darksoul9 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 (edited) Καλησπέρα παίδες! Τις επόμενες μέρες σκοπεύω να αγοράσω το Mi A1 αλλά επειδή δεν είμαι πολύ σχετικός, θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις για να μην βρεθώ προ εκπλήξεως: α) Όσοι το έχετε πως το κρίνετε σαν ταχύτητα, θερμοκρασία, διάρκεια μπαταρίας, σήμα (4g, wifi) και κάμερα; β) Με τι έρχεται μέσα στη συσκευασία; γ) Απο σκρουτζομαγαζο μου ειπαν οτι εχει εγγυηση αντιπροσωπειας 2 ετη. Υπαρχει περιπτωση να ειναι φιδιες; δ) Περί τιμολογίου: επδ είχα ακουσει ότι η infoquest έκανε την πάπια για τις εγγυησεις σε προινοντα apple που ειχαν αγοραστει με τιμολογιο, ειχατε καποια αναλογη εμπειρια με xiaomi; Επισης, αν το τιμολογιο δεν ειναι στο ονομα μου, υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισω προβλημα με την εγγυηση αν πεσω σε στραβοξυλο; Ευχαριστώ! Α) προσωπικα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα θεμα ουτε εχει ζεσταθει ποτε το κινητο ακομα και σε βαρια παιχνιδια, σημα εχω τελειο, wifi πολυ γρηγορο και σταθερο, απο καμερα ειμαι ικανοποιημενος, δεν βγαζει ματια αλλα τη δουλεια της την κανει! Οσον αφορα την μπαταρια αν εχεις διαβασει λιγο το φορουμ θα δεις οτι μεχρι στιγμης δεν ειναι πολυ σταθερα τα αποτελεσματα, αλλοι βγαζουν μιαμιση μερα αλλοι βγαζουν λιγοτερο , ελπιζουμε να βελτιωθει σε μελλοντικα Updates. Β)Κινητο,manual,sim tray, φορτιστης ευρωπαικος 2Ampere 5Volt, καλωδιο φορτισης type c . Αυτα. Γ)Μονο οσα ειναι επισημοι συνεργατες. Δεν γνωριζω ακριβως. Αλλα τα πολυ φθηνα σιγουρα δεν εχουν επισημη εγγυηση. Επισης προσωπικη αποψη στα 260 που παιζει με την επισημη εγγυηση πηγαινε παρε τιποτα αλλο δεν αξιζει για τοσα λεφτα. Δ)Δεν γνωριζω. Το Α ειναι προσωπικη γνωμη και εμπειρια χρησης το τονιζω!! Edited January 30, 2018 by darksoul9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Γ)Επισης προσωπικη αποψη στα 260 που παιζει με την επισημη εγγυηση πηγαινε παρε τιποτα αλλο δεν αξιζει για τοσα λεφτα. Θα ήθελα να ακούσω πιο άλλο αξίζει στα 260 από Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 (edited) https://imgur.com/a/xpU8z σε αυτη που ειναι κοντινη οι τελειες φαινονται στο φουλ ζουμ. Βασικά δε βλέπω κάτι ή κάποιο ελάττωμα, αν έχεις κάτι καλύτερο καλός. Τα είχα πει εγώ ότι θα έχουμε sources αυτήν την βδομάδα, δεν ακούτε, δεν επιβραβεύετε. Μόνο συζήτηση για την μπαταρία, ατέλειωτη συζήτηση για την μπαταρία. Το κινητό το πέθανα στη χρήση σήμερα, με πλοήγηση και χάρτες σε δεδομένα, έκανα location sharing 15 λεπτά, και σχεδόν μια ώρα κλήση WhatsApp. Μετά από 26 ώρες εκτός φορτιστή και 4 ώρες οθόνη έχω 35% υπόλοιπο. Δεν έχουμε iOS, ούτε windows mobile, έχουμε Android που υπάρχουν 1002 λόγοι για να έχεις drain. Μπράβο, μπράβο. Μόνο που είναι Nougat όποτε είναι άχρηστη για τους "μάγειρες". 4 ώρες SOT έχει το Honor μου με δύο κάρτες και dual active μου μένει μπαταρία 46% και τρέχω emui vs stock 3email, όλα τα social όλα τα fitness της Huawei + xiaomi και πολλά ακόμα με φωτεινότητα 55% και ρομ με bugs (399) τα έχουμε ξανά πει. Δεν έχεις καλή αυτονομία, μη πανηγυρίζεις. Επίσης ενα screen shot με αυτά τα πολυπόθητα SOT δεν έχουμε δει απο μεριά σου! Edit: Πάλι κάνεις focus σε αυτά που σε βολεύουν και θα σε μαλώσω. Εδω μιλάνε για σενσορες, για dialers, για θερμοκρασίες, για άκυρα ρεσταρτς και συ κάθεσαι και κάνεις φοκους. Τστστστς! Επίσης το να ξεκινάς με ειρωνεία τα μηνύματα σου του στυλ "σας τα λεγα, δοξαστε με" οξύνει τα πνεύματα ;) Edited January 30, 2018 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 (edited) Μέχρι στιγμής το τηλέφωνο για τα λεφτά του είναι άψογο!!! Και η μπαταρία τέρας χρήση μόνο με 4g αλλά τα ανοίγει μόνο όταν τα χρειάζεται!! Και εδώ τα αποτελέσματα!!! https://drive.google.com/file/d/1tQ8GnjuHL2NryvpV2ycxK4OPiiy5ZT-4/view?usp=drivesdk https://drive.google.com/file/d/1f10LCH1IL8e-dC_t6Nzplrfg7r-7U-n-/view?usp=drivesdk https://drive.google.com/file/d/1mbMwgh7xmUi4l3KJKd8v4AMFN-x4oE8F/view?usp=drivesdk Νομίζω τα πήγε πάρα πολύ καλά!!! Edited January 30, 2018 by manthosffvll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Τα είχα πει εγώ ότι θα έχουμε sources αυτήν την βδομάδα, δεν ακούτε, δεν επιβραβεύετε. Μόνο συζήτηση για την μπαταρία, ατέλειωτη συζήτηση για την μπαταρία. Το κινητό το πέθανα στη χρήση σήμερα, με πλοήγηση και χάρτες σε δεδομένα, έκανα location sharing 15 λεπτά, και σχεδόν μια ώρα κλήση WhatsApp. Μετά από 26 ώρες εκτός φορτιστή και 4 ώρες οθόνη έχω 35% υπόλοιπο. Δεν έχουμε iOS, ούτε windows mobile, έχουμε Android που υπάρχουν 1002 λόγοι για να έχεις drain. Στο μεταξύ πές μας το μυστικό για να μην έχουμε drain https://imgur.com/a/Pyqtk https://imgur.com/a/ezOBJ Καθόλου τοποθεσία,καθόλου wi-fi, κλήσεις περίπου 1,5 ώρα,youtube, και Bt ανοιχτό μόνιμα. Για τον φίλο που είπε το θεϊκό να αγοράζαμε κινητό με 4000mah, θα του πω να κοιτάξει λίγο προς Oneplus 5t μεριά να δεί αυτονομία και κανά Mate 10 lite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Μέχρι στιγμής το τηλέφωνο για τα λεφτά του είναι άψογο!!! Και η μπαταρία τέρας χρήση μόνο με 4g αλλά τα ανοίγει μόνο όταν τα χρειάζεται!! Και εδώ τα αποτελέσματα!!! https://drive.google.com/file/d/1tQ8GnjuHL2NryvpV2ycxK4OPiiy5ZT-4/view?usp=drivesdk https://drive.google.com/file/d/1f10LCH1IL8e-dC_t6Nzplrfg7r-7U-n-/view?usp=drivesdk https://drive.google.com/file/d/1mbMwgh7xmUi4l3KJKd8v4AMFN-x4oE8F/view?usp=drivesdk Νομίζω τα πήγε πάρα πολύ καλά!!! Διόρθωσε τα λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Εντάξει τα διόρθωσα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Μέχρι στιγμής το τηλέφωνο για τα λεφτά του είναι άψογο!!! Και η μπαταρία τέρας χρήση μόνο με 4g αλλά τα ανοίγει μόνο όταν τα χρειάζεται!! Και εδώ τα αποτελέσματα!!! https://drive.google.com/file/d/1tQ8GnjuHL2NryvpV2ycxK4OPiiy5ZT-4/view?usp=drivesdk https://drive.google.com/file/d/1f10LCH1IL8e-dC_t6Nzplrfg7r-7U-n-/view?usp=drivesdk https://drive.google.com/file/d/1mbMwgh7xmUi4l3KJKd8v4AMFN-x4oE8F/view?usp=drivesdk Νομίζω τα πήγε πάρα πολύ καλά!!! Κοίτα, τέρας δεν την λες με 4:50 ώρες οθόνη, ικανοποιητική ναι. Απ οτι παρατηρώ κάνεις τα απολύτως βασικά χωρίς σχεδόν "καθόλου" data (wifi ή 4G) Σε τόσες μέρες 4 αν είδα καλά που δούλεψε το κινητό σου και στηριζόμενος στα ποσοστά σου η οθόνη σου έπρεπε να ακουμπά τουλάχιστον τις 7 ώρες. Εγώ αυτό που παρατηρώ είναι πως το κινητό ήταν παρατημένο σε ενα "συρτάρι" και απλά δούλευε γι να καλύψει τα βασικά. Δυστυχώς αν του κάνεις κανονική χρήση με τηλέφωνα, δεδομένα κ.ο.κ θα απογοητευτείς. Κάνε μια προσπάθεια να του πιείς το αίμα και ελα με τα καινούρια αποτέλεσμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kauleas Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Τις προηγούμενες μέρες και εμένα (Oreo Jan.) έβγαλε τα εξής: https://drive.google.com/open?id=1GgNjcjMM6hpMGb6pHNqZQr7ejQT_dOvy https://drive.google.com/open?id=15GsJu534r87Xihd_L3rH210Esq5W3UwA Ναι δεν του ήπια το αίμα, όμως δεν με ένοιαζε καν μήπως μείνω από μπαταρία. Και είχε ακόμα 12%. 3G ή Wifi πάντα on. Πολύ ευχαριστημένος από τη μπαταρία του γενικά. Με αρκετή χρήση έχω δει οθόνη 7 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Να το ακουμπήσω κάπου αυτό το λινκ να ακονισω τα νύχια μου λίγο και το ξανά φορτώνομαι, ναι; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=463622 The fight begins Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Να το ακουμπήσω κάπου αυτό το λινκ να ακονισω τα νύχια μου λίγο και το ξανά φορτώνομαι, ναι; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=463622 The fight beginshttps://www.androidauthority.com/xiaomi-mi-a1-battery-fingerprint-sensor-issues-oreo-update-833877/ Να και οι άλλοι οι "γκρινιάρηδες". Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Κοίτα, τέρας δεν την λες με 4:50 ώρες οθόνη, ικανοποιητική ναι. Απ οτι παρατηρώ κάνεις τα απολύτως βασικά χωρίς σχεδόν "καθόλου" data (wifi ή 4G) Σε τόσες μέρες 4 αν είδα καλά που δούλεψε το κινητό σου και στηριζόμενος στα ποσοστά σου η οθόνη σου έπρεπε να ακουμπά τουλάχιστον τις 7 ώρες. Εγώ αυτό που παρατηρώ είναι πως το κινητό ήταν παρατημένο σε ενα "συρτάρι" και απλά δούλευε γι να καλύψει τα βασικά. Δυστυχώς αν του κάνεις κανονική χρήση με τηλέφωνα, δεδομένα κ.ο.κ θα απογοητευτείς. Κάνε μια προσπάθεια να του πιείς το αίμα και ελα με τα καινούρια αποτέλεσμα! Φίλε μου πλάκα κάνεις υ απλά τρολαρεις έτσι!!!! Λέω την χρήση ξανά μόνο με 4g όταν μόνο χρειάζεται όταν μπαίνει στο ιντερνέτ η viber !!είδες τα screenshot ή απλά είπες να γράψεις κάτι!! Ποιο τηλέφωνο στην τέταρτη μέρα έχεις δει εσύ να έχει σχεδόν 5 Ώρες οθόνης με 20% μπαταρία ακόμα!!! Και το σχόλιο σου για 7 ώρες είναι απλά αστείο έτσι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Εμένα πάντως αυτό το "όταν χρειάζεται" με μπερδεύει. Τι εννοείς; Πως ανοίγουν τα δεδομένα όταν μόνο χρειάζονται; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Εμένα πάντως αυτό το "όταν χρειάζεται" με μπερδεύει. Τι εννοείς; Πως ανοίγουν τα δεδομένα όταν μόνο χρειάζονται; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Απλό είναι ρε παιδιά όταν θέλω να σερφαρο ανοίγω τα 4g και όταν τελειώσω τα κλείνω !!μιας και δεν μου χρειάζονται άλλο!!! Και πριν από το mia1 η γυναίκα είχε το mi5 και είχε την μισή μπαταρία !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FatiJam Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Και με 4 μέρες αναμονή χωρίς οθόνη φτάνει για ενα smartphone. Πες μας ποιο κινητό βγάζει αυτά τα νούμερα; Μάλλον έχεις μείνει στην εποχή του 3310. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 (edited) Κάποιοι μας κάνουν πλάκα. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Λοιπόν. Εμένα η μπαταρία κρατάει μια εβδομάδα. Όταν θέλω το βγάζω από airplane mode. Πριν χρόνια είχα nexus 5 και δεν κρατούσε ούτε μισή μέρα. Συγγνώμη αλλά αυτό δεν χρήση smartphone. Ή τουλάχιστον είναι δικαίωμα του κάθε ένα πως θα χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο του. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα χρήσης μπαταρίας. Επίσης, το "τόσα έδωσες, τι περιμένεις" πάλι δεν ισχύει. Τόσο έκανε, αυτό πήραμε, αυτό κρίνουμε. Αυτιά Edit: επίσης δεν πιστεύω κανέναν πλέον χωρίς τα απαραίτητα screen shots, αλλά φυσικά και το τι έχει ανοιχτό και τι συγχρονίζει. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Edited January 31, 2018 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Κάποιοι μας κάνουν πλάκα. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Λοιπόν. Εμένα η μπαταρία κρατάει μια εβδομάδα. Όταν θέλω το βγάζω από airplane mode. Πριν χρόνια είχα nexus 5 και δεν κρατούσε ούτε μισή μέρα. Συγγνώμη αλλά αυτό δεν χρήση smartphone. Ή τουλάχιστον είναι δικαίωμα του κάθε ένα πως θα χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο του. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα χρήσης μπαταρίας. Επίσης, το "τόσα έδωσες, τι περιμένεις" πάλι δεν ισχύει. Τόσο έκανε, αυτό πήραμε, αυτό κρίνουμε. Αυτιά Edit: επίσης δεν πιστεύω κανέναν πλέον χωρίς τα απαραίτητα screen shots, αλλά φυσικά και το τι έχει ανοιχτό και τι συγχρονίζει. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Φίλε μου εγώ εδώ και χρόνια κάνω αυτή τη χρήση σε όλα μου τα τηλέφωνα τι πάει να πει δεν είναι η αντικειμενική για σένα?? Και Ποιος μίλησε για airplane mode??? Το λέω ξανά το τηλέφωνο συγχρονίζει ένα email!! Είναι με δύο κάρτες και τα δεδομένα τα ανοιγοκλείνει Σύμφωνα με τις ανάγκες της όπως κάνω και εγώ!! Δεν με ενδιαφέρει να έχω τα δεδομένα μόνιμος ανοιχτά μπας και χάσω καμία κλήση από το Viber από το Messenger ή από οτιδήποτε άλλο!! Όποιος θέλει με παίρνει τηλέφωνο κανονικά στο τηλέφωνο ή παίρνω εγώ και τελείωσε η υπόθεση!! Και το λέω ξανά ξεκάθαρα πριν είχε το xiaomi mi5 και είχε ακριβώς τους μισούς χρόνους με ίδια χωρητικότητα μπαταρίας σχεδόν!!! Τώρα όποια από σας δεν καταλαβαίνετε τι λέω απλά αγνοήστε αυτά που γράφω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Με nougat πάντως είχα εντυπωσιακή αυτονομία. Είχα κάπου 7 ώρες οθόνης όταν με τα περισσότερα κινητά δεν έβγαζα πάνω από 5 (και όσοι με ξέρουν έχω περάσει από πολλά κινητα). Μόνο κινητα επιπέδου αυτονομίας redmi note 4x, lenovo p2, moto z play ή mi max 2 το τρώνε. Τώρα το αν η oreo έκανε όντως τόση ζημιά δεν το γνωρίζω. Από την άλλη δεν θα μου έκανε και εντύπωση γιατί από όσο θυμάμαι πάντα οι νέες εκδόσεις android έχουν θέματα. Και δεν αναφέρομαι στη rom του mi a1 αλλά γενικότερα στην έκδοση του android. Αυτό λοιπόν είναι και το αρνητικό των συσκευών που περνουν πρώτες τα updates. Οι συσκευές με τις οποίες συγκρίνετε την αυτονομία έχουν πάρει oreo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 @manthos Και πολύ καλά κάνεις. Φίλε μου είναι δικαίωμα σου και με γεια σου και χαρά σου. Επαναλαμβάνω. Δεν είναι αντικειμενική χρήση. Πως να το κάνουμε. Δεν μπορώ να στο εξηγήσω καλύτερα. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Με nougat πάντως είχα εντυπωσιακή αυτονομία. Είχα κάπου 7 ώρες οθόνης όταν με τα περισσότερα κινητά δεν έβγαζα πάνω από 5 (και όσοι με ξέρουν έχω περάσει από πολλά κινητα). Μόνο κινητα επιπέδου αυτονομίας redmi note 4x, lenovo p2, moto z play ή mi max 2 το τρώνε. Τώρα το αν η oreo έκανε όντως τόση ζημιά δεν το γνωρίζω. Από την άλλη δεν θα μου έκανε και εντύπωση γιατί από όσο θυμάμαι πάντα οι νέες εκδόσεις android έχουν θέματα. Και δεν αναφέρομαι στη rom του mi a1 αλλά γενικότερα στην έκδοση του android. Αυτό λοιπόν είναι και το αρνητικό των συσκευών που περνουν πρώτες τα updates. Οι συσκευές με τις οποίες συγκρίνετε την αυτονομία έχουν πάρει oreo? Τα ίδια ακριβώς, και καλύτερα. Βλέπω πολύ καλύτερο χρόνο από το OnePlus 3 και με αναβάθμιση σε Oreo ακόμα καλύτερα. Φυσικά κάτι 'miui' έχουν κάνει γιατί βλέπω πιο συχνά reload στο κινητό ( ίσως να είναι και ιδέα μου) Γενικά πάντως ο λόγος αποδοσης-τιμης-μπαταριας είναι ο καλύτερος από όλα τα κινητά που έχω πιάσει στα χέρια μου. Είναι τέλειο; Όχι φυσικά, κανένα δεν είναι τέλειο αλλά, ξαναλέω, όλα τα κρίνω σε σχέση με το πόσο κοστίζουν και στα λεφτά του το Α1 απλά διαλύει τον ανταγωνισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 @manthos Και πολύ καλά κάνεις. Φίλε μου είναι δικαίωμα σου και με γεια σου και χαρά σου. Επαναλαμβάνω. Δεν είναι αντικειμενική χρήση. Πως να το κάνουμε. Δεν μπορώ να στο εξηγήσω καλύτερα. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Είναι πως το λέμε Πετάει ο γάιδαρος πετάει ε?? Ε τότε πες μας ποια είναι η αντικειμενική δικιά σου χρήση για να μάθουμε κι εμείς Πώς να χρησιμοποιούμε ένα Smartphone?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Είναι πως το λέμε Πετάει ο γάιδαρος πετάει ε?? Ε τότε πες μας ποια είναι η αντικειμενική δικιά σου χρήση για να μάθουμε κι εμείς Πώς να χρησιμοποιούμε ένα Smartphone??Οι περισσότεροι πιστεύω δεν ανοιγοκλείνουν τα δεδομένα τους, όπως επίσης εγώ ανήκω στην κατηγορία "τεμπέλης" που δεν έχω καμία όρεξη ούτε να ανοιγοκλείσω το wifi, πόσο μάλλον τα υπόλοιπα...οπότε μας ενδιαφέρει η χρήση μπαταρίας με τα πάντα ανοικτά Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darksoul9 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 (edited) Βασικά δε βλέπω κάτι ή κάποιο ελάττωμα, αν έχεις κάτι καλύτερο καλός. Μπράβο, μπράβο. Μόνο που είναι Nougat όποτε είναι άχρηστη για τους "μάγειρες". "Αχρηστη για τους μαγειρες" Το ακουσαμε και αυτο. Mε μια βολτα στο φορουμ του xda θα εβλεπες οτι εχουν αρχισει το "μαγειρεμα".Λυπαμαι οσους θα συνεχισουν να διαβαζουν αυτο το φορουμ γιατι το μονο που γινεται εδω ειναι μια ατελειωτη λασπολογια. Επισης οσοι μιλατε για airplane mode κλπ ο μονος που ειπε κατι τετοιο ειναι ο φιλος που θεωρει αχρηστα τα kernel sources. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με nougat πάντως είχα εντυπωσιακή αυτονομία. Είχα κάπου 7 ώρες οθόνης όταν με τα περισσότερα κινητά δεν έβγαζα πάνω από 5 (και όσοι με ξέρουν έχω περάσει από πολλά κινητα). Μόνο κινητα επιπέδου αυτονομίας redmi note 4x, lenovo p2, moto z play ή mi max 2 το τρώνε. Τώρα το αν η oreo έκανε όντως τόση ζημιά δεν το γνωρίζω. Από την άλλη δεν θα μου έκανε και εντύπωση γιατί από όσο θυμάμαι πάντα οι νέες εκδόσεις android έχουν θέματα. Και δεν αναφέρομαι στη rom του mi a1 αλλά γενικότερα στην έκδοση του android. Αυτό λοιπόν είναι και το αρνητικό των συσκευών που περνουν πρώτες τα updates. Οι συσκευές με τις οποίες συγκρίνετε την αυτονομία έχουν πάρει oreo? Οχι προφανως και κανεις δεν εχει συγκρινει τιποτα. Γιατι ετσι οπως τα παρουσιαζουν μερικοι αυτα που λενε ειναι σωστα επειδη τα λενε αυτοι! Και οπως ζητανε απο εμας φωτογραφιες για το πως αντεχει η μπαταρια τοσο πολυ , δεν εχω δει ποτε αυτοι να μας δειχνουν την δικη τους μπαταρια. Edited January 31, 2018 by darksoul9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 (edited) Υπόψιν, ο Μάνθος λέει για 4g. Όχι wifi. Πόσοι από εσάς έχετε παραπάνω από 5 ωρες 4g στη χρήση που λετε (δεν εννοώ να είναι ενεργό ως επιλογή αλλά να μην έχετε συνδεθεί σε wifi). Όλο και σε κάποιο wifi συνδέεστε την περισσότερη μέρα φαντάζομαι. Η διαφορά λοιπόν είναι ότι έχει κλειστό wifi. Ας κάνει λοιπόν μια δοκιμή να το χει ενεργό όλη μέρα το wifi και ας δει την διαφορά. Προσωπικά δεν νομίζω να χασει πολύ. Θα χάσει ίσως μια μέρα αναμονή άντε 2 αφού αν δείτε έχει ακόμα 20% μπαταρία. Μιλάμε για 4 ώρες αναμονη στα στατιστικά. Άντε πες θα πέσει στις 2 με wifi. Ας κάνει την δοκιμή και το βλέπουμε. :) Αυτό που κρατάω από όσα έγραψε είναι ότι έχει διπλάσια αυτονομία από το mi5. Edited January 31, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Παιδιά παρακαλώ ότι γράφετε να είναι χωρίς ειρωνίες. Σβήστε ο καθένας τα κομμάτια που είναι κάπως πιο ειρωνικά για να μην υπάρχουν γκρίνιες ότι σβήνονται posts ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts