Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και στο δικό μου φαίνεται να έστρωσε. Ούτε μία φορά δεν το έχει κάνει από την αναβάθμιση και μετά.

εμενα παλι απο χθες εχει αρχησει να κολάει ο dialer πολλες φοες και πρωτη φορα στους 6 μηνες εκανα reboot στο τηλεφωνο για να στρωσει .χθες και σημερα το χω κανει 2-3 φορες ..

Νέα ενημέρωση. Έκδοση phone 21.0200268810. Ελπίζω να συνεχίσει να δουλεύει κανονικά.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Νέα ενημέρωση. Έκδοση phone 21.0200268810. Ελπίζω να συνεχίσει να δουλεύει κανονικά.

Επειδή ακόμα δεν μου την έχει βγάλει αυτη, πως μπορώ να την κάνω force update. Αν και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με τον dialer.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Έχει κάποιος να προτείνει άλλο dialer από τον εγκατεστημένο; θα ήθελα πατώντας 2-3 αριθμούς να βγάζει τις επαφές που έχουν αυτά τα ψηφία στα τηλέφωνα.

True Phone

Την χρησιμοποιώ τουλάχιστον 3 χρόνια και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πολλές επιλογές/ρυθμίσεις και πάνω απ' όλα σταθερή χωρίς κολλήματα.

Θα σου πρότεινα να της δώσεις μια ευκαιρία. Ελπίζω να σε καλύψει.

μπορεί κανείς να μου προτείνει κανένα tempered glass να πιάνει και το curved μέρος της οθόνης; επίσης έχω πάρει μια θήκη διάφαση και απο πίσω το κινητό έχει ξεβάψει σε κάποια σημεία, σαν ξεθωριασμένες κηλίδες; το έχει πάθει κάποιος άλλος;

https://www.aliexpress.com/item/GerTong-Full-Cover-Screen-Protector-Film-For-Xiaomi-Mi-a1-5X-Mi6-Redmi-Note-4-Global/32847212689.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dq2aVNq

Επειδή ακόμα δεν μου την έχει βγάλει αυτη, πως μπορώ να την κάνω force update. Αν και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με τον dialer.

Αν δεν συμμετέχεις στην beta, δοκίμασε από apkmirror

Κάποια καλή εφαρμογή ΣΜΣ που να έχει δυνατότητα για send delay και auto sms όταν σε παίρνει κάποιος;;

Κάποια καλή εφαρμογή ΣΜΣ που να έχει δυνατότητα για send delay και auto sms όταν σε παίρνει κάποιος;;

Κατέβασε τον pulse sms...

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Παλιά είχα μείνει ευχαριστημένος από το Textra. Αλλά δεν θυμάμαι αν έχει τα χαρακτηριστικά που θες.

Τζάμπα χαρά. Πάλι έχω το ίδιο θέμα με τον proximity. Μόνο με BT τελικά.
Κι εμένα το ίδιο.Το είχα στην τσέπη και πατήθηκε η Παναγία ολόκληρη πάλι.

Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T

Κι εμένα το ίδιο.Το είχα στην τσέπη και πατήθηκε η Παναγία ολόκληρη πάλι.

Παιδιά το " εντοπισμός on body" το έχετε ανενεργό ή όχι; Εμένα δεν έχει ξεκλειδωθεί ποτέ σε τσέπες κλπ και ο proximity δουλεύει άψογα.

Ασφάλεια και τοποθεσία -> Smart Lock -> Εντοπισμός on body -> Ανενεργός.

Παιδιά το " εντοπισμός on body" το έχετε ανενεργό ή όχι; Εμένα δεν έχει ξεκλειδωθεί ποτέ σε τσέπες κλπ και ο proximity δουλεύει άψογα.

Ασφάλεια και τοποθεσία -> Smart Lock -> Εντοπισμός on body -> Ανενεργός.

Ανενεργό το έχω.

Να ρωτησω κατι πως σας ξεκλειδωνει και πατιοουνται πληκτρα μεσα στην τσεπη ? Φανταζομαι κλειδωμενο το βαζετε

Ρε παλικάρια το πρόβλημα δεν είναι στις ρυθμίσεις μη το ψάχνετε.

Το αναφέρουμε μερικές σελίδες πίσω, το πρόβλημα στη τσέπη είναι πως αν πατήσετε το power button μέσα στη τσέπη ανάβει η οθόνη και με την τριβή κατεβαίνει η "κουρτίνα" όπως την είπε και ένας φίλος παραπάνω και πατάς τις παναγίας τα μάτια, μέχρι και κλήσεις εκτάκτου ανάγκης αν έχεις προσθέσει. Εκεί δεν κάνει σωστά τη δουλειά του ο σενσορας που με το πάτημα του power button έπρεπε να επικοινωνεί με τον σενσορα και να λέει "όπα, εδώ ήμαστε σε τσέπη, κλείδωσε τα όλα..."

Δε χρειάζεται να το έχετε στη τσέπη, σκεπάζετε τον σενσορα, πατάτε το power button και μπορείτε να κάνετε πανηγύρια με την κουρτίνα.

Μη πατάς το power button τότε.. Εμενα δεν έχει ανοίξει ποτέ.
Φιλε μου κανενας δε παταει το power button εσκεμμένα μεσα στη τσέπη. Πολυ απλα ομως μπορεί να πατηθει απο λαθος ή καταλάθος. Επίσης το προβλημα δεν είναι να πατηθεί μονο το power button. Για παράδειγμα πολλές φορές που το εχω στη τσεπη μου, αν με παρουν τηλεφωνο, μεχρι να το βγαλω απο τη τσεπη εχει απαντηθεί η κλήση χωρις καν να εχω αγγίξει οθόνη (και ξέρεις οτι υπάρχουν φορες που δεν θελεις να απαντήσεις καποια κληση).

Όσοι απο σας δεν έχετε το προβλημα δε μπορείτε να αντιληφθείτε για τι χάλι μιλάμε. Επίσης το πρόβλημα δεν ειναι σε εναν δυο χρήστες, υπάρχει προβλημα σε αρκετούς. Ηταν κάποιες παρτίδες; Ειναι κατι αλλο; Δε το ξερω. Ξέρω όμως οτι υπάρχει θέμα. Η αντιμετώπιση του γίνεται με διαφορες αλχημείες αλλο αυτο δε σημαίνει οτι όλα αυτά ειναι σοβαρά πράγματα.

Επίσης πολυ ρωτάτε πως ανοίγει αν είναι κλειδωμένο. Πληροφοριακα να πω οτι τη συσκευή μου δε τη κλειδωνω γιατι τη χρησιμοποιώ συνεχεια λογο δουλειας και έχω βαρεθεί να τη ξεκλειδωνω... Ναι ξερω οτι ρισκαρω αμα χαθεί άλλα αυτό ειναι αλλο θεμα και ειναι δικο μου ρισκω. Απο τη στιγμή ομως που υπάρχει επιλογη να εχεις τη συσκευή σου ξεκλειδωτη, οφείλει να λειτουργεί και σωστά!!! Έτσι είναι!!!

Εγω μονο και μονο για αυτο το θεμα θελω να την αλλαξω. Κατα τ'αλλα ειμαι οκ. Θα περιμενω να παρει και 8.1 και αν δεν αλλάξει κατι και αν εχω την οικονομική ευχέρεια ισως απο Σεπτέμβρη-Οκτωβρη την αλλάξω! Αλλιώς θα πρέπει να τη λουστω...

Edited by mitsre

Γράψε δύο άτυχους, γτ εγώ όταν περπατάω μια στις τρεις φορές φωτίζει η τσέπη μου, αρα πατάει το power button.

Εγώ απ την άλλη την έχω κλειδωμένη τη συσκευή. Παρ'όλα αυτά, δεν είδα να δυσκολεύεται να κάνει κλήσεις εκτάκτου ανάγκης στα οικία άτομα μου.

Και πέρα απ αυτό, επειδή δε δουλεύει σωστά ο σενσορας χαλάει την ποιότητα των κλήσεων μου, όταν τις περισσότερες φορές που μιλάω απευθείας στο τηλέφωνο γτ βαριέμαι να φορέσω το Bluetooth, ή θα τους βάζω αναμονή κλήσεων ή θα τους το κλείνω στα μούτρα επειδή πατιεται το σύμπαν...

Edited by rackal

Άλλος ένας άτυχος.. μετά από ένα μήνα χρήσης τα συμπεράσματα μου είναι ότι πρόκειται για ένα άθλιο τηλέφωνο με άθλια οθόνη και άθλια κάμερα συν όλα τα παραπάνω παρατράγουδα που περιγράφουν τα παιδιά να δούμε τουλάχιστον αν βγεί καμία ενημέρωση να λύσει τα προβλήματα χρήσης γιατί αλλιώς το βλέπω να αποκτήσει πολύ στενή σχέση με τον τοίχο!!

Μάλλον έχουμε διαφορετικό τηλεφωνο.

Προσωπικά είναι το πιο τίμιο που είχα, σε τιμή χωμα.

Κι ερχομαι από Samy s9, iPhone 8 plus, lg g6 κλπ.

Κι εδω μερικές φώτο από πρόσφατο ταξίδι στο Λονδίνο, με την άθλια κάμερα του.

https://flic.kr/s/aHskCrsKbw

Edited by toxotis70

• The title was changed to Xiaomi Mi A1