Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλος μου σε αντίστοιχο ¨λαθος¨ απο πλαισιο τσίμπησε εκτυπωτή κι οταν του είπαν τα κλασικά ανέφερε συνήγορο καταναλωτή κι οτι εχει φωτογραφίες ( screenshots ) απο την αγορα κι οτι αυτή ολοκληρώθηκε κανονικά απο το σάιτ τους και μετα το βουλωσαν με ελαφρά πηδηματακια...

Same Sh1t...Different Day

Λίγο ευγένεια δεν βλάπτει

Πρόλαβα και το παράγγειλα. Το πλήρωσα με κάρτα. Ακόμα δεν με έχουν ενημερώσει για κάτι.

Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι θα το στείλουν σήμερα το απόγευμα και θα μου ερθει με mail η ενημέρωση.

Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι θα το στείλουν σήμερα το απόγευμα και θα μου ερθει με mail η ενημέρωση.

καλησπέρα! μπραβο τυχερος εισαι! με γεια καλοδεχουμενο! και σου εστειλα και το screenshot να το εχεις! :D

Έκανα 2 φορές factory reset και αρκετές φορές εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή google services framework , αλλά το κινητό αρνείται πεισματικά να μου πετάξει την Oreo. Έχει μουδιάσει το χέρι μου να πατάω έλεγχο για ενημερώσεις..

Μια ερώτηση παιδιά επειδή ειμαι ετοιμη να το αγοράσω. Τελικά έχει ή οχι ραδιοφωνο; Εχω διαβάσει τοσα που εχω μπερδευτει. Ειναι σημαντικό για μένα το ραδιοφωνο γιατί ακούω πολύ απο το κινητό.

Μια ερώτηση παιδιά επειδή ειμαι ετοιμη να το αγοράσω. Τελικά έχει ή οχι ραδιοφωνο; Εχω διαβάσει τοσα που εχω μπερδευτει. Ειναι σημαντικό για μένα το ραδιοφωνο γιατί ακούω πολύ απο το κινητό.

Όχι δεν έχει. Κοίτα κάτι άλλο.

Έκανα 2 φορές factory reset και αρκετές φορές εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή google services framework , αλλά το κινητό αρνείται πεισματικά να μου πετάξει την Oreo. Έχει μουδιάσει το χέρι μου να πατάω έλεγχο για ενημερώσεις..

Μπορείς απλά να σταματήσεις. Δεν θα γίνει κάτι αν το πάρεις λίγο πιο μετά.

αν κανεις επαναφορά εργοστασιακών ενώ έχεις βάλει την oreo θα γυρίσει πάλι σε nougat και θα πρεπει να περιμένεις εκ νέου ενημέρωση?

αν κανεις επαναφορά εργοστασιακών ενώ έχεις βάλει την oreo θα γυρίσει πάλι σε nougat και θα πρεπει να περιμένεις εκ νέου ενημέρωση?

Όχι. Θα παραμείνεις στην oreo

Λίγο ευγένεια δεν βλάπτει

Τι εννοείς? Επειδή είναι γραπτά και δεν είσαι απέναντι να σε βλέπω Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις.

Same Sh1t..Different Day

Same Sh..t , Different Day

Τι εννοείς? Επειδή είναι γραπτά και δεν είσαι απέναντι να σε βλέπω Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις.

Same Sh1t..Different Day

Μίλησες υποτιμητικά για τους υπαλλήλους του πλαισίου.

Μετά από factory reset το πρόβλημα της οθόνης που δεν ανάβει όταν με καλούν και έχω συνδεδεμένο ακουστικό bt παραμένει....

ειχα καταλήξει σε αυτο σαν χαρακτηριστικα και τιμή. Και τωρα?

Υπολόγισε πως δεν έχει NFC και η cam το βράδυ ζορίζεται.

Πάντως θεωρώ πως το FM δεν είναι λόγος να μη το αγοράσεις

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Απ'ότι έχω δει χωρίς να το 'χω το κινητό, η πραγματικότητα είναι ότι κανονικά έχει ράδιο, μπορείς να το δεις στο hardware test να λειτουργεί κανονικά, αλλά δεν αλλάζεις volume και δεν μπορείς να το 'χεις να παίζει στο background.

Ίσως μελλοντικά να υπάρξει κάποιο app που να παίζει κανονικά.

Επειδή όμως τίποτα από αυτά που λέω δεν είναι official δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου.

οταν κανεις γενικα σε οποια συσκευη επαναφορα εργοστασιακων κανει format ή wipe αν θες το /data που ειναι ενα μερος της εσωτερικης μνημης που εχει τα δεδομενα χρηστη. Αυτο το επαναφερει σε εργοστασιακη κατασταση γιατι εκει ειναι και οι εφαρμογες.

για να αλλαχτει η εκδοση του android θελει φλασαρισμα που γραφει και το /system που εκει εχει τα αρχεια του συστηματος.

εδω https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_a1-8776.php λεει οτι εχει fm radio.

δες και αυτο https://forum.xda-developers.com/mi-a1/how-to/fm-radio-mi-a1-root-simple-steps-t3689844

και αυτο αλλα θελει root δικαιωματα αλλα εχεις κανονικο app http://en.miui.com/thread-934279-1-1.html

δλδ εχει radio fm δεκτη αλλα δεν εχει app, μαλλον τον λογο τον λεει στο απο κατω link και εχει να κανει με την google, ισως μαλλον να εχει σχεση λογω stock android δες και αυτο το σχετικο θεμα https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/28845-Radio-Mi-A1/

τελος να υπενθυμισω οτι αν εχεις ιντερνετ στο κινητο εχει πολλες εφαρμογες για Ελληνικο και οχι μονο ραδιοφωνο στο google play μεσω ιντερνετ.

Edited by Nikifoross

Μετά από factory reset το πρόβλημα της οθόνης που δεν ανάβει όταν με καλούν και έχω συνδεδεμένο ακουστικό bt παραμένει....

Φίλε μην σκας είναι πρόβλημα του android 8 από φαίνεται !!το έχω και εγώ αυτό στο pixel xl!!!

Πάντως δείτε αν στο xiaomi ma1 μπορείτε να κάνετε wifi sharing !!(και αν μπορείτε να μπείτε στο ιντερνέτ με άλλο κινητό ή τάμπλετ!!)

Μίλησες υποτιμητικά για τους υπαλλήλους του πλαισίου.

Ίσως επειδή είναι γραπτός ο λόγος δεν έγινε κατανοητό ότι δεν έχω τίποτα με κανέναν υπάλληλο.Αυτός πληρώνεται για να κάνει αυτό που του λένε.Με την πολιτική της εταιρείας που προσπάθησε να μην ολοκληρώσει την πώληση επειδή έκαναν αυτοί λάθος έχω πρόβλημα.Έκανες λάθος , το πληρώνεις.Δεν είχα σκοπό να μιλήσω υποτιμητικά για κανέναν.Ελπίζω να σε κάλυψα.

Συγγνώμη για το οφ τοπικ.

Same Sh1t..Different Day

Same Sh..t , Different Day

Υπολόγισε πως δεν έχει NFC και η cam το βράδυ ζορίζεται.

Πάντως θεωρώ πως το FM δεν είναι λόγος να μη το αγοράσεις

Καθότι λίγο άσχετη, δε ξερω τι είναι το NFC. Διαθέτω μέχρι 250 ευρώ και θέλω τα βασικά να ειναι καλά γιατί δεν αλλάζω στχνά κινητό. Ανα τριετία.

----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

οταν κανεις γενικα σε οποια συσκευη επαναφορα εργοστασιακων κανει format ή wipe αν θες το /data που ειναι ενα μερος της εσωτερικης μνημης που εχει τα δεδομενα χρηστη. Αυτο το επαναφερει σε εργοστασιακη κατασταση γιατι εκει ειναι και οι εφαρμογες.

για να αλλαχτει η εκδοση του android θελει φλασαρισμα που γραφει και το /system που εκει εχει τα αρχεια του συστηματος.

εδω https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_a1-8776.php λεει οτι εχει fm radio.

δες και αυτο https://forum.xda-developers.com/mi-a1/how-to/fm-radio-mi-a1-root-simple-steps-t3689844

και αυτο αλλα θελει root δικαιωματα αλλα εχεις κανονικο app http://en.miui.com/thread-934279-1-1.html

δλδ εχει radio fm δεκτη αλλα δεν εχει app, μαλλον τον λογο τον λεει στο απο κατω link και εχει να κανει με την google, ισως μαλλον να εχει σχεση λογω stock android δες και αυτο το σχετικο θεμα https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/28845-Radio-Mi-A1/

τελος να υπενθυμισω οτι αν εχεις ιντερνετ στο κινητο εχει πολλες εφαρμογες για Ελληνικο και οχι μονο ραδιοφωνο στο google play μεσω ιντερνετ.

ευχαριστώ, θα τα κοιτάξω

Φίλε μην σκας είναι πρόβλημα του android 8 από φαίνεται !!το έχω και εγώ αυτό στο pixel xl!!!

Πάντως δείτε αν στο xiaomi ma1 μπορείτε να κάνετε wifi sharing !!(και αν μπορείτε να μπείτε στο ιντερνέτ με άλλο κινητό ή τάμπλετ!!)

Συνεπώς περιμένουμε να διορθωθεί το bug σε επόμενο update ε?

Επίσης το wifi hotspot λειτουργεί κανονικά,συνδέεται άλλη συσκευή και μπαίνει στο ίντρνετ.

Καλημέρα,

Το πήρα και εγώ χτες, το μαύρο.

Είχε πάνω έκδοση 7 και πήρε και security updates για 1/12.

Oreo το έχει πάρει κανείς; Έχει ξεκινήσει το rollout;

Και αν ναι είναι 8.0 ή 8.1;

Current: Xiaomi Mi A1

History: Motorola Moto G 2nd GEN / Jiayu G4S / ZTE v967s / SE Neo V / ΖΤΕ Blade / Nokia N79 / SE k810 / SE k750 / Nokia 6600 / Panasonic GD67 / Ericsson T68s / Ericcson T10 / Ericcsson CH198 <- παντοφλα version :blink:

Καλημέρα,

λίιιιγα μηνύματα να διάβαζες , όχι πολλά :)

Συνεπώς περιμένουμε να διορθωθεί το bug σε επόμενο update ε?

Επίσης το wifi hotspot λειτουργεί κανονικά,συνδέεται άλλη συσκευή και μπαίνει στο ίντρνετ.

Θέλω να πιστεύω πως θα διορθωθεί με το επόμενο update φίλε!!!

Καλημέρα,

Καλή χρονιά και καλορίζικο

Εχει πάρει την 8.0 Oreo τις τελευταίες μέρες του 2017 και ακόμη είναι σε εξέλιξη, δεν έχει έρθει σε όλους

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14)

Καλημέρα,

Και εγω που το πηρα πριν απο 4 μερες ακομα στην 7,1,2 ειμαι και περιμενω την ορεο. Απο τα ξενα φορουμ που διαβαζω πολλοι ειναι αυτοι που ακομα δεν την εχουν παρει. Ισως και να το εκαναν για να δουν τι bugs Υπαρχουν και να παρουμε κατευθειαν τις διορθωσεις εμεις.

• The title was changed to Xiaomi Mi A1