athinaiou11 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Παιδια βγήκε τρόπος να βάλουμε την Google Camera χωρις root, το κινητο μεταμορφώνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthegreat Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 (edited) Υπάρχει από καιρό αυτός ο τρόπος και τον έχει γράψει εδώ αναλυτικά ένα παλικάρι στα ελληνικά, αλλά είναι καλό που πόσταρες και το ελληνικό βίντεο για να βοηθήσει όσους δεν έβγαζαν άκρη με τα αγγλικά. Edited March 28, 2018 by akisthegreat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Πρέπει να τρίβεις επίτηδες το αυτί σου για να γίνει πλέον και όχι πάντα.. κατά λάθος δηλαδή το βρίσκω δύσκολο εκτός αν τρίβεις το αυτί σου συνέχεια στο κινητόΈτσι έκανα για δοκιμή, πράγμα που δεν κάνει κανείς σε μια φυσιολογική συνομιλία και δεν πατήθηκε τίποτα και η οθόνη παρέμεινε στην κλήση. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psygeorge Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Παιδιά,έχω το κινητό ένα μήνα περίπου,δεν έχω πιάσει ποτέ 4G.Το p10 lite της γυναίκας μου πιάνει 4G+ στο ίδιο σημείο.Τι μπορεί να φταίει;Η κάρτα sim είναι καινούρια κ έχω επιλέξει 4G στο προτιμότερο τύπο δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthegreat Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Δεν έχει ενεργοποιηθεί το 4g από τον παροχο σου. Πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα να στο ενεργοποιησουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 εγώ που δεν έχω περάσει του Φεβρουαρίου την ενημέρωση, πρέπει να την περάσω για να μου έρθει η επόμενη ε; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Παιδιά,έχω το κινητό ένα μήνα περίπου,δεν έχω πιάσει ποτέ 4G.Το p10 lite της γυναίκας μου πιάνει 4G+ στο ίδιο σημείο.Τι μπορεί να φταίει;Η κάρτα sim είναι καινούρια κ έχω επιλέξει 4G στο προτιμότερο τύπο δικτύου.Τι εταιρεία είσαι: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psygeorge Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Cosmote είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Cosmote είμαι.Στείλε 4G στο 1333 αν δεν κάνω λάθος και είσαι έτοιμος (ισως και 1330).. Θέλει και επανεκκίνηση συνήθως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psygeorge Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Thanks Da_rudakos,επιτέλους έχω 4G.Στο 1333 είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkakias Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 παιδια μηπως γνωριζετε πως χαμηλωνουμε τον ηχο ειδοποιησης στο γουατς απ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milgr Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 (edited) :mad:μετα την αναβαθμηση Μαρτίου,εχω το προβλημα που δεν ανοιγει η οθονη οταν ειναι συνδεμενο το ΒΤ μπορει καποιος να μου πει τι κανουμε?ειχε αναφερθει πιο πισω, ευχαριστω: άλλαξα dialer και ειναι οκ, ας ελπισουμε οτι θα το φτιαξουν(δεν εχω κανει FActory reset)(:mad: Edited March 30, 2018 by milgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 :mad:μετα την αναβαθμηση Μαρτίου,εχω το προβλημα που δεν ανοιγει η οθονη οταν ειναι συνδεμενο το ΒΤ μπορει καποιος να μου πει τι κανουμε?ειχε αναφερθει πιο πισω, ευχαριστω: άλλαξα dialer και ειναι οκ, ας ελπισουμε οτι θα το φτιαξουν(δεν εχω κανει FActory reset)(:mad: Είχα αντιμετώπισει αυτό το θέμα αλλά δεν είχε να κάνει με κάποιο update αλλά με την εφαρμογή του dialer.αυτο που είχα κάνει ήταν να πάω στις εφαρμογές και στην εφαρμογή του dialer να καταργήσω τα udpates.ουσιαστικα άφησα την εφαρμογή στην αρχικη της μορφή.μετα ήταν οκ.αλλα από τοτε η εφαρμογή έχει βγάλει και άλλα updates και έχει στρώσει δε θα έπρεπε να σου το κάνει.δοκιμασε αυτό που έκανα και εγώ και αν δε δουλέψει εδώ είμαστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 :mad:μετα την αναβαθμηση Μαρτίου,εχω το προβλημα που δεν ανοιγει η οθονη οταν ειναι συνδεμενο το ΒΤ μπορει καποιος να μου πει τι κανουμε?ειχε αναφερθει πιο πισω, ευχαριστω: άλλαξα dialer και ειναι οκ, ας ελπισουμε οτι θα το φτιαξουν(δεν εχω κανει FActory reset)(:mad: εμένα με του μαρτίου δεν το κάνει αλλά και όταν το έκανε παλιά τα παιδιά εδώ είχαν πει ότι έφταιγε η εφαρμογή του dialer Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Επιβεβαιώνω και εγώ πως δεν το κάνει πλέον (update Μαρτίου) Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Ξέρει κάποιος αν μπορώ να κλειδώσω κάποιον φάκελο που έχω φτιάξει με εφαρμογές?? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ant23 Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Κλάπηκε η συσκευή φίλης μου, Xiaomi Mi A1, Rose Gold 4/64GB στις 22 Μαρτίου στην Αθήνα στο κέντρο επί της οδού Πανεπιστημιόυ - Ιπποκράτους. Τα ΙΜΕΙ τελειώνουν σε 037894463 και 037894471 ο σειριακος αριθμός τελειώνει σε 52286 Αν ακούσετε κάτ,ι πάρει το μάτι σας καμιά αγγελία ή σκοπεύετε να αγοράσετε μεταχειρισμένο ROSE GOLD 4/64 τσεκάρετε τα ΙΜΕΙ ή δυστηχώς αν το αγοράσε κανείς ήδη χωρίς να γνωρίζει ότι είναι κλεμμένο ας με ενημερώσει και θα δοθεί αμοιβή. Τα ΙΜΕΙ έχουν μπλοκαριστεί για ευνόητους λόγους. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 πώς γίνεται να μπλοκάρεις IMEI? Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 πώς γίνεται να μπλοκάρεις IMEI?Μέσω του παρόχου λογικά. Θεωρητικά γίνεται, στην πράξη δεν ξέρω τι ισχύει εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 πρωτα πηγαινεις στην αστυνομια και δηλωνεις την απωλεια η κλοπη του κινητου, ζητας αντιγραφο της δηλωσης με το αντιγραφο πηγαινεις στον παροχο και ζητας να μποκαρει τα imei εχει φτιαξει και ενα οδηγο χρηστος (derveni ) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=454924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 πώς γίνεται να μπλοκάρεις IMEI? Κάνεις δήλωση κλοπής στην αστυνομία και πηγαίνεις με αντίγραφο της δήλωσης (όπου αναφέρει το/τα ΙΜΕΙ) στον πάροχο σου. Αυτός με τη σειρά του θα ενημερώσει και τους άλλους παρόχους, έτσι ώστε όποια Sim και αν βάλουν να μη κάνει εγγραφή στο δίκτυο. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 (edited) Παιδες βοηθεια: Εφυγα για διακοπες στο πατρικο (σε αλλη πολη) και ξεχασα το φορτιστη. Μπορει καποιος να μου πει ποσα mAh αναγραφει ο αυθεντικος φορτιστης πανω; Ή ακομα καλυτερα να μου στειλει μια φωτο το αυτοκολλητακι του φορτιστη; Edited March 30, 2018 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Παιδες βοηθεια: Εφυγα για διακοπες στο πατρικο (σε αλλη πολη) και ξεχασα το φορτιστη. Μπορει καποιος να μου πει ποσα mAh αναγραφει ο αυθεντικος φορτιστης πανω; Ή ακομα καλυτερα να μου στειλει μια φωτο το αυτοκολλητακι του φορτιστη; Γιατί αγχώνεσαι; Ότι και να βάλεις θα φορτίσει, no problem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Γιατί αγχώνεσαι; Ότι και να βάλεις θα φορτίσει, no problem Δεν έχει κανείς συσκευή/φορτιστή type-c. Επίσης νομίζω πως δεν είναι καλό να φορτίζεις με πιο δυνατό φορτιστή (από τον εργοστασιακό) αν θέλεις να παρατείνεις τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milgr Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 :mad:μετα την αναβαθμηση Μαρτίου,εχω το προβλημα που δεν ανοιγει η οθονη οταν ειναι συνδεμενο το ΒΤ μπορει καποιος να μου πει τι κανουμε?ειχε αναφερθει πιο πισω, ευχαριστω: άλλαξα dialer και ειναι οκ, ας ελπισουμε οτι θα το φτιαξουν(δεν εχω κανει FActory reset)(:mad: Άκυρο εφτιαξε με update k restart ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts