ionikaras Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Και με κλειστό. WiFi τα ίδια. Επαναφορά δεν κάνω ακόμα αφού έχω βρει τρόπο για να συνδέεται. Περίμενα με το update μήπως φτιάξει αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Κάπου είχα πετύχει οτι με αυτό τον τρόπο λειτουργεί το Bluetooth στην 9, δηλαδή εμφανίζεται το εικονίδιο μόνο όταν συνδέεται σε κάποια συσκευή. Εγώ έκανα επαναφορά με το που πέρασα την 9 και είναι όντως έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimV60 Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Φυσικά, το εικονίδιο του bt εμφανίζεται ΜΟΝΟ όταν υπάρχει σύνδεση με άλλη συσκευή! Σε άλλη περίπτωση (χωρίς σύνδεση) δεν εμφανίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionikaras Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Με το που πήρε την 9 δούλευε κανονικά. Ξαφνικά ένα πρωί χάθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Κάμια διάφορα με το update αυτοί που το βάλανε; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Κάμια διάφορα με το update αυτοί που το βάλανε; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μέχρι στιγμής όχι, κατά την χρήση θα φανεί... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Βρε παιδιά τα φώτα σας, Πώς γίνεται κάποιες εφαρμογές όταν κάνω σύνδεση να Μ ανοίγουν αμέσως με το 4g και όταν πάω να κάνω σύνδεση με το wifi να μου κολλάνε και να μου δείχνει ότι κάνει φόρτωση και να μην μ ανοίγουν Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimV60 Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Βρε παιδιά τα φώτα σας, Πώς γίνεται κάποιες εφαρμογές όταν κάνω σύνδεση να Μ ανοίγουν αμέσως με το 4g και όταν πάω να κάνω σύνδεση με το wifi να μου κολλάνε και να μου δείχνει ότι κάνει φόρτωση και να μην μ ανοίγουν Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε αυτό το θέμα φταίει ξεκάθαρα το wifi και όχι το κινητό. Δοκίμασε να κάνεις restart στο ρούτερ, αυτό δεν είναι θέμα κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Σε αυτό το θέμα φταίει ξεκάθαρα το wifi και όχι το κινητό. Δοκίμασε να κάνεις restart στο ρούτερ, αυτό δεν είναι θέμα κινητού.Έχω κάνει restart ήταν τ πρώτο πράγμα που έκανα Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harogeo Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Μετά απο 4 ημέρες με το update Μαρτίου μπορώ να πω ότι αναγκάζομαι να κανω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων καθότι το bluetooth κάθε 10 δευτερολεπτα (όταν βρίσκομαι σε κλήση) αποσυνδέεται...Κατα τα άλλα καμία αλλαγή ή πρόβλημα δνε έχω διαπιστώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionikaras Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 harogeo Δεν δοκιμάζεις αυτό Bluetooth Pair - BLE Finder & Bluetooth Scanner προτού κάνεις επαναφορά. Εγώ με αυτό βρήκα λύση για το αμάξι όταν χάθηκε το Bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Μετά απο 4 ημέρες με το update Μαρτίου μπορώ να πω ότι αναγκάζομαι να κανω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων καθότι το bluetooth κάθε 10 δευτερολεπτα (όταν βρίσκομαι σε κλήση) αποσυνδέεται...Κατα τα άλλα καμία αλλαγή ή πρόβλημα δνε έχω διαπιστώσει Καλό θα ήταν να κάνεις πρώτα επαναφορά μόνο των ρυθμίσεων Wifi-Bluetooth που έχει στις ρυθμίσεις. Εγώ κανένα πρόβλημα ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionikaras Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Κάτι ακόμα πολλές φορές ενώ το έχω βγάλει από το WiFi ξυπνώντας το πρωί ή αν σηκωθώ το βράδυ το βλέπω να έχει συνδεθεί μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Έχει επιλογή στην 9 που ενεργοποιείται μόνο του όταν δει οικιακό δίκτυο. Πολλά περίεργα που θα δείτε είναι επιλογές της 9, όπως οτι δεν δείχνει ποιες εφαρμογές τι ποσοστό της μπαταρίας έχουν καταναλώσει. Με λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ θα σας λυθεί κάθε απορία για κάθε τι περίεργο βλέπεται που μπορεί να σας φαίνεται ως bug... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionikaras Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Μήπως ξέρεις που είναι αυτή η επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimV60 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Μήπως ξέρεις που είναι αυτή η επιλογή. Ρυθμίσεις-> Δίκτυο και διαδίκτυο-> Wifi-. Προτιμήσεις wifi-> Αυτόματη ενεργοποίηση wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionikaras Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harogeo Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας! δοκιμάζω πρώτα το reset και αν δεν λυθεί το θέμα θα βάλω και την εφαρμογή. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Παιδιά ξέρει κάποιος γιατί στο Backup το κουμπί "Back up now" είναι γκρι και σε εμένα προσωπικά έχει κάνει backup μόνο στα contacts και όλα τα υπόλοιπα είναι "Waiting to backup" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Το παρατήρησα σήμερα με την έκδοση Μαρτίου. Σιμ 1 vodafone, sim2 cosmote, Bluetooth headset connected. Κλήση σε τηλέφωνο από sim1 vodafone. Data on cosmote και δεν έμπαινε ταυτόχρονα ίντερνετ ενώ μιλούσα. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Παιδιά ξέρει κάποιος γιατί στο Backup το κουμπί "Back up now" είναι γκρι και σε εμένα προσωπικά έχει κάνει backup μόνο στα contacts και όλα τα υπόλοιπα είναι "Waiting to backup"Είναι bug της Google όχι του τηλεφώνου κάποια στιγμή θα τα κάνει αν εχεις ενεργοποιημένη την επιλογή.... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Το γνωρίζω οτι είναι πρόβλημα του Android 9 και έχω στείλει αναφορά τόσο στην Google όσο και στην Xiaomi, απλά έλεγα μήπως κάποιος έχει βρει κάποια πλάγια λύση... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Το γνωρίζω οτι είναι πρόβλημα του Android 9 και έχω στείλει αναφορά τόσο στην Google όσο και στην Xiaomi, απλά έλεγα μήπως κάποιος έχει βρει κάποια πλάγια λύση... ;)Δεν είναι της pie το πρόβλημα.εμενα μου το έκανε στην 8.0 και απλά μετά από κάποιες μέρες ξεκολλησε... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Δεν είναι της pie το πρόβλημα.εμενα μου το έκανε στην 8.0 και απλά μετά από κάποιες μέρες ξεκολλησε... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι και δεν είναι πρόβλημα της εκάστοτε έκδοσης του Android... Έχει ξανά εμφανιστεί όντως, υπάρχει ως πρόβλημα αυτή την στιγμή και είναι γνωστό στην Google. Απ'ότι έχω καταλάβει πρέπει να έχει να κάνει με τα Google services και με κάποια από τις αυτόματες αναβαθμίσεις του θα στρώσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Καλησπέρα! Από τότε που πέρασα την pie μου εμφανίζεται το εξής παράδοξο. Σε τυχαίες στιγμές και όχι πάντα, ενώ μπορεί να έχω πολλές εφαρμογές ανοιχτές, όταν πατάω το κουμπί που τις εμφανίζει, δε δείχνει καμια. Αυτό στρώνει μόνο με επανεκκίνηση του κινητού, όπου μου δείχνει και όσες ήταν ανοιχτές πριν. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts