nikchris Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Υπερβάλεις. Αν θες τέτοια updates, ας έπαιρνες pixel. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Μα, αφου, Android one πηρα, για τα updates, και να εχει και bugs? να μην ειναι τελειο; Ειναι δυνατον ρε φιλε μου; Πως το εξηγεις αυτο το πραγμα; Γιατι το γραφει τοτε οτι ειναι android one? Και ΑΚΟΜΑ να μην εχει παρει android pie? Android one ρε παιδια!! Θα τρελαθουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harogeo Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Μετά το security update(χωρίς να πιστεύω ότι το πρόβλημα μου οφείλεται σε αυτό) σταμάτησε να έχει ηχητικές ειδοποιήσεις για εφαρμογές τύπου Viber, messenger κτλ.υποθετω πως με ένα factory reset θα επανέλθει αλλά θα ήθελα να το αποφύγω.(στα sound settings είναι κανονικά ενεργοποιημένη η επιλογή notification sounds) έχει κανείς καμιά ιδέα? Υ.γ. clear data,clear cache και reinstall των εφαρμογών έχω ήδη κάνει! Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelmanious Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 θελω την γνωμη σας,μου ειπαν για ενα le pro3 ενος φιλου στα 90€,αξιζει να το κρατησω για μενα κ να δωσω το mi a1 στον αδερφο μου?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Μετά το security update(χωρίς να πιστεύω ότι το πρόβλημα μου οφείλεται σε αυτό) σταμάτησε να έχει ηχητικές ειδοποιήσεις για εφαρμογές τύπου Viber, messenger κτλ.υποθετω πως με ένα factory reset θα επανέλθει αλλά θα ήθελα να το αποφύγω.(στα sound settings είναι κανονικά ενεργοποιημένη η επιλογή notification sounds) έχει κανείς καμιά ιδέα? Υ.γ. clear data,clear cache και reinstall των εφαρμογών έχω ήδη κάνει! Sent from my Mi A1 using Tapatalk Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το messenger, κάτι άλλο θα φταίει Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdks Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Αρχικά όποιος θέλει pixel δεν χρειάζεται να δώσει 1000€ το Pixel 1 και Pixel XL 1 κάνει πλέον 300€ και το καλοβλεπω όπως επίσης το Nokia 6.1 ανακοίνωσε η Nokia μέσα στον Οκτώβριο θα πάρει Pie μαζί με το plus...οπότε άντε γεια xiaomi... Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Knowledge Is Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Αρχικά όποιος θέλει pixel δεν χρειάζεται να δώσει 1000€ το Pixel 1 και Pixel XL 1 κάνει πλέον 300€ και το καλοβλεπω όπως επίσης το Nokia 6.1 ανακοίνωσε η Nokia μέσα στον Οκτώβριο θα πάρει Pie μαζί με το plus...οπότε άντε γεια xiaomi... Sent from my Mi A1 using Tapatalk Αυτό το πράγμα με το πρώτο πιξελ που έχει 300€ και μερικοί το βλέπετε ευκαιρία, είναι από άλλο ανέκδοτο; Σαν την Apple που πουλάει τα παραπροπερσινα iPhone 500€ και πάνε και τα παίρνουν. Σιγά το πρώτο pixel, έναν underclocked 821 φοράει ( στην ουσία 820) με άθλια οθόνη, ήχο, τιτανοτεραστια μπεζελ ακόμα και για την εποχή του, μπαταρία απλά υποφερτή κλπ 300 είναι πάρα πολλά για το πιξελ, κανονικά στα 200 έπρεπε να το πουλάνε για να είναι ανταγωνιστικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdks Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Αυτό το πράγμα με το πρώτο πιξελ που έχει 300€ και μερικοί το βλέπετε ευκαιρία, είναι από άλλο ανέκδοτο; Σαν την Apple που πουλάει τα παραπροπερσινα iPhone 500€ και πάνε και τα παίρνουν. Σιγά το πρώτο pixel, έναν underclocked 821 φοράει ( στην ουσία 820) με άθλια οθόνη, ήχο, τιτανοτεραστια μπεζελ ακόμα και για την εποχή του, μπαταρία απλά υποφερτή κλπ 300 είναι πάρα πολλά για το πιξελ, κανονικά στα 200 έπρεπε να το πουλάνε για να είναι ανταγωνιστικοΙσχύει απλά το ανέφερα ότι παίζει και αυτή η εκδοχή...εγώ βλέπω για τρία Nokia 6.1 για Nokia 7 plus και Huawei honor play. Το ψάχνω ακόμα Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Knowledge Is Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Αν κάνω recovery θα χάσω Google cam? Θα πρέπει να κάνω πάλι όλη την διαδικασία εγκατάστασης; Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Αν κάνω recovery θα χάσω Google cam? Θα πρέπει να κάνω πάλι όλη την διαδικασία εγκατάστασης;Ναι και ναι. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 καποιο λινκ για να κατεβασω την GOOGLE CAMERA ευκολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 καποιο λινκ για να κατεβασω την GOOGLE CAMERA ευκολα?https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ Ψάξε κ εδώ μεσα παλιότερα Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducati_46 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Παιδες μετα το τελευταιο security update και ενω εχω την τελευταια εκδοση chrome,μου εμφανιζει αρκετες σελιδες ως μη ασφαλεις,οπως και του myphone...τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Φαντάζομαι δεν έχει σχέση με το κινητό και οφείλεται στο ότι η Google στις πρόσφατες εκδόσεις του chrome μαρκάρει κάθε σύνδεση που δεν είναι https σαν μη ασφαλή και την μπλοκάρει. Έχουν γραφτεί πολλά για αυτή την επιλογή της Google. Μπορείς κάθε φορά να το παρακάμπτεις ή να βάλεις Firefox ή κάποιον άλλο browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelmanious Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 θελω την γνωμη σας,μου ειπαν για ενα le pro3 ενος φιλου στα 90€,αξιζει να το κρατησω για μενα κ να δωσω το mi a1 στον αδερφο μου?:O :confused::confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Έχει τύχει σε κανένα μετά το τελευταίο μικρο-update για security patch να σας καλούν άλλοι και να μην λαμβάνετε ειδοποιήσεις; Με καλούν και λένε φίλοι/γνωστοί πως τους λέει συνέχεια πως είναι απενεργοποιημένο το τηλέφωνο, πρέπει να τους πάρω εγώ για να επικοινωνήσω. Δεν είχε θέμα ποτέ η συσκευή στον 1 χρόνο που την χρησιμοποιώ. Πήρα και cosmote δεν έχω θέμα δικτύου. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Έχει τύχει σε κανένα μετά το τελευταίο μικρο-update για security patch να σας καλούν άλλοι και να μην λαμβάνετε ειδοποιήσεις; Με καλούν και λένε φίλοι/γνωστοί πως τους λέει συνέχεια πως είναι απενεργοποιημένο το τηλέφωνο, πρέπει να τους πάρω εγώ για να επικοινωνήσω. Δεν είχε θέμα ποτέ η συσκευή στον 1 χρόνο που την χρησιμοποιώ. Πήρα και cosmote δεν έχω θέμα δικτύου.Κανένα ανάλογο θέμα.....μήπως να αλλάξεις θέση στην κάρτα σιμ ? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Άλλαξα και slot, δοκίμασα και μια sim vodafone μια μέρα ολόκληρη, τα ίδια μου έκανε.. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Έχει τύχει σε κανένα μετά το τελευταίο μικρο-update για security patch να σας καλούν άλλοι και να μην λαμβάνετε ειδοποιήσεις; Με καλούν και λένε φίλοι/γνωστοί πως τους λέει συνέχεια πως είναι απενεργοποιημένο το τηλέφωνο, πρέπει να τους πάρω εγώ για να επικοινωνήσω. Δεν είχε θέμα ποτέ η συσκευή στον 1 χρόνο που την χρησιμοποιώ. Πήρα και cosmote δεν έχω θέμα δικτύου. Στο δικό μου (Cosmote) από χθες το μεσημέρι δεν είχα κάνενα εισερχόμενο SMS ή κλήση. Αυτοί που με καλούσαν άκουγαν κανονικά τον ήχο κλήσης αλλά το κινητό μου δεν χτυπούσε... Μετά από μια επανεκίννηση ήρθαν μαζεμένα όλα τα SMS και το πρόβλημα λήθηκε. Κάτι μας κρύβουν :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Παιδες, εκανε εγκατασταση κανενας καμια καινουργια google camera με τις ενημερωσεις του pixel 3 πανω; Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Παιδες, εκανε εγκατασταση κανενας καμια καινουργια google camera με τις ενημερωσεις του pixel 3 πανω;Προσπάθησα εγώ σήμερα που βγήκαν οι πρώτες αλλά δεν δουλεύουν. Θεωρώ ότι θέλουν Android pie. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Προσπάθησα εγώ σήμερα που βγήκαν οι πρώτες αλλά δεν δουλεύουν. Θεωρώ ότι θέλουν Android pie. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εφοσον τα Pixel 3 δεν εχουν διπλη πισω καμερα δεν θα υπαρξει καινουργια καμερα να υποστηριζει διπλο lens ετσι; Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Εφοσον τα Pixel 3 δεν εχουν διπλη πισω καμερα δεν θα υπαρξει καινουργια καμερα να υποστηριζει διπλο lens ετσι;Δυστυχώς ναι. Έχουν βγει κάτι mods για magisk από έναν cstrark που έχει LG, αλλά δεν το ξέρω. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Δυστυχώς ναι. Έχουν βγει κάτι mods για magisk από έναν cstrark που έχει LG, αλλά δεν το ξέρω. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ας παρουμε τον νεο κωδικα και τις νεες σμαρτ επιλογες του pixel 3 και ενταξει ειμαστε. Αλλοι δεν μποτουν να τις χαρουν καν. Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giross Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Παιδιά ποιος είναι πιο εύκολος τρόπος να περάσεις gcam? Στο χιαομι mi a1 λογικ με Ροοτ? Γιατί ο παλιός χωρίς Ροοτ δεν γίνεται... Ευχαριστώ κάποιο λινκ παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Ας παρουμε τον νεο κωδικα και τις νεες σμαρτ επιλογες του pixel 3 και ενταξει ειμαστε. Αλλοι δεν μποτουν να τις χαρουν καν.Εννοείται. Pie και νέα κάμερα και είμαστε άρχοντες.Τρελο vfm. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts