qsis Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 το gps έχει τύχει να μου κάνει νερά, την ώρα που το σόνυ της κοπέλας μου δούλευε καλά αλλά αυτό θα ήταν στη συγκεκριμένη έκδοση ίσως, ή καμιά προβληματική έκδοση του maps, γενικά πολύ καλό Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Εγώ πάλι είχα τρεις φορές πρόβλημα, δύο με 8 ή 8.1 και η τελευταία πριν 15 μέρες όπου ξαφνικά δε κλείδωνε με τίποτα. Το δούλευα πολύ 2-3 μέρες, την τέταρτη άρχισε να χάνει παροδικά σήμα, την πέμπτη και για τρεις μέρες δε κλείδωνε με τίποτα. Έπρεπε να το αφήσω πέντε λεπτά για να κλειδώσει και μετά το έχανε με την μία. Μετά σταμάτησα να το χρειάζομαι οπότε δεν ασχολήθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimV60 Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Κι εγώ ουδέποτε είχα το παραμικρό θέμα με το gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Εγώ τον τελευταίο καιρό άρχισα να το χρησιμοποιώ εντατικά λόγω δουλειάς! Πάντα κλειδώνει ακαριαία! Το θέμα είναι εν κίνηση ότι το χάνει και επανέρχεται σε λίγα δευτερόλεπτα μόνο του και αυτό γίνεται πολλές φορές μέσα στη διάρκεια της μέρας.. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Μήπως κάποιος έχει ενεργοποιήσει vowifi σε cosmote; Το volte λειτουργεί κανονικά αλλά δεν έχω καταφέρει να ενεργοποιήσω vowifi Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Μήπως κάποιος έχει ενεργοποιήσει vowifi σε cosmote; Το volte λειτουργεί κανονικά αλλά δεν έχω καταφέρει να ενεργοποιήσω vowifi Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝομίζω πως το VoWifi δεν δουλεύει στο Mi A1. Και εγώ με Vodafone μέχρι στιγμής ενεργοποιημένο το VoWifi,δεν υπάρχει πουθενά. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Μου πατουνται εφαρμογές στην τσέπη;;; Εχω δαχτυλίδι αποτύπωμα και κωδικό;; Πώς το σώζω;;;; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Μήπως κάποιος έχει ενεργοποιήσει vowifi σε cosmote; Το volte λειτουργεί κανονικά αλλά δεν έχω καταφέρει να ενεργοποιήσω vowifi Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα. Πώς έχεις ενεργοποιήσει το VoLTE; Τυπικά δεν το υποστηρίζει η Cosmote για αυτήν τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Καλησπέρα. Πώς έχεις ενεργοποιήσει το VoLTE; Τυπικά δεν το υποστηρίζει η Cosmote για αυτήν τη συσκευή.Ζήτησα να μου το ενεργοποιήσουν στο chat της cosmote δηλώνοντας την άλλη συσκευή μου, η οποία το υποστηρίζει κανονικά. Απλά όταν άλλαξα συσκευή στο mi a1 έχω μόνο volte Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
max7 Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Καλησπέρα,θα ήθελα μια βοήθεια.Εχω ενεργοποιήσει οτι χρειάζεται αλλά δεν εχω ηχητικη ειδοποιηση στο viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimV60 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Μόλις ήρθε update Ιουνίου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tulu Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Πολύ νέκρα το νήμα για να ζωηρεψουμε λιγο Πήρα σήμερα την απόφαση να γυρίσω το κινητό στην nougat 7.1.1 Μετά από 3 ώρες μπορώ να πω ότι πλέον δεν πρόκειται να ξανακάνω αναβάθμιση Το κινητό ΠΕΤΑΕΙ είναι εκπληκτικό πόσο καλά και σταθερά δουλεύει και θεωρώ ότι δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από την έκδοση 8 oreo αλλά και ούτε από την 9 pie παρά μόνο στις ενημερώσεις ασφαλείας. Μάλλον υποβάθμιση έκαναν και όχι αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Πολύ νέκρα το νήμα για να ζωηρεψουμε λιγο Πήρα σήμερα την απόφαση να γυρίσω το κινητό στην nougat 7.1.1 Μετά από 3 ώρες μπορώ να πω ότι πλέον δεν πρόκειται να ξανακάνω αναβάθμιση Το κινητό ΠΕΤΑΕΙ είναι εκπληκτικό πόσο καλά και σταθερά δουλεύει και θεωρώ ότι δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από την έκδοση 8 oreo αλλά και ούτε από την 9 pie παρά μόνο στις ενημερώσεις ασφαλείας. Μάλλον υποβάθμιση έκαναν και όχι αναβαθμισηΑδερφέ καλημέρα. Δεν θα ξεχάσω κι εγώ τι εντύπωση μου είχε κάνει με την 7αρα. Θα σου ήμουν ευγνώμων αν έκανες έναν οδηγό για το πώς να γυρίσω κι εγώ. Ασχολιομουν παλιά με μοντινγκ αλλά τώρα με δύο παιδιά είμαι στην πρέσα. Βασικά σε παρακαλώ πολύ αν έχεις την καλοσύνη βοήθησε με να το κάνω κι εγώ. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Αδερφέ καλημέρα. Δεν θα ξεχάσω κι εγώ τι εντύπωση μου είχε κάνει με την 7αρα. Θα σου ήμουν ευγνώμων αν έκανες έναν οδηγό για το πώς να γυρίσω κι εγώ. Ασχολιομουν παλιά με μοντινγκ αλλά τώρα με δύο παιδιά είμαι στην πρέσα. Βασικά σε παρακαλώ πολύ αν έχεις την καλοσύνη βοήθησε με να το κάνω κι εγώ. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦίλε επί της ευκαιρίας είχες στείλει το τηλέφωνο στο σέρβις τελικά;είχε βγει κάτι; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Τελικά δεν το έστειλα. Ειχα κάτι μπλεξίματα κ έμεινα πίσω κ τελικά το παράτησα. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Τελικά δεν το έστειλα. Ειχα κάτι μπλεξίματα κ έμεινα πίσω κ τελικά το παράτησα. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑ οκ .γιατί εγώ θέλω να το στείλω κυρίως για το κουμπί power που πλέον δεν πιάνει σχεδόν ποτέ με τη πρώτη ούτε καν με τη δεύτερη.ειχε περιγράψει ένας φίλος πιο πάνω πως το εκανε να δουλέψει μόνος του αλλά το φοβάμαι να το κάνω.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 (edited) Πολύ νέκρα το νήμα για να ζωηρεψουμε λιγο Πήρα σήμερα την απόφαση να γυρίσω το κινητό στην nougat 7.1.1 Μετά από 3 ώρες μπορώ να πω ότι πλέον δεν πρόκειται να ξανακάνω αναβάθμιση Το κινητό ΠΕΤΑΕΙ είναι εκπληκτικό πόσο καλά και σταθερά δουλεύει και θεωρώ ότι δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από την έκδοση 8 oreo αλλά και ούτε από την 9 pie παρά μόνο στις ενημερώσεις ασφαλείας. Μάλλον υποβάθμιση έκαναν και όχι αναβαθμιση Το θυμάμαι και εγώ ότι με την 7αρα το κινητό πετούσε και είχε καλύτερη αυτονομία μπαταρίας.Το είχα βάλει δίπλα δίπλα με το Mi Note 3 και μου είχε κάνει εντύπωση η σβελταδα του. Όχι ότι τώρα είναι χάλια. Μια χαρά κινητό είναι. Απλά αυτό που έχω παρατηρήσει στο Mi A1 είναι ότι όταν η εφαρμογή που θες να ανοίξεις ήταν κλειστή για ώρα κάνει ένα τσακ παραπάνω να ανοίξει. Ενώ αντιθέτως ανοίγει κατευθείαν. Εγώ πάντως αυτό το πρόβλημα που έχω παρατηρήσει από την αρχή είναι το εξής. Βάζεις το κινητό στην άκρη και αν σου έχει έρθει μήνυμα (Viber...etc) το λαμβάνεις μόλις ανοίξεις την οθόνη. Ενώ θα έπρεπε να έχει έρθει την ώρα που στάλθηκε. Edited June 20, 2019 by Sotirisglns Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Αυτό το πρόβλημα δεν το είχα ποτέ! Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tulu Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Αδερφέ καλημέρα. Δεν θα ξεχάσω κι εγώ τι εντύπωση μου είχε κάνει με την 7αρα. Θα σου ήμουν ευγνώμων αν έκανες έναν οδηγό για το πώς να γυρίσω κι εγώ. Ασχολιομουν παλιά με μοντινγκ αλλά τώρα με δύο παιδιά είμαι στην πρέσα. Βασικά σε παρακαλώ πολύ αν έχεις την καλοσύνη βοήθησε με να το κάνω κι εγώ. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακολούθησα αυτόν τον οδηγό με πολύ υπομονή και 2-3 αποτυχημένες προσπάθειες https://www.getdroidtips.com/downgrade-xiaomi-mi-a1-from-9-0-pie/ Από έναν άλλο οδηγό πήρα μόνο το κομμάτι του TWRP Αρχείου καθώς και το βιντεάκι στο youtube https://www.google.gr/amp/s/forum.xda-developers.com/mi-a1/how-to/tutorial-downgrade-9-0-to-8-1-edl-imei-t3879624/amp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Δύσκολα τα πράγματα! Εκεί λέει για 8.1 επίσης. Θα τα καταφέρω λες; μπερδεμένα φαίνονται. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Θα μπορούσες να μας έκανες έναν οδηγό με την εμπειρία σου; Μιας κ απετυχες δύο φορές που λες θα βοηθούσε. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tulu Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Θα μπορουσα να φτιαξω αν ημουν σιγουρος για το αποτελεσμα Ομως επειδη απετυχα 2 φορες και το κινητο επεσε σε bootloop μη σε παρω στο λαιμο μου εσενα αλλα και οποιον αλλο διαβαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Δεκτό και σεβαστό. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πλέον την διάθεση, ούτε την ικανότητα να κάτσω να ψαχτώ και να διαβάσω για να περάσω ρομ και γενικά να κάνω φλασαρισμα. Οπότε το παρατάω μέχρι τον Οκτώβριο που θα μου δώσει ο αδερφός μου το S8 του :-) Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 εγω πιστεύω οτι και με την 9 πετάει το τηλεφωνο και δεν εχει κολλήματα,ενα θεμα που ειχα με την ενταση του ηχου στο ακουστικο μονο , παρόλα αυτά επειδη λόγω δουλειάς δεν μπορώ χωρις το wps στο wifi πείρα την αποφαση και το γυρισα σε miu epic rom πορτ απο 5χ (εχει σταματήσει η υποστήριξη της ),Σταθερη γρηγορη , χωρις θεματα , απο μπαταρια ειναι γυρω στις 3,5 ωρες σοτ οσο ειχα και με την 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Σήμερα κατάλαβα πόσο ξέγνοιαστο το κινητό είναι. Δεν μου άνοιγε το Tapatalk γιατί το cache του είχε περάσει τα 3 GB. Από όταν το πήρα δεν έχω κάνει ούτε μια φορά factory reset και φυσικά περνάω όλες τις αναβαθμίσεις μόλις βγουν και το τηλέφωνο έχει 180 εφαρμογές. Κάποια κολλήματα που βλέπω κατά καιρούς είναι από λόγους σαν τον παραπάνω... Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts