Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο το YouTube ειδα δυο βιντεακια και ολα τα εκανα σωστα αλλα την ωρα που εκανε επανεκκίνηση και έπρεπε να πατησω το vol- μου εκανε reset.Και λεω αν καποιος εχει καποιο σίγουρο και δοκιμασμενο τροπο ας τον ποσταρει.
Reset έκανε οκ. Η κάμερα εγκαταστάθηκε παρόλα αυτά?

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Reset έκανε οκ. Η κάμερα εγκαταστάθηκε παρόλα αυτά?

Λογικα ναι,αλλα δεν μπορεσα να το δω σίγουρα γιατί εκανε επανεκκίνηση.

Απο το YouTube ειδα δυο βιντεακια και ολα τα εκανα σωστα αλλα την ωρα που εκανε επανεκκίνηση και έπρεπε να πατησω το vol- μου εκανε reset.Και λεω αν καποιος εχει καποιο σίγουρο και δοκιμασμενο τροπο ας τον ποσταρει.

Παιδευτηκα πολύ κι εγώ για να την περάσω. Ο μόνος τρόπος που δούλεψε απροβληματιστα ήταν να βάλω την ενημέρωση Απριλίου, πέρασα την gcam χωρίς να ξεκλειδώσει bootloader μόνιμα. Ύστερα από αυτά πέρασε κατευθείαν η τελευταία ενημέρωση.

Yansta πως το έκανες αυτό γιατί και γωπροσπαθώ να βάλω gcam αλλά δυσκολευομαι είμαι 8.1 security August πως το κάνω να πάει Απρίλιο? Και θέλει ροοτ? Ένα βίντεο εάν υπάρχει που να δείχνει βήμα βήμα ευχαριστώ

Πρέπει να κατεβάσεις το Security patch Απριλίου και να το περάσεις με miflash.

Εγώ το βρήκα στο xda. Περνάς το patch με miflash αφού έχεις ενεργοποιήσει USB debugging & OEM unlock. Καταργεις κ οποιο κλείδωμα έχεις. Υπάρχει βίντεο που το δείχνει.

Με την άλλη διαδικασία που λέει ότι μπορείς να το κάνεις με όποιο patch πέρασα την gcam αλλά δεν έπαιρνε updates. Κατέβαζε την ενημέρωση αλλά μετά πέταγε error.

Έχει παρουσιαστεί πρόβλημα με φουσκωμένες μπαταριες;;;Ρωτάω γιατί σημειώθηκαν δύο περιστατικά με συσκευές που δεν φορτιζανε και από infoquest απάντησαν το παραπάνω...Και μάλιστα δεν την περνάνε στην εγγύηση γιατί επικαλέστηκαν και καλά ότι η φόρτιση γινότανε με άλλον φορτιστή...

Giross

Η ολη διαδικασια που δειχνει ειναι πως να γυρισεις στο April security patch. το περασμα γινεται σε δυο σταδια οποτε μην αποσυνδεεις το κινητο σου μεχρι να τελειωσει ΟΛΗ η διαδικασια

Σιγουρεψου οτι κατεβαζεισ το patch της 24 απριλιου

για την gcam υπαρχει αυτοματοποιημενο tool στο xda

Εδώ λέει ότι μάλλον είναι καμία beta

https://www.gizmochina.com/2018/10/20/xiaomi-mi-a1-will-get-android-9-0-pie-soon-model-spotted-on-geekbench/

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Δε ξέρω αν είναι τυχαίο, χτες έβαλα το update και βρήκα το κινητό κλειστό δύο φορές, ενώ είχε μπαταρία, σαν να είχα κάνει shutdown. Απλά το βρήκα κλειστό και το άνοιξα, την πρώτη φορά δεν έδωσα σημασία αλλά και δεύτερη περίεργο.

Καλημέρα φίλοι. Τη βοήθεια σας. Τρέχω μια εφαρμογή στο κινητό (xmey). Με αυτή την εφαρμογή έχω τον έλεγχο μια καμερουλας. Η κάμερα λοιπόν, οπότε υπήρχε κίνηση μου έστελνε φωτογραφία και με ειδοποιούσε με ήχο και δόνηση. Κάποια στιγμή ερχότανε φωτογραφία και με ειδοποιούσε μόνο με δόνηση. Τον τελευταίο μήνα όμως δεν έρχεται ούτε φωτογραφία ούτε κάποια ειδοποίηση. Τι μπορεί να φταίει? Έχω μπει στις εφαρμογές και έχω δει τα δικαιώματα της και τα έχει όλα.

φιλε μου επειδη εχω και εγω καμερα (οχι την ιδια) τα προβληματα συνηθως ηταν -ειναι με την εφαρμογη....κανε ρεσετ την καμερα(καποιο κουμπακι θα εχει πισω)...σβησε και ξανα κατεβασε την εφαρμογη....αυτα κανω εγω τουλαχιστον...

φιλε μου επειδη εχω και εγω καμερα (οχι την ιδια) τα προβληματα συνηθως ηταν -ειναι με την εφαρμογη....κανε ρεσετ την καμερα(καποιο κουμπακι θα εχει πισω)...σβησε και ξανα κατεβασε την εφαρμογη....αυτα κανω εγω τουλαχιστον...
Όταν λες ρεσετ, εννοείς όλα από την αρχή ε? Δεν εννοείς να τραβήξω πρίζα?

πισω απο την καμερα εχει ενα μαυρο μπουτονακι(τουλαχιστον στην δικη μου)..πατα παρατεταμενα αυτο....αλλιως βγαλτην και απο την μπριζα...

πισω απο την καμερα εχει ενα μαυρο μπουτονακι(τουλαχιστον στην δικη μου)..πατα παρατεταμενα αυτο....αλλιως βγαλτην και απο την μπριζα...
Η κάμερα είναι σε ψιλό σημείο και δυσκολεύομαι να την φτάσω. Αν και από ότι θυμάμαι, δεν έχει τέτοιο κουμπί, έχει όμως τρυπουλα για hard reset. Έβγαλα πρίζα και αφαίρεσα εφαρμογή. Έβαλα πρίζα και εφαρμογή. Τζίφος :(

κανενας που να εχει βαλει την pixel experience που να μπορει να μου εξηγησει κατι στην εγκατασταση της??????

Αν μπορώ ;

θελει κατι διαφορετικο απο της αλλες ρομ σαν εγκατασταση η ειναι ακριβως η ιδια διαδικασια?

Φυσικά. Κάποια στιγμή θα έρθει το πορτ. Τώρα το έχω αλλά δεν δουλεύει

Φυσικά. Κάποια στιγμή θα έρθει το πορτ. Τώρα το έχω αλλά δεν δουλεύει

Μπαίνω καθε μερα μεχρι να μας προτίνεις την καμερα που να λειτουργει απροβληματιστα και η selfie και το πορτρετο της :D

Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+

• The title was changed to Xiaomi Mi A1