Jump to content

Τι έχουν πάθει οι Ελληνίδες;

KostasV
 Κοινοποίηση

Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???  

92 members have voted

1. 1. Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???

• Ναι και ζουν αναμεσα μας
      62
    • Οχι.....Τι ειναι αυτο ?
      30

Recommended Posts

αλλα μια αποδειξη της παρανοιας των Ελληνιδων γυναικων:

ο κολλητος μου ειναι τρελαμενος με μια κοπελα(29 ετων,οχι κοριτσακι).αυτη ειναι κολλημενη με τον πρωην της,δε ξερουμε αν ειναι παλι μαζι).Ο φιλος μου εχει ηδη εκφραστει ,λεγοντας οτι τη γουσταρει-κρινοντας απο την εν γενει συμπεριφορα της,μπορουμε να πουμε οτι γουσταρει κ αυτη.Η κοπελα δεν εχει απαντησει εδω κ 4 ημερες,αν θελει ή δε θελει ή τι στο καλο παιζει...

τελοσπαντων,αυτη ερχεται απο Αθηνα στη Λαρισα για καφε με τον πρωην της κ αλλη παρεα.τηλεφωνει στο φιλο μου να παει να τη δει κ ετσι γινεται

εκει του λεει εμμεσως οτι δε γουσταρει κ ξεκαθαρα οτι ειναι ακομη κολλημενη με τον πρωην.παρολ'αυτα μετα την πρωτη μπυρα,δεν τον αφηνει να φυγει κ τον παρακαλει να πιει κ δευτερη μπυρα(ο πρωην ειναι στο διπλα τραπεζι)

[εδω μπορουμε να πουμε οτι το κανει για να ζηλεψει ο πρωην]

το βραδυ ο κολλητος μου-που ειναι χαλια-λαμβανει το εξης μηνυμα:

"σε ευχαριστω που ηρθες να με δεις,εστω κ υπο πιεση.θα ηθελα αποψε να ημουν εκει κ να κοιμομασταν μαζι..."

:wacko: :wacko:

Ace of Hearts..

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

What i want from a woman:

Να μην είναι τερατούργημα. Ας είναι παχουλούλα, ας μην είναι ξανθιά (προτιμώ τις μελαχρινές :Ρ), απλά να βλέπεται. Να μην είναι χαζή. Όσο όμορφη και να είναι μία γυναίκα (ακόμα και η Μίλα να ήταν :Ρ) δεν πρόκειτα να έκανα δεσμό μαζί της αν ήταν bimbo...Να κάνει δεσμό απλά επειδή ο άλλος έχει χρήματα. Δεν έχω πρόβλημα να ξοδέψω άπειρα ποσά σε μία σχέση, αλλά θέλω να το κάνω επειδή θα νιώθω εγώ ότι της προσφέρω κάτι παραπάνω, και όχι για να την κρατήσω στην σχέση. Θέλω ειλικρίνια απόλυτη, τίποτα να μην κρύβεται. Και θέλω και αγάπη...

Αλλά το να βρεις όλα τα παραπάνω σε μία γυναίκα της ηλικίας μου-μας είναι κάτι σαν το quest for the holy grail των Monty Pythons :P

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Δεν αγαπάς μια γυναίκα γιατί είναι όμορφη,είναι όμορφη γιατί την αγαπάς ;)

Δεν ξέρω αν έχει ξανααναφερθεί και δυστυχώς δεν μπορώ να κοιτάξω γιατί δεν έχω πολύ χρόνο :o :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spidey (13 Σεπ. 2004 , 13:08)

αλλα μια αποδειξη της παρανοιας των Ελληνιδων γυναικων:

...

"σε ευχαριστω που ηρθες να με δεις,εστω κ υπο πιεση.θα ηθελα αποψε να ημουν εκει κ να κοιμομασταν μαζι..."

:wacko: :wacko:

Άιντε άιντε.... Η κοπέλα δεν πάει καλά έτσι όπως μας τα λες :wacko:

Αυτό που συνέβει όμως (κατά την γνώμη μου τουλάχιστον) δεν μπορεί να αποδείξει ότι όλες οι γυναίκες είναι παρανοϊκές! Φαντάζομαι και άντρες θα υπάρχουν σε τέτοιο στυλ...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (13 Σεπ. 2004 , 13:40)

Δεν αγαπάς μια γυναίκα γιατί είναι όμορφη,είναι όμορφη γιατί την αγαπάς ;)

Δεν ξέρω αν έχει ξανααναφερθεί και δυστυχώς δεν μπορώ να κοιτάξω γιατί δεν έχω πολύ χρόνο :o :mad:

Το ερώτημα είναι πως θα κάνεις το πρώτο - πρώτο βήμα για να αγαπήσεις στην συνέχεια μια άσχημη εμφανησιακά κοπέλα. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, οι όμορφοι άνθρωποι εμφανησιακά μας ελκύουν, οι άσχημοι όχι, πως να το κάνουμε δηλαδή;

Καλά τα βλέπουμε ρομαντικά τα πράγματα, δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι. Η ανθρώπινή μας φύση το επέβαλε. Η τέρψη του ωραίου.

Μάλιστα προκαλώ όσους είπαν πως η εμφάνιση δεν έχει καμιά σημασία να μας περιγράψουν πως φαντάζονται τον/την τέλεια σύντροφο με ειληκρίνια, να δούμε.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexel (13 Σεπ. 2004 , 13:40)

Μάλιστα προκαλώ όσους είπαν πως η εμφάνιση δεν έχει καμιά σημασία να μας περιγράψουν πως φαντάζονται τον/την τέλεια σύντροφο με ειληκρίνια, να δούμε.

ψηλός ή μέτριος καστανά μάτια και μαλλιά και καλός άνθρωπος(η εμφάνιση δεν παίζει κανένα ρόλο)

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Διαστρεβλώνεις τα λεγόμενα άλλων έτσι γιατί ελάχιστοι είπαν πως η εμφάνιση δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία.

Οι περισσότεροι είπαν ότι είναι σε δεύτερη μοίρα η εμφάνιση και προέχουν άλλα πράγματα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (13 Σεπ. 2004 , 13:52)

ψηλός ή μέτριος καστανά μάτια και μαλλιά και καλός άνθρωπος(η εμφάνιση δεν παίζει κανένα ρόλο)

Δηλαδή το ψηλός με καστανά μάτια και μαλιά δεν συμπεριλαβάνεται στην εμφάνιση-που λες οτι δεν παίζει κανέναν ρόλο?

Μόνο το καλός άνθρωπος ανήκει στον χαρακτήρα :!: :!:

:whistle: :whistle: :whistle:

Αν είναι κοντός και ξανθός; Πολύ ψηλός και αράπης; Με μπλε μάτια; Με βαμμένα κόκκινα τα μαλιά και body piercing σε όλα τα μήκη και πλάτη του σώματος; Ας είναι το καλύτερο παιδί, θα τον πλησίαζες ποτέ;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (13 Σεπ. 2004 , 13:56)

Διαστρεβλώνεις τα λεγόμενα άλλων έτσι γιατί ελάχιστοι είπαν πως η εμφάνιση δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία.

Οι περισσότεροι είπαν ότι είναι σε δεύτερη μοίρα η εμφάνιση και προέχουν άλλα πράγματα.

Μάλλον εσύ διαστρεβλώνεις την εικόνα μου προς τους άλλους :). Τέλος πάντων.

Αφενός αναφέρομαι στους ελάχιστους, αφετέρου σε εσένα συγκεκριμένα ρώτησα πώς θα έκανες το πρώτο βήμα να την πλησιάσεις εφόσον θα ήταν άσχημη μια κοπέλα...

Menelia mou, auto pou perigrafeis einai o tupikos tupikotatos Ellinas! Eida toulaxiston 1000 tetoious apo to prwi!

Egw proswpika ton antra ton thelw antra! Oson afora tin emfanisi den me endiaferei ti xrwma tha exoun ta matia tou, alla i ekfrasi twn matiwn tou! Den me enoxlei to ypsos tous(an kai mou aresoun oi psuloi giati eimai kai egw psli) alla to pws stinete kai pws enarmonizetai me to perivallon sto opoio vrisketai.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexel (13 Σεπ. 2004 , 13:59)

Αν είναι κοντός και ξανθός; Πολύ ψηλός και αράπης; Με μπλε μάτια; Με βαμμένα κόκκινα τα μαλιά και body piercing σε όλα τα μήκη και πλάτη του σώματος; Ας είναι το καλύτερο παιδί, θα τον πλησίαζες ποτέ;

με τρόμαξες δεν σου απαντάω :cry:

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiuMiu (13 Σεπ. 2004 , 14:01)

Menelia mou, auto pou perigrafeis einai o tupikos tupikotatos Ellinas! Eida toulaxiston 1000 tetoious apo to prwi!

Egw proswpika ton antra ton thelw antra! Oson afora tin emfanisi den me endiaferei ti xrwma tha exoun ta matia tou, alla i ekfrasi twn matiwn tou! Den me enoxlei to ypsos tous(an kai mou aresoun oi psuloi giati eimai kai egw psli) alla to pws stinete kai pws enarmonizetai me to perivallon sto opoio vrisketai.

Έτσι μπράβο. Αυτή είναι λοιπόν μια απάντηση φυσιολογική και αληθινή. Άλλος κανείς;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (13 Σεπ. 2004 , 14:01)

με τρόμαξες δεν σου απαντάω :cry:

:cry: συγνώμη :cry: :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexel (13 Σεπ. 2004 , 13:59)

Μάλλον εσύ διαστρεβλώνεις την εικόνα μου προς τους άλλους :). Τέλος πάντων.

Αφενός αναφέρομαι στους ελάχιστους, αφετέρου σε εσένα συγκεκριμένα ρώτησα πώς θα έκανες το πρώτο βήμα να την πλησιάσεις εφόσον θα ήταν άσχημη μια κοπέλα...

Πρώτα θα ενδιαφερόμουν για τον χαρακτήρα της και θα την ρωτούσα γενικά για τα σχολεία το διάβασμα και τα χόμπυ της.

Δεν θα την πλήγωνα λέγοντας πως είναι άσχημη,και θα την βοηθούσα να αισθανθεί άνετα μαζί μου.

Δεν θα την πλήγωνα ποτέ,γιατί σε λίγο καιρί μπορεί να έχει γίνει ΚΟΥΚΛΑΡΑ.

Ξέρω πολλές κοπελιές που ήταν άσχημες αλλά μέσα σε 5-6 μήνες είχαν γίνει ΘΕΕΣ

Εγω επειδη εχω κατασταλαξει θα σας πω πως ειναι ο αντρας που εχω διαλεξει,γιατι ετσι προφανως ειναι και ο αντρας που θελω.Ειναι πολυ ομορφος,αλλα καθολου ψωνιο με την εμφανιση του,δεν τον απασχολει καθολου.Παντως κι ετσι να μην ηταν παλι θα με ελκυε λογω χαρακτηρα.Μου δειχνει με οποιον τροπο μπορει οτι ειμαι σημαντικη γι'αυτον και δεν μενει μονο στα λογια τα οποια απεχθανομαι :wacko: Επισης με συμβουλευει σε δυσκολες στιγμες τις ζωης μου και με βοηθαει να βρισκω λυσεις....Ειναι παρα πολυ καλος μου φιλος εκτος απο συντροφος και ειναι ενας ανθρωπος τον οποιο θαυμαζω για τις γνωσεις,τις αποψεις του και τα ολα του.Πιο σημαντικο για μενα ειναι οτι με αυτον τον ανθρωπο,νιωθω σαν να ειμαστε μαζι μια μερα κι οχι 6 χρονια.Κι αυτο δεν το εχω νιωσει με αλλον.Βεβαια επειδη δεν ειναι ολοι τελειοι να πω κι ενα μικρο του ελαττωμα:Zηλευει πολυ,αλλα επειδη ειναι απο τα μοναδικα αγκαθια στη σχεση προσπαθει να το ελαττωσει(Καλα δεν θελω και να το κοψει τελειως,παν μετρον αριστον) :) Αυτα απο μενα(κι αλλα πολλα,αλλα αν δεν σταματησω εδω δεν θα σταματησω ποτε!)Next please

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (13 Σεπ. 2004 , 14:06)

Πρώτα θα ενδιαφερόμουν για τον χαρακτήρα της και θα την ρωτούσα γενικά για τα σχολεία το διάβασμα και τα χόμπυ της.

Για φίλη εννοείς;

Δεν θα την πλήγωνα λέγοντας πως είναι άσχημη,και θα την βοηθούσα να αισθανθεί άνετα μαζί μου.

Καλά, αυτό εννοείται, ούτε για αστείο να πληγώσουμε οποιαδήποτε, ιδιαίτερα λέγοντάς της πως είναι άσχημη, το χειρότερο που έχεις να κάνεις σε μια κοπέλα είναι.

Δεν θα την πλήγωνα ποτέ,γιατί σε λίγο καιρί μπορεί να έχει γίνει ΚΟΥΚΛΑΡΑ.

Ξέρω πολλές κοπελιές που ήταν άσχημες αλλά μέσα σε 5-6 μήνες είχαν γίνει ΘΕΕΣ

Δηλαδή με αυτή την προοπτική κινήσαι; Το ότι κάποια στιγμή μπορεί να γίνει όμορφη; Άρα...

στα τελευταία δύο αποδεικνύεις τα λεγόμενά μου. Επηρεασμένος από αυτά έγραψες και το πρώτο φαντάζομαι....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiuMiu (13 Σεπ. 2004 , 14:01)

εμένα μου αρέσουν οι τυπικότατοι Έλληνες τι να κάνουμε;

(και μου αρέσουν οι ψηλοί γιατί και εγώ είμαι ψηλή)

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexel (13 Σεπ. 2004 , 14:12)

Για φίλη εννοείς;

Καλά, αυτό εννοείται, ούτε για αστείο να πληγώσουμε οποιαδήποτε, ιδιαίτερα λέγοντάς της πως είναι άσχημη, το χειρότερο που έχεις να κάνεις σε μια κοπέλα είναι.

Δηλαδή με αυτή την προοπτική κινήσαι; Το ότι κάποια στιγμή μπορεί να γίνει όμορφη; Άρα...

στα τελευταία δύο αποδεικνύεις τα λεγόμενά μου. Επηρεασμένος από αυτά έγραψες και το πρώτο φαντάζομαι....

Για το τελευταίο όχι φίλε.Αγαπώ μια κοπέλα που δεν είναι ιδιαίτερα όμορφη αλλά είναι πανέξυπνη και με χαρακτήρα πρότυπο.

Όχι δεν κινούμαι με αυτί το ενδεχόμενο,απλά το αναφέρω γιατί μπορεί να την πατήσει κανείς έτσι και δεν το θέλω.Απλά προσπαθώ να ενημερώσω κάποιον που πιθανώς δεν το έχει στο νου του.Γιατί αν έχεις τέτοιες βλέψεις για μια κοπέλα και σκέφτεσαι ότι μπορεί να γίνει όμορφη,δεν θα μπορέσεις να ταιρίαξεις μαζί της και να ζήσεις απόλυτες στιγμές χαράς

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (13 Σεπ. 2004 , 14:17)

Για το τελευταίο όχι φίλε.Αγαπώ μια κοπέλα που δεν είναι ιδιαίτερα όμορφη αλλά είναι πανέξυπνη και με χαρακτήρα πρότυπο.

Όχι δεν κινούμαι με αυτί το ενδεχόμενο,απλά το αναφέρω γιατί μπορεί να την πατήσει κανείς έτσι και δεν το θέλω.Απλά προσπαθώ να ενημερώσω κάποιον που πιθανώς δεν το έχει στο νου του.Γιατί αν έχεις τέτοιες βλέψεις για μια κοπέλα και σκέφτεσαι ότι μπορεί να γίνει όμορφη,δεν θα μπορέσεις να ταιρίαξεις μαζί της και να ζήσεις απόλυτες στιγμές χαράς

"Που δεν είναι ιδιαίτερα όμορφη..." Αλλά βλέπεται έτσι; Δεν είναι τέρας και τόφαλος... Συμφωνούμε απόλυτα δηλαδή! Ό,τι ανέφερα και εγώ στο πρώτο μου ποστ.

Σύμφωνοι και για το δεύτερο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexel (13 Σεπ. 2004 , 14:22)

"Που δεν είναι ιδιαίτερα όμορφη..." Αλλά βλέπεται έτσι; Δεν είναι τέρας και τόφαλος... Συμφωνούμε απόλυτα δηλαδή! Ό,τι ανέφερα και εγώ στο πρώτο μου ποστ.

Σύμφωνοι και για το δεύτερο.

Ναι φίλε όυτε στο ένα άκρο ούτε στο άλλο.

Μέσος όρος να υπάρχει.

:)

Να βλέπεται :o

Vre paidia koitakste! Oloi kukloforoume kai oloi mas vlepoume zeugaria eksw kathimerina! Alla tairiasta kai alla ligotero tairiasta! Spania tha deis enan THEO me ena MPAZO, (ektos an einai mazi tis gia allous logous)! Pio polles pithanotites exei enas kouklos na ta ftiaksei me mia polu wraia kopela! Oxi pws den sumvainei kai to antitheto etsi? Alla opws eipe kai ena paidi pio panw, se ena bar tha tin peseis se mia "wraia" kopela, (sumfwna me ta gousta tou kathenos vevaia panta)!

"Omoios omoiw aei pelazei" ...................

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (13 Σεπ. 2004 , 14:24)

Ναι φίλε όυτε στο ένα άκρο ούτε στο άλλο.

Μέσος όρος να υπάρχει.

:)

Να βλέπεται :o

Σύμφωνοι!!!!! ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiuMiu (13 Σεπ. 2004 , 14:27)

Vre paidia koitakste! Oloi kukloforoume kai oloi mas vlepoume zeugaria eksw kathimerina! Alla tairiasta kai alla ligotero tairiasta! Spania tha deis enan THEO me ena MPAZO, (ektos an einai mazi tis gia allous logous)! Pio polles pithanotites exei enas kouklos na ta ftiaksei me mia polu wraia kopela! Oxi pws den sumvainei kai to antitheto etsi? Alla opws eipe kai ena paidi pio panw, se ena bar tha tin peseis se mia "wraia" kopela, (sumfwna me ta gousta tou kathenos vevaia panta)!

"Omoios omoiw aei pelazei" ...................

Καλά τα λες. Έτσι είναι!

μ αρεσει που αναφερατε παλι το piercing σαν κακο κριτηριο να πλησιασεις καποιον !! ελεος ρε γμτ μονο απο εμφανιση ειστε ικανοι μερικοι εδω μεσα (δοξα το θεο οχι ολοι) να κρινετε τον αλλον ?

ειναι παρα πολυ αδικη αυτη η συμπεριφορα τι κ αν εχει ο αλλος κοκκινα μαλλια η εκατο σκουλαρικια η τατουαζ η ειναι λιγο ευσομουλης η οχι κ τοσο "Θεος" ?? Μπορει να τα χει ολα αυτα κ να ναι τελειος στον χαρακτηρα !!

εγω προσωπικα οσους "θεους" εγω γνωρισει sorry αλλα ηταν κ ΚΑΡΑψωναρες κ δ αξιζαν μια ! οι μεσαιοι σε εμφανιση εχουν βγει καλυτερα παιδια κ σαφως προσγειωμενα .

ειμαστε ψυχες μεσα σε σωματα, ετσι μπορει μια καλη ψυχη με τελειο χαρακτηρα να ειναι σ ενα σωμα οχι κ τοσο ομορφο.. να αδιαφορησουμε κ να το προσπερασουμε ?

Λοπόν η σειρά μου...

Για μένα αυτό που ψάχνω είναι κάποιος αφενός μεν πολύ καλόψυχος κ ευαίσθητος και αφετέρου κάποιος που να μπορεί να αγαπήσει. Όχι σαν τους περισσότερους που επείδη πληγώθηκαν μερικές φορές στο παρελθον κάνουν πλέον τελείως επιφανειακές σχέσεις για να μην ξαναπληγωθούν... Θέλω να έχει μυαλό, να μην του λέω κάτι δηλαδή και να χρειάζεται να το εξηγώ εκατό ώρες ή να αναρωτιέμαι μερικές φορές πρίν του στείλω μήνυμα αν θα καταλάβει τι εννοώ.

Τώρα απο εμφάνιση είμαι συνήθως αρκετά ελάστική, αν βρω αυτά που ζητάω σε χαρακτήρα. Βέβαια όλοι έχουμε τις προτιμήσεις μας... Πχ εγώ δεν μπορώ με τίποτα το κοντό μαλλί στους άντρες! Πείτε το βίτσιο, αλλά τι να κάνω, δεν μου αρέσει καθόλου το κοντό!

Τα έχουμε ξαναπεί. Δεν είπαμε ότι όποιος κάνει πιρσινγκ σε πάνω από 1 σημείο και έχει 3 χρώματα sta mallia στο μισό κεφάλι (το υπόλοιπο το χει ξυρίσει και του χει κάνει τατού) είναι κακός χαρακτήρας. Δεν είναι ικανή συνθήκη δλδ για να σαι κακός χαρακτήρας. Απλά ειναι ικανή και όχι αναγκαία για να σαι προβληματικός.

johner τοποθετήσου επί του θέματος. :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexel (13 Σεπ. 2004 , 12:38)

Και συνεχίζω με μια δεύτερη ερώτηση:

Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας από μια γυναίκα; Πώς θέλει να είναι; Τα αρσενικά μέλη του forum καλούνται να απαντήσουν...

εχω ηδη απαντησει σε αυτο το ερωτημα σου , την θελω να ειναι γνησια - τιποτα αλλο

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...