ASTRARAGTC Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Μετα από πολλες προστασιες κατεληξα στο Whitestone Dome Glass και περιμενω να ερθει απο mobilefun.co.uk Ξερει κανεις να με βοηθησει πως θα το παραλαβω εδω Ελλαδα, εχω επιλεξει τη φθηνη μεθοδο International Mail αλλα δεν μου εχουν στειλει tracking number.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Χαιρετώ την παρέα. Μόλις το πήρα από την προσφορά του public και τώρα ψάχνω θήκη. Στο s8+ είχα την samsung σιλικόνης και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Μου έχει καρφωθεί και η alcadara. Ποια προτείνεται??? Βασικά δεν θέλω χοντροκομμένη και ενδιαφέρομαι μόνο για πλάτης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Χαιρετώ την παρέα. Μόλις το πήρα από την προσφορά του public και τώρα ψάχνω θήκη. Στο s8+ είχα την samsung σιλικόνης και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Μου έχει καρφωθεί και η alcadara. Ποια προτείνεται??? Βασικά δεν θέλω χοντροκομμένη και ενδιαφέρομαι μόνο για πλάτης. Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΜε γειες...περιμένουμε εντυπώσεις...Και σε σχέση βέβαια με το s8 plus που είχες πριν. Η alcantara δεν μου πολυ-άρεσε να σου πω την αλήθεια. Το κάνει χοντροκομμένο για τα γούστα μου. Στο s8 plus φοράω την nillkin (σιλικόνης) και δεν την αλλάζω. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Με γειες...περιμένουμε εντυπώσεις...Και σε σχέση βέβαια με το s8 plus που είχες πριν. Η alcantara δεν μου πολυ-άρεσε να σου πω την αλήθεια. Το κάνει χοντροκομμένο για τα γούστα μου. Στο s8 plus φοράω την nillkin (σιλικόνης) και δεν την αλλάζω. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν την έχω δει από κοντά, απλά μου κάνει κλικ. Συνήθως παίρνω σιλικόνης αλλα είπα να κάνω την αλλαγή. Όμως ο όγκος είναι κοκκινη γραμμή για μένα κι αν είναι όπως την περιγράφεις τότε αλλάζω πορεία.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Δεν την έχω δει από κοντά, απλά μου κάνει κλικ. Συνήθως παίρνω σιλικόνης αλλα είπα να κάνω την αλλαγή. Όμως ο όγκος είναι κοκκινη γραμμή για μένα κι αν είναι όπως την περιγράφεις τότε αλλάζω πορεία....Είναι σαν χειμερινή επένδυση :) Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Με το ίδιο πρόγραμμα μου βγάζει 52.55ΜΒ/s Read και 38.11MB/s Write.Μάλλον είναι και λίγο ότι να ναι αυτά τα προγράμματα. Σε ολόφρεσκη plus pro έκανα 3 τεστ: στο πρώτο έκανα το συνοπτικό και μου έβγαλε 200+ read και 180 κατι write το οποίο είναι κυριολεκτικά για τα πανηγύρια μιας και ούτε η κάρτα ούτε το ίδιο το τηλέφωνο υποστηρίζουν τέτοιες ταχύτητες. Στο δεύτερο και τρίτο έκανα το default και έδωσε 60+ read και 50 write ενώ στο τελευταίο 40 read και 60+ write που είναι επίσης κουλό. Το συμπέρασμά μου είναι ότι δεν είναι να τα πέρνουμε και πολύ στα σοβαρά αυτά τα bench. > Galaxy Note 8 Maple Gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Πάντως και εμένα η evo plus κόκκινη 64αρα με ονομαστική 100/60 μου δίνει πραγματικές ταχύτητες 50% κάτω. Χρησιμοποίησα αυτή την εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a1dev.sdbenchΚαμία εφαρμογή στο κινητό δεν σου δίνει σωστά νούμερα. Γι'αυτό έγραψα πιο πάνω να γίνει η δοκιμή στον υπολογιστή. Εμένα μια εφαρμογή sd benchmark κάπως έτσι τέλος πάντων μου είχε βγάλει 1600mb write ! Samsung Note 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Χθες παρέλαβα την θήκη Ringke onyx.... Με μια λέξη "φανταστική"... Πανέμορφη πάχος και όγκος περίπου όπως η spigen liquid air αλλά μιλάμε για τρελή ομπρφια7 Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Χθες παρέλαβα την θήκη Ringke onyx.... Με μια λέξη "φανταστική"... Πανέμορφη πάχος και όγκος περίπου όπως η spigen liquid air αλλά μιλάμε για τρελή ομπρφια7 Για τη θηκη αυτη ειχα διαβασει ως αρνητικο οτι δεν ταιριαζει με πολλα tempered ή ζελατινες. Ισχυει; Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Όσο κι αν ψάχνω, δεν βγάζω άκρη με τις θήκες. Θα μπουμπουνιξω στο τέλος την μαύρη αλκανταρα να ησυχάσω..... Για τζαμάκι από Ελλάδα για άμεση αγορά? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Όσο κι αν ψάχνω, δεν βγάζω άκρη με τις θήκες. Θα μπουμπουνιξω στο τέλος την μαύρη αλκανταρα να ησυχάσω..... Για τζαμάκι από Ελλάδα για άμεση αγορά?Γιατί δεν παίρνεις πχ μια liquid air που είναι και αρκετα φθηνότερη και δεν λερώνει/ αλλοιωνεται εύκολα σε σχέση με την alcantara και προστατεύει και την κάτω πλευρά της συσκευης; Sent from my Galaxy Note 8 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Γιατί δεν παίρνεις πχ μια liquid air που είναι και αρκετα φθηνότερη και δεν λερώνει/ αλλοιωνεται εύκολα σε σχέση με την alcantara και προστατεύει και την κάτω πλευρά της συσκευης; Sent from my Galaxy Note 8 Καλή μου φαίνεται. Είναι λεπτή? Για τζαμάκι? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Η alcantara δεν ειναι κακη παντως. Την πηρα σε μαυρη και δεν δινει πολυ ογκο (και το γραφει καποιος που μεχρι και το συγκεκριμενο μοντελο ειχα παντα τις συσκευες μου χωρις θηκη για αυτον ακριβως τον λογο). Το μονο που ισως δε θα αρεσει σε καποιους (ενω αλλοι θα το λατρεψουν) ειναι η αισθηση του υλικου. Προσωπικα (και αλλοι που την εχουν πιασει) θεωρω πως ειναι πολυ ποιιοτικο και δινει καλο grip στη συσκευη, αλλα εχω ακουσει σχολια απο "Μοιαζει με καναπε" μεχρι "Ειναι σαν πετσετα". :lol: Παντως το υλικο alcantara πλενεται με νερο και σαπουνι αν λερωθει και γινεται σαν καινουριο. Well τωρα που το σκεφτομαι και οι πετσετες το ιδιο :lol::lol: Εγω το σκεφτομαι για την LED παντως καποια στιγμη, αν την εχει καποιος και θελει να γραψει μια γνωμη feel free!! Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 (edited) Για το δικό μου γούστο η ποιό όμορφη θηκη-πλάτη που έχει βγει για το ΝΟΤΕΛΙ....Ringke Onyx Φανταστική ποιότητα κατασκευής στο επίπεδο των spigen και καλύτερη σε ασφάλεια πολύ καλό κράτημα και καθόλου δακτυλιες πίσω.... Δίνει τον όγκο της Spigen liquid air (όχι περισσότερο) αλλά η πλάτη είναι από άλλο πλανήτη υπέροχη...αν και λάτρης των υπέρ σλιμ θηκων θα την κρατήσω μέχρι να την βαρεθώ..... "][/url] "][/url] Edited December 16, 2017 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Μόλις παρέλαβα την spigen tough armor και spigen curve tempered glass. Η θήκη τέλεια, τώρα όμως νομίζω το τζαμακι δεν είναι case friendly. Λετε να μπαίνει η θα μου το βγάλει;;; Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Όταν το έχετε συνδεδεμένο στο dex (όσοι το χρησιμοποιείτε), ο ήχος από πού ακούγεται; Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Παιδιά όσοι έχετε βάλει είτε τζαμακι είτε ζελατίνα μπορείτε να βάλετε και μια φωτογραφία να δούμε πως κάθεται σε συνδυασμό με την θήκη που έχετε επιλέξει; Παρατηρώ οτι τα τελευταία χρόνια που παρουσίασε η Samsung τις edge οθόνες η αναζήτηση του σωστού συνδυασμου προστασίας οθόνης και θήκης έχει δυσκολέψει και αυτό με κρατάει μακριά από το Note παρότι ήμουν κάτοχος από την 1η γενιά. Πχ στο S7 Edge της γυναίκας μου η όλη διαδικασία ήταν σκέτος μπελάς και τελικά το άφησε χωρίς προστασία στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Κατέληξα στην αλκανταρα. Κάποιο τζαμακι που να συνεργάζεται? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Κατέληξα στην αλκανταρα. Κάποιο τζαμακι που να συνεργάζεται? Κώστα (@montoya_42) θεωρώ ότι η παρακάτω θήκη είναι πολύ καλή περίπτωση.. https://spaceboy.io/store/spigen-thin-fit-587cs22051-samsung-galaxy-note-8-case-matte-black/ Την χρησιμοποιώ στο s7 edge και είναι εξαιρετική ... Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Κώστα (@montoya_42) θεωρώ ότι η παρακάτω θήκη είναι πολύ καλή περίπτωση.. https://spaceboy.io/store/spigen-thin-fit-587cs22051-samsung-galaxy-note-8-case-matte-black/ Την χρησιμοποιώ στο s7 edge και είναι εξαιρετική ... Γειά σου "συνονόματε". Ωραία δείχνει, πραγματικά. Όμως έχω ήδη πάρει την αλκανταρα και θα την παραλάβω μεθαύριο. Πότε να σε περιμένω "δίπλα"? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Γειά σου "συνονόματε". Ωραία δείχνει, πραγματικά. Όμως έχω ήδη πάρει την αλκανταρα και θα την παραλάβω μεθαύριο. Πότε να σε περιμένω "δίπλα"? Και η αλκαντάρα καλή είναι αλλά νομίζω δίνει μεγαλύτερο ''ογκο'' Όσο αφορά το ''δίπλα'' .. σύντομα ( την δικαιολογία για την extra δαπάνη στην σύζυγο ψάχνω ...) :lol: Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 έβαλα και εγώ σήμερα το τζάμι της xone με κόλλα παντού. καταπληκτικό χωρίς να χάνεις καθόλου αφή Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Και η αλκαντάρα καλή είναι αλλά νομίζω δίνει μεγαλύτερο ''ογκο'' Όσο αφορά το ''δίπλα'' .. σύντομα ( την δικαιολογία για την extra δαπάνη στην σύζυγο ψάχνω ...) :lol: Να το βάλεις κάτω από το δέντρο και κάνε πως δεν έχεις ιδέα για το ποιος ήταν ο χοντρός παππούλης με την γενειάδα και με τα κόκκινα που τι άφησε εκεί. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έβαλα και εγώ σήμερα το τζάμι της xone με κόλλα παντού. καταπληκτικό χωρίς να χάνεις καθόλου αφή Πες μας με ποια θήκη και ένα λινκ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Να το βάλεις κάτω από το δέντρο και κάνε πως δεν έχεις ιδέα για το ποιος ήταν ο χοντρός παππούλης με την γενειάδα και με τα κόκκινα που τι άφησε εκεί. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πες μας με ποια θήκη και ένα λινκΛινκ δεν έχει. Στο extreme mobile το τζάμι x one full glue. Καταπληκτικό! Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Όσοι το πήρατε από τις μεγάλες αλυσίδες, μπείτε στο samsung members μήπως προλάβετε και τσιμήσετε δωρεάν καμιά θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts