zidane72003 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 (edited) Έλα ντε? Μάλλον κάτι μπέρδεψε ο φίλος όταν το έγραψε. Η 800αρα όχι απλά είναι καλό να υπάρχει πλέον είναι απαραίτητη Sent from my 1+3TΔε μπερδεύτηκε κανένας. Γράφει ο φίλος πιο πάνω από το πόστ ότι αν είχε την 800ρα το mi 5x θα το προτιμούσαν(εκτιμηση του)σχετικά - σε σχέση με το pure(A1vs5x). Και λέω προφανώς και όχι. Καθόλου απαραίτητη. Για εμένα έτσι που sim εξωτερικού και κυκλοφορώ αρκετά έξω. Αν ήταν να επιλέξω είπα μεταξύ 800 και pure android θα επέλεγα το δεύτερο. Και πρόσθεσα ότι είναι win win η κατάσταση γιατί έχει και τα δύο το Α1 σε σχέση με το 5χ. Η σύγκριση ουσιαστικά ήταν για pure vs miui. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Edited October 12, 2017 by zidane72003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Οπότε θεωρώ πως το να κρατάμε μία "αμυντική " στάση σε αυτά τα θέματα είναι πιο συνετό. Καπως ετσι νομιζω οτι λειτουργουν οι περισσοτεροι. Κι εγω δεν μπορω να επιχειρηματολογησω και να εξηγησω το γιατι αλλα ναι, με φοβιζει το 1,75 του mi A1. Οσο για το νωρις, ουτε γι αυτο ειμαι σιγουρος. Πανε χρονια απο τοτε που τα κινητα μπηκαν για τα καλα στη ζωη μας. Κατι παραπανω θα επρεπε να γνωριζουμε. Στάλθηκε από το Xiaomi Mi A1 χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Καπως ετσι νομιζω οτι λειτουργουν οι περισσοτεροι. Κι εγω δεν μπορω να επιχειρηματολογησω και να εξηγησω το γιατι αλλα ναι, με φοβιζει το 1,75 του mi A1. Οσο για το νωρις, ουτε γι αυτο ειμαι σιγουρος. Πανε χρονια απο τοτε που τα κινητα μπηκαν για τα καλα στη ζωη μας. Κατι παραπανω θα επρεπε να γνωριζουμε. Στάλθηκε από το Xiaomi Mi A1 χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε jimteo, είναι τόσο σύνθετος ο ανθρώπινος οργανισμός και τόσο ραγδαία η ανάπτυξη της τεχνολογίας που δεν υπάρχουν σταθερά δεδομένα πάνω στα οποία θα κάνουν την έρευνα. Όπως και να εχει, βομβαρδιζόμαστε από πολλές πηγές ακτινοβολίας. Ευτυχώς ο οργανισμός μας αντέχει. Αλλά μην ξεχνάμε το "μέτρον άριστον ". Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodius4gr Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Δε μπερδεύτηκε κανένας. Γράφει ο φίλος πιο πάνω από το πόστ ότι αν είχε την 800ρα το mi 5x θα το προτιμούσαν(εκτιμηση του)σχετικά - σε σχέση με το pure(A1vs5x). Και λέω προφανώς και όχι. Καθόλου απαραίτητη. Για εμένα έτσι που sim εξωτερικού και κυκλοφορώ αρκετά έξω. Αν ήταν να επιλέξω είπα μεταξύ 800 και pure android θα επέλεγα το δεύτερο. Και πρόσθεσα ότι είναι win win η κατάσταση γιατί έχει και τα δύο το Α1 σε σχέση με το 5χ. Η σύγκριση ουσιαστικά ήταν για pure vs miui. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ακριβως αυτο αλλα ειναι καθαρα θεμα γουστου τελικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Υπαρχει τροπος να αφαιρεσω την μπαρα της google απο την αρχικη οθονη; Με παρατεταμενο πατημα δεν κανει τιποτα. Ουτε καταργηση μπορω να κανω, ουτε να την μετακινησω σε διπλανη σελιδα. Στάλθηκε από το Xiaomi Mi A1 χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Υπαρχει τροπος να αφαιρεσω την μπαρα της google απο την αρχικη οθονη; Με παρατεταμενο πατημα δεν κανει τιποτα. Ουτε καταργηση μπορω να κανω, ουτε να την μετακινησω σε διπλανη σελιδα. Στάλθηκε από το Xiaomi Mi A1 χρησιμοποιώντας Tapatalk χρησιμοποιείς πρόγραμμα της google , λες να υπήρχε "επίσημος" τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο ; :))))) ή καμιά Moda (υποθέτω θα υπάρχει αλλά προφανώς θα απαιτεί άλλα πράγματα) ή κλασικά πράγματα βάζεις κάτι καλύτερο για Launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Καταλαβα. Ευχαριστω. Στάλθηκε από το Xiaomi Mi A1 χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Υπαρχει τροπος να αφαιρεσω την μπαρα της google απο την αρχικη οθονη; Με παρατεταμενο πατημα δεν κανει τιποτα. Ουτε καταργηση μπορω να κανω, ουτε να την μετακινησω σε διπλανη σελιδα. Στάλθηκε από το Xiaomi Mi A1 χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορείς να βάλεις αυτόν https://github.com/amirzaidi/Launcher3/releases Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodius4gr Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Υπαρχει τροπος να αφαιρεσω την μπαρα της google απο την αρχικη οθονη; Με παρατεταμενο πατημα δεν κανει τιποτα. Ουτε καταργηση μπορω να κανω, ουτε να την μετακινησω σε διπλανη σελιδα. Στάλθηκε από το Xiaomi Mi A1 χρησιμοποιώντας Tapatalk ειναι που μπορεις να κανεις τα παντα ευκολα :lol::lol: αν το rootαρεις μπορεις να την αφερεσεις τη μπαρα στις εφαρμογες συστήματος υπαρχει αλλα δεν σε αφηνει να το πειραξεις χωρις root βρηκες κανεις τροπο για το root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Υπαρχει τροπος να αφαιρεσω την μπαρα της google απο την αρχικη οθονη; Με παρατεταμενο πατημα δεν κανει τιποτα. Ουτε καταργηση μπορω να κανω, ουτε να την μετακινησω σε διπλανη σελιδα. Στάλθηκε από το Xiaomi Mi A1 χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκιμασε να απενεργοποιησεις την εφαρμογη της google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Από σήμερα και εγώ κάτοχος του καταπληκτικου xiaomi a1 ποιότητα τέλεια όσοι το είδαν μου είπαν τη πήρες iphone 7s φυσικά έμειναν έκπληκτοι και από τήν ποιότητα αλλά και την τιμή,ήχος πολύ καλός , κάμερα επίσης δοκίμασα σε απόλυτο σκοτάδι και έβγαλε πολύ καλή φωτογραφία το zedge σε μένα λειτουργεί κανονικά βέβαια έβαλα nova launcer γιατί μου αρέσει περισσότερο...το μόνο που θα ήθελα καλύτερο είναι η οθόνη δεν είναι τόσο φωτεινη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Κι εμενα το zedge παιζει μια χαρα τωρα. Ξεχασα να το αναφερω. Στην αρχη μονο μου εκανε νερα. Συμφωνω σε οσα λες εκτος απο την οθονη. Ακομα και στο φως της ημερας, την εχω κατω απο τη μεση. Γιατι δεν ειναι φωτεινη; Στάλθηκε από το Xiaomi Mi A1 χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Μπορείς να βάλεις αυτόν https://github.com/amirzaidi/Launcher3/releases Ή απλά να βάλει nova launcher? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Δοκιμασε να απενεργοποιησεις την εφαρμογη της google.Ευχαριστω. Το δοκιμασα και μου λεει οτι τα δεδομενα θα χαθουν και θα επανελθει η εργοστασιακη ρυθμιση. Παταμε ΟΚ; Στάλθηκε από το Xiaomi Mi A1 χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Ευχαριστω. Το δοκιμασα και μου λεει οτι τα δεδομενα θα χαθουν και θα επανελθει η εργοστασιακη ρυθμιση. Παταμε ΟΚ; Στάλθηκε από το Xiaomi Mi A1 χρησιμοποιώντας Tapatalk Α, δεν έχει επιλογή απενεργοποίηση τελείως ε; Θα παραμείνει τότε η μπάρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Το πήρα και εγώ για δεύτερο τηλέφωνο. Ποιότητα κατασκευής υπέροχη. Η οθόνη δεν μου άρεσε καθόλου. Μου φαίνονται πολύ ξεθωριασμένα τα χρώματα. Μου θύμισε εποχές Ζ3. Έχω συνηθίσει βέβαια από galaxy s8 και OnePlus 3 οπότε μάλλον είναι άδικη η σύγκριση. Μια ερώτηση. Στον dialer (ο οποίος δυστυχώς δεν είναι το Google phone των pixel/Nexus) σαν εμφανίζει την εικόνα που έχετε στην αντίστοιχη επαφή όταν την καλείτε ή δέχεστε κλήση; Εμένα είναι κενή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Για την μπαταρία δεν ξέρω να σου πω λεπτομέρειες, εκτός του ότι με βαριά χρήση με βγάζει 1,5 μέρα. Ραδιόφωνο δεν έχει, ούτε καν με την "κουλή" μέθοδο του συνδυασμού πλήκτρων. Παίζει δηλαδή κανονικά και ανιχνεύει σταθμούς, αλλά είναι μόνιμα στη διαπασών. Τα πλήκτρα έντασης δεν πάιζουν καθόλου. Εδω με μπερδεψες Τελικα εχει ραδιο η οχι; Ποια ειναι η μεθοδος συνδυασμου πληκτρων και τι σχεση εχει με το ραδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 (edited) Εννοω οτι το ραδιοφωνο ως εφαρμογη δεν υφισταται. Υπαρχει ενας τροπος να το ενεργοποιησεις πατωντας *#*#6484#*#*, αλλα σε αυτην την περιπτωση δε λειτουργουν τα πληκτρα εντασης. Ειναι μονιμως στη διαπασων με αποτελεσμα να μην μπορεις να βαλεις τα ακουστικα στα αυτια σου. Στάλθηκε από το Xiaomi Mi A1 χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 13, 2017 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Εννοω οτι το ραδιοφωνο ως εφαρμογη δεν υφισταται. Υπαρχει ενας τροπος να το ενεργοποιησεις πατωντας *#*#6484#*#*, αλλα σε αυτην την περιπτωση δε λειτουργουν τα πληκτρα εντασης. Ειναι μονιμως στη διαπασων με αποτελεσμα να μην μπορεις να βαλεις τα ακουστικα στα αυτια σου. Στάλθηκε από το Xiaomi Mi A1 χρησιμοποιώντας Tapatalk Ok thanks. Άρα έχει hardware fm αλλά δεν έχει app να το εκμεταλλευτεί. Λογικά σίγουρα θα βγει κάτι στο μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Ok thanks. Άρα έχει hardware fm αλλά δεν έχει app να το εκμεταλλευτεί. Λογικά σίγουρα θα βγει κάτι στο μέλλον.Ετσι ακριβως. Εσυ το ειπες πιο επιστημονικα, εγω πιο μπακαλιστικα. :p Κι εγω ετσι πιστευω. Καποια στιγμη ολο και κατι βγει για να το διορθωσουν. Στάλθηκε από το Xiaomi Mi A1 χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Το αγόρασα χτες στην Ασία που βρίσκομαι λόγω δουλειάς. Σαν οπαδός του καθαρού android μου πήρε περίπου μισή ώρα να βάλω f-droid και τις (λίγες) έξτρα εφαρμογές που χρησιμοποιώ και να περάσω όλα τα μενού από μία φορά στις ρυθμίσεις να το φέρω στα ίσα του. Η οθόνη είναι πολύ καλή, η αυτόματη αντίθεση δουλεύει εκπληκτικά καλά. Το δαχτυλικό αποτύπωμα με ενοχλεί μερικές φορές που είναι πίσω, όταν το κρατάς βοηθάει να το ανοίξεις γρήγορα αλλά όταν το έχεις στο τραπέζι πρέπει να το σηκώσεις για να το πιάσεις από πίσω και να το ανοίξεις. Συνήθεια φυσικά και αν είχε μόνο μπροστά θα γκρινιάζαμε ότι δεν βοηθάει όταν το κρατάς όπως με τα samsung. Είναι αρκετά ελαφρύ και με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Η απόκριση άμεση - αναμενόμενο για τις δυνατότητές του, η μπαταρία κρατάει παραπάνω απ' ότι περιμένεις για το μέγεθος της οθόνης αλλά φορτίζει αρκετά πιο γρήγορα απ' ότι περίμενα. Το type C usb πιο σταθερό αλλά χάνεις την ευκολία του micro usb που έχουν όλοι παντού. Η κάμερα θέλει λίγο συνήθεια, χρειάζεται παραπάνω χρόνο για να τραβήξει φωτογραφία σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού απ' ότι είχα συνηθίσει και βγαίνανε θολές, δεν έχω παίξει ιδιαίτερα μαζί του ή με τα μενού στις φωτογραφίες. Γενικά δε μου αρέσουν τα κινητά που πειράζουν το κοντράστ ή εξομαλύνουν τα πρόσωπα για να φαίνονται πιο όμορφα οπότε αυτές τις επιλογές τις έχω κλειστές. Νομίζω δεν είδα να το αναφέρει κανείς, έχει υπέρυθρες για να ελέγχεις συσκευές, το χρησιμοποίησα με το ερκοντίσιο αντί να σηκωθώ να ψάχνω το κοντρόλ και χασκογέλαγα μόνος μου :lol:. Η εφαρμογή αυτή μπήκε έξτρα με το που το άνοιξα, οπότε σίγουρα μπορεί η xiomi να προσθέσει και ραδιόφωνο. Στο προηγούμενο κινητό το ραδιόφωνο δε το είχα χρησιμοποιήσει καθόλου για πάνω από χρόνο οπότε δε με πειράζει να περιμένω (και μάλλον δε θα μου λείψει ακόμα και αν δεν μπει ποτέ). Μία ακόμα βλακεία είναι ότι μπορείς να έχεις είτε δύο sim είτε μία sim και μία SD. Προσωπικά αυτό μου δημιουργεί πρόβλημα μόνο στο εξωτερικό που χρειάζομαι την δεύτερη sim και πρέπει να βγάλω την κάρτα, αλλά με την εσωτερική μνήμη που έχει μπορεί να μη με απασχολήσει και ποτέ. Συμπέρασμα, για τα δικά μου δεδομένα ήταν εξαιρετική επιλογή. Τιμή 205 (συν ΦΠΑ που θα μου επιστραφεί) και στο χέρι, δεν ήθελα να μπλέξω με αγορά online, μπήκα σε τοπικό κατάσημα και το πήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Το αγόρασα χτες στην Ασία που βρίσκομαι λόγω δουλειάς. Σαν οπαδός του καθαρού android μου πήρε περίπου μισή ώρα να βάλω f-droid και τις (λίγες) έξτρα εφαρμογές που χρησιμοποιώ και να περάσω όλα τα μενού από μία φορά στις ρυθμίσεις να το φέρω στα ίσα του. Η οθόνη είναι πολύ καλή, η αυτόματη αντίθεση δουλεύει εκπληκτικά καλά. Το δαχτυλικό αποτύπωμα με ενοχλεί μερικές φορές που είναι πίσω, όταν το κρατάς βοηθάει να το ανοίξεις γρήγορα αλλά όταν το έχεις στο τραπέζι πρέπει να το σηκώσεις για να το πιάσεις από πίσω και να το ανοίξεις. Συνήθεια φυσικά και αν είχε μόνο μπροστά θα γκρινιάζαμε ότι δεν βοηθάει όταν το κρατάς όπως με τα samsung. Είναι αρκετά ελαφρύ και με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Η απόκριση άμεση - αναμενόμενο για τις δυνατότητές του, η μπαταρία κρατάει παραπάνω απ' ότι περιμένεις για το μέγεθος της οθόνης αλλά φορτίζει αρκετά πιο γρήγορα απ' ότι περίμενα. Το type C usb πιο σταθερό αλλά χάνεις την ευκολία του micro usb που έχουν όλοι παντού. Η κάμερα θέλει λίγο συνήθεια, χρειάζεται παραπάνω χρόνο για να τραβήξει φωτογραφία σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού απ' ότι είχα συνηθίσει και βγαίνανε θολές, δεν έχω παίξει ιδιαίτερα μαζί του ή με τα μενού στις φωτογραφίες. Γενικά δε μου αρέσουν τα κινητά που πειράζουν το κοντράστ ή εξομαλύνουν τα πρόσωπα για να φαίνονται πιο όμορφα οπότε αυτές τις επιλογές τις έχω κλειστές. Νομίζω δεν είδα να το αναφέρει κανείς, έχει υπέρυθρες για να ελέγχεις συσκευές, το χρησιμοποίησα με το ερκοντίσιο αντί να σηκωθώ να ψάχνω το κοντρόλ και χασκογέλαγα μόνος μου :lol:. Η εφαρμογή αυτή μπήκε έξτρα με το που το άνοιξα, οπότε σίγουρα μπορεί η xiomi να προσθέσει και ραδιόφωνο. Στο προηγούμενο κινητό το ραδιόφωνο δε το είχα χρησιμοποιήσει καθόλου για πάνω από χρόνο οπότε δε με πειράζει να περιμένω (και μάλλον δε θα μου λείψει ακόμα και αν δεν μπει ποτέ). Μία ακόμα βλακεία είναι ότι μπορείς να έχεις είτε δύο sim είτε μία sim και μία SD. Προσωπικά αυτό μου δημιουργεί πρόβλημα μόνο στο εξωτερικό που χρειάζομαι την δεύτερη sim και πρέπει να βγάλω την κάρτα, αλλά με την εσωτερική μνήμη που έχει μπορεί να μη με απασχολήσει και ποτέ. Συμπέρασμα, για τα δικά μου δεδομένα ήταν εξαιρετική επιλογή. Τιμή 205 (συν ΦΠΑ που θα μου επιστραφεί) και στο χέρι, δεν ήθελα να μπλέξω με αγορά online, μπήκα σε τοπικό κατάσημα και το πήρα. Aσχετο αλλα απο Ασια πως θα σου επιστραφει ο ΦΠΑ. Νομιζα μονο απο ενδοκοινοτικες συναλλαγες επιστρεφεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Ok thanks. Άρα έχει hardware fm αλλά δεν έχει app να το εκμεταλλευτεί. Λογικά σίγουρα θα βγει κάτι στο μέλλον. Αυτό είναι ο ορισμός της ψυχανωμαλιας..... Ούτε ελληνικό δημόσιο να ήταν οι της ΧΙΑΟΜΙ..... ΒΕΒΑΙΑ...είναι Google τηλέφωνο αυτό.... Οπότε...... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Αυτό είναι ο ορισμός της ψυχανωμαλιας..... Ούτε ελληνικό δημόσιο να ήταν οι της ΧΙΑΟΜΙ..... ΒΕΒΑΙΑ...είναι Google τηλέφωνο αυτό.... Οπότε...... δεν υπάρχει επίσημα "fm radio app" (android) τι να έκανε η xiaomi , να το "έκοβε" ; αφού η συσκευή ήταν ουσιαστικά έτοιμη αλλιώς θα έπρεπε να πειράξει το δικό της app αλλά προφανώς δεν ήταν κάτι που απασχολούσε την google να μπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Aσχετο αλλα απο Ασια πως θα σου επιστραφει ο ΦΠΑ. Νομιζα μονο απο ενδοκοινοτικες συναλλαγες επιστρεφεται. Όταν αγοράσεις δίνεις το διαβατήριο, σου ετοιμάζουν ένα χαρτί και μαζί με το τιμολόγιο όταν φύγεις από την χώρα (αεροπορικώς) πηγαίνεις το ειδικό χαρτί και ότι αγόρασες στο τελωνείο να το δουν και παίρνεις πίσω το ΦΠΑ (μείον κάποιο ποσοστό ή χρέωση συναλλαγής ανάλογα την χώρα). Ισχύει σε Σιγκαμπούρη, Μαλαισία, Ταιλάνδη, Καμπότζη, Βιετνάμ με κάποιους περιορισμούς ως προς το ελάχιστο ποσό, το είδος συναλλαγής, τη διάρκεια προ ταξιδίου, κλπ. Πληρώνεσαι σε τοπικό νόμισμα που αν δεν σκοπεύεις να επιστρέψεις πίσω στη χώρα σύντομα θα αναγκαστείς να το γυρίσεις σε USD ή EUR με χασούρα στο αεροδρόμιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts