karamazof53 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Απο το YouTube ειδα δυο βιντεακια και ολα τα εκανα σωστα αλλα την ωρα που εκανε επανεκκίνηση και έπρεπε να πατησω το vol- μου εκανε reset.Και λεω αν καποιος εχει καποιο σίγουρο και δοκιμασμενο τροπο ας τον ποσταρει.Reset έκανε οκ. Η κάμερα εγκαταστάθηκε παρόλα αυτά? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzome Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Μετα το update του οκτωβριου μου εχει παρουσιασει μεγαλο scroll lag!!!!!!Το προσεξε κανεις αλλος????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Σε μένα το κάνει εδώ και τρία updates Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Reset έκανε οκ. Η κάμερα εγκαταστάθηκε παρόλα αυτά? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λογικα ναι,αλλα δεν μπορεσα να το δω σίγουρα γιατί εκανε επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Απο το YouTube ειδα δυο βιντεακια και ολα τα εκανα σωστα αλλα την ωρα που εκανε επανεκκίνηση και έπρεπε να πατησω το vol- μου εκανε reset.Και λεω αν καποιος εχει καποιο σίγουρο και δοκιμασμενο τροπο ας τον ποσταρει. Παιδευτηκα πολύ κι εγώ για να την περάσω. Ο μόνος τρόπος που δούλεψε απροβληματιστα ήταν να βάλω την ενημέρωση Απριλίου, πέρασα την gcam χωρίς να ξεκλειδώσει bootloader μόνιμα. Ύστερα από αυτά πέρασε κατευθείαν η τελευταία ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giross Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Yansta πως το έκανες αυτό γιατί και γωπροσπαθώ να βάλω gcam αλλά δυσκολευομαι είμαι 8.1 security August πως το κάνω να πάει Απρίλιο? Και θέλει ροοτ? Ένα βίντεο εάν υπάρχει που να δείχνει βήμα βήμα ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Πρέπει να κατεβάσεις το Security patch Απριλίου και να το περάσεις με miflash. Εγώ το βρήκα στο xda. Περνάς το patch με miflash αφού έχεις ενεργοποιήσει USB debugging & OEM unlock. Καταργεις κ οποιο κλείδωμα έχεις. Υπάρχει βίντεο που το δείχνει. Με την άλλη διαδικασία που λέει ότι μπορείς να το κάνεις με όποιο patch πέρασα την gcam αλλά δεν έπαιρνε updates. Κατέβαζε την ενημέρωση αλλά μετά πέταγε error. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Έχει παρουσιαστεί πρόβλημα με φουσκωμένες μπαταριες;;;Ρωτάω γιατί σημειώθηκαν δύο περιστατικά με συσκευές που δεν φορτιζανε και από infoquest απάντησαν το παραπάνω...Και μάλιστα δεν την περνάνε στην εγγύηση γιατί επικαλέστηκαν και καλά ότι η φόρτιση γινότανε με άλλον φορτιστή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giross Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Ευχαριστώ yansta μπορείς να ανεβάσεις το βίντεο η καποιο λινκ με αρχεία κτλπ?δεν θελει Ροοτ να φανταστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Giross Η ολη διαδικασια που δειχνει ειναι πως να γυρισεις στο April security patch. το περασμα γινεται σε δυο σταδια οποτε μην αποσυνδεεις το κινητο σου μεχρι να τελειωσει ΟΛΗ η διαδικασια Σιγουρεψου οτι κατεβαζεισ το patch της 24 απριλιου για την gcam υπαρχει αυτοματοποιημενο tool στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Mi A1 with Android 9.0... https://browser.geekbench.com/v4/cpu/10377191 Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Mi A1 with Android 9.0... https://browser.geekbench.com/v4/cpu/10377191 Μήπως είναι από custom rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Εδώ λέει ότι μάλλον είναι καμία beta https://www.gizmochina.com/2018/10/20/xiaomi-mi-a1-will-get-android-9-0-pie-soon-model-spotted-on-geekbench/ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Δε ξέρω αν είναι τυχαίο, χτες έβαλα το update και βρήκα το κινητό κλειστό δύο φορές, ενώ είχε μπαταρία, σαν να είχα κάνει shutdown. Απλά το βρήκα κλειστό και το άνοιξα, την πρώτη φορά δεν έδωσα σημασία αλλά και δεύτερη περίεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelander Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Καλημέρα φίλοι. Τη βοήθεια σας. Τρέχω μια εφαρμογή στο κινητό (xmey). Με αυτή την εφαρμογή έχω τον έλεγχο μια καμερουλας. Η κάμερα λοιπόν, οπότε υπήρχε κίνηση μου έστελνε φωτογραφία και με ειδοποιούσε με ήχο και δόνηση. Κάποια στιγμή ερχότανε φωτογραφία και με ειδοποιούσε μόνο με δόνηση. Τον τελευταίο μήνα όμως δεν έρχεται ούτε φωτογραφία ούτε κάποια ειδοποίηση. Τι μπορεί να φταίει? Έχω μπει στις εφαρμογές και έχω δει τα δικαιώματα της και τα έχει όλα. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkakias Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 φιλε μου επειδη εχω και εγω καμερα (οχι την ιδια) τα προβληματα συνηθως ηταν -ειναι με την εφαρμογη....κανε ρεσετ την καμερα(καποιο κουμπακι θα εχει πισω)...σβησε και ξανα κατεβασε την εφαρμογη....αυτα κανω εγω τουλαχιστον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelander Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 φιλε μου επειδη εχω και εγω καμερα (οχι την ιδια) τα προβληματα συνηθως ηταν -ειναι με την εφαρμογη....κανε ρεσετ την καμερα(καποιο κουμπακι θα εχει πισω)...σβησε και ξανα κατεβασε την εφαρμογη....αυτα κανω εγω τουλαχιστον...Όταν λες ρεσετ, εννοείς όλα από την αρχή ε? Δεν εννοείς να τραβήξω πρίζα? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkakias Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 πισω απο την καμερα εχει ενα μαυρο μπουτονακι(τουλαχιστον στην δικη μου)..πατα παρατεταμενα αυτο....αλλιως βγαλτην και απο την μπριζα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelander Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 πισω απο την καμερα εχει ενα μαυρο μπουτονακι(τουλαχιστον στην δικη μου)..πατα παρατεταμενα αυτο....αλλιως βγαλτην και απο την μπριζα...Η κάμερα είναι σε ψιλό σημείο και δυσκολεύομαι να την φτάσω. Αν και από ότι θυμάμαι, δεν έχει τέτοιο κουμπί, έχει όμως τρυπουλα για hard reset. Έβγαλα πρίζα και αφαίρεσα εφαρμογή. Έβαλα πρίζα και εφαρμογή. Τζίφος :( Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzome Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 κανενας που να εχει βαλει την pixel experience που να μπορει να μου εξηγησει κατι στην εγκατασταση της?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekout Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 κανενας που να εχει βαλει την pixel experience που να μπορει να μου εξηγησει κατι στην εγκατασταση της?????? Αν μπορώ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzome Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Αν μπορώ ; θελει κατι διαφορετικο απο της αλλες ρομ σαν εγκατασταση η ειναι ακριβως η ιδια διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 https://www.angroid.gr/android-news/logismiko/to-night-sight-tis-google-camera-kanei-ti-nychta-mera-kai-tora-mporeite-na-to-energopoiisete-se-ola-ta-pixel-smartphones?fbclid=IwAR030bnwS4bFAzFzsV1dyyVA62qChYZPPmC4Q0MdQWeP1pv1A6oLQReu278 Λετε να παιζει και σε εμας αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 https://www.angroid.gr/android-news/logismiko/to-night-sight-tis-google-camera-kanei-ti-nychta-mera-kai-tora-mporeite-na-to-energopoiisete-se-ola-ta-pixel-smartphones?fbclid=IwAR030bnwS4bFAzFzsV1dyyVA62qChYZPPmC4Q0MdQWeP1pv1A6oLQReu278 Λετε να παιζει και σε εμας αυτο;Φυσικά. Κάποια στιγμή θα έρθει το πορτ. Τώρα το έχω αλλά δεν δουλεύει Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Φυσικά. Κάποια στιγμή θα έρθει το πορτ. Τώρα το έχω αλλά δεν δουλεύει Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπαίνω καθε μερα μεχρι να μας προτίνεις την καμερα που να λειτουργει απροβληματιστα και η selfie και το πορτρετο της :D Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts