cb600f Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Έκλεισα και άνοιξα το location και τώρα βλέπω ότι έπιασα την Β20. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αυτό ή ήταν απλά τυχαίο. Μια δοκιμή πριν το hr δεν βλάπτει νομίζω, γι'αυτούς που ως συνεχίζουν να έχουν πρόβλημα Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkakias Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Ούτε εγώ βλέπω πάντως Β20. Sent from my Mi A1 using Tapatalk παιδια που το βλεπετε αυτο?..για να το τσεκαρω και εγω....ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Το wifi μου πάντως παραμένει χάλια Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Εγώ που δεν είχα θέμα με την Β20 λέτε να την χάσω τώρα;; :p:p:p:pΕγώ που την είχα και έβαλα τη μικρή αναβάθμιση, είμαι όπως και πριν, την έχω κανονικά. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Ένας με custom βρε παιδιά να μου πει αν έχει θέμα με το WiFi και αν είναι καλύτερο ή το ίδιο; Δεν παλεύεται άλλο αυτό το χάλι, θα το πετάξω στον τοίχο Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Ένας με custom βρε παιδιά να μου πει αν έχει θέμα με το WiFi και αν είναι καλύτερο ή το ίδιο; Δεν παλεύεται άλλο αυτό το χάλι, θα το πετάξω στον τοίχο Sent from my Mi A1 using Tapatalk Δεν ξέρω γιατί έχεις πρόβλημα με το WiFi, ενώ σε εμένα δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν ξέρω εάν έχει σχέση με το channel του router (ίσως εάν δοκίμαζες κάποιο άλλο από το 9 που φαίνεται στην εικόνα σου), εάν τυχόν έχει σχέση με τα 40ΜΗz που χρησιμοποιείς (σε εμένα είναι 20ΜHz)κλπ. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Ένας με custom βρε παιδιά να μου πει αν έχει θέμα με το WiFi και αν είναι καλύτερο ή το ίδιο; Δεν παλεύεται άλλο αυτό το χάλι, θα το πετάξω στον τοίχο Sent from my Mi A1 using TapatalkΤο πρόβλημα με το wi-fi το είχες και με την 8.1;; Η χάλασε στην 9 ; Εγώ πάντως είμαι σε αναμονή με την 8.1 να δω πότε θα φτιάξουν τα προβλήματα... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Ένας με custom βρε παιδιά να μου πει αν έχει θέμα με το WiFi και αν είναι καλύτερο ή το ίδιο; Δεν παλεύεται άλλο αυτό το χάλι, θα το πετάξω στον τοίχο Sent from my Mi A1 using Tapatalk και κάτι ακόμα που ξέχασα να σε ρωτήσω.Μήπως ταυτόχρονα με το WiFi έχεις ανοιχτό και bluetooth? Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Ναι το έχω. Δεν έχω όμως συνδεδεμένη συσκευή αυτήν την στιγμή. Γιατί να παίζει ρόλο; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Ναι το έχω. Δεν έχω όμως συνδεδεμένη συσκευή αυτήν την στιγμή. Γιατί να παίζει ρόλο; Sent from my Mi A1 using TapatalkΚαι εγώ το έχω ανοιχτό συνέχεια το bt δε με έχει επηρεάσει σε κάτι αυτό..... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Ναι το έχω. Δεν έχω όμως συνδεδεμένη συσκευή αυτήν την στιγμή. Γιατί να παίζει ρόλο; Sent from my Mi A1 using Tapatalk 1. εγώ όπως είπα δεν έχω πρόβλημα με το WiFi. 2. Δεν χρησιμοποιώ ταυτόχρονα bluetooth και WiFi, οπότε δεν έχω άποψη για τυχόν προβλήματα από την ταυτόχρονη χρήση τους. Όμως στο site της Xiaomi κάποιοι το έχουν προτείνει (ότι κλείνοντας το bluetooth έχεις καλύτερο WiFi) και πάλι όμως δεν έχω προσωπική άποψη. Τι πιο απλό να το δοκιμάσεις και να δεις εάν υπάρχει κάποια διαφορά. 3. Το θέμα με την επιλογή του κατάλληλου channel στο ρούτερ το θεωρώ πιο σημαντικό. Υπάρχουν άλλωστε και ειδικά app για να σε βοηθήσουν στην επιλογή του καταλληλότερου τσάνελ (δηλαδή με την μικρότερη χρήση στην περιοχή σου). Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Ήξερα ένα αλλά πλέον δεν μπορώ να το βρω ούτε από την βιβλιοθήκη μου. Ξέρεις κάποια εφαρμογή που να μου δίνει την δυνατότητα να αλλάξω το κανάλι; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Ήξερα ένα αλλά πλέον δεν μπορώ να το βρω ούτε από την βιβλιοθήκη μου. Ξέρεις κάποια εφαρμογή που να μου δίνει την δυνατότητα να αλλάξω το κανάλι; Sent from my Mi A1 using TapatalkWifi analyzer. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Άλλαξα κανάλι και έκλεισα το bt. Είδα μεγάλη διαφορά. Και μόνο όμως το γεγονός πως το bt παίζει ρόλο στο σήμα, δεν είναι πολύ κουλό; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Έχει κανείς από εσάς Netflix? Μετά την αναβάθμιση δεν μου βλέπει τα WiFi με τπτ. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 (edited) Εγώ έχω. Όλα καλά. Και αποστολή σε Chromecast, όλα κανονικά. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Edited January 9, 2019 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Έχει κανείς από εσάς Netflix? Μετά την αναβάθμιση δεν μου βλέπει τα WiFi με τπτ. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι σε μένα παίζει κανονικά. Τι ακριβώς εννοείς δε βλέπει τα wifi? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas7 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 4g πλέον και σε μένα στη wind αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι πλέον εμφανίζει ταυτόχρονα και τη δεύτερη sim (Vodafone) με 4g ανεξάρτητα σε πια sim έχω τα δεδομένα κάτι που δεν έκανε με την 8.1 και δεν βλέπω να κάνει ρεσταρτ την sim κάθε φορά που τα αλλάζω, ακόμη με την 9 δεν με ξανά έκλεισε κάποια από τις δύο sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Άλλαξα κανάλι και έκλεισα το bt. Είδα μεγάλη διαφορά. Και μόνο όμως το γεγονός πως το bt παίζει ρόλο στο σήμα, δεν είναι πολύ κουλό; Το WiFi και το bt χρησιμοποιούν την ίδια συχνότητα 1.2Ghz, αλλά διαφορετική κεραία. Παρόλα αυτά, παρεμβολές και αρμονικές δεν αποκλείονται. Οπότε κουλό δεν είναι, αν το έχεις γιατί φταίει το κινητό ή το περιβάλλον σου είναι δύσκολο να το πει κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Και σε μένα παίζει κανονικά. Τι ακριβώς εννοείς δε βλέπει τα wifi? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕννοώ ότι στο WiFiτου σπιτιού και της δουλειάς που ήταν αποθηκευμένα δεν δουλεύει. Δείχνει εκτός σύνδεσης. Άμα μπω σε ένα καινούργιο δίκτυο δουλεύει. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Εννοώ ότι στο WiFiτου σπιτιού και της δουλειάς που ήταν αποθηκευμένα δεν δουλεύει. Δείχνει εκτός σύνδεσης. Άμα μπω σε ένα καινούργιο δίκτυο δουλεύει. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τα διαγράφεις και τα επαναποθηκεύεις. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Το έκανα ήδη δυστυχώς. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Το έκανα ήδη δυστυχώς. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δοκίμασες να αλλάξεις channel στο router σου? Μήπως έχεις μεγάλο αριθμό τσάνελ (π.χ. 13)? Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Το έκανα χτες. Στο 13 είμαι κ πήρα σε άλλο. Τίποτα. Πριν δούλευε όμως κ στο 13 Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Τρελό τελείως ρε αδερφέ δε μας έχει ξανά τύχει αυτό....δεν το γλυτώνεις το φορμάτ για 2η φορά νομίζω.... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts