qsis Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 εγώ περίμενα απλά security αλλά από ότι φαίνεται κάνει και άλλα πράγματα.. update του δράματος, με 12λεπτα οθόνη από το πρωί είμαι στο 90% μπαταρία :mad: εμετός.. Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Εμένα η μπαταρία μου φαίνεται το ίδιο με πριν ίσως ίσως λέω ελάχιστα καλύτερη....πάντως χειρότερα με τίποτα. Αυτή τη στιγμή έχω 69% με 2,5 ώρες sot, φόρτιση πριν 16 ώρες,όλα ανοιχτά και σε περιοχή με χαλια σήμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 θα κάνω μια επανεκκίνηση μπας και.. Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Εγώ με το update από μπαταρία μια από τα ίδια,6 με 6.5 έχω ενεργή οθόνη Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Komis Drakulas Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Κανετε κανενα battery calibration μετα απο update? Σε παλιοτερη αναβαθμιση που ειχα battery drain εκανα calibration με μια εφαρμογη απο store και πραγματικα η αποδοση της μπαταριας βελτιωθηκε.. Παράθεση Just donate some blood !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Προσωπικά δεν μου έχει έρθει κανένα update ακόμα, είμαι με Ιανουαρίου Oreo... Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Πήρε κάνεις αναβάθμιση Μαρτίου; Το κράτος τι κάνει;;;;; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Ότι κάνει και παντού... :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Κλαίω Edit: Από το play store αναβαθμίστηκε η εφαρμογή του τηλεφώνου.Πρεπει να πήρα το καινούργιο που επιπλέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 (edited) Προσωπικά δεν μου έχει έρθει κανένα update ακόμα, είμαι με Ιανουαρίου Oreo... Sent from my Mi A1 using Tapatalk και με αυτή να μείνεις Κλαίω Edit: Από το play store αναβαθμίστηκε η εφαρμογή του τηλεφώνου.Πρεπει να πήρα το καινούργιο που επιπλέει. ναι κι εγώ την πήρα, παρατήρησα ότι όταν γυρνάω σε άλλη οθόνη κατά τη κλήση μένει το εικονάκι της κλήσης Edited March 7, 2018 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 και με αυτή να μείνεις ναι κι εγώ την πήρα, παρατήρησα ότι όταν γυρνάω σε άλλη οθόνη κατά τη κλήση μένει το εικονάκι της κλήσηςΕίναι τέλεια! πολύ βολικό! Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1629398450 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Και εγω νεος κατοχος. Εχω περασει και το update φεβρουαριου μολις το πηρα και μετα ειδα εδω οτι εχει θεμα με την μπαταρια. Παντως χτες αφου την περασα αρχισα το στησιμο του κινητου και με 60% μπαταρια πηγα στα 12% μετα απο 4μιση ωρες οθονης. Εμενα μου φαινεται καλο αλλα οπως ειπα χτες το πηρα αρα δεν εχω ιδεα πως τα παει συνηθως. Μια απορια το group selfie πως δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Καλησπέρα παιδιά Σήμερα παρέλαβα και ήμουν άτυχος καθως δεν βρήκα ζελατίνα στο κουτί μου. Έχετε βρει κάποια καλή ζελατίνα από Ελλάδα να μου προτείνετε; Έψαξα το τόπικ αλλά δεν βρήκα κάτι Επίσης, η συσκευή είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια με το 5Χ; Να κοιτάω θήκες και ζελατίνες που γράφουν πως είναι για το 5Χ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Και εγω νεος κατοχος. Εχω περασει και το update φεβρουαριου μολις το πηρα και μετα ειδα εδω οτι εχει θεμα με την μπαταρια. Παντως χτες αφου την περασα αρχισα το στησιμο του κινητου και με 60% μπαταρια πηγα στα 12% μετα απο 4μιση ωρες οθονης. Εμενα μου φαινεται καλο αλλα οπως ειπα χτες το πηρα αρα δεν εχω ιδεα πως τα παει συνηθως. Μια απορια το group selfie πως δουλευει? το καλό είναι ότι και στα χάλια της η αυτονομία είναι καλύτερη από άλλες συσκευές ίδιας χωρητικότητας, αλλά μπορεί και καλύτερα και λογικά το καλύτερα θα επανέλθει σε μελλοντική αναβάθμιση Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 το καλό είναι ότι και στα χάλια της η αυτονομία είναι καλύτερη από άλλες συσκευές ίδιας χωρητικότητας, αλλά μπορεί και καλύτερα και λογικά το καλύτερα θα επανέλθει σε μελλοντική αναβάθμισηΕμένα ακόμα με αναβάθμιση Ιανουαρίου...έχω εγκαταστήσει την google camera λέτε να παίζει ρόλο αυτο Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 δεν επηρεάζει σε κάτι η camera Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Εμένα ακόμα με αναβάθμιση Ιανουαρίου...έχω εγκαταστήσει την google camera λέτε να παίζει ρόλο αυτο Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι, και εγώ έχω την gcam και πήρα το update. Θα σου το εμφανίσει όταν κάνει, κάποια στιγμή, update στο google play services. Τώρα αν τη θες διακαώς, μπορείς να ενημερώσεις το google play services από το apkmirror και στη συνέχεια θα σου βγάλει ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Νταξ παιδιά νομίζω έστω 5 σελίδες πίσω μπορούμε να ανατρεχουμε πρώτου ρωτησουμε κάτι.....έστω 5 όχι όλο το νημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Μια από τα ίδια περιμένω περιμένω την αναβάθμιση Μαρτίου, απαράδεκτη. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Μια από τα ίδια περιμένω περιμένω την αναβάθμιση Μαρτίου, απαράδεκτη. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλά είσαι, κάποιοι δεν έχουμε δει του Φεβρουαρίου ακόμη !!! :lol: Προφανώς πρέπει να ενημερωθεί το play services πρώτα, όπως προαναφέρθηκε. Δε βλέπω όμως και κάποιο λόγο βιασύνης, θα γίνει αργά η γρήγορα. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 ναι με το play services βγαίνει άμεσα η αναβάθμιση. ούτε επανεκκίνηση ούτε clear data ούτε τίποτα Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Οι μπαντες (800αρα) για 4G που εχει το Mi A1 και οχι το 5X και φυσικα το λογισμικο. Το MiA1 εχει καθαρο Android και το αλλο MIUI. Κατα τ αλλα ειναι το ιδιο καλουπι. Γεια σας. Παράγγειλα την συσκευή στην χώρα που βρίσκομαι και θα ήθελα κάποιες διευκρινίσεις που πιθανώς έχουν αναφερθεί. Έχω διαβάσει αρκετά ποστ του thread. Ξεκινώ με το θέμα Β20. Την συσκευή την παράγγειλα σε γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα της Μέσης Ανατολής που είναι θυγατρική του Amazon. Ζω σε χώρα στην περιοχή αυτή. Το αγόρασα από πωλητή που υποστηρίζεται από το site και είναι μεγάλος εισαγωγέας της χώρας αυτής. Άλλοι πωλητές αναφέρουν international version, ενώ αυτός όχι. Η τιμή είναι λίγο φθηνότερη από άλλους κάπου 12 €. Υπάρχει έκδοση του Α1 χωρίς Β20? Έκανα μια έρευνα και είδα ότι εδώ οι πάροχοι χρησιμοποιούν άλλη band για 4g και όχι την 800. Λογικό γιατί δεν υπάρχουν βουνά και οι κεραίες είναι άφθονες. Κάτι άλλο την 8.0 πως την βλέπετε σε σχέση με την 7.1.2? Σε ένα Nexus 5x που έχω στο συρτάρι έκανα αναβάθμιση για να δω πως είναι το OREO. Πέρασε πρώτα την 8.0 και η συσκευή έδειχνε εξαιρετικά αργή. Πέρασα καπάκι την 8.1 και συνήλθε τελείως. Πολύ smooth αλλά το 5x το απεχθάνομαι λόγο εμφάνισης και μπαταρίας. Γι αυτό αγόρασα το A1, συν όσα είδα στο Max 2 που πηρα στην γυναίκα μου. Αν αναβαθμισω σε 8.0 Ιανουαρίου η συσκευή θα είναι το ίδιο smooth όσο με Nougat; Την έκδοση Φεβρουαρίου απ ότι διάβασα δεν την περνάμε λόγο battery brain. Την συσκευή την θέλω για καθημερινή χρήση, δεν παίζω παιχνίδια αλλά χρησιμοποιω πολύ social λόγο δουλειάς και χόμπι (φωτογραφία, όχι όμως με κινητό :) ). Η μπαταρία πόσες ώρες οθόνη βγάζει με πολύ χρήση data? Διευκρινίζω την χρήση 3g-4g γιατί αν κάποιος κάτσει όλη μέρα στο σπίτι με WiFi μόνο, θα έχει 30% καλύτερους χρόνους. Σορυ για το μεγάλο ποστ και ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 δεν παρατήρησα να γίνεται πιο αργό το κινητό με την 8, ή αν γίνεται θα είναι κάτι ανεπαίσθητο ώστε να το προσέξει κανείς μια χαρά γρήγορα πάει για τα κυβικά του και με το oreo τώρα όσο για το battery drain θα το παρατηρήσω κι άλλο, θα το αφήσω να αδειάσει τελείως για να έχω συγκεκριμένο νούμερο γιατί μου φαίνεται ότι μάλλον δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα (αν και είναι πιο άσχημα) ίσως δηλαδή να έφταιγε ότι ήταν και οι πρώτες μέρες της αναβάθμισης Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 δεν παρατήρησα να γίνεται πιο αργό το κινητό με την 8, ή αν γίνεται θα είναι κάτι ανεπαίσθητο ώστε να το προσέξει κανείς μια χαρά γρήγορα πάει για τα κυβικά του και με το oreo τώρα όσο για το battery drain θα το παρατηρήσω κι άλλο, θα το αφήσω να αδειάσει τελείως για να έχω συγκεκριμένο νούμερο γιατί μου φαίνεται ότι μάλλον δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα (αν και είναι πιο άσχημα) ίσως δηλαδή να έφταιγε ότι ήταν και οι πρώτες μέρες της αναβάθμισης Πιθανώς να μην είχε κάτσει καλά η αναβάθμιση και ίσως χρειάζονταν ένα δυο restart για να στρώσει πριν την δοκιμάσω. Μιλώ για την 8.0 στο Nexus 5x. Γενικά απ ότι είδα σε σχετικά βίντεο, το Α1 μόνο σε games είναι πιο αργό σε σχέση με πολύ ακριβότερες συσκευές. Το ίδιο παρατήρησα σε συγκριτικό ανοίγματος εφαρμογών που έκανα μεταξύ το Max 2 και Galaxy S7 edge που επίσης έχω. Σε εφαρμογές και browsing το πήγαινε στα ίσα το S7 και σε πολλές ήταν πιο γρηγορο. Όπως είναι φυσικό ο πολύ δυνατότερος επεξεργαστής του Galaxy έδειχνε τις δυνατότητες του στα games όπου η διαφορά ήταν μεγάλη τόσο σε άνοιγμα όσο και frames. Κάτι που δεν με απασχολεί καθόλου γιατί το A1 το θέλω για δουλειά όχι παιχνίδια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Με την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής του τηλεφώνου λύθηκε και το πρόβλημα με το b/t που δεν άνοιγε η οθόνη όταν σε καλούσε κάποιος Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts