Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και με κλειστό. WiFi τα ίδια.

Επαναφορά δεν κάνω ακόμα αφού έχω βρει τρόπο για να συνδέεται.

Περίμενα με το update μήπως φτιάξει αλλά τίποτα.

Κάπου είχα πετύχει οτι με αυτό τον τρόπο λειτουργεί το Bluetooth στην 9, δηλαδή εμφανίζεται το εικονίδιο μόνο όταν συνδέεται σε κάποια συσκευή. Εγώ έκανα επαναφορά με το που πέρασα την 9 και είναι όντως έτσι.

Φυσικά, το εικονίδιο του bt εμφανίζεται ΜΟΝΟ όταν υπάρχει σύνδεση με άλλη συσκευή! Σε άλλη περίπτωση (χωρίς σύνδεση) δεν εμφανίζεται.

Κάμια διάφορα με το update αυτοί που το βάλανε;

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάμια διάφορα με το update αυτοί που το βάλανε;

Μέχρι στιγμής όχι, κατά την χρήση θα φανεί... ;)

Βρε παιδιά τα φώτα σας,

Πώς γίνεται κάποιες εφαρμογές όταν κάνω σύνδεση να Μ ανοίγουν αμέσως με το 4g και όταν πάω να κάνω σύνδεση με το wifi να μου κολλάνε και να μου δείχνει ότι κάνει φόρτωση και να μην μ ανοίγουν

Βρε παιδιά τα φώτα σας,

Πώς γίνεται κάποιες εφαρμογές όταν κάνω σύνδεση να Μ ανοίγουν αμέσως με το 4g και όταν πάω να κάνω σύνδεση με το wifi να μου κολλάνε και να μου δείχνει ότι κάνει φόρτωση και να μην μ ανοίγουν

Σε αυτό το θέμα φταίει ξεκάθαρα το wifi και όχι το κινητό. Δοκίμασε να κάνεις restart στο ρούτερ, αυτό δεν είναι θέμα κινητού.

Σε αυτό το θέμα φταίει ξεκάθαρα το wifi και όχι το κινητό. Δοκίμασε να κάνεις restart στο ρούτερ, αυτό δεν είναι θέμα κινητού.
Έχω κάνει restart ήταν τ πρώτο πράγμα που έκανα

Μετά απο 4 ημέρες με το update Μαρτίου μπορώ να πω ότι αναγκάζομαι να κανω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων καθότι το bluetooth κάθε 10 δευτερολεπτα (όταν βρίσκομαι σε κλήση) αποσυνδέεται...Κατα τα άλλα καμία αλλαγή ή πρόβλημα δνε έχω διαπιστώσει

harogeo

Δεν δοκιμάζεις αυτό Bluetooth Pair - BLE Finder & Bluetooth Scanner προτού κάνεις επαναφορά.

Εγώ με αυτό βρήκα λύση για το αμάξι όταν χάθηκε το Bluetooth.

Μετά απο 4 ημέρες με το update Μαρτίου μπορώ να πω ότι αναγκάζομαι να κανω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων καθότι το bluetooth κάθε 10 δευτερολεπτα (όταν βρίσκομαι σε κλήση) αποσυνδέεται...Κατα τα άλλα καμία αλλαγή ή πρόβλημα δνε έχω διαπιστώσει

Καλό θα ήταν να κάνεις πρώτα επαναφορά μόνο των ρυθμίσεων Wifi-Bluetooth που έχει στις ρυθμίσεις. Εγώ κανένα πρόβλημα ακόμα.

Κάτι ακόμα πολλές φορές ενώ το έχω βγάλει από το WiFi ξυπνώντας το πρωί ή αν σηκωθώ το βράδυ το βλέπω να έχει συνδεθεί μόνο του.

Έχει επιλογή στην 9 που ενεργοποιείται μόνο του όταν δει οικιακό δίκτυο.

Πολλά περίεργα που θα δείτε είναι επιλογές της 9, όπως οτι δεν δείχνει ποιες εφαρμογές τι ποσοστό της μπαταρίας έχουν καταναλώσει. Με λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ θα σας λυθεί κάθε απορία για κάθε τι περίεργο βλέπεται που μπορεί να σας φαίνεται ως bug... ;)

Μήπως ξέρεις που είναι αυτή η επιλογή.

Ρυθμίσεις-> Δίκτυο και διαδίκτυο-> Wifi-. Προτιμήσεις wifi-> Αυτόματη ενεργοποίηση wifi

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας! δοκιμάζω πρώτα το reset και αν δεν λυθεί το θέμα θα βάλω και την εφαρμογή.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Παιδιά ξέρει κάποιος γιατί στο Backup το κουμπί "Back up now" είναι γκρι και σε εμένα προσωπικά έχει κάνει backup μόνο στα contacts και όλα τα υπόλοιπα είναι "Waiting to backup"

Το παρατήρησα σήμερα με την έκδοση Μαρτίου.

Σιμ 1 vodafone, sim2 cosmote, Bluetooth headset connected.

Κλήση σε τηλέφωνο από sim1 vodafone. Data on cosmote και δεν έμπαινε ταυτόχρονα ίντερνετ ενώ μιλούσα.

Παιδιά ξέρει κάποιος γιατί στο Backup το κουμπί "Back up now" είναι γκρι και σε εμένα προσωπικά έχει κάνει backup μόνο στα contacts και όλα τα υπόλοιπα είναι "Waiting to backup"
Είναι bug της Google όχι του τηλεφώνου κάποια στιγμή θα τα κάνει αν εχεις ενεργοποιημένη την επιλογή....

Το γνωρίζω οτι είναι πρόβλημα του Android 9 και έχω στείλει αναφορά τόσο στην Google όσο και στην Xiaomi, απλά έλεγα μήπως κάποιος έχει βρει κάποια πλάγια λύση... ;)

Το γνωρίζω οτι είναι πρόβλημα του Android 9 και έχω στείλει αναφορά τόσο στην Google όσο και στην Xiaomi, απλά έλεγα μήπως κάποιος έχει βρει κάποια πλάγια λύση... ;)
Δεν είναι της pie το πρόβλημα.εμενα μου το έκανε στην 8.0 και απλά μετά από κάποιες μέρες ξεκολλησε...

Δεν είναι της pie το πρόβλημα.εμενα μου το έκανε στην 8.0 και απλά μετά από κάποιες μέρες ξεκολλησε...

Είναι και δεν είναι πρόβλημα της εκάστοτε έκδοσης του Android... Έχει ξανά εμφανιστεί όντως, υπάρχει ως πρόβλημα αυτή την στιγμή και είναι γνωστό στην Google. Απ'ότι έχω καταλάβει πρέπει να έχει να κάνει με τα Google services και με κάποια από τις αυτόματες αναβαθμίσεις του θα στρώσει...

Καλησπέρα!

Από τότε που πέρασα την pie μου εμφανίζεται το εξής παράδοξο. Σε τυχαίες στιγμές και όχι πάντα, ενώ μπορεί να έχω πολλές εφαρμογές ανοιχτές, όταν πατάω το κουμπί που τις εμφανίζει, δε δείχνει καμια. Αυτό στρώνει μόνο με επανεκκίνηση του κινητού, όπου μου δείχνει και όσες ήταν ανοιχτές πριν. Καμιά ιδέα;

• The title was changed to Xiaomi Mi A1