spiliot Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 (edited) Επί 7 που το είχα ψάξει υπήρχαν δύο μενού, ας τα πούμε κρυφά, δηλαδή intent screens χωρίς ορατό τρόπο να τις προσπελασεις από τις ρυθμίσεις, που μπορούσες να ρυθμίσεις τι τύπους μετάβασης μεταξύ δικτύων να προσπαθεί στο ένα και στο δεύτερο τι πρωτόκολλα διασύνδεσης για κάθε τύπο να προτιμά. Δε ξέρω αν υπάρχει ακόμα στη 8 και αν δουλεύουν, πάντως τα ψάχνεις πηγαίνοντας να φτιάξεις shortcut προς συγκεκριμένο intent εφαρμογής μέσω κάποιου launcher ή παρόμοιας εφαρμογής (δηλαδή αντί να ανοίγεις τις ρυθμίσεις να σε πηγαίνει σε μια συγκεκριμένη σελίδα). Υγ. Ο φίλος θέλει το κινητό να μη γυρνάει σε 2g ακόμα και αν δεν υπάρχει καλό σήμα και όχι να το κλειδώνει σε 2g, οπότε η διαθέσιμη επιλογή στο μενού δε του κάνει. Με τη κρυφή σελίδα που λέω μπορούσες να επιλέξεις πχ μόνο 4g ή μόνο 3g ή μόνο 4g/3g, ή 4g/2g, είχε σχεδόν όλους τους συνδυασμούς. Edited June 17, 2018 by spiliot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Λίγο off-topic, αλλά γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να ρυθμίσουμε 3G/4G Only, γιατί θα χρειαστεί να πάω σε περιοχή με χαμηλό σήμα ,που με πετάει κατευθείαν σε 2G που το browsing είναι αδύνατον. Παρόλα αυτά σε εκείνη την περιοχή το κινητό μπορώ να πω πως συγκρατεί πιο εύκολα το σήμα από το παλιό μου Lumia 550,και γενικότερα η κεραία του είναι πάρα πολύ καλή και αξίζει το sar του. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ έχω εγκαταστήσει μια εφαρμογή από το Play Store "Switch Network 3G 4G" που κάνει αυτό που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Επί 7 που το είχα ψάξει υπήρχαν δύο μενού, ας τα πούμε κρυφά, δηλαδή intent screens χωρίς ορατό τρόπο να τις προσπελασεις από τις ρυθμίσεις, που μπορούσες να ρυθμίσεις τι τύπους μετάβασης μεταξύ δικτύων να προσπαθεί στο ένα και στο δεύτερο τι πρωτόκολλα διασύνδεσης για κάθε τύπο να προτιμά. Δε ξέρω αν υπάρχει ακόμα στη 8 και αν δουλεύουν, πάντως τα ψάχνεις πηγαίνοντας να φτιάξεις shortcut προς συγκεκριμένο intent εφαρμογής μέσω κάποιου launcher ή παρόμοιας εφαρμογής (δηλαδή αντί να ανοίγεις τις ρυθμίσεις να σε πηγαίνει σε μια συγκεκριμένη σελίδα). Υγ. Ο φίλος θέλει το κινητό να μη γυρνάει σε 2g ακόμα και αν δεν υπάρχει καλό σήμα και όχι να το κλειδώνει σε 2g, οπότε η διαθέσιμη επιλογή στο μενού δε του κάνει. Με τη κρυφή σελίδα που λέω μπορούσες να επιλέξεις πχ μόνο 4g ή μόνο 3g ή μόνο 4g/3g, ή 4g/2g, είχε σχεδόν όλους τους συνδυασμούς. Έχεις δίκιο υπάρχει η δυνατότητα μέσω widget (εξειδικευμενες ρυθμίσεις λεγεται) από nova launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια, είχα βρει κάτι κρυφα μενού που το αλλαζαν, αλλά ήταν πολύ δύσχρηστα.Η εφαρμογή είναι μια πολύ καλή λύση, μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα. Ποια από την παρακάτω επιλογή βάζουμε για 4G/3G Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 (edited) Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια, είχα βρει κάτι κρυφα μενού που το αλλαζαν, αλλά ήταν πολύ δύσχρηστα.Η εφαρμογή είναι μια πολύ καλή λύση, μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα. Ποια από την παρακάτω επιλογή βάζουμε για 4G/3G Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk td-scdma/wcdna/lte Edited June 18, 2018 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 td-scdma/lteΔηλαδή td-scdma είναι το 3G, LTE ξέρω WCDMA δεν είναι το 3G? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια, είχα βρει κάτι κρυφα μενού που το αλλαζαν, αλλά ήταν πολύ δύσχρηστα.Η εφαρμογή είναι μια πολύ καλή λύση, μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα. Ποια από την παρακάτω επιλογή βάζουμε για 4G/3G Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την προτελευταία LTE /WCDMA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Δηλαδή td-scdma είναι το 3G, LTE ξέρω WCDMA δεν είναι το 3G? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το διόρθωσα δεν είδα πως έχει τριπλή επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Το διόρθωσα δεν είδα πως έχει τριπλή επιλογή.Δηλαδή υπάρχουν δύο είδη 3G Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Δηλαδή υπάρχουν δύο είδη 3G Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σου τα έχω μπερδέψει, νόμιζα πως θες το κινητό για την Κίνα. Οχι οτι θες να καλύψεις σε κάποιο χωριό πχ και να αποφύγεις το 2G. Οτι σου είπε ο φίλος απο πάνω, την προτελευταία wcda/lte. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Δεν ξέρω σε σας αλλά σε redmi note 5 χτυπάς μερικές φορές το internal storage στο about phone και εμφανίζεται το κρυφό μενού στο sim information Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Σου τα έχω μπερδέψει, νόμιζα πως θες το κινητό για την Κίνα. Οχι οτι θες να καλύψεις σε κάποιο χωριό πχ και να αποφύγεις το 2G. Οτι σου είπε ο φίλος απο πάνω, την προτελευταία wcda/lte.Θα το δοκιμάσω μόλις πάω σε εκείνο το μέρος Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Πραγματικά και με ολο το σεβασμό, ώρες ωρες πραγματικα τα σκέφτεστε αυτα που λέτε ρε παιδιά. Δηλαδή τώρα τι είναι αυτο; Λύση; Για να καταλάβω; Και τι να το κάνουμε δηλαδή; Να το κρατάμε στο χέρι συνέχεια ή να πάρουμε και ενα τσαντάκι για το κινητό; Πραγματικά δε σας καταλαβαίνω. Αν ειναι ετσι και γω λεω παλι μηπως να προσλαβω καποιον να μου το κραταει εκείνος για μην δέχομαι και την ακτινοβολία του που ειναι υψηλή... Μηπως να σοβαρευτούμε... Μιλάω σοβαρά και δεν κάνω πλάκα. Για πολλούς λόγους (πχ ακτινοβολία) δεν ενδείκνυται να βάζουμε το κινητό σε τσέπη. Ασε που άν το βάλεις στην κ@λότσεπη μπορεί να το σπάσεις Εγώ για παράδειγμα δεν βάζω ποτέ κινητό σε τσέπη, πάντα στην τσάντα μου Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas7 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Μιλάω σοβαρά και δεν κάνω πλάκα. Για πολλούς λόγους (πχ ακτινοβολία) δεν ενδείκνυται να βάζουμε το κινητό σε τσέπη. Ασε που άν το βάλεις στην κ@λότσεπη μπορεί να το σπάσεις Εγώ για παράδειγμα δεν βάζω ποτέ κινητό σε τσέπη, πάντα στην τσάντα μου καλύτερα θα ήταν να το κλείναμε κιόλας έτσι δεν θα είχαμε πρόβλημα αν ανοίξει στην τσέπη και κάνει τα κόλπα τού η καλύτερα να βγάζαμε και τη sim και να τη βάζαμε σε άλλο τηλέφωνο για να μην χάναμε κάποια σημαντική κλήση ή ακόμα να το αφήναμε στο σπίτι να μην πάθει και τίποτα η κινηταρα μας... Μα τι είναι αυτά που λέτε βρε παιδιά είστε σοβαροί? Το θέμα είναι αν ξέρει κάποιος με το ίδιο πρόβλημα αν λύνεται με κάποια ρύθμιση να βοηθήσει όχι να λέει εξυπνάδες.. φιλικά πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 (edited) ΔΕΝ λύνεται. Για το θέμα ομιλίας που ανάβει είναι θέμα hardware που ο αισθητήρας είναι μακριά απ το ακουστικό (το είχαμε ξανά αναφέρει παλιότερα το είπε και ενας φίλος προχθές) και θέμα software που δεν είναι πιο ευαίσθητος. Ακόμα και αν λύσουν το θέμα της ευαισθησίας πάλι θα έχουμε πρόβλημα στην ομιλία. Για το θέμα τσέπης είναι θέμα λογισμικού που για ένα περίεργο λόγο δεν ασχολούνται. Ακόμα και αν δεν μπορούσαν να το λύσουν μπορούσαν να συνεργαζόταν με το gyroscope πάλι θα δούλευε στην εντέλεια. Το θέμα είναι απλό, δεν ακούν κανέναν, τους τα αναφέρουμε καθημερινά με report οι beta. Μας γράφουν. Αναβαθμίσεις όπου και όποτε χωρίς ουσία. Τα πάμε, παίξαμε τις ξυλιές μας μεταξύ μας, μαλλιοτραβηχτηκαμε οι "καλοί" και οι "κακοί", το αποτέλεσμα έμεινε το ίδιο... Κινηταρα! ΑΛΛΑ σάπιο... κοινός αναξιόπιστο ^^ Εγώ προσωπικά έδωσα πολλές ευκαιρίες και σαν tester, χαΐρι δεν είδα. Τα θέματα αυτονομίας και λοιπά προβλήματα δεν τα αναφέρω, κατανταω γραφικός.. Καιρός να δοθεί η ανάλογη προσοχή στο Nokia 6.1 Edited June 19, 2018 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Το Mi A1 υποστηρίζει 4G+, γιατί δεν ξέρω μήπως φταίει η κάρτα sim μου Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Cosmote πρέπει να στειλεις σμσ να γίνει ον το 4g Με δωρεάν μήνυμα με λεκτικό “4G” στο 1333 Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Cosmote πρέπει να στειλεις σμσ να γίνει ον το 4g Με δωρεάν μήνυμα με λεκτικό “4G” στο 1333 Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι,4G έχω , 4G+ θέλω να μάθω αν υποστηρίζει η συσκευή Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Κανένα λινκ για οθόνη κομπλέ που να έχει δοκιμαστεί υπάρχει παιδιά? Same Sh1t... Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Κανένα λινκ για οθόνη κομπλέ που να έχει δοκιμαστεί υπάρχει παιδιά? Same Sh1t... Different Day Σε δυο μέρες σπίτι σου με DHL https://www.honorbuy.com/1249-touch-screen-and-lcd-for-xiaomi-mi-5x-mi-a1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Ευχαριστώ πολύ Same Sh1t... Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Όχι,4G έχω , 4G+ θέλω να μάθω αν υποστηρίζει η συσκευή Από όσο γνωρίζω δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Κανένας οδηγός για root μετά την δεύτερη αναβάθμιση του Μαΐου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdks Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 (edited) ΔΕΝ λύνεται. Για το θέμα ομιλίας που ανάβει είναι θέμα hardware που ο αισθητήρας είναι μακριά απ το ακουστικό (το είχαμε ξανά αναφέρει παλιότερα το είπε και ενας φίλος προχθές) και θέμα software που δεν είναι πιο ευαίσθητος. Ακόμα και αν λύσουν το θέμα της ευαισθησίας πάλι θα έχουμε πρόβλημα στην ομιλία. Για το θέμα τσέπης είναι θέμα λογισμικού που για ένα περίεργο λόγο δεν ασχολούνται. Ακόμα και αν δεν μπορούσαν να το λύσουν μπορούσαν να συνεργαζόταν με το gyroscope πάλι θα δούλευε στην εντέλεια. Το θέμα είναι απλό, δεν ακούν κανέναν, τους τα αναφέρουμε καθημερινά με report οι beta. Μας γράφουν. Αναβαθμίσεις όπου και όποτε χωρίς ουσία. Τα πάμε, παίξαμε τις ξυλιές μας μεταξύ μας, μαλλιοτραβηχτηκαμε οι "καλοί" και οι "κακοί", το αποτέλεσμα έμεινε το ίδιο... Κινηταρα! ΑΛΛΑ σάπιο... κοινός αναξιόπιστο ^^ Εγώ προσωπικά έδωσα πολλές ευκαιρίες και σαν tester, χαΐρι δεν είδα. Τα θέματα αυτονομίας και λοιπά προβλήματα δεν τα αναφέρω, κατανταω γραφικός.. Καιρός να δοθεί η ανάλογη προσοχή στο Nokia 6.1 σαφως δεν θα διαφωνήσω (αν και μερικα ποστ πιο πισω παιξαμε ξυλο) εγω εχω περασει την Pixel Experience και ειναι αλλο κινητο πραγματικα και με update στην ωρα του, θα μου πεις αν ειναι να παρω ενα κινητο και να του βαλω αλλη ρομ γιατι να μην παρω καποιο κατευθειαν σωστο και εκει δεν διαφωνω αλλα αμα το εχεις παρει και δεν μπορεις να το δωσεις και χανεις λεφτα καλο ειναι να κανεις το πειραμα. αληθεια την ρομ που λεω την εχεις δει αξιζει σε σχεση με τι ειναι πριν το κινητο μεχρι και προγραμμα για ραδιο εχει που δουλευει μια χαρα. παντως με αυτη την ρομ και λιωσιμο σε παιχνιδια και βιντεο βγαζω 12 ωρες για μενα νομιζω ειναι οκ. παντως τα νοκια ειναι αρκετα καλα ισχυει και με την τελευταια ενημερωση και το 8.1. ...οσο για το σαρ και θελω την γνωμη σου ειναι 1,75 γιατι ειναι με δυο καρτες σαφως υπαρχουν με δυο καρτες με λιγοτερο σαρ οπως επισης το 1,75 αφορα την χειροτερη δυνατη ληψη σηματος με δυο καρτες. επισης γνωριζω οτι το σαρ μεχρι 2 ειναι μη ιονίζουσα ακτινοβολία οποτε και δεν υπαρχει θεμα στην τελικη hand free. Edited June 21, 2018 by pavlosdks Παράθεση Knowledge Is Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 σαφως δεν θα διαφωνήσω (αν και μερικα ποστ πιο πισω παιξαμε ξυλο) εγω εχω περασει την Pixel Experience και ειναι αλλο κινητο πραγματικα και με update στην ωρα του, θα μου πεις αν ειναι να παρω ενα κινητο και να του βαλω αλλη ρομ γιατι να μην παρω καποιο κατευθειαν σωστο και εκει δεν διαφωνω αλλα αμα το εχεις παρει και δεν μπορεις να το δωσεις και χανεις λεφτα καλο ειναι να κανεις το πειραμα. αληθεια την ρομ που λεω την εχεις δει αξιζει σε σχεση με τι ειναι πριν το κινητο μεχρι και προγραμμα για ραδιο εχει που δουλευει μια χαρα. παντως με αυτη την ρομ και λιωσιμο σε παιχνιδια και βιντεο βγαζω 12 ωρες για μενα νομιζω ειναι οκ. παντως τα νοκια ειναι αρκετα καλα ισχυει και με την τελευταια ενημερωση και το 8.1. ...οσο για το σαρ και θελω την γνωμη σου ειναι 1,75 γιατι ειναι με δυο καρτες σαφως υπαρχουν με δυο καρτες με λιγοτερο σαρ οπως επισης το 1,75 αφορα την χειροτερη δυνατη ληψη σηματος με δυο καρτες. επισης γνωριζω οτι το σαρ μεχρι 2 ειναι μη ιονίζουσα ακτινοβολία οποτε και δεν υπαρχει θεμα στην τελικη hand free. Καλημέρα φίλε.Μπηκα xda και διάβασα για την Ρομ. Λέει ότι έρχεται με gcam και η διπλή κάμερα δουλεύει. Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πώς δουλεύει αυτό και ποια κάμερα έχει; ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts