eyzhn Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 dustuxws den exei ksexwristo pedio gia onoma kai ksexwristo gia epitheto... nomizw oti kanena apo ti seira 40 den to xei auto-as me diorthwsei kapoios pou kserei kalutera. auto poy thes-na psaxneis eite me onoma eite me epitheto uparxei sta smartphones opou pairnas ksexwrista se diaforetiko pedio to kathe ena.an paratiriseis edw grafeis onoma kai epitheto sto idio keno,so de nomizw na uparxei alli lusi para na vazeis prwta to epitheto(isws eimai totally lathos gt den to xw psaksei kai polu). Το πρόβλημα μου ειναι ότι ενω στο pc στο outlook εχω πχ "Παπαδόπουλος Μιχάλης", μετά τον συγχρονισμό με το 8800 στο κινητο μπαίνει "Μιχάλης Παπαδόπουλος"! Οποτε οτι θελήσω να ψάξω πρεπει να δώσω "Μιχαλης"!! Μήπως φταιει ο συγχρονισμός ή ειναι λάθος του κινητού?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grvit Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Δεν ξερω αν ειναι σωστο αυτο που θα πω αλλα νομιζω οτι στο outlook εχει μια επιλογή στις ρυθμισεις συγχρονισμου για το πως να διαβαζει δηλ,πρωτα επιθετο ,μετα ονομα ,κ.τ.λ .Ριξε μια ματια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Δεν ξερω αν ειναι σωστο αυτο που θα πω αλλα νομιζω οτι στο outlook εχει μια επιλογή στις ρυθμισεις συγχρονισμου για το πως να διαβαζει δηλ,πρωτα επιθετο ,μετα ονομα ,κ.τ.λ .Ριξε μια ματια... και που ειναι η επιλογη ρυθμισεων συγχρονισμου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grvit Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Στο μενου του outlook,εργαλεια-επιλογες-προτιμήσεις-επιλογες επαφων. Με την ευκαιρια ,εμαθε κανεις υπευθυνα αν με τη μπαταρια του σιροκο ή εστω με την αλλη μπαταρια των 1000 κατι ,βελτιωνεται η αυτονομια του απλου 8800? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forest Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 telika exei vgei kanena 8800 me dior8wmeno to provlhma ths mpatarias? :confused: edit: exei antimetwpisei kaneis provlhma me to sirocco edition? Παράθεση Για να κατεβάσετε όλες τις τελευταίες εφαρμογές Symbian,Uiq,Palm,Pocket-Pc,Java και N-Gage Games : Άν έχετε mIRC,απο εδώ!:cool: Άν δεν έχετε mIRC,κατεβάστε ευκολότερα απ'το MOBiZONE mIRC Script!!(927 ΚΒ;)) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Το πρόβλημα της αυτονομίας λογικό είναι να μην διορθώνεται αφού η μπαταρία έχει πολύ μικρή χωρητικότητα (είναι μόνο 600mAh). Όσο για το sirocco edition συζητάμε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=149261 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Μια ερωτηση και απο μενα...Πηρα σημερα το 8800 για 370 ευρω. Υπαρχει τροπος καποιος να μηδενισει το χρονομετρο της συσκευης; Δηλαδη οταν βαλω το *#92702689# να ειναι μηδενισμενο (σαν καινουργιο δηλαδη) ενω στην πραγματικοτητα να ειναι μεταχειρισμενο; Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelisb Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 paidia to kinito to agorasa(to skilometaniwsa) kai tora to poulaw....to provlima me tin othoni to vgazei...ftaiei to oti den exei ousiastiko screensaver....oso gia tin mpataria....mia mera me ta xilia zoria.....krima giati ola mou ta kinita itan nokia...me apogoitefse i nokia....paw gia sony ericsson mallon.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 ή παρε sirrocco Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grvit Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 το σιροκο μετα απο μια εβδομαδα και κατι, με μετρια χρηση ,βγαζει 3 μερες σχεδον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Σημερα μετα απο πολυ καθυστερηση :O ,εκανα αναβαθμιση με την V.04.10. Επ'ευκαιριας ,αλλαξα και το ακουστικο ... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Σημερα μετα απο πολυ καθυστερηση :O ,εκανα αναβαθμιση με την V.04.10. Επ'ευκαιριας ,αλλαξα και το ακουστικο ... 4,16 δεν είναι η τελευταία? Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 4,16 δεν είναι η τελευταία? Ετσι νομιζω και εγω αλλα βιαζομουν και δεν καθησα να ασχοληθω . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 ρε παιδιά εγώ στο δικό μου δέν έχω κάνει καμία αναβάθμιση και το πρόβλημα μου είναι ότι κάθε φορά που το σβήνω και βγάζω την κάρτα σίμ για να την βάλω σε άλλο τηλέφωνο θέλει μετά να ρυθμίσω ώρα και ημερομηνία με την καινούργια έκδοση λύνονται αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 ρε παιδιά εγώ στο δικό μου δέν έχω κάνει καμία αναβάθμιση και το πρόβλημα μου είναι ότι κάθε φορά που το σβήνω και βγάζω την κάρτα σίμ για να την βάλω σε άλλο τηλέφωνο θέλει μετά να ρυθμίσω ώρα και ημερομηνία με την καινούργια έκδοση λύνονται αυτά; :lol: asta kai ego ta idia, eho tin proti ekdosi kai ego kai allazo suneheia suskeues me tin idia karta kai kathe fora mou erhete na to soutaro apo ta neura. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 afto pou xanete h ota einai 8ema tis mikris mpatarias pou exei ensomatomena mesa sti siskebi to kinito. den dior8onete me anaba8misi . sto proto mou 88oo pou eixa meta apo ena diastima arxise na xanete h ora ka8e fora pou alaza thn sim. sto torino mou 8800 den ginete giati h mpataria tou einai akoma ok kai efxome na mini etsi. to palio to 8800 to eixa ksebidosi kai ida thn mpataria pou eixe ensomatomena na exoune xi8i ta igra tis. Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Αλλάζεις απλώς τη μπαταρία. ΔΕΝ είναι ομως ο μόνος λόγος που μπορεί να το κάνει. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Αλλάζεις απλώς τη μπαταρία. ΔΕΝ είναι ομως ο μόνος λόγος που μπορεί να το κάνει. simfono . sto diko mou kinito omos aftos htane o logos. aloste fenotane kiolas logo ths yperxilisis pou eixe kani h mpataria tou;) Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 δηλαδή εάν βάλω την δεύτερη μπαταρία που έχω αχρησιμοποίητη θα διορθωθεί ώσπου να ξαναχαλάσει η μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Στο δικό μου η ώρα χάνεται πάντα όταν βγάλω τη sim. Από τότε που το πήρα το κάνει και δεν άλλαξε ποτέ αυτό. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 δηλαδή εάν βάλω την δεύτερη μπαταρία που έχω αχρησιμοποίητη θα διορθωθεί ώσπου να ξαναχαλάσει η μπαταρία; enow thn esoteriki mpataria tou kinitou.prepi na ksebido8i to kinito kai na alaxti mia mikri strogkili mpataria pou exei Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 ρε παιδια μια ασχετη ερωτηση:θελω να παρω ενα 8800 στη μεταχειρα.πηγα σε ενα μαγαζι με κινητα τετοια(δεν ξερω αν επιτρεπεται να πω ονομα) και ειχαν ενα 8800 special edition στα 550 ευρω.δεν ειναι υπερβολικα εστω και για σπεσιαλ εκδοση σπεσιαλ κινητου.ξερετε που αλλου να στραφω(πατρα,αθηνα).κατι κατω απο 400 ευρω θα ηταν πιο καλο.αν εχετε προτασεις πειτε γιατι το θελω απεγνωσμενα.Α,και τωρα που βγηκε το σιροκο θα σταματησει το κλασσικο; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Εγώ το βρήκα την Παρασκευή στην Ομόνια 490:cry: κάνε κανά πόστ ακόμη εδώ και μπές στίς αγορές,και βρές ότι θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 θελω να παρω ενα 8800 αλλα εχω καταμπερδευτει. ποιες εκδοσεις εχουν βγει με τι διαφορες σε τι τιμες?κατι ειχα ακουσει για αστον μαρτιν,ισχευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 http://www.astonmartin.com/newcollection/showproducts.asp?category=Nokia%208800&Item=405 εάν πάρεις και το όχημα στο δίνει τσάμπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts