rackal Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 (edited) Te_salat ευχαριστω...το εχω κατα νου,νομιζω υπαρχει οδηγος σε καποια σελιδα για αυτη την καμερα. οντως η φωτο που ανεβασες ειναι σουπερ. επισης εβαλα σιμ κ επαιξα λιγο με τον αισθητηρα την ωρα της κλησης με το χερι μου κ δεν εκανε κατι κουλο ακομα. ο ηχος στο αυτι ειναι μετριος σε ενταση σε σχεση με το lumia640 που ειχα,κατι που φοβομουν γιατι ειχα ακουσει ασχημες εντυπωσεις απο παιδια/κατοχους του note 4x.το ιδιο κ σε ανοιχτη ακροαση. τωρα που ειπα lumia αν ξερει καποιος τον τροπο να περασω τις επαφες στο xiaomi το λεει.:) Κανε τες extract απο το outlook σε όποια μορφή θες (csv or vcard) απο τον υπολογιστή σου, αφου τις έχεις σε συγχρονισμό με το pc φυσικά. Μετά μπες στο Google account σου (google.com, πάνω δεξιά τις 9 τελείες, περισσότερα, επαφές) στη καινούρια καρτέλα αριστερά πάτα Εισαγωγή και έχεις δυο επιλογές, ή ξεμπερδευεις μπαμ μπαμ με την επιλογή "αρχείο CSV ή vCard ή επέλεξε το outlook.com ακολούθα τα βήματα και done! Η δεύτερη επιλογή είναι αν θες να περάσουν και κάποια στοιχεία απο outlook διευθύνσεις και έτσι... Οτι σε βολευει! Edited March 14, 2018 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Βάλε στο Lumia τον Google λογαριασμό σου Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 η αληθεια ειναι οτι δοκιμασα τη πρωτη μεθοδο του rackal που ψαχνοντας ειδα ειναι η πιο τυποποιημενη αλλα παρα τις πολλες προσπαθειες δεν γινοταν εξαγωγη του ρημαδο csv. τελικα λειτουργησε αυτο . ευχαριστω για την ανταποκριση οπως κ τον cb600f. εδω θα ειμαστε να λεμε εντυπωσεις κ προβληματα.:):wacko: Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Ρε παίδες προσπάθησα πάλι να βάλω την google camera και κολλάει στο locking bootloader. Στο device manager βλέπω adb interface με ερωτηματικό? Δεν μπορώ να κάνω τπτ.μια βοήθεια;;; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Μπορεί να στο φτιάξει κάποιος απο δω μέσα μέσω teamviewer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 (edited) επιτελους τα καταφερα! ελεος με αυτους του drivers. Πρέπει να κάνω κάτι ή να μην κάνω κάτι για την google κάμερα? Αναβάθμιση πως παίρνει; Edited March 14, 2018 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 εγω εχω ενα κουλο θεμα, οταν με chrome παω να μπω στο φορουμ του myphone κανω login , μου βγαζει καλως ηλθες κτλ και την σελιδα της ανακατευθηνσης και μετα δεν με συνδεει .γινεται ενας φαυλος κυκλος ξανα κανω login παλι τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terryman Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 παιδια καλησπερα.υπαρχει τροπος να απενοργοποιω την οθονη με καποιο γκατζετ?..η μονη επιλογη ειναι ο χρονος αδρανειας? Εγώ χρησιμοποιώ το Screen Lock https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simi.screenlock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 εγω εχω ενα κουλο θεμα, οταν με chrome παω να μπω στο φορουμ του myphone κανω login , μου βγαζει καλως ηλθες κτλ και την σελιδα της ανακατευθηνσης και μετα δεν με συνδεει .γινεται ενας φαυλος κυκλος ξανα κανω login παλι τα ιδια Κάνε εκκαθάριση δεδομένων θα φτιάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Καμιά ουσιαστική αλλαγή με τη 2η sim.. http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/Screenshot_20180314-233226_zpsegwb17vi.png Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tulu Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 (edited) Nougat μόνο και 7:26 ώρες οθόνη 3% ακόμα μπαταρία χωρις καθόλου τηλέφωνα με 1 sim και σερφαρισμα και youtube Καταπληκτικό μόνο και μόνο για αυτό γουστάρω ακόμα πιο πολύ το κινητο Edited March 14, 2018 by tulu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 (edited) Με την αναβάθμιση Φεβρουαρίου (που πήραμε Μάρτιο) εγώ είδα δραματική βελτίωση στη μπαταρία, ένα 30% που είχα χάσει με την 8 επανήλθε. Ουσιαστικά επέστρεψα στην αυτονομία της 7 και προφανώς δεν άλλαξα τίποτα σε εφαρμογές ή τρόπο χρήσης. Έβγαζα 2 μέρες πριν, 3 τώρα και είμαι στην τρίτη αποφόρτιση μετά την αναβάθμιση με 65% σε λίγο λιγότερο από δύο μέρες. Προφανώς αν δεν είχατε πρόβλημα με την 8 μη περιμένετε θαύματα, αν είχατε, ίσως φτιάξει. Edited March 15, 2018 by spiliot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Κάτι που παρατηρώ και μ εκνευρίζει λίγο αν και κατά κάποιο τρόπο είναι φυσιολογικό, είναι το εξής: Όταν ανοίγω φωτογραφίες μεγάλες σε μέγεθος, με οποιαδήποτε εφαρμογή συλλογής και κάνω ζουμ, αργεί πολύ να εμφανίσει την σωστή ανάλυση. Εννοώ ότι νομίζεις ότι η φωτό είναι κακής ποιότητας αλλά μετά από 2"-3" "καθαρίζουν". Έχω πολλές φωτογραφίες από τις DSLR μου που είναι από 9-16mb κάθε μία. Μάλλον πρέπει να βρω τρόπο να τις εισάγω μαζικά σε μικρότερη ανάλυση. Δύσκολο βέβαια να γίνει μαζικά. Τώρα απλά ρίχνω τους φακέλους που έχω στον υπολογιστή κατευθείαν. Κάτι ξέρει η apple p; που τις κάνει αυτόματα downgrade και δεν σ αφήνει να κάνεις μεγάλο ζουμ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Μπορώ να πω πως το μοναδικό πρόβλημα που έχω...δεν νομίζω πως είναι της συσκευής. Όπως και στο 6p κατά την διάρκεια της κλήσης κατεβαίνει η notification και γίνεται πανικός. Airplane, battery saver και ότι ήθελε προκύψει. Κάθε κλήση και νέα περιπέτεια. Sent from my Mi A1 using TapatalkΜήπως φοράς tempered glass και έχεις καλύψει τον αισθητήρα στο πάνω μέρος ; Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Θα ήθελα να ρωτήσω αν το κινητό από την θύρα usb που φορτίζει μπορεί να υποστηρίξει hdmi.... ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 τώρα θυμήθηκα ότι έχω mhl, αλλά θυμήθηκα επίσης ότι δεν είναι σε type-c να έβρισκα αντάπτορα να δοκίμαζα είναι επίσης δύσκολο Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkakias Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 καλημερα..ο ηχος ειδοποησης viber ...whatsapp....απο που ρυθμιζει βρε παιδια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Μήπως φοράς tempered glass και έχεις καλύψει τον αισθητήρα στο πάνω μέρος ; Όχι. Δεν έχω πάνω τίποτα. Ούτε στο μ1, ούτε στο 6p. Η συμπεριφορά και των δύο συσκευών είναι ακριβώς η ίδια κατά την διάρκεια κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Καλημέρα. Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω την ενεργοποίηση της εφαρμογής της κάμερας, με διπλό πάτημα του πλαϊνού πλήκτρου ενεργοποίησης? Ευχαριστώ. Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Μπορώ να πω πως το μοναδικό πρόβλημα που έχω...δεν νομίζω πως είναι της συσκευής. Όπως και στο 6p κατά την διάρκεια της κλήσης κατεβαίνει η notification και γίνεται πανικός. Airplane, battery saver και ότι ήθελε προκύψει. Κάθε κλήση και νέα περιπέτεια. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Ισχύει αυτό το πρόβλημα.... Μια απλή αναζήτηση στο Google θα μας πείσει όλους: https://www.google.gr/search?client=firefox-b&dcr=0&ei=jkqqWtjZGuuEmwXnz5HYBA&q=xiaomi+mi+a1+proximity+sensor+issue&oq=xiaomi+mi+a1+proximity+sensor+issue&gs_l=psy-ab.3...20400.20400.0.20630.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1.1.64.psy-ab..0.0.0....0.30mX6UiDDDY Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Καλημέρα. Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω την ενεργοποίηση της εφαρμογής της κάμερας, με διπλό πάτημα του πλαϊνού πλήκτρου ενεργοποίησης? Ευχαριστώ. Δύσκολο να το βρεις. Πηγαίνεις συστημα,γλώσσες κ εισαγωγη, συνθέτες ρυθμίσεις, μετάβαση στην κάμερα και το κανεις ανενεργό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Απίστευτες φωτογραφίες με την Google camera. Ανυπομονώ να δω πορτ από το 9 που θα υποστηρίζει διπλές κάμερες. Ερώτηση: hdr+on or enhanced? Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 επειδη σε ενα ποστ μια σελιδα πισω ειπα οτι δεν ειναι κ τοσο δυνατο το ηχειο στο αυτι κ στην ανοιχτη ακροαση τελικα μετα απο περισσοτερες κλησεις εχω να πω οτι στο αυτι ειναι αξιοπρεπες και καλυτερο απο οτι ειχα καταλαβει αρχικα. η ανοιχτη ακροαση κ τα ακουστικα ακομα καλυτερα. με τον αισθητηρα ναι υπαρχει ενα προβλημα τελικα κατα την διαρκεια της κλησης. δεν μου πατηθηκαν ακομα κουμπια απο την νοτιφικεισον μπαρ αλλα εβλεπα ανεβοσβηνε καποιες φορες η οθονη κατα την διαρκεια της κλησης,νομιζω οτι πρεπει να κολλας το το ακουστικο τερμα στο αυτι για να μην το κανει...θα δειξει. τωρα αν καποιος θελει να παταει το κουμπι κλειδωματος οκ ξενοιαζει αλλα αν κανει πολλες κλησεις χωρις μπλουτουθ η χαντςφρι ισως τον εκνευρισει. το δαχτυλικο αποτυπωμα ειναι απιστευτο σε ταχυτητητα. το κινητο ειναι απολαυστικο μεχρι στιγμης ας μην το ματιασω. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Ισχύει αυτό το πρόβλημα.... Μια απλή αναζήτηση στο Google θα μας πείσει όλους: https://www.google.gr/search?client=firefox-b&dcr=0&ei=jkqqWtjZGuuEmwXnz5HYBA&q=xiaomi+mi+a1+proximity+sensor+issue&oq=xiaomi+mi+a1+proximity+sensor+issue&gs_l=psy-ab.3...20400.20400.0.20630.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1.1.64.psy-ab..0.0.0....0.30mX6UiDDDYΕπειδή το είχα διαβάσει πριν πάρω την συσκευή παρακολουθώ την οθόνη όταν μιλάω. Δεν μου το έχει κάνει ποτέ ως τώρα σε τηλεφωνική κλήση. Μια φορά μόνο με συνομιλία στον messenger αλλά εκτός ότι με τον fb messenger & Viber μου έχει συμβεί και με άλλες συσκευές, ήμουν μισοξαπλωμενος στον καναπέ και δεν κρατούσα σωστά την συσκευή. Δεν ξέρω αν λύθηκε με κάποιο update η δεν υφίσταται σε όλες τις παρτίδες. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Επειδή το είχα διαβάσει πριν πάρω την συσκευή παρακολουθώ την οθόνη όταν μιλάω. Δεν μου το έχει κάνει ποτέ ως τώρα σε τηλεφωνική κλήση. Μια φορά μόνο με συνομιλία στον messenger αλλά εκτός ότι με τον fb messenger & Viber μου έχει συμβεί και με άλλες συσκευές, ήμουν μισοξαπλωμενος στον καναπέ και δεν κρατούσα σωστά την συσκευή. Δεν ξέρω αν λύθηκε με κάποιο update η δεν υφίσταται σε όλες τις παρτίδες. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κώστα με το δικό μου έχει τύχει αρκετές φορές. Κι απ ότι διαβάζω παρουσιάζεται σε αρκετές συσκευές τις xiaomi. Τώρα τι να πώ...ελπίζω να φτιάξει με κάποιο update. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts