RAVER Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Και το MiA1 έχει αυτό το πρόβλημα. Τα δικά μου κουμπιά δεν είναι αναμμένα απο τη μέρα που πήρα ορεο. αααα!! τι ειναι παλι τουτο?? ο φιλος παραπανω ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα..ουτε με καμια εφαρμογη δεν γινετε?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Τι εννοείτε "δεν είναι αναμμένα"; Δεν ανάβουν καθόλου ή ότι σβήνουν μετά από λίγο; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Τι εννοείτε "δεν είναι αναμμένα"; Δεν ανάβουν καθόλου ή ότι σβήνουν μετά από λίγο; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Στο Νοτε 5Α δεν αναβουν καθολου.για 2τερο το πηρα αλλα με'χει ξενερωσει απιστευτα.και ψαχνωμαι για το ΜΙ Α1 ,λογο stock android..αλλα ο φιλος με εβαλε σε σκεψεις..:whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Μια χαρά ανάβουν με όλες τις εκδόσεις... Δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Σβήνουν περίπου 5 δευτερόλεπτα από όταν θα ακούμπησεις τελευταία φορά την οθόνη και όταν την ακούμπησεις ξανανάβουν και πάλι. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harogeo Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Και εγώ έχω παρατηρήσει πτώση της μπαταρίας με το 2ο update Μαΐου.επισης κάτι άλλο που συμβαίνει τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες είναι πως ο fingerprint sensor κάποιες φορές αρνείται να δουλέψει.με restart η αν μπω στις ρυθμίσεις ασφαλείας, επανέρχεται... Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Τι εννοείτε "δεν είναι αναμμένα"; Δεν ανάβουν καθόλου ή ότι σβήνουν μετά από λίγο; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Δεν ανάβουν καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 (edited) Μια χαρά ανάβουν με όλες τις εκδόσεις... Δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Σβήνουν περίπου 5 δευτερόλεπτα από όταν θα ακούμπησεις τελευταία φορά την οθόνη και όταν την ακούμπησεις ξανανάβουν και πάλι. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Φιλε στο δικο μου δεν αναβουν καθολου.ουτε στιγμιαια.μονιμως απενεργοποιημενα ειναι.ισως δεν εχω βρει ακομη την επιλογη να ειναι ανοιχτα για το ΝΟΤΕ 5Α Τελικα το παρηγγειλα σημερα γιατι ηθελα αμεσα κινητο.και με αγγελιες ψαχνωντας δεν βρηκα τιποτα..τουλαχιστον για προσωρινη λυση θα δουμε αν εκανα καλα..και μετα το καλοκαιρι βλεπουμε για αλλο.. Edited June 8, 2018 by RAVER update Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Εχω κανει dpwngrade στην εκδοση 8.0 του Απριλιου. ως εδω ολα καλα, κανω και root μεσω adb και με το patched_boot.img. και παλι ολα καλα.Τρεχω Titanium backup , επανεφερω το κινητο στην προτερη κατασταση του. μετα την πρωτη επανεκκινηση, χανω το ..root. Εβαλα magisk εκδοση 16.0. Μηπως αυτο επηρρεαζει το root? Γιατι οτι παω να περασω σαν module , βγαζει μηνυμα να βαλω την εκδοση 15....!!!:blink::blink::blink: Φυσικα αν ξανακανω root το κινητο ,αν δεν κανω επανεκκινηση το κραταει. Καμμια ιδεα πως να το λυσω αυτο το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Δεν ανάβουν καν. Οπως είπαν και άλλοι μια χαρά ανάβουν τα πλήκτρα και μετά από λίγο σβήνουν Φιλε στο δικο μου δεν αναβουν καθολου.ουτε στιγμιαια.μονιμως απενεργοποιημενα ειναι.ισως δεν εχω βρει ακομη την επιλογη να ειναι ανοιχτα για το ΝΟΤΕ 5Α Εδώ δεν μιλάμε για το Note 5A, έχει άλλο interface Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Οπως είπαν και άλλοι μια χαρά ανάβουν τα πλήκτρα και μετά από λίγο σβήνουν Εδώ δεν μιλάμε για το Note 5A, έχει άλλο interface Το γνωριζω ..παραπανω ανεφερα οτι το κινητο δεν το ειχα και εφερα παραδειγμα.ομως η ερωτηση μου ητανε για το ΜΙ Α1 ..και πηρα τιις αναλογες απαντησεις...αρα τι?? τα αφης ααβουνε μονο με τη 7. με την 8 απενεργοποιουνται?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Το γνωριζω ..παραπανω ανεφερα οτι το κινητο δεν το ειχα και εφερα παραδειγμα.ομως η ερωτηση μου ητανε για το ΜΙ Α1 ..και πηρα τιις αναλογες απαντησεις...αρα τι?? τα αφης ααβουνε μονο με τη 7. με την 8 απενεργοποιουνται?? Στο δικό μου, όπως και σε συναδέλφους που έχουν το τηλέφωνο με την 8 τα σημεία αφής ανάβουν όταν είναι αναμμένη η οθόνη και σβήνουν μετά από 2-3 sec. Ίσως αυτό που ανέφερε ο φίλος ποιο πάνω να είναι πρόβλημα της συσκευής ή ίσως κάποια ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Και στο δικο μου αναβουν για 3 δευτερόλεπτα και μετα σβηνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimV60 Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Και στο δικό μου ανάβουν κανονικότατα τόσο στην Ν όσο και στην Ο έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdks Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 (edited) Σαν συσκευη σιγουρα εχει καλο hardware με το update προφανως εχει ενα θεμα γιατι ως Android One επρεπε ηδη να ειναι 8.1 ομως λογο της ιδιαιτεροτητας η Android σκηνη την στηρίζει οποτε πολυ ευκολα καποιος μπορει να "γραψει" την Xiaomi και να κανει το τηλεφωνο να εχει ακριβως τα ιδια με το Pixel της Google σαφως μην περιμένετε παπαδες αλλα εμενα προσωπικα με εντυπωσιασε η καμερα που δειχνει ξεκαθαρα το hardware ειναι οντως καλο σε συνδιασμο με καταλληλο software κανεις πολλα. Δεν ξέρω αν εχει γινει λογος γι αυτο εδω αλλα με αυτον το ν οδηγο μπορει καποιος να απογειωση την συσκευη του. επισης να πω ειχα 8 χρονια iPhone πολυ κλειστο λειτουργικο ως προγραμματιστης με βολεψε καλυτερα το Android γιατι οι συσκευες ειναι στην ουσια υπολογιστες ενω με το iPhone κανεις περιορισμενα πραγματα. Πραγματικα με το Android μπαινεις σττην διαδικασια και για "αλλα" πραγματα... Edited June 8, 2018 by pavlosdks Παράθεση Knowledge Is Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Έχω περιμένω την gcam από το P για διπλές κάμερες. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 μολις παρελαβα το κινητο.να το αφησω στην 7..1.2 η να το κανω το update στην 8. Στην 8 OREO το παλιο μου κινητο τα πηγαινε περιφημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Αν μπορέσεις να σταματήσεις στην 8 του Απριλίου θα είσαι 99% οκ. Επίσης από Μάη και μετά το άλλαξαν και αν κάνεις unlock τον bootloader κάνει reset οπότε πέρνα την κάμερα google (ψάξε για τον οδηγό εδώ) πριν στήσεις το κινητό ή πριν βάλεις την Μαΐου. Στη Μαΐου υπάρχει μάλλον κάποιο battery drain και ένα πρόβλημα με την ένταση ακουστικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Αν μπορέσεις να σταματήσεις στην 8 του Απριλίου θα είσαι 99% οκ. Επίσης από Μάη και μετά το άλλαξαν και αν κάνεις unlock τον bootloader κάνει reset οπότε πέρνα την κάμερα google (ψάξε για τον οδηγό εδώ) πριν στήσεις το κινητό ή πριν βάλεις την Μαΐου. Στη Μαΐου υπάρχει μάλλον κάποιο battery drain και ένα πρόβλημα με την ένταση ακουστικών. δεν θελω να το κανω root το κινητο.για 2τερο το πηρα..ετσι και για να δω αν μπορω να χω στην κατοχη μου τοσο μεγαλο κινητο.κατευθειαν μου εβγαλε update περιπου 1.3 gb το κανω..μακαρι να κατσει καλα..αν και απο τις πρωτες ωρες..παει σφαιρα.εχω βαλει γυρω στις 20 εφαρμογες εξτρα..και το κινητο δεν μασαει καθολου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Επειδή και εγώ το πήρα προχθές και έχω βάλει όλες τις ενημερώσεις μέχρι 8.0 Μαϊου, μπορώ να πω, πως μπορεί να κάνει άνετα 10ωρο sot 1080p60 streamimg. Δεν παρατηρώ και κάποιο ασχημο battery drain Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Καποιες ερωτησεις.ενω εχω στησει το κινητο και πρεπει να ομολογησω οτι ειναι πολυ .smooth. Θα ηθελα ν α μου πει καποιος πως μπορω να κανω εναν φακελο στο μενου και να βαλω μερικες εφαρμογες μεσα.,αν υπαρχει τροπος να φυγει το banner της google απο την κεντρικη οθονη και αν υπαρχει δυνατοτητα να κατεβασω εγω αλλο θεμα.παντα στα κινητα ειχα black theme ,και με βολευε παρα πολυ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Καποιες ερωτησεις.ενω εχω στησει το κινητο και πρεπει να ομολογησω οτι ειναι πολυ .smooth. Θα ηθελα ν α μου πει καποιος πως μπορω να κανω εναν φακελο στο μενου και να βαλω μερικες εφαρμογες μεσα.,αν υπαρχει τροπος να φυγει το banner της google απο την κεντρικη οθονη και αν υπαρχει δυνατοτητα να κατεβασω εγω αλλο θεμα.παντα στα κινητα ειχα black theme ,και με βολευε παρα πολυ.Με stock launcher δεν γίνεται. Βάζεις nova launcher που ειναι κοντα στον stock αλλα μππρεις να κάνεις και οτι άλλο ζήτησες Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Με stock launcher δεν γίνεται. Βάζεις nova launcher που ειναι κοντα στον stock αλλα μππρεις να κάνεις και οτι άλλο ζήτησες Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ωραια.θα το κανω..ειχα χρονια να το χρησιμοποιησω γιατι τοσα χρονια ειχα iphone και τους τελευταιους 4 μηνες ειχα Samsung s8 και με βολευε παρα πολυ και το μαυρο το θεμα και ο launcher. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Η μπάρα πάντως δε φεύγει ακόμα και με Nova. Στη καλύτερη θα έχεις ενα "G" δεξιά η αριστερά, αλλά οχι τελείως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Η μπάρα πάντως δε φεύγει ακόμα και με Nova. Στη καλύτερη θα έχεις ενα "G" δεξιά η αριστερά, αλλά οχι τελείως. καταφερα και την εβγαλα.προσαρμοσα το κινητο οπως το ηθελα.λιγο το μενου παραμενει λευκο..δεν εχω βρει ενα θεμα της προκοπης..αλλα εχω φερει κατα 90% στα μετρα μου το κινητο.μαλιστα με την nova καταφερω να εχω και 2πλο κλικ πατωντας πανω σε μια εφαρμογη να εχω 2-3 επιλογες λειτουργιας.οπως ειχα στο iphone 7. δεν εχω βρει ακομη την επιλογη αποτυπωση οθονης για αν ανεβασω φωτογραφιες που δειχνει την απενργοποιηση της μπαρας της google. αληθεια πως βγαζουμε screenshot ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Volume down και power Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts