HellasVagabond Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Οταν οι γυναικες δεν ειναι σωστες γιατι να ειμαι εγω ??? Και εκει εχεις δικιο, εγω δεν πινω για να ξεχασω...Δεν πινω γενικα :D Οσο για αυτο που ειπε η PowerZ απανταω πως τουλαχιστον αυτη δεν μαρεσει στα σιγουρα :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (15 Δεκ. 2004 , 22:52) Οταν οι γυναικες δεν ειναι σωστες γιατι να ειμαι εγω ??? Και εκει εχεις δικιο, εγω δεν πινω για να ξεχασω...Δεν πινω γενικα :D Οσο για αυτο που ειπε η PowerZ απανταω πως τουλαχιστον αυτη δεν μαρεσει στα σιγουρα :!: οχιιιιιιιιιι !! :cry: :cry: :rolleyes: :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (15 Δεκ. 2004 , 22:52) Οταν οι γυναικες δεν ειναι σωστες γιατι να ειμαι εγω ??? Και εκει εχεις δικιο, εγω δεν πινω για να ξεχασω...Δεν πινω γενικα :D Οσο για αυτο που ειπε η PowerZ απανταω πως τουλαχιστον αυτη δεν μαρεσει στα σιγουρα :!: :lol: :lol: :lol: Ελπίζω να μην ξαναρχίσει η κόντρα γιατι την βλέπω για lock down και αυτή την φορά μόνιμο :whistle: Πάντως τελικά δεν πρέπει να παραπονιέσαι για σωστές και μή γυναίκες ;) απόλαυσε την όλη φάση και άσε το ωραία και σωστή. BTW Αυτό δεν σημαίνει οτι υποστηρίζω οτι αυτές είναι σωστές . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 αστον να γκρινιαζει αφου του αρεσει :lol: το καλο πλακα πλακα ειναι αυτο να κοιτας να περνας καλα και αμα κατσει εκατσε αν δεν κατσει υπαρχουν κ αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια δεν θα κατσουμε να σκασουμε για κανεναν :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (15 Δεκ. 2004 , 22:06) σκεψου ομως ποσες δεν εχουν παει στα μιτινγκς και υπαρχουν εδω μεσα.. δεν μπορει ολο και καποια θα σου αρεσε και σενα μην το γενικευεις και μην αντιδρας τοσο ανωριμα 24 χρονων εισαι ! και μετα αναρωτιεστε γιατι κοιταμε τους μεγαλυτερους ! Αν και δε με αφορα αμεσα,μιας και απευθυνεσαι στον hellasvagabond,θα ηταν καλυτερα να αφησεις τις γενικευσεις...αν αρχισω κι εγω να κρινω τις γυναικες απο ορισμενες περιπτωσεις μονο,θα πω τα "κλασικα" και ακομα χειροτερα...απλο ειναι,ανωριμοτητα υπαρχει σε ολες τις ηλικιες και στα 2 φυλα...δε σημαινει πως ολοι οι μικροι-ες ειναι βλαμενα,ουτε ολοι οι μεγαλυτεροι-ες "ωριμοι" ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 ειπα εγω πως ειναι ολοι ? Σιγουρα υπαρχουν και εξαιρεσεις. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Κακο ειναι που δεν μαρεσουν οι σκ@τοχαρακτηρες και οι κομπλεξαρες ????? ΑΜΑΝ ! :wacko: :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 εσενα εχω μονο σαν οξυγονο σ εχω αναγκη τελικαααααααααααααααα... σορρυ για το οφφτοπικ... αλλα παει σε ολους σας... γιατι ολοι εχετε κατι τις και αρεσετε σε καποιον.. σωστα?.... για τα υπολοιπα κολοκυθοκορφαδοπιττες με πεψι λαιτ για να μην στουμπωσουμε... λολ [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 kakiasmeno εισαι λιγο in love? εμενα ετσι μου φαινετε ! καλα κανεις μαζι σου ! :p Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 αμα εννοεις πως ειμαι ερωτευμενη ... ε ναι.. πως να το κανω η γυναικα? ειναι να μην ΜΕ ερωτευτω? βλεπω τι ποσταρω και γουσταρω,... χααχαχαχχαχαχαχαχαχαχααχαχ :D :p ;) :D :rolleyes: :cool: :whistle: :happy: :lol: [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 kati psilosxetiko pistevete pws oi eleftheroi anthrwpoi diladi oi agamoi tha meiwthoun i tha afxithoun ta epomena xronia? i apadisi ine profanis apla apadiste osoi pistevete pws tha afxithoun kai giati? re pedia min exete prosopikes diamaxes tha mas to kleidwsoun pali gmt mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Tha afxi8oun pisteuw, kai malista dramatika! Epidi uparxei mikroterh epafh, polla atoma pantreuonte grhgora grhgora giati fobounte oti duskola 8a 3anabroune gomena/gomeno pou na tous agapisei kai na 8elei na tous pantreutei, kai apo to na meinoun mpakourides/gerontokores, pantreuonte nwris. Mega la8ws! Sou leei afou einai xestes na milisoune se gomenes, 8ewroune tous eautous tous asximous (perisoteres periptwseis einai ontos), kai xwris lefta kai tetoia gia na kalipsoun thn e3wterikh emfanish, kai etsi tsakwnoun thn gunaika me thn prwth (kai gia autous isws kai teleutaia) eukairia. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maggie_25 Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (15 Δεκ. 2004 , 19:00) με ρωτησες που ξερω πως δεν μαρεσουν οι κοπελες εδω μεσα ! Και απαντησα πως μερικες δεν μιλανε καλα οποτε καταλαβες τι χαρακτηρες ειναι και αλλες τις ειδα απο φωτογραφιες !!! :wacko: Αν κρίνω από αυτά που λές και πως μας χαρακτηρίζεις όλες (επειδή είμαι κι εγω μέσα σε κάποιες φωτογραφίες του forum) πρέπει να έχεις πολύ υψηλά ιδανικά. Είχα κι εγώ κάτι φίλους που ήταν πολύ ωραίοι και παίζανε σε πολλά ταμπλό... μέχρι που τον πήρανε χαμπάρι.....αφου σ'αρέσει να παίζεις.... τουλάχιστον προσεχε ειδικά το χαιδαρι και το περιστερι (προσωπική εμπειρία)... http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Το σωστοτερο το ειπε η πεταλουδα... θα μεινουμε μπακουρες τωρα που δεν μας θελει.. χεχ...Παγαποντης ειναι αυτος βλεπεις... χχεχχ [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno (17 Δεκ. 2004 , 15:51) Το σωστοτερο το ειπε η πεταλουδα... θα μεινουμε μπακουρες τωρα που δεν μας θελει.. χεχ...Παγαποντης ειναι αυτος βλεπεις... χχεχχ :D :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Maggie25 δεν θυμαμαι αν σε ειδα στις φωτος, δεν τις ειδα και ολες ολες, ειναι παρα πολλες :) Παντως αν θελεις στειλε link. Οπως και να εχει αν βρω μια ΣΩΣΤΗ κοπελα που να μαρεσει και σαν εμφανηση να εισαστε σιγουρες πως θα την κρατησω με νυχια και με δοντια και δεν θα κανω ******** με αλλες. Εφοσον ομως ακομα να βρω μια που να πληρει τις προυποθεσεις γιατι να μην παιζω ????? Εξαλλου οι γυναικες ειδικα στον αιωνα μας δεν μπορουν να πουν πως ειναι καλυτερες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maggie_25 Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno (17 Δεκ. 2004 , 13:51) Το σωστοτερο το ειπε η πεταλουδα... θα μεινουμε μπακουρες τωρα που δεν μας θελει.. χεχ...Παγαποντης ειναι αυτος βλεπεις... χχεχχ :p :p και κάτι σαν συμβουλή για τον φίλο μας..... Δεν είναι μαγκιά το να έχεις πολλές γυναίκες και να περιφανεύεσαι, το θέμα είναι να έχεις μια και να μπορείς να την κρατήσεις για πάντα κοντά σου..... P.S. ισχύει και για τους αντρες και για τις γυναίκες ;) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maggie_25 Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (17 Δεκ. 2004 , 14:03) Maggie25 δεν θυμαμαι αν σε ειδα στις φωτος, δεν τις ειδα και ολες ολες, ειναι παρα πολλες :) Παντως αν θελεις στειλε link. Οπως και να εχει αν βρω μια ΣΩΣΤΗ κοπελα που να μαρεσει και σαν εμφανηση να εισαστε σιγουρες πως θα την κρατησω με νυχια και με δοντια και δεν θα κανω ******** με αλλες. Εφοσον ομως ακομα να βρω μια που να πληρει τις προυποθεσεις γιατι να μην παιζω ????? Εξαλλου οι γυναικες ειδικα στον αιωνα μας δεν μπορουν να πουν πως ειναι καλυτερες... Και γιατί θα πρέπει να παίζεις με πολλές...? Σίγουρα υπάρχουν ακόμα κοπέλες που αξίζουν.... Όσο για το Link ευχαριστώ αλλά δεν μου αρέσει να με κρίνουν από τις φωτογραφίες σαν να περνάω επιτροπή.... :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Μεσα στα 6 εκκατ. γυναικων στην ελλαδα συγνωμη αν δεν μπορω να βρω μια απο τις 1000 καλες........... Οσο για το link μολις κοιταξα ολες τις φωτογραφιες και δεν εισαι μεσα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος maggie_25 (17 Δεκ. 2004 , 16:09) Δεν είναι μαγκιά το να έχεις πολλές γυναίκες και να περιφανεύεσαι, το θέμα είναι να έχεις μια και να μπορείς να την κρατήσεις για πάντα κοντά σου..... Έτσι, έτσι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maggie_25 Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (17 Δεκ. 2004 , 14:24) Οσο για το link μολις κοιταξα ολες τις φωτογραφιες και δεν εισαι μεσα. Κι όμως είμαι και μάλιστα παίζω με ενα κινητο.... Αnyway... δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου κάτι που συνηθίζεται τώρα τελευταία. Εγώ την γνώμη μου την είπα.... :p http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 σεβαστειτε την αποψη του παγαποντη.. οπως θελετε να σεβαστει τις γυναικες που μοιραζεται.. ευχηθειτε μονο να μην πεσετε στον δρομο του αν διαφωνειτε.. καλη η κακη η τακτικη του ειναι αυτη που του βγαινει.. ελπιζω τουλαχιστον να ειναι σωστος στην συμπεριφορα του απεναντι σε καθε "δειγμα προεπισκοπισης σχεσης στο μελλον" γυναικας που κονεδιαζει... [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maggie_25 Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno (17 Δεκ. 2004 , 14:29) σεβαστειτε την αποψη του παγαποντη.. οπως θελετε να σεβαστει τις γυναικες που μοιραζεται.. ευχηθειτε μονο να μην πεσετε στον δρομο του αν διαφωνειτε.. καλη η κακη η τακτικη του ειναι αυτη που του βγαινει.. ελπιζω τουλαχιστον να ειναι σωστος στην συμπεριφορα του απεναντι σε καθε "δειγμα προεπισκοπισης σχεσης στο μελλον" γυναικας που κονεδιαζει... σε θαυμάζω για αλλη μια φορά και θα συμφωνήσω μαζί σου..... :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος maggie_25 (17 Δεκ. 2004 , 16:31) σε θαυμάζω για αλλη μια φορά και θα συμφωνήσω μαζί σου..... :) Οφφ τοπικ.. κοιτα να αρχισουμε τωρα τις γλυκες και τα ξεκατινιασματα και να το κανουμε κουμπάρικο εδω μεσα... (αντε φερε και τα κουζινικα σου την Κυριακη...) χχεχχ Πραγματικα ευελπιστω πως ισως κανω λαθος κριτικη μερικες φορες και πως τελικα αυτος που νομιζω πως κανει λαθος θα μου κανει την εκπληξη.. νομιζω πως ο Παγαποντης εχει μυαλο και αρκετη ευθυκρισια καθως και ισως αποθεμα συναισθηματων μεσα του για να κατανοησει τι σημαινει σεβασμος ... [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno (17 Δεκ. 2004 , 16:36) Πραγματικα ευελπιστω πως ισως κανω λαθος κριτικη μερικες φορες και πως τελικα αυτος που νομιζω πως κανει λαθος θα μου κανει την εκπληξη.. νομιζω πως ο Παγαποντης εχει μυαλο και αρκετη ευθυκρισια καθως και ισως αποθεμα συναισθηματων μεσα του για να κατανοησει τι σημαινει σεβασμος ... Εννοείς να μην σου λέει αυτό που θέλεις να ακούσεις αλλά αυτό που πιστεύει; :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts