tsirif Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. πήρα πρόσφατα το iphone x και στο viber σε μυστική συνομιλία, δεν υπάρχει ο μεγεθυντικός φακός για τα gif ενώ στις φανερές συνομιλίες υπάρχει κανονικά. γνωρίζει κάποιος τι να κάνω? (ξέρω δεν είναι και σοβαρό πρόβλημα, απλά το πρόσεξα και είπα να δω αν γίνεται) Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Κόλπο φωτογραφικό που μόλις τώρα έμαθα ότι υπάρχει σε οποιαδήποτε συσκευή τραβάει Live Photo https://www.iphonelife.com/content/how-to-use-live-photo-long-exposure-effect-ios-11-iphone Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FuunyWhite Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 I got the iPhone 8/8P/X Light Sensor function, and Apple kills the repaired by third party. Why Apple do it? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Υπάρχει καμία εφαρμογή για να κλειδώνω άλλες εφαρμογές; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nm1 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 ναι κ απο κάτω έχει κ loop κ διάφορα άλλα, πολύ καλό Κόλπο φωτογραφικό που μόλις τώρα έμαθα ότι υπάρχει σε οποιαδήποτε συσκευή τραβάει Live Photo https://www.iphonelife.com/content/how-to-use-live-photo-long-exposure-effect-ios-11-iphone Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Όπως κατάλαβα δεν μπορούμε να βάλουμε το κινητό σε 2G ούτε για λίγο, φαντάζομαι μόνο αν δεν έχει σήμα 3/4G θα πηγαίνει. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Διαθέσιμη πλέον η 11.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Διαθέσιμη πλέον η 11.4 Η οποια ειναι απίστευτα γρήγορη :rolleyes: Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Την βάλαμε κι εμείς στο 6s μας... για να δούμε...:worry: Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 (edited) Με την υποστήριξη του iOS 12 στο 5s, η συσκευή θα πάρει λογικά μέχρι και iOS 14, δηλαδή 5 major αναβαθμίσεις συνολικά. Φοβερό support από την Apple στο software. Να ήταν και λίγο καλύτερα τα πράγματα στο θέμα service στην Ελλάδα, ειδικά σε αλλαγή μπαταρίας θα έπρεπε η φετινή τους πολιτική με τη μπαταρία να γίνει παντοτινή με τα 39€. Είναι ανταλλακτικό που φθείρεται γρήγορα και άμα είναι να κρατήσεις ένα iPhone από το iOS 9 μέχρι και το iOS 14 θα πρέπει να αλλαχτεί τουλάχιστον μια φορά, μη πω και δεύτερη Sent from my iPhone 6s using Tapatalk Edited June 5, 2018 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Δοκίμασε κανείς σήμερα πλοήγηση με οποιοδήποτε πρόγραμμμα; Σε iPhone και Galaxy μου έκαναν κουλά google maps αλλά και πυξίδα, σαν λαγκαρισμα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Στην 11.4.1 παρατηρησα πως υπαρχει ενα issue με το wifi. Ξαφνικα μετα απο λιγη ωρα χανει τη συνδεση. Με λιγο ψαξιμο στο internet βλεπω πως το εχουν και αλλοι σε διαφορα μοντελα της apple. Το εχετε παρατηρησει εσεις; Εγω ειμαι με 6αρι. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Στην 11.4.1 παρατηρησα πως υπαρχει ενα issue με το wifi. Ξαφνικα μετα απο λιγη ωρα χανει τη συνδεση. Με λιγο ψαξιμο στο internet βλεπω πως το εχουν και αλλοι σε διαφορα μοντελα της apple. Το εχετε παρατηρησει εσεις; Εγω ειμαι με 6αρι. Δεν ξέρω πως το εννοείς το χάνει.Εμένα μου κάνει ένα άλλο περίεργο.Ενω δείχνει ότι έχει συνδεθεί στo wifi παντού μου δείχνει εκτός σύνδεσης.(Έχω ελέγξει εννοείται ότι το ρούτερ ότι είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο).Αυτα στο 5s θέλω να δω αν θα κάνει τα ίδια και στο se που θα πάρω Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Δεν ξέρω πως το εννοείς το χάνει.Εμένα μου κάνει ένα άλλο περίεργο.Ενω δείχνει ότι έχει συνδεθεί στo wifi παντού μου δείχνει εκτός σύνδεσης.(Έχω ελέγξει εννοείται ότι το ρούτερ ότι είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο).Αυτα στο 5s θέλω να δω αν θα κάνει τα ίδια και στο se που θα πάρω Χανει το δικτυο σημαινει, χανω το connection, φευγει και το σηματακι απο την home screen και στα settings οταν παω μου το δειχνει οτι δεν εχω συνδεθει σε καποιο wireless Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Χανει το δικτυο σημαινει, χανω το connection, φευγει και το σηματακι απο την home screen και στα settings οταν παω μου το δειχνει οτι δεν εχω συνδεθει σε καποιο wireless Και μετά ξανα συνδέεις το κινητό χειροκίνητα ? Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Και μετά ξανα συνδέεις το κινητό χειροκίνητα ? Nαι, δεν ξανασυνδεεται αυτοματα. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Nαι, δεν ξανασυνδεεται αυτοματα. Άρα έχουμε το ίδιο bug μόνο που σε εμένα επιπλέον κάνει lag και δείχνει πως είναι συνδεδεμένο ενώ δεν είναι... (Βέβαια στο τωρινό se δεν μου κάνει κάτι τέτοιο). Θα σου πρότεινα υπομονή (το ίδιο έκανα και εγώ :( ) και κλείσε για καλό και για κακό το wifi assist. Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts