολες μοντελακια και με σωμα γυμναστριας ! Εχω φρικαρει με κατι αρθρα που εχω διαβασει σε γυναικια περιοδικα που προτρεπουν τις αναγνωστριες τους να τα "βγαλουν ολα" και να πανε με τον "πρωτο τυχοντα" για να νοιωσουν -επιτελους- την χαρα του να ειναι "ΙΝ" :confused:

αυτό ακριβώς σκεφτόμουν όταν σε προηγούμενο ποστ έγραψα "Κοσμοπόλιταν" ;)

στο μυαλό μου είσαι...

Σπύρος

Αρχικό Μήνυμα από τον lemanis

αυτό ακριβώς σκεφτόμουν όταν σε προηγούμενο ποστ έγραψα "Κοσμοπόλιταν" ;)

στο μυαλό μου είσαι...

Σπύρος

Μακαρι να ειχα ωρα (και κουραγιο :o ) να γραψω κατι "αστερια" αρθρα που εχω διαβασει... Αφου καποια στιγμη ειπα να τα μαζεψω και να φτιαξω ενα κολαζ με ολα αυτα ! Πιστευω παντως οτι αν εφτιαχνα ενα τετοιο κολαζ και το εδειχνα σε μια γυναικα θα της πεφταν τα μαλλια απο την συνολικη εικονα που θα εβλεπε :blink:

Ενα "τρανταχτο" παντως ηταν σε καποιο πολυ καλο (θεωρητικα) περιοδικο, το οποιο εδινε οδηγιες και μαθηματα για την απολυτη αισθηση του Σεξ με 2 αντρες !!! :'(

Οχι μονο ειχε οδηγιες αλλα προσπαθουσε να βαλει στο μυαλο μιας γυναικας (της καημενης αναγνωστριας) οτι το Σεξ με περισσοτερους απο εναν αντρες ειναι και το πλεον "IN" συστημα αφου το παλιο καλο ερωτικο παιχνιδι μεταξυ αντρα-γυναικας ειναι το πιο ξεπερασμενο και "Μπασκλας" Σεξ !!!

Οχ παναγια μου :'( Τι αλλο θα δουν τα ματια μας :eek:

Nantia απ τον τροπο που μου απαντησες μου δειχνεις οτι εχω δικιο :)

Ετσι ειναι..δεξου το η αγνοησε το!

Ετυχε ν αγαπησω πολυ..ειδα οτι ο πολυς ερωτας κακο μου κανε παρα καλο..τον εκοψα..και στη θεση του ηρθε η αδιαφορια.Τοτε αλλαξαν οι ρολοι (για καλο δικο μου παντα)

Κι απο που κι ως που με κατηγορεις ως αγγραματο και τσουτσεκι? δειξε τα επιχειρηματα σου.

Θα μπορουσα να σε χαρακτηρισω με μια λεξη αλλα δε το κανω γιατι δε ξερω αν εισαι τετοια.Εσυ ομως με χαρακτηρισες.

τι να πω..

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Αρχικό Μήνυμα από τον Finn

Nantia απ τον τροπο που μου απαντησες μου δειχνεις οτι εχω δικιο :)

Ετσι ειναι..δεξου το η αγνοησε το!

Ετυχε ν αγαπησω πολυ..ειδα οτι ο πολυς ερωτας κακο μου κανε παρα καλο..τον εκοψα..και στη θεση του ηρθε η αδιαφορια.Τοτε αλλαξαν οι ρολοι (για καλο δικο μου παντα)

Κι απο που κι ως που με κατηγορεις ως αγγραματο και τσουτσεκι? δειξε τα επιχειρηματα σου.

Θα μπορουσα να σε χαρακτηρισω με μια λεξη αλλα δε το κανω γιατι δε ξερω αν εισαι τετοια.Εσυ ομως με χαρακτηρισες.

τι να πω..

Finn έχεις δίκιο, το θέμα έληξε όμως και η Νάντια πιστεύω οτι κατάλαβε πως δεν έπρεπε να συμπεριφερθεί έτσι, όπως και πολλοί άλλοι που συνεχίζουν να μη διατηρούν το επίπεδο.

Είπαμε είναι ενδιαφέρον το θέμα, plz να δούμε απαντήσεις πολιτισμένες. Καλό θα κάνουν σε όλους όσους ενδιαφέρονται για αυτό, που πιστέυω οτι είναι/είμαστε πάρα πολλοί.

Γιαυτό συνεχίζουμε ΜΟΝΟ στο θέμα. Η συζήτηση έχει λήξει για εμένα προσωπικά. :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αρχικό Μήνυμα από τον lemanis

εγώ τώρα τι να πω??? :mad:

ότι πλέον οι ελληνίδες έχουν το "μαλάκα" πιο εύκολο από το καλημέρα??? Όταν πας να τις πλησιάσεις, όταν οδηγούν (και ως συνήθως κινδυνεύουν όλοι γύρω), φίλοι μου μην τολμήσετε να κοιτάξετε ούτε ερωτικά ούτε άγρια. Σχεδόν βέβαιη "είσπραξη" θα είναι το:

-άντε ρε μαλάκα!!!

μη συζητήσω για το πώς μιλάνε μεταξύ τους....είναι ότι χειρότερο ν'ακούς γυναίκες να αποκαλούν φιλικά η μια την άλλη "μαλάκα", για να μην πω και κοριτσάκια στο σχολείο: "πωπω τι κουκλί αγόρι είναι αυτό μαλάκα!"

τέλοσπάντων, για να πω και τα δικά μου, επιτέλους κυρίες μου, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ:

-να καταλάβετε τη διαφορά του "καλαίσθητου" από το "πορνό". Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνετε στη λαϊκή, στο σχολείο ή στη σχολή ή ακόμα και για έξοδο με "όλα στη φόρα"! Κύριοι δεν ξέρω αν φταίμε εμείς γι' αυτό το χάλι (επειδή κοιτάμε και καλά), εγώ προσωπικά όποτε κοιτάξω γυναίκα ντυμένη έτσι είναι για να κοροιδέψω και να γελάσω με την πάρτη της...

-να καταλάβετε ότι δεν φταίει "ο μαλάκας" που κορνάρει επειδή σας έσβησε στη Φιλολάου στο φανάρι και καθυστερείτε 1000 άτομα απ'το να πάνε στις δουλειές τους ή επειδή σταματήσατε στη μέση του δρόμου για να χαιρετήσετε μια φίλη σας-κοιτάξετε τη βιτρίνα-φτιάξετε το μακιγιάζ σας-βγάλετε τα φρύδια σας :mad: :mad:

-να καταλάβετε ότι καμιά φορά αυτός που σας πλησιάζει ερωτικά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΟΟΟΟΝΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ :!:

ΠΡΟΣΟΧΗ: για όσες τους έχουν πλησιάσει ΜΟΝΟ τύποι που θέλουν ΜΟΝΟ κρεβάτι, ας αναρωτηθούν μήπως το φτάιξιμο είναι δικό τους (εδώ κολλάει και το ντύσιμο...)

-να καταλάβετε ότι αυτός που σας πηγαινοφέρνει ΚΑΑΑΑΑΑΘΕ μέρα σπίτι σας (πάλι άργησε ο μαλάκας....σιγά καλέ, στο δρόμο περιμένεις?) με ότι ρόδα έχει ο άνθρωπος:

α) ΔΕΝ είναι υποχρεωμένος να το κάνει

β) το κάνει με την καλή του την καρδιά, μη του τη σπάτε!

Σπύρος

ΥΓ1: φυσικά και δεν αναφέρομαι σε όλες τις γυναίκες

ΥΓ2: το κείμενο αυτό περιέχει 6 φορές τη λέξη μαλάκα (ούπς! 7...). Θεωρώ ότι δεν προσβάλλω κανέναν, ωστόσο αν διαγραφεί θα καταλάβω :o

Πού 'σαι αρχηγέ, δεν είμαι καμιά νταλικέρισσα που βρίζω all the time απλώς τρελλάθηκα με τις απόψεις μερικών... ΑNYWAY έίμαι απόφοιτος λυκείου με 16, master στη χρήση υπολογιστών κ' μιλάω 3 γλώσσες... το μήνα βγάζω όσα βγάζουν οι άλλοι σε 2 δουλειές... ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ? ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ... ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ' ΣΥΓΓΝΩΜΗ. finn ανακαλώ αυτό που είπα αλλά σκέψου πόσο σκάλωσα.

Εγώ απο την άλλη τι να πω...; Στεναχωρήθηκα με αυτά που διάβασα γιατί μου ήρθαν στο μυαλό εικόνες και σκέψεις που έκανα και παλιότερα. Το θέμα δεν είναι ποιός έχει ανάγκη ποιόν. Εγώ αυτό που βλέπω και με λυπεί πραγματικά είναι ότι άνθρωποι που δέν έχουν τίποτα να δώσουν είναι συνέχεια με σύντροφο και άνθρωποι που μια ζωή κοπιάζουν-προσπαθούν να δώσουν μένουν απλώς στην προσπάθεια και δεν τους δίνεται μια ευκαιρία να δείξουν τι πραγματικά μπορεί να κρύβουν μέσα τους...
[sIGPIC][/sIGPIC]Die you human....

[QUOTΕ]

ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ? ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ...

Εχεις σκεφτει μηπως συμβαινει το ακριβως αντιθετο?Δηλαδη οτι οι γυναικες λυσσαξαν & συμπεριφερονται ετσι επειδη οι αντρες τους δειχνουν(εμμεσα ή αμεσα) οτι δεν ασχολουνται μονο μαζι τους & υπαρχουν σημαντικοτερα πραγματα στη ζωη τους απ'αυτες?

Πού 'σαι αρχηγέ, δεν είμαι καμιά νταλικέρισσα που βρίζω all the time απλώς τρελλάθηκα με τις απόψεις μερικών... ΑNYWAY έίμαι απόφοιτος λυκείου με 16, master στη χρήση υπολογιστών κ' μιλάω 3 γλώσσες... το μήνα βγάζω όσα βγάζουν οι άλλοι σε 2 δουλειές... ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ? ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ... ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ' ΣΥΓΓΝΩΜΗ. finn ανακαλώ αυτό που είπα αλλά σκέψου πόσο σκάλωσα.

Μα αυτο εγραπσα στο αρχικο ποστ! Γιατι οι ελληνιδεσ σημερα περισσοτερο απο ποτε κοιτανε τον αλλο στη τσεπη... 5 χρονια στην Αγγλια δεν ειδα απο Αγγλιδα τοσο αγαπη για λεφτα, για κερασματα και για αυτοκινιτα....

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Ο καθένας έχει δικαίωμα να φέρεται να μιλάει και κυρώς να ντύνεται όπως θέλει αρκεί να μην ενοχλεί τους άλλους. Για όσους λένε οτι δεν θέλουν οι γυναίκες να ντύνονται όπως ντύνονται (μέσα σε αυτούς και εγώ), δώστε τους να καταλάβουν οτι δεν περνάνε αυτά σε εμάς. Με την διαμάχη δεν λύνεται τίποτα. Αν νομίζετε οτι δεν ταιριάζεται με κάποιον αφήστε τον. Και δυστηχώς όπως υπάρχουν και γυναίκες, έτσι υπάρχουν και άντρες χαμηλού επιπέδου. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Τα λέτε..

Τι επαθαν οι γυναικες;;;; ιδου το ερωτημα...

μαλλον ξυπνισαν μετα απο τοσα χρονια, συνηδητοποιησαν πως τις κανουμε οτι θελουμε εμεις και τωρα θελουν να μας μοιασουν..να γινουν αυτες τα αντρακια και να παρουν το πανω χερι..

Rules are made to be broken...

Ζητω συγνωμη κι εγω γιατι τα εγραψα πολυ ωμα.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Αγαπητή Νάντια μας παραθέτεις τις γνώσεις σου το μορφωτικό σου επίπεδο! Δεν νομίζω πως σου τα έθιξε κάποιος αυτά! Νομίζω δεν έχουν και νόημα στη συζήτηση! Απο προσωπική μου εμπειρές γυναίκες πολύ μορφωμένες που δεν έχουν τρόπους και δεν ξέρουν να συμπεριφερθούν στον συνάνθρωπό τους ανεξαρτήτως γένους! Φυσικά δεν αναφέρομαι σ'εσένα γιατί δεν σε γνωρίζω άλλωστε!

Οι άντρες δεν έπαθαν κάτι ιδιαίτερο, αλλά βλέπουν η συμπεριφορά των γυναικών να χειροτερεύει σταδιακά και υπάρχει μια σχετική ανησυχία! :whistle:

Τονίζεις οτι δεν μας έχετε ανάγκη... Δεν νομίζω! Η αυτονομία που έχετε καταφέρει να αποκτήσετε και πιστεύω καλώς την αποκτήσατε έχει επιφέρει και κάποια άσχημα αποτελέσματα! Νομίζετε οτι μπορείτε να ζήσετε χωρίς τους άντρες επειδή αποκτησατε υλικά αγαθά και κάνετε τη ζωή σας! Αυτό θέλετε να το πιστεύετε και έχει γίνει έμμονη ιδέα, όμως η γυναίκα στην ουσία έχει την ίδια ανάγκη για τον άντρα όσο και ο άντρας για την γυναίκα!

Μάλλον οι γυναίκες "λύσσαξαν" να μας αποδείξουν οτι αξίζουν κάτι παραπάνω και δεν μας έχουν ανάγκη...

Επαναλαμβάνω πως δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σ'εσένα, απλώς πήρα αφορμή απο το προκλητικό κατα τη γνώμη μου post σου! :o

Αρχικό Μήνυμα από τον vagelis

λοιπόν , αν ανατρέξτε στην ιστορία θα δείτε ότι οι γυναίκες αποκτούσαν δύναμη όταν η κοινωνία ήταν πολιτισμένη κι αναπτυγμένη , π.χ. μητριαρχία στην Κρήτη.Αντίθετα σε καιρούς πολέμου περνούσε ο άνδρας μπροστά. Σήμερα , μετά από 50 χρόνια ειρήνης (μιλάω για τη Δύση) η γυναίκα δείχνει να παίρνει το πάνω χέρι. Σίγουρα αμφισβητεί το ρόλο του άνδρα . Γιαυτό ουσιαστικά τα δυο φύλλα βρίσκονται σε πόλεμο. Κακό αυτό ,πολύ κακό , αλλά έτσι είναι.

Νάντια , να ήξερες πόσοι άνδρες είναι μισογύνηδες , θα τρόμαζες . Σε αυτό βέβαια έχουν συμβάλλει σε μεγάλο ποσοστό, και οι ίδιες οι γυναίκες .

......χμμμμ! ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΤΕ :) :)

Ναντια λυπαμε αλλα επεσες μονη σου στην παγιδα!

Ωστε αυτο θελετε?Να μην μας εχετε αναγκη?Να ειστε ανεξαρτητες?

Μα δεν εχετε καθολου αισθηματα?Μονο για τα φραγκα νιαζεστε?

Εγω προερχομαι απο μια σχεση που ενω τα εδωσα ολα,τελικα βγηκα καταπιεστης,γιατι οταν επερνα εξοδο απο το στρατοπεδο(μετα απο εκατονταδες σκοπετα και αγγαριες),το μονο που ηθελα ειναι να δω το ''μωρο μου'',ενω αυτη ενιωθε οτι την καταπιεζα επειδη δεν την αφηνα να ξεκουραστει.....!!!!

Αντρες απογητευμενοι,μην ξεχνατε ποτε αυτο:

Ο καιρος που περναει μετα τον χωρισμο,για τις γυναικες ειναι μετανιωμα,ενω για τους αντρες....ΞΕΝΕΡΩΜΑ!!!

Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??!

και με αυτοκίνητο με τα λεφτά του μπαμπά και θέση στο δημόσιο με μέσον; :p :p δεν εχω τιποτα προσωπικο καλη μου

αλλα αυτα χαλασανε τις γυναικες και την εχουν δει οτι δεν εχουν αναγκη κανεναν βγαζουν μια ΓΛΩΣΣΑ ως το πάτωμα...

κι εγω γυναίκα είμαι και έχω καταφέρει αρκετά στη ζωή μου όπως και πολλοί εδω αλλά κανένας δεν βγήκε να πει οτι έχει πτυχία ή βγάζει πολλά

και με αυτήν σου την συμπεριφορά χαρτογραφείς ενα μεγάλο ποσοστό ελληνίδων που εχει δημιουργήσει το ερώτημα τι εχουν πάθει οι ελληνίδες!

άρα μη παίρνεις προσωπικά τις απαντήσεις...

φιλικά :o

I love honda jazz!!!!!!

pou sai arxhge????

eugenestath eisai....kai fantasou oti me ksereis mono apo ena post. ksereis de xreiazetai na brizeis "all the time" gia na gineis agenhs.

oso gia ta ptuxia kai ta xartia sou, de se rwthse kaneis, den endiaferei kanenan kai oute prokeitai na aradiasw edw ta dika mou, giati akribws DEN KANOYN TA PTYXIA TON AN8RWPO, oute ta lefta pou bgazei ksereis.Kai mono to gegonos oti ta anafereis auta ws metro sugkrishs antrwn kai gunaikwn, fanerwnei pws na to pw, ena eidos complex. Krima kalh mou, giati eisai kai Peiraiwtissa.....

Spyros

PS: sorry gia ta greeklish, auto to skato-linux den prepei na exei ellhnika....mallon.

ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ? ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ...

Aκουστε τι βγηκε απο γυνναικειο στομα!!!

Εμεις τους τα δινουμε ολα, μεταφορικα και κυριολεκτικα, και να το ΕΤΧΑΡΙΣΤΩ.

-Ριχνουμε τον εγωισμο μας να τους μιλισουμε,

=Απαντηση: Κριμα ειμαι πολυ "κοντεσα" για τα μουτρα σου...

-κοιταμε να μην τους χαλασουμε χατηρι

=Βρε το μ@λ@κ@, παλι σαχλαμαρες/φτηνοπραγματα πηρε

-ειμαστε υπερβολικα εξυπηρετικοι

=Το μ@λ@κ@ δεν ηρθε συμερα στην ωρα του να με παρει...

-τις πηγενουμε βολτες με το αμαξι μας,

=Σιγα, δεν ειναι και φεραρι

-κοιταμε να τις κερναμε παντα

=νομιζει οτι κατι κανει (ασχετα που εγω "κοριτσι πραμα" δεν σκεφτικα καν να πληρωσω ποτε)

.

.

.

Θα επανελθω στην "λιστα" μιας και ειναι πολυυυ μεγαλη και δεν εχω χρονο τωρα.

Που θελω (τωρα) να καταλιξω;

εμεις γινομαστε θυσια γι'αυτες, και το κανουμε ανειδιοτελως,

γιατι τις αγαπαμε πραγματικα, και αυτες μετα γυρνανε και σου λενε:

"Ωραια μαγκα μου πλεων δεν σε εχω αναγκη"

Δλδ τι δειχνει αυτο;;

Απλα οτι ειναι π0υτ@ν3ς, και σε θελουν μονο για τα λεφτα και

να τους κανεις τα χατιρια :mad: :mad: :mad:

Αν δειτε την παλια μου σελιδα

και ιδικα το "Men Vs Women"

Θα δειτε, οτι οσο χιουμοριστικα και να τα εχω,

η αντρικη πλευρα ειναι πολυ πιο σοβαρη στο θεμα,

ενω η γυνναικεια φερνει περισσοτερο σε "Cosmopolitan" μυαλα...

Το μονο που δυστυχως τεινει να ισχυσει απο αυτα που εχω στην γυνναικεια πλαυρα ειναι "η ζωη του αντρα"... Δυστυχως

Σημ. an ta λινκς δεν ανοιγουν, απλα στην νεα σελιδα πατηστε refress

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...