black3539 Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Σωστός. Αν και δεν μας βλέπω για άλλες ενημερώσεις. Έκλεισε χρόνο η συσκευή. Βγήκε και ο διάδοχός του.Δεν την συμφέρει να παρατήσει τις εφαρμογές γιατι, 1ον Έχει εγγύηση για τις ενημερώσεις για 2 χρόνια και 2ον θα αποκτήσει κακή φήμη στο Mi A2 Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Σχετικά με την μπαταρία που ανεφερα πιο πανω:5:30 ωρες οθονη με 5% υπολοιπομενη μπαταρία.Πολυ καλύτερα απο πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Η gcam περνάει και με την τελευταία ενημέρωση του Ιουλίου? Γιατί είδα αυτό στο xda : SINCE MAY OTA UPDATE, DATA IS WIPED IN THE BOOTLOADER UNLOCKING PROCESS. TO USE THE TOOL YOU HAVE DOWNGRADE APRIL OR BEFORE, INSTALL THE CAMERA AND THEN UPDATE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimaros69 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Ευχαριστω το διαχειριστη που σβηνει τα ποστ. Παρε αλλο ενα να εχεις δουλεια να κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Η gcam περνάει και με την τελευταία ενημέρωση του Ιουλίου? Γιατί είδα αυτό στο xda : SINCE MAY OTA UPDATE, DATA IS WIPED IN THE BOOTLOADER UNLOCKING PROCESS. TO USE THE TOOL YOU HAVE DOWNGRADE APRIL OR BEFORE, INSTALL THE CAMERA AND THEN UPDATE. Εγώ την πέρασα και είχα Ιουλίου ενημέρωση. Απλά έκανα βλακεία και μου έκανε wipe Data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Εγώ την πέρασα και είχα Ιουλίου ενημέρωση. Απλά έκανα βλακεία και μου έκανε wipe Data. Ασε.Το ιδιο επαθα και εγω....Αλλα βλεπω καλύτερη αυτονομια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Πρεπει δυστυχως να περασουμε την ενημέρωση του Απριλιου! Την πάτησα κι εγω! Μηπως γίνεται με κάποια απο τις εφαρμογές arnova που βλεπω στο xda? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Παιδιά, ξέρει κανείς κάποια φθηνή λύση για αλλαγή οθόνης, Θεσσαλονίκη? Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Παιδιά, ξέρει κανείς κάποια φθηνή λύση για αλλαγή οθόνης, Θεσσαλονίκη? Sent from my Mi A1 using TapatalkΜήπως να δεις προς πλαίσιο μεριά; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdks Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Σωστός. Αν και δεν μας βλέπω για άλλες ενημερώσεις. Έκλεισε χρόνο η συσκευή. Βγήκε και ο διάδοχός του.Μην τα λέμε πάλι βγήκε με 7 major update σημαίνει από 7 σε 8 και από 8 σε 9 τέτοια θα πάρει 2 από 8 σε 9 είναι το δεύτερο και τελευταίο... Το ότι αργεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό να βγάλει ως Android one συσκευή τα καινούργια update δεν σήμαινε ότι δεν θα πάρει το 9. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Knowledge Is Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Και από 8 σε 8.1 major την θεωρούν. Απλά είχε υποσχεθεί η xiaomi στην παρουσίαση του Α1 ότι θα δώσει επίσημα και την 9. Αν δώσουν την 9 με treble θα είναι περισσότερα από ότι είναι υποχρεωμένοι βάσει του one. Τέλος για τη μπαταρία βάλτε και στην εξίσωση ότι αρκετά κινητά θα κλείσουν σύντομα 1 έτος. Όσο να είναι μια πτώση με τη συνεχή χρήση υπάρχει στην απόδοση. Οπότε δεν είναι και άμεσα συγκρίσιμο αυτό που θυμόμαστε από την 7. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Εγώ την πέρασα και είχα Ιουλίου ενημέρωση. Απλά έκανα βλακεία και μου έκανε wipe Data. Ασε.Το ιδιο επαθα και εγω....Αλλα βλεπω καλύτερη αυτονομια Πρεπει δυστυχως να περασουμε την ενημέρωση του Απριλιου! Την πάτησα κι εγω! Μηπως γίνεται με κάποια απο τις εφαρμογές arnova που βλεπω στο xda? Υπαρχει καποιο κολπο να γλυτωσεις το wipe data μετα απο unlock αλλα οι φωστηρες εδω μεσα μονο για τρολαρισμα κανουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Και από 8 σε 8.1 major την θεωρούν. Απλά είχε υποσχεθεί η xiaomi στην παρουσίαση του Α1 ότι θα δώσει επίσημα και την 9. Αν δώσουν την 9 με treble θα είναι περισσότερα από ότι είναι υποχρεωμένοι βάσει του one. Τέλος για τη μπαταρία βάλτε και στην εξίσωση ότι αρκετά κινητά θα κλείσουν σύντομα 1 έτος. Όσο να είναι μια πτώση με τη συνεχή χρήση υπάρχει στην απόδοση. Οπότε δεν είναι και άμεσα συγκρίσιμο αυτό που θυμόμαστε από την 7. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Όπως είχε υποσχεθεί πως θα ενεργοποιήσει και το qc 2 μετά το έκανε τούμπα και βγήκε επίσημα και είπε πως θα ενεργοποιηθεί το fast charging αναφέρθηκε και επίσημα στο gsmarena όπως και εδώ στο myphone και τελικά είπε όπα συγγνώμη, ήταν bug το απέσυραν μετά του έδωσαν ένα όνομα που δεν θυμάμαι καν και στο τέλος είπαν πως ήμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε πως ενεργοποιησαμε το fast charging 5v 2A, δλδ ενεργοποιησαν οτι ήταν ενεργοποιημενο απ τη πρώτη μέρα, πάρε το αυγό και κουρεφτο... Όσες ανακοινώσεις έκανε δεν τήρησε καμία με εξαίρεση το τέλος του χρόνου που τελικά την απέσυραν και αυτή και παίζαμε την κολοκυθιά... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπαρχει καποιο κολπο να γλυτωσεις το wipe data μετα απο unlock αλλα οι φωστηρες εδω μεσα μονο για τρολαρισμα κανουν. Ε γράψε το ντε, ασε εμάς να τρολλαρουμε και κάνε εσύ τη σκληρή δουλειά. Αντε γράψε και κανένα tip... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Όποιος θέλει να δοκιμάσει μια gcam που βρήκα χτες: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/MGC_5.2.022_BSG_namok_Al_03.apk Στις ρυθμίσεις της πίσω κάμερας να διαλέξετε Nexus 5x και high quality,όχι παραπάνω κατά την γνώμη μου. Νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες που έχω δει τον τελευταίο χρόνο. Είναι από το ρωσικό 4pda και προορίζεται για το redmi note 5 pro. Αν την δοκιμασει κανείς ας δώσει feedback. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Υπαρχει καποιο κολπο να γλυτωσεις το wipe data μετα απο unlock αλλα οι φωστηρες εδω μεσα μονο για τρολαρισμα κανουν. Το κόλπο που λέει ο τύπος στο βίντεο είναι ότι πριν πατήσεις Enter στην εντολή για ξεκλείδωμα OEM κρατάς συνεχώς πατημένο το Volume Down πατάς Enter και δεν αφήνεις το κουμπί μέχρι το κινητό να ανοίξει τελείως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Όπως είχε υποσχεθεί πως θα ενεργοποιήσει και το qc 2 μετά το έκανε τούμπα και βγήκε επίσημα και είπε πως θα ενεργοποιηθεί το fast charging αναφέρθηκε και επίσημα στο gsmarena όπως και εδώ στο myphone και τελικά είπε όπα συγγνώμη, ήταν bug το απέσυραν μετά του έδωσαν ένα όνομα που δεν θυμάμαι καν και στο τέλος είπαν πως ήμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε πως ενεργοποιησαμε το fast charging 5v 2A, δλδ ενεργοποιησαν οτι ήταν ενεργοποιημενο απ τη πρώτη μέρα, πάρε το αυγό και κουρεφτο... Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεν είχε γίνει ποτέ αυτό επίσημα. Και όταν λέμε επίσημα μιλάμε η ίδια η Xiomi να το πει, όχι κάποιο μεγάλο site ή κάθε τυχάρπαστος που αντιγράφει αριστερά δεξιά και μετά δημιουργείται ένα ζήτημα από το πουθενά και εκ των υστέρων φαίνεται σαν αλήθεια. Εξ' αρχής στα specs έλεγε ότι δεν το υποστηρίζει, όπως και ότι δεν έχει ραδιόφωνο και αυτό από όσο ξέρω δεν άλλαξε ποτέ. Το ότι το chipset το παρέχει είναι διαφορετικό. Η Xiomi είτε δεν έχει πληρώσει για το QC oπότε δεν είναι ενεργοποιημένο στο chipset (όλα αυτά είναι περίπου feature flag που ενεργοποιούνται με ειδικά κλειδιά που δίνεις την στιγμή του boot ή από το εργοστάσιο) είτε έκανε test και είδε ότι οι μπαταρίες που είχε διαλέξει σκάγανε στη μούρη με QC οπότε προτίμησε να μη το βάλει. Φυσικά μπορεί και να μην ενδιαφέρεται δε θα ξέρουμε ποτέ. Αυτό που έγινε ήταν ότι στην πρώτη beta της 8, που ήταν η πρώτη beta που δόθηκε γενικά, το κείμενο όταν φόρτιζες φυσιολογικά έλεγε ξαφνικά "γρήγορη φόρτιση" αντί για "φόρτιση" (ή κάπως έτσι) που έλεγε παλιά και άρχισαν να γράφουν όλοι αριστερά και δεξιά "ε-ε-ερχεται στην 8". Βγήκε η πρώτη 8 χωρίς να διορθωθεί το κείμενο (εδώ είχε άλλα και άλλα) απλά για να προλάβουν το 31/12 και κάποιοι μάλιστα "βλέπανε" και μισό χρόνο φόρτισης (!). Όταν διορθώθηκε το κείμενο έπεσε η ξενέρα ότι και καλά το πήρε πίσω και μετά ότι το είχε υποσχεθεί και τέτοια. Και αν θες την άποψή μου για το γιατί εμφανίστηκε αυτό το μήνυμα, στην 8 μπήκε το feature να ξεχωρίζει το κινητό αν κάνει αργή φόρτιση (μέσω κάποιου USB ή φορτιστή που δεν δίνει αρκετό ρεύμα), κανονικής ή γρήγορης φόρτισης (QC). Κάποιος κινέζος σου λέει εμείς όχι δεν κάνουμε αργή αλλά "γρήγορη" φόρτιση, διάλεξε το λάθος flag και ξεκίνησε όλο το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Βγήκε επίσημα στο c.mi το θέμα ξέρεις ποιο είναι; Το έβαλαν εγώ βγήκα και το είπα εδώ μέσα όταν στη φόρτιση δεχόμουν 18w και έκανε 20 και κάτι λεπτά λιγότερο χρόνο. Πιστεύω πως το έβαλαν στη ζούλα, του έκαναν βάπτιση fast charging πήρε διαστάσεις το έκαναν fast rapidly τους έβαλε δάχτυλο η qc και το αφαίρεσαν. Αλλά ακόμα και αν συμφωνήσω με τα λεγόμενα σου, δυστυχώς όπως έχω πει πολλές φορές δεν έχει δείξει και τη κατάλληλη αξιοπιστία σαν εταιρία, μια δίνει μια παίρνει και με τους χρόνους δεν το χει με τπτ. Τεσπα πάλι λέμε τα ίδια. Ας ελπίσουμε να δώσει 9ρι Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Ποιο είναι το c.mi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Αυτό που έγινε ήταν ότι στην πρώτη beta της 8, που ήταν η πρώτη beta που δόθηκε γενικά, το κείμενο όταν φόρτιζες φυσιολογικά έλεγε ξαφνικά "γρήγορη φόρτιση" αντί για "φόρτιση" (ή κάπως έτσι) που έλεγε παλιά και άρχισαν να γράφουν όλοι αριστερά και δεξιά "ε-ε-ερχεται στην 8". Aυτο ακριβως, χ1000 Λες και υπαρχει περιπτωση να μην εχει ενεργοποιημενο το quickcharge απο τη μανα του και να το προσθεσουν με μελλοντικο software update, lol Προφανως και ειναι hardware το ζητημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doublep Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Ήρθε update Αυγούστου Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Μήπως να δεις προς πλαίσιο μεριά; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk για φίλο είναι βασικά, πήγε σήμερα από εκεί και του είπαν πως δεν επισκευάζουν το μοντέλο μας και να μιλήσει με την "μαμά" στην Αθήνα.Το θέμα είναι ,ότι του το αγόρασα από bangood:( Οπότε...κάποια φθηνή λύση για αλλαγή οθόνης στη Θεσσαλονίκη?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 (edited) Όποιος θέλει να δοκιμάσει μια gcam που βρήκα χτες: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/MGC_5.2.022_BSG_namok_Al_03.apk Στις ρυθμίσεις της πίσω κάμερας να διαλέξετε Nexus 5x και high quality,όχι παραπάνω κατά την γνώμη μου. Νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες που έχω δει τον τελευταίο χρόνο. Είναι από το ρωσικό 4pda και προορίζεται για το redmi note 5 pro. Αν την δοκιμασει κανείς ας δώσει feedback. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠαιδιά έχω πάθει πλάκα με την φωτογραφία που βγάζει η συγκεκριμένη εφαρμογή.Δεν υπάρχει απλά. Δείτε το κάποιος! Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για φίλο είναι βασικά, πήγε σήμερα από εκεί και του είπαν πως δεν επισκευάζουν το μοντέλο μας και να μιλήσει με την "μαμά" στην Αθήνα.Το θέμα είναι ,ότι του το αγόρασα από bangood:( Οπότε...κάποια φθηνή λύση για αλλαγή οθόνης στη Θεσσαλονίκη?:)Ξέρω γω. Φθηνό θα είναι φαντάζομαι να την παραγγείλει και να την βάλει μόνος του. Αλλιώς μου κάνει καλύτερο και πιο άμεσο το φυσικό κατάστημα. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 21, 2018 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_2004 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Ευχάριστα νέα μόλις βγήκε αναβάθμιση Αυγούστου security update 474.4 MB Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanti Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 (edited) Παιδιά έχω πάθει πλάκα με την φωτογραφία που βγάζει η συγκεκριμένη εφαρμογή.Δεν υπάρχει απλά. Δείτε το κάποιος! Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέρω γω. Φθηνό θα είναι φαντάζομαι να την παραγγείλει και να την βάλει μόνος του. Αλλιώς μου κάνει καλύτερο και ποίο άμεσο το φυσικό κατάστημα. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk η εφαρμογη για την καμερα χρειαζεται root; Edited August 21, 2018 by karanti λαθος εκφρασης Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 [/color]Ξέρω γω. Φθηνό θα είναι φαντάζομαι να την παραγγείλει και να την βάλει μόνος του. Αλλιώς μου κάνει καλύτερο και ποίο άμεσο το φυσικό κατάστημα. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μωρέ αν πιάναν τα χέρια του, αυτό θα έκανε. Για ποιο φυσικό κατάστημα αναφέρεσαι?Πλαίσιο και mediamarkt, του έριξαν άκυρο.Μένει να αρχίσει να ρωτάει τα μαγαζάκια που επισκευάζουν δλδ, που είναι ότι κάτσει και χωρίς εγγύηση στην ουσία. Δεν έχει σπάσει κανένας οθόνη από Θεσσαλονίκη ρε παιδιά?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts