saltofx_v Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Δεν εχω διαθεση αντιπαραθεσης σε καμια περιπτωση,απλα λεω τα παρακατω γνωριζωντας:Ως επισημος διανομεας λοιπον (γιατι αποκλειστικος αντιπροσωπος δεν υφισταται πλεον νομικα λογω απελευθερωσης του εμποριου)και απο την στιγμη που εχει και service,ειναι υποχρεωμενοι να επισκευασουν το τηλεφωνο της εταιρειας που συνεργαζονται.Στο λεω κατηγορηματικα γιατι και εγω εργαζομαι σε εταιρεια και ο τελικος καταναλωτης του προιοντος ακομη και στην Βουλγαρια να το εχει αγορασει,και του προκυψει μια βλαβη,ειμαι υποχρεωμενος να τον εξυπηρετησω.Αλλωστε αν φταιει το προιον και χρειαζεται ανταλλακτικο η αντικατασταση εγω ουτως η αλλως θα μιλησω με το εργοστασιο η εταιρεια αντιστοιχα σαν την xiaomi.Το κοστος των ανταλλακτικων δεν το επιβαρυνεται ο εδω εισαγωγεας εφοσον το προιον ειναι σε εγγυηση.Και η ιδια η xiaomi αν την ρωτησεις σιγουρα την ενδιαφερει το after sales.Απλα εδω και ειδικα σε προιοντα οπως τα κινητα συμβαινουν αυτα.Για παραδειγμα,ειχα nexus σχεδον ολα και το τελευταιο nexus 5x επαθε bootloop.Πηγα κανονικα arvato και αλλαξαν πλακετα(αγορασμενο απο skroutzομαγαζο). Διαφωνώ κάθετα.... Δεν μιλάμε για προϊόν που εισάγεται επίσημα στην Ευρώπη αλλά για εισαγωγή από Κίνα. Να ζητήσεις εγγύηση από το μαγαζί που το αγόρασες.... Αυτοί με τη σειρά τους είναι υπεύθυνοι για το που θα πάει η συσκευή.... Και η συσκευή το πιθανότερο να πάει Κίνα. Το νεξους που αγόρασες από σκρουτζ εισάγεται επίσημα στην Ευρώπη το αυτό και είχες εγγύηση.... Έχει διαφορά... Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις... Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Δεν εχω διαθεση αντιπαραθεσης σε καμια περιπτωση,απλα λεω τα παρακατω γνωριζωντας:Ως επισημος διανομεας λοιπον (γιατι αποκλειστικος αντιπροσωπος δεν υφισταται πλεον νομικα λογω απελευθερωσης του εμποριου)και απο την στιγμη που εχει και service,ειναι υποχρεωμενοι να επισκευασουν το τηλεφωνο της εταιρειας που συνεργαζονται.Στο λεω κατηγορηματικα γιατι και εγω εργαζομαι σε εταιρεια και ο τελικος καταναλωτης του προιοντος ακομη και στην Βουλγαρια να το εχει αγορασει,και του προκυψει μια βλαβη,ειμαι υποχρεωμενος να τον εξυπηρετησω.Αλλωστε αν φταιει το προιον και χρειαζεται ανταλλακτικο η αντικατασταση εγω ουτως η αλλως θα μιλησω με το εργοστασιο η εταιρεια αντιστοιχα σαν την xiaomi.Το κοστος των ανταλλακτικων δεν το επιβαρυνεται ο εδω εισαγωγεας εφοσον το προιον ειναι σε εγγυηση.Και η ιδια η xiaomi αν την ρωτησεις σιγουρα την ενδιαφερει το after sales.Απλα εδω και ειδικα σε προιοντα οπως τα κινητα συμβαινουν αυτα.Για παραδειγμα,ειχα nexus σχεδον ολα και το τελευταιο nexus 5x επαθε bootloop.Πηγα κανονικα arvato και αλλαξαν πλακετα(αγορασμενο απο skroutzομαγαζο). μα το θέμα μας δεν είναι η χώρα αγοράς απλά αν έχει κατάστημα Βουλγαρία η εταιρία λογικό το βρίσκω το θέμα είναι πουθενά δεν υπάρχει τέτοιο κατάστημα μόνο κινεζομάγαζα με αποθήκες ή skroutzoμαγαζα που τα αγόρασαν από κινεζομάγαζα σιγά μη θέλει η εταιρία να μπλέξει με τις αλλαγές rom του κάθε "ασχετου" (τεχνολογικά) πελάτη που δεν ξέρει τι αγόρασε τα nexus και τα λοιπά παραδείγματα τα βρίσκω άκυρα ήταν το nexus αποκλειστικό π.χ. για αμερική ; δεν πουλούσε η google στην Αγγλία / Γερμανία και λοιπές;;; αυτή είναι η διαφορά btw κάποτε είχαμε τις παραεισαγωγές σε κινητά , εξυπηρετούσε πάντα η εταιρία (π.χ. νόκια) τέτοιες συσκευές ; φυσικά και όχι πες εσύ "μα το πήρα από ελληνικό κατάστημα" αφού το πήρες ε πήγαινε το εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Εγώ πάντως πιστεύω ότι όταν υπάρχει επίσημος συνεργάτης μιας εταιρείας σε μια χώρα κ πας εσύ με το προϊόν αυτής της εταιρείας σε έναν τέτοιο συνεργάτη οφείλει να σε εξυπηρετήσει κ να σου φτιάξει το κινητό. (Και ας μην το αγόρασες από τον επίσημο συνεργάτη της χώρας σου αλλά από κάπου αλλού. ) Φυσικά, άλλο τι πιστεύω άλλο τι γίνεται. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται. Αλλά η λογική λέει πως το κεντρικό εργοστάσιο xiaomi θέλει να πουλήσει όσο περισσότερες μονάδες προϊόντος μπορεί. Το να προσφέρει κ after sales υπηρεσίες για καθε μοναδα, δεν νομίζω ότι απασχολεί την xiaomi το δίκτυο διανομής του προϊόντος. (Μπορεί βέβαια να απασχολεί συνεργάτη/επίσημο εισαγωγέα εάν δουλεύει με ποσοστά επί των πωλήσεων). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Εγώ πάντως πιστεύω ότι όταν υπάρχει επίσημος συνεργάτης μιας εταιρείας σε μια χώρα κ πας εσύ με το προϊόν αυτής της εταιρείας σε έναν τέτοιο συνεργάτη οφείλει να σε εξυπηρετήσει κ να σου φτιάξει το κινητό. (Και ας μην το αγόρασες από τον επίσημο συνεργάτη της χώρας σου αλλά από κάπου αλλού. ) Φυσικά, άλλο τι πιστεύω άλλο τι γίνεται. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται. Αλλά η λογική λέει πως το κεντρικό εργοστάσιο xiaomi θέλει να πουλήσει όσο περισσότερες μονάδες προϊόντος μπορεί. Το να προσφέρει κ after sales υπηρεσίες για καθε μοναδα, δεν νομίζω ότι απασχολεί την xiaomi το δίκτυο διανομής του προϊόντος. (Μπορεί βέβαια να απασχολεί συνεργάτη/επίσημο εισαγωγέα εάν δουλεύει με ποσοστά επί των πωλήσεων). κανεις λαθος.....τα xiaomi δεν εισαγονται επισημα στην Ευρωπη.Κανεις δεν οφειλει να σε εξυπηρετησει. και εφοσον αγορασες ενα κινητο απο ενα συγκεκριμενο μαγαζι γιατι δεν απευθυνεσαι σε αυτο και απευθυνεσαι σε ενα αλλο ( λεγε με Infoquest)? εκτος εαν ΞΕΚΑΘΑΡΑ αναφερεται στο σαιτ του μαγαζιου οτι εχεις εγγυηση απο την infoquest.αν προσεξετε τα σκρουτζομαγαζα σε ολα τα υπολοιπα κινητα γραφουν οτι εχουν 2ετη εγγυηση απο την ελληνικη αντιπροσωπεια! καλο ειναι πριν αογρασουμε κατι να ρωταμε τον πωλητη για ολες τις αποριες για να μην βρεθουμε προ εκπληξεως. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 εσκασε global version δεν ξερω ποια η διαφορα https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi-A1-MiA1-Global-Edition-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1197747.html?rmmds=search Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 εσκασε global version δεν ξερω ποια η διαφορα https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi-A1-MiA1-Global-Edition-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1197747.html?rmmds=search καμία διαφορά, απλά το ονόμασε έτσι το μαγαζί Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Στο eglobalcentral παίζει κάποιο κουπόνι γιατί πλέον λέει 219€ Το έχει και στο geekbuying preorder (σε 20 μερες λέει ξεκινάνε shipping) με ~180€ και κουπόνι KIMOVILA1 Γνωρίζετε όμως αν το geek έχει επιλογή για τριγωνική; Αυτές είναι οι επιλογές που μου βγάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cockroach Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Στην Ελλάδα θα παίζει στην τιμή 299€ στις μεγάλες αλυσίδες ... Οπότε περιμένουμε κοντά τα Χριστούγεννα τι θα παίξει εδώ ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Στην Ελλάδα θα παίζει στην τιμή 299€ στις μεγάλες αλυσίδες ... Οπότε περιμένουμε κοντά τα Χριστούγεννα τι θα παίξει εδώ ..... Για τα 299 που το έμαθες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Στο eglobalcentral παίζει κάποιο κουπόνι γιατί πλέον λέει 219€ Το έχει και στο geekbuying preorder (σε 20 μερες λέει ξεκινάνε shipping) με ~180€ και κουπόνι KIMOVILA1 Γνωρίζετε όμως αν το geek έχει επιλογή για τριγωνική; Αυτές είναι οι επιλογές που μου βγάζει Καμμια απο αυτες δεν κανει για αποφυγη τελωνειου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Ενα πολυ περιεργο bug που παρατηρησε καποιος στο reddit: https://www.reddit.com/r/Xiaomi/comments/736f3j/xiaomi_mi_a1_problems_with_calls_in_subway/ :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Στο θέμα κάμερας πάντως από κάτι συγκριτικά βίντεο που είδα τα πάει πολύ καλά σε συγκρίση με ΄΄τέρατα΄΄ όπως 1+5 και μήλο 7 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cockroach Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Για τα 299 που το έμαθες; Επειδή με ενδιαφέρει η συσκευή ... Έχω ένα φίλο που δουλεύει σε μεγάλη αλυσίδα και μου το είπε.... Ίσως την άλλη βδομάδα να τα έχουν κιόλας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Στο θέμα κάμερας πάντως από κάτι συγκριτικά βίντεο που είδα τα πάει πολύ καλά σε συγκρίση με ΄΄τέρατα΄΄ όπως 1+5 και μήλο 7 και σε low light συνθήκες είναι συγκρίσιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 και σε low light συνθήκες είναι συγκρίσιμο; σε συννεφιά ναι, πιο σκοτεινά όμως δεν βρήκα κάτι ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή με ενδιαφέρει η συσκευή ... Έχω ένα φίλο που δουλεύει σε μεγάλη αλυσίδα και μου το είπε.... Ίσως την άλλη βδομάδα να τα έχουν κιόλας.... όπως είχα γράψει και παλιότερα, θα με ξένιζε αρχική τιμή κάτω από 289 € Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Επειδή με ενδιαφέρει η συσκευή ... Έχω ένα φίλο που δουλεύει σε μεγάλη αλυσίδα και μου το είπε.... Ίσως την άλλη βδομάδα να τα έχουν κιόλας.... Μάλιστα. Αρκετά ακριβό κατά την γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 και σε low light συνθήκες είναι συγκρίσιμο; Low light ζοριζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Low light ζοριζεται. με αλλό προγραμμα αν αυξήσεις τον χρονο εκθεσης στο long exlposure δεν θα δουμε πιο φωτεινα χωρις θορυβο αποτελεσματα σε συνθηκες χαμηλού φωτισμού λες; Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 με αλλό προγραμμα αν αυξήσεις τον χρονο εκθεσης στο long exlposure δεν θα δουμε πιο φωτεινα χωρις θορυβο αποτελεσματα σε συνθηκες χαμηλού φωτισμού λες; Μετα θα πρεπει να εχεις χερι σταθερο σαν τριποδο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Low light ζοριζεται. ναι όντως , όπως και η σταθερότητα του βίντεο. Λογικά με τις μελλοντικές αναβαθμίσεις θέλω να πιστεύω ότι θα βελτιωθούν κάπως αυτά τα θέματα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 μου ειπαν απο bangood οτι θα βαλουν custom rom και οχι θορυβηθει λιγο ζητησα official cn αλλα μου ειπαν οτι δεν μπορουν τι να κανω? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 μου ειπαν απο bangood οτι θα βαλουν custom rom και οχι θορυβηθει λιγο ζητησα official cn αλλα μου ειπαν οτι δεν μπορουν τι να κανω? ακύρωσε την παραγγελία . Παντως κουφό το ότι θέλουν να πειράξουν την ρομ. Μήπως δεν κατάλαβες καλά ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Custom rom σε Android One τηλέφωνο;; Μήπως κατάλαβες κάτι λάθος; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Τιofficial cn; λάθος συσκευή πας να πάρεις, την mi5x πας να αγοράσεις εσύ μάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 μου ειπαν απο bangood οτι θα βαλουν custom rom και οχι θορυβηθει λιγο ζητησα official cn αλλα μου ειπαν οτι δεν μπορουν τι να κανω? Μπορεί να επεσες σε ασχετο υπάλληλο που επειδή το κανουν σε πολλα κινητά να νομίζει οτι γινεται και σε αυτο ενω δεν χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts