Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εχει κανενας θεμα με το ηχειο?...οταν με παιρνουν τηλ πρεπει να το εχω στο τερμα για να ακουω..
Δεν θα το έλεγα.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εν τω μεταξύ είδα ότι βγήκε το Α2. Πάει περίπατο η υποστήριξη. Σκατα θα τα κάνουν είμαι σίγουρος.

Και βαριέμαι να ασχοληθώ με custom!!!

Εν τω μεταξύ είδα ότι βγήκε το Α2. Πάει περίπατο η υποστήριξη. Σκατα θα τα κάνουν είμαι σίγουρος.

Και βαριέμαι να ασχοληθώ με custom!!!

Και εγώ το σκέφτηκα να σου πω την αλήθεια!Και βγήκε και m2 lite και με ποιο λέτε να μοιάζει οεο?

Και εγώ το σκέφτηκα να σου πω την αλήθεια!Και βγήκε και m2 lite και με ποιο λέτε να μοιάζει οεο?
Τι να κάνουμε υπομονή. Εγώ είχα το S7 και μου το έκλεψαν. Δεν είμαι για να αγοράζω κινητό.

Το πολύ πολύ να φλασαρω Ρομ. Αλλά να ενημερώσω ότι στο xda που έψαχνα χτες την Pixel experience κ την lineage που βγήκε,ότι έπεσα πάνω σε πολλά σχόλια που έλεγαν πάνω κάτω ότι όλες οι ρομ έχουν πρόβλημα με το σήμα

Το σήμα όπως ξανά είπα ευθύνεται που έχει μεταλλική πλάτη, αν δε βαριέσαι βγάλε την απο περιέργεια (2 βίδες είναι) να δεις βελτιώσεις.

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Το σήμα όπως ξανά είπα ευθύνεται που έχει μεταλλική πλάτη, αν δε βαριέσαι βγάλε την απο περιέργεια (2 βίδες είναι) να δεις βελτιώσεις.
Αυτό που εννοώ είναι ότι διάβασα να λένε ότι πολλές custom rom έχουν θέμα με το σήμα. Όχι η συσκευή.

εγω παλι ειμαι ικανοποιημενος μεχρι στιγμης απο το σημα και κινουμαι σε δυσκολες περιοχες.

επισης με το ηχειο κανενα θεμα,απο τα πιο δυνατα,οποιος το ακουει παντα το σχολιαζει.

το προβλημα με το να γινεται χοτσποτ συνεχιζεται,δεν μοιραζει ιντερνετ.

Edited by satsok1979

Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro

Κάποια κάρτα sd που να έχουμε δοκιμάσει και να δουλεύει άψογα στο κινητό μας υπάρχει να μου προτείνετε?

Έχω το τηλέφωνο δύο μήνες και έχω να πω ότι όντως έχει θέμα με το σήμα και σε κλήσεις έχω χάσει πολλές αλλά και σε 4g έκει που πρίν το είχα καρφωμένο σε 4g με οριακό βέβαια σήμα αλλά δεν έπεφτε από 4g με το xiaomi σπάνια το βρίσκω εντός σπιτιού και σε πολλές περιοχές που πρίν δεν είχα θέμα τωρα μόνο 3g η και E αλλά και στο wifi του σπιτιού μου δεν τα πάει καλύτερα αν βγαίνω βεράντα το χάνει συχνά

Το σήμα όπως ξανά είπα ευθύνεται που έχει μεταλλική πλάτη, αν δε βαριέσαι βγάλε την απο περιέργεια (2 βίδες είναι) να δεις βελτιώσεις.[/Q

υπαρχει καποιος σχετικος οδηγος;

HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 

Καλημέρα σας, προσπαθώ να κάνω backup από to MiA1 στο Pc με το MoboRobo & με το SyncDroid άλλα μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα & δεν μπορεί να συνδεθεί με το pc.

Because an app is obscuring a permission request, Setting can’t verify your response

Την τελευταία φορά που έκανα Backup με το MoboRobo ήταν στης 10/12/2017 και είχε συνδεθεί χωρίς πρόβλημα.

Το μήνυμα λέει ότι δεν έχω δικαιώματα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω σε τι ακριβώς αναφέρεται.

Πως μπορώ να λύσω το πρόβλημα που έχω, σας ευχαριστώ για την βοήθειά σαςaaf637ad47533e6fecde990eb63f1a7c.jpg

Και εγώ το ίδιο, full ικανοποιημένος!! ;)

Κι εγώ κανένα παράπονο, εξακολουθώ.

Ειδικά με το σήμα ούτε που το σκέφτηκα ποτέ πως υπάρχει θέμα - άψογο σε όλα.

Κι εγώ κανένα παράπονο, εξακολουθώ.

Ειδικά με το σήμα ούτε που το σκέφτηκα ποτέ πως υπάρχει θέμα - άψογο σε όλα.

Επίσης κανένα παράπονο, το μόνο πρόβλημα είναι στο σήμα του wifi που μερικές βγαίνει από το δίκτυο για 5-6 δευτερόλεπτα χωρίς να έχω κουνηθεί, αλλιώς στο σήμα κινητής είμαι υπερ-ευχαριστημενος γιατί πουθενά δεν έχω δει να πέφτει από 4G εκτός σε εξοχικό που είναι δύσκολο η εύρεση σήματος, και είναι καλύτερο από όσα άλλα κινητά είχαν περάσει στα χέρια μου.

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Επίσης κανένα παράπονο, το μόνο πρόβλημα είναι στο σήμα του wifi που μερικές βγαίνει από το δίκτυο για 5-6 δευτερόλεπτα χωρίς να έχω κουνηθεί, αλλιώς στο σήμα κινητής είμαι υπερ-ευχαριστημενος γιατί πουθενά δεν έχω δει να πέφτει από 4G εκτός σε εξοχικό που είναι δύσκολο η εύρεση σήματος, και είναι καλύτερο από όσα άλλα κινητά είχαν περάσει στα χέρια μου.

και σε μένα το έκανε αυτό και ήταν πρόβλημα του ρούτερ τελικά. το άλλαξα και έκτοτε όλα οκ.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Παιδιά διαβάζω εδώ και καιρό τα σχόλιά σας, πραγματικά απορώ, δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα ούτε ένας φίλος που το πηρε επίσης.

Στα λεφτά του εξαιρετικό απλά. Μόνο καλύτερη κάμερα θα ήθελα, αλλά τι να κάνουμε, 220 ευρώ έκανε.

Η 8.1 μια χαρά, γρήγορη κλπ, και με το BT (Jabra Stelath) συνεργάζεται άψογα. :cool:

--- Sony Xperia 5 II ---

Παιδιά διαβάζω εδώ και καιρό τα σχόλιά σας, πραγματικά απορώ, δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα ούτε ένας φίλος που το πηρε επίσης.

Στα λεφτά του εξαιρετικό απλά. Μόνο καλύτερη κάμερα θα ήθελα, αλλά τι να κάνουμε, 220 ευρώ έκανε.

Η 8.1 μια χαρά, γρήγορη κλπ, και με το BT (Jabra Stelath) συνεργάζεται άψογα. :cool:

Άντε να μαζευόμαστε. :lol::rocket:

:clap:

Εν τω μεταξύ είναι πολύ αστείο αν διαβάσετε λίγο πιο πίσω. Ξεκινάω κ λέω ότι πολλές custom rom έχουν πρόβλημα με το σήμα κ η κουβέντα πήγε στην συσκευή κ το σήμα της!

Ωραία λειτουργία για όποιον ενδιαφέρεται https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fforum%2Exda-developers%2Ecom%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D3821004&share_tid=3821004&share_fid=3793&share_type=t

Edited by skatzivas

Το ότι η συσκευή έχει πρόβλημα με σήμα είναι σίγουρο γιατί η σύγκριση γίνεται δίπλα δίπλα σε οριακό σήμα χάνει εκεί που το άλλο παίζει 4g αυτό το χάνει μιλάμε για οριακές λήψεις εκτός πόλης (Τρίκαλα) όσο για εντός σπιτιού 4g το ψάχνω με το φανάρι! σε εντός πόλης πάντως δεν υπάρχει κανένα θέμα επίσης και στο wifi το ίδιο αρχίζουν τα προβλήματα σε λιγότερη απόσταση και νομίζω και εγώ ότι είναι θέμα αλουμινίου σε σχέση με πλαστικά τηλέφωνα αλλά και σαν γενική λειτουργία τηλεφωνου δεν με εντυπωσιάζει πολλά τα bugs θα έλεγα

υπαρχει καποιος σχετικος οδηγος;

Εννοείς κάποιο οδηγό για να βγάλεις το καπάκι;

Αν ναι εδώ

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Σου δούλεψε? Γιατί εμένα όχι. Εμφανίζει το μενού αλλά είναι γκρι. Δεν με αφήνει να αλλάξω την ρύθμιση.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

To πρόβλημα αυτό το είχα παλιότερα σε άλλο κινητό με χαλασμένο φορτιστή, μάλλον βραχυκύκλωνε το βύσμα στην είσοδο ή έδινε προσωρινά κάποιο spike τάσης και το κινητό έκλεινε για προστασία. Αν το άφηνες πάνω μετά φόρτιζε κανονικά, αλλά τελικά μετά από κάποιο καιρό άρχισε να βρωμάει ο φορτιστής και τον πέταξα. Αν δοκιμάσεις άλλο φορτιστή/καλώδιο και στο κάνει πάλι τότε μπορεί να φταίει το βύσμα του κινητού αλλά με το USB C υποτίθεται ότι είναι πιο δύσκολο σε σχέση με το micro που χάλαγε εύκολα.

Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος ότι στην 8.1 Ιουλίου μπορείς να δουλέψεις wifi tether από δεδομένα κινητού; (να μοιράσεις τη σύνδεση ίντερνετ του κινητού δημιουργώντας ένα wifi hotspot στη συσκευή)

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Παιδιά εγώ είμαι με αυτήν:

https://photos.app.goo.gl/eqeNsqM7eMMdusf5A

Και μου έχει έρθει αυτή:

https://photos.app.goo.gl/ZcbgmNsXgLAgdNG47

Είμαι με gcam και είχα ξαναλοκάρει bootloader όταν την είχα βάλει.

Αν κάνω την αναβάθμιση θα παίξουν όλα κομπλε;

Edited by kauleas

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Παιδιά εγώ είμαι με αυτήν:

https://photos.app.goo.gl/eqeNsqM7eMMdusf5A

Και μου έχει έρθει αυτή:

https://photos.app.goo.gl/ZcbgmNsXgLAgdNG47

Είμαι με gcam και είχα ξαναλοκάρει bootloader όταν την είχα βάλει.

Αν κάνω την αναβάθμιση θα παίξουν όλα κομπλε;

Ναι όλα παίζουν κανονικά κάνε την αναβάθμιση σε 8.1.

Σου δούλεψε? Γιατί εμένα όχι. Εμφανίζει το μενού αλλά είναι γκρι. Δεν με αφήνει να αλλάξω την ρύθμιση.
Δεν το έκανα.

Έχει βρει κανείς κάποιο άρθρο σχετικά με αυτό το θέμα του βτ που ενώ εμφανίστηκε μια φορά το ποσοστό της μπαταρίας του και μετά εξαφανίστηκε;

• The title was changed to Xiaomi Mi A1