Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει από καιρό αυτός ο τρόπος και τον έχει γράψει εδώ αναλυτικά ένα παλικάρι στα ελληνικά, αλλά είναι καλό που πόσταρες και το ελληνικό βίντεο για να βοηθήσει όσους δεν έβγαζαν άκρη με τα αγγλικά. Edited by akisthegreat

Πρέπει να τρίβεις επίτηδες το αυτί σου για να γίνει πλέον και όχι πάντα.. κατά λάθος δηλαδή το βρίσκω δύσκολο εκτός αν τρίβεις το αυτί σου συνέχεια στο κινητό
Έτσι έκανα για δοκιμή, πράγμα που δεν κάνει κανείς σε μια φυσιολογική συνομιλία και δεν πατήθηκε τίποτα και η οθόνη παρέμεινε στην κλήση.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Παιδιά,έχω το κινητό ένα μήνα περίπου,δεν έχω πιάσει ποτέ 4G.Το p10 lite της γυναίκας μου πιάνει 4G+ στο ίδιο σημείο.Τι μπορεί να φταίει;Η κάρτα sim είναι καινούρια κ έχω επιλέξει 4G στο προτιμότερο τύπο δικτύου.

εγώ που δεν έχω περάσει του Φεβρουαρίου την ενημέρωση, πρέπει να την περάσω για να μου έρθει η επόμενη ε;

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Παιδιά,έχω το κινητό ένα μήνα περίπου,δεν έχω πιάσει ποτέ 4G.Το p10 lite της γυναίκας μου πιάνει 4G+ στο ίδιο σημείο.Τι μπορεί να φταίει;Η κάρτα sim είναι καινούρια κ έχω επιλέξει 4G στο προτιμότερο τύπο δικτύου.
Τι εταιρεία είσαι:

:mad:μετα την αναβαθμηση Μαρτίου,εχω το προβλημα που δεν ανοιγει η οθονη οταν ειναι συνδεμενο το ΒΤ μπορει καποιος να μου πει τι κανουμε?ειχε αναφερθει πιο πισω, ευχαριστω: άλλαξα dialer και ειναι οκ, ας ελπισουμε οτι θα το φτιαξουν(δεν εχω κανει FActory reset)(:mad: Edited by milgr

:mad:μετα την αναβαθμηση Μαρτίου,εχω το προβλημα που δεν ανοιγει η οθονη οταν ειναι συνδεμενο το ΒΤ μπορει καποιος να μου πει τι κανουμε?ειχε αναφερθει πιο πισω, ευχαριστω: άλλαξα dialer και ειναι οκ, ας ελπισουμε οτι θα το φτιαξουν(δεν εχω κανει FActory reset)(:mad:

Είχα αντιμετώπισει αυτό το θέμα αλλά δεν είχε να κάνει με κάποιο update αλλά με την εφαρμογή του dialer.αυτο που είχα κάνει ήταν να πάω στις εφαρμογές και στην εφαρμογή του dialer να καταργήσω τα udpates.ουσιαστικα άφησα την εφαρμογή στην αρχικη της μορφή.μετα ήταν οκ.αλλα από τοτε η εφαρμογή έχει βγάλει και άλλα updates και έχει στρώσει δε θα έπρεπε να σου το κάνει.δοκιμασε αυτό που έκανα και εγώ και αν δε δουλέψει εδώ είμαστε

:mad:μετα την αναβαθμηση Μαρτίου,εχω το προβλημα που δεν ανοιγει η οθονη οταν ειναι συνδεμενο το ΒΤ μπορει καποιος να μου πει τι κανουμε?ειχε αναφερθει πιο πισω, ευχαριστω: άλλαξα dialer και ειναι οκ, ας ελπισουμε οτι θα το φτιαξουν(δεν εχω κανει FActory reset)(:mad:

εμένα με του μαρτίου δεν το κάνει

αλλά και όταν το έκανε παλιά τα παιδιά εδώ είχαν πει ότι έφταιγε η εφαρμογή του dialer

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Επιβεβαιώνω και εγώ πως δεν το κάνει πλέον (update Μαρτίου)

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Ξέρει κάποιος αν μπορώ να κλειδώσω κάποιον φάκελο που έχω φτιάξει με εφαρμογές??

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κλάπηκε η συσκευή φίλης μου, Xiaomi Mi A1, Rose Gold 4/64GB στις 22 Μαρτίου στην Αθήνα στο κέντρο επί της οδού Πανεπιστημιόυ - Ιπποκράτους.

Τα ΙΜΕΙ τελειώνουν σε 037894463 και 037894471

ο σειριακος αριθμός τελειώνει σε 52286

Αν ακούσετε κάτ,ι πάρει το μάτι σας καμιά αγγελία ή σκοπεύετε να αγοράσετε μεταχειρισμένο ROSE GOLD 4/64 τσεκάρετε τα ΙΜΕΙ ή δυστηχώς αν το αγοράσε κανείς ήδη χωρίς να γνωρίζει ότι είναι κλεμμένο ας με ενημερώσει και θα δοθεί αμοιβή.

Τα ΙΜΕΙ έχουν μπλοκαριστεί για ευνόητους λόγους.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

πώς γίνεται να μπλοκάρεις IMEI?
Μέσω του παρόχου λογικά. Θεωρητικά γίνεται, στην πράξη δεν ξέρω τι ισχύει εδώ.

πρωτα πηγαινεις στην αστυνομια και δηλωνεις την απωλεια η κλοπη του κινητου, ζητας αντιγραφο της δηλωσης

με το αντιγραφο πηγαινεις στον παροχο και ζητας να μποκαρει τα imei

εχει φτιαξει και ενα οδηγο χρηστος (derveni ) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=454924

πώς γίνεται να μπλοκάρεις IMEI?

Κάνεις δήλωση κλοπής στην αστυνομία και πηγαίνεις με αντίγραφο της δήλωσης (όπου αναφέρει το/τα ΙΜΕΙ) στον πάροχο σου. Αυτός με τη σειρά του θα ενημερώσει και τους άλλους παρόχους, έτσι ώστε όποια Sim και αν βάλουν να μη κάνει εγγραφή στο δίκτυο.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Παιδες βοηθεια:

Εφυγα για διακοπες στο πατρικο (σε αλλη πολη) και ξεχασα το φορτιστη. Μπορει καποιος να μου πει ποσα mAh αναγραφει ο αυθεντικος φορτιστης πανω; Ή ακομα καλυτερα να μου στειλει μια φωτο το αυτοκολλητακι του φορτιστη;

Edited by spdrosin

Παιδες βοηθεια:

Εφυγα για διακοπες στο πατρικο (σε αλλη πολη) και ξεχασα το φορτιστη. Μπορει καποιος να μου πει ποσα mAh αναγραφει ο αυθεντικος φορτιστης πανω; Ή ακομα καλυτερα να μου στειλει μια φωτο το αυτοκολλητακι του φορτιστη;

Γιατί αγχώνεσαι; Ότι και να βάλεις θα φορτίσει, no problem

Γιατί αγχώνεσαι; Ότι και να βάλεις θα φορτίσει, no problem

Δεν έχει κανείς συσκευή/φορτιστή type-c.

Επίσης νομίζω πως δεν είναι καλό να φορτίζεις με πιο δυνατό φορτιστή (από τον εργοστασιακό) αν θέλεις να παρατείνεις τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Άκυρο εφτιαξε με update k restart ευχαριστω

• The title was changed to Xiaomi Mi A1