Jump to content

[Επίσημο] Nokia 8800

cicilianos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ολιγον offtopic αλλα μου εκανε εντυπωση :

Μια εταιρια ονοματι DNet παρουσιασε στην cebit 2006 μια συσκευη ,την DA793.

Ουσιαστικα απο σχεδιασμο ειναι ενα NokMot Razr 8800 :p

Απο χαρακτηριστικα αυτα καταλαβα:

Dimensions:103 × 45 × 19,5 mm

Display:176 × 220

camera 1.3 megapixel

Bluetooth,RS-MMC,MP3,radio.

Δειτε το:

http://img146.imageshack.us/img146/8171/023gx.th.jpg http://img146.imageshack.us/img146/4756/034xk.th.jpg http://img146.imageshack.us/img146/6742/049bp.th.jpg http://img146.imageshack.us/img146/9594/059ix.th.jpg

http://img146.imageshack.us/img146/6142/064zb.th.jpg

http://cebit.mobilmania.cz/?q=Dnet

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μήπως είναι πρωταπριλιά πρώτα αντιγράφανε οι Απο Ανατωλίτες τα αυτοκίνητα και τώρα τόοοσο χοντρά και τα τηλέφωνα!!

Xairete pedia, prosfata agorasa to olokenourgio 8800. Bebea imouna toso gademis pou i karta vodafone pou pira (eteriki) den douleue me to sigekrimeno kinito (enw me ola ta alla douleue). Opos kai na exei mou stilane kenourgia karta. to problima pou antimetopizo ine to eksis. kathe fora pou klino kai anoigw to kinito, mou fortonei tis epafes kai apo tin sim kai apo to tilefwno, pragma pou ine ekneuristko giati egw thelw mono apo to tilefwno. Tis epafes stin sim tis exo mono kai mono ean xreiastei na balw tin karta allou. Bebews kathe fora paw kai allazo tin option se mono tilefwno alla me kathe restart pali ta idia. Gnorizei kapios to problima auto?

Xairete pedia, prosfata agorasa to olokenourgio 8800. Bebea imouna toso gademis pou i karta vodafone pou pira (eteriki) den douleue me to sigekrimeno kinito (enw me ola ta alla douleue). Opos kai na exei mou stilane kenourgia karta. to problima pou antimetopizo ine to eksis. kathe fora pou klino kai anoigw to kinito, mou fortonei tis epafes kai apo tin sim kai apo to tilefwno, pragma pou ine ekneuristko giati egw thelw mono apo to tilefwno. Tis epafes stin sim tis exo mono kai mono ean xreiastei na balw tin karta allou. Bebews kathe fora paw kai allazo tin option se mono tilefwno alla me kathe restart pali ta idia. Gnorizei kapios to problima auto?

Καλημερα φιλε μου & καλοριζικο το 8800. :)

Αυτο σου συμβαινει και αφου εχεις επιλεξει απο τις ρυθμισεις των επαφων μνημη τηλεφωνο μονο?

http://img123.imageshack.us/img123/9977/mwsnap4737ie.jpg

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Χθές κυκλοφόρησε η έκδοση 3.94 για 8800, Θα την δοκιμάσω σύντομα στον Eminem (δεν έχω 8800)

Χθές κυκλοφόρησε η έκδοση 3.94 για 8800, Θα την δοκιμάσω σύντομα στον Eminem (δεν έχω 8800)

elpizw na exoun ftiaksei to bug me ta AM pou molis ta patiseis svinei to knt...:confused:

Winners Never Quit, Quitters Never Win...

tha ithela na kanw mia erwtisi agorasa to kinitaki apo enan filo mou k sta minimata enw grafei 160 xaraktires otan arxizw na grafw me ellinika otan grafw paei kateutheian 69grammata apo 160..ti mporw na kanw?plz help...
Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr

tha ithela na kanw mia erwtisi agorasa to kinitaki apo enan filo mou k sta minimata enw grafei 160 xaraktires otan arxizw na grafw me ellinika otan grafw paei kateutheian 69grammata apo 160..ti mporw na kanw?plz help...

Αναβαθμιση . Το 8800 που πηρες,ειναι με την 1η εκδοση software που κυκλοφορησε.

iPhone 5S Space Grey

tha ithela na rotiso an simveni kai me alous me ekdosi V 3.78.

edo kai kanena mina tin deyteri mera fortisis eno dixnei 3 grames me kaloun kai arxizi na sfiraei pesmeni mpataria to svino to anavo kai mou vgazei pali 3 grames perno tilefono doulevi kanonika mexri na to piasi i anapodia pali kai na leei pesmeni mpataria.

pantos ine to proto nokia pou mou vgazi tetia provlimata.

Και μένα κάνει κάτι τέτοια μερικές φορές, αλλά μου φαίνεται ότι φταίει περισσότερο η μικρή μπαταρία και ότι έχει ήδη επαναφορτιστεί πολλές φορές.

Καλημέρα σε όλους! Να ρωτήσω κι εγώ κάτι:

Το πίσω κάλυμα του κινητού "παίζει", όπως έχει αναφερθεί κι από άλλους φίλους παλαιότερα. Αυτό μπορούν να μου το φτιάξουν μόνο εάν πάω στη Nokia Βουλιαγμένης;

Επίσης, το μπροστινό κάλυμα του κινητού χτυπήθηκε - μου έπεσε μια φορά κάτω :O - και θέλω να το αλλάξω. Στο Internet βρήκα ότι σαν spare part το πουλάνε με 21.86 λίρες Αγγλίας. Εδώ μου είπανε σε ένα Nokia club ότι μόνο στην Βουλιαγμένης μπορούν να μου το αλλάξουν με 50 περίπου ευρώ.

Μπορεί να μου τα φτιάξει αυτά τα δύο προβληματάκια κανένα άλλο Nokia club, για να μην τρέχω στην Βουλιαγμένης :rolleyes:

Ξέρετε τίποτε;

Ευχαριστώ,

Αννη

edo kai kanena mina tin deyteri mera fortisis eno dixnei 3 grames me kaloun kai arxizi na sfiraei pesmeni mpataria to svino to anavo kai mou vgazei pali 3 grames perno tilefono doulevi kanonika mexri na to piasi i anapodia pali kai na leei pesmeni mpataria.

Θα συμφωνησω και εγω με τον mcde φταιει δυστυχως η μπαταρια και δεν νομιζω (μακαρι δηλαδη) να ειναι θεμα firmware η ενδειξη σταθμης της μπαταριας. Το παθαινω και εγω οχι καθε φορα αλλα 1 στις 3 φορες αυτο το bug.....

Μπορεί να μου τα φτιάξει αυτά τα δύο προβληματάκια κανένα άλλο Nokia club, για να μην τρέχω στην Βουλιαγμένης :rolleyes:

Ξέρετε τίποτε;

Ευχαριστώ,

Καλησπερα,

Για το θεμα των spares μπορεις να παρεις μια γευση και σ αυτο που ειναι ελληνικο site. (Εχει τιμες τοπικες ισως βγαλεις καποια ακρη με front & back cover)

http://mobile-parts.gr/catalog/advanced_search_result.php?keywords=8800&osCsid=9ddd4b70a26b3a881a620b0f6d63c9d8&x=0&y=0

Για τα Nokia Club ειχα προβλημα με το δεξι softkey και δεν το ρισκαρα πηγα στην Βουλιαγμενης και μου το εφτιαξαν σχετικα αμεσα την ιδια ημερα.

Αναφερθηκε επισης οτι ειναι πολυ καλο το club στην Κατεχακη για αναβαθμισεις δεν ξερω ομως σιγουρα αν αναλαμβανει και εχει διαθεσιμα spares εκει. Στην Βουλιαγμενης απο οτι ξερω εχουν σιγουρα.

Η διευθυνση για το εναλλακτικο shop ειναι :

ΚΑΤΕΧΑΚΗ 52,

τ.κ. 11525

Τηλ: 210-6748797,

Fax: 210-6748797

Ρε παιδια σκεπτομαι τελικα να το παρω.Οσοι το εχετε πειτε μου αξιζει?Δε ρωταω εμφανισιακα.Ρωταω για τα υπολοιπα.Ποιο πολυ με προβληματισε αυτο οτι σε λιγους μηνες τα φτηνει εντελως η μπαταρια και μια δειχνει φορτισμενο και μια αφορτιστο.Το φοβαμαι πολυ αυτο γιατι ειχα τον προγονο του το 8810 και μου το εκανε αυτο και οταν το πηγα στη Νοκια μου ειπαν οτι ειχε καει η μητρικη πλακετα.Τι λετε λοιπον παιδια?Ειναι προβληματικο η οχι?Να το παρω?

Ευχαριστω

Ρε παιδια σκεπτομαι τελικα να το παρω.Οσοι το εχετε πειτε μου αξιζει?Δε ρωταω εμφανισιακα.Ρωταω για τα υπολοιπα.Ποιο πολυ με προβληματισε αυτο οτι σε λιγους μηνες τα φτηνει εντελως η μπαταρια και μια δειχνει φορτισμενο και μια αφορτιστο.Το φοβαμαι πολυ αυτο γιατι ειχα τον προγονο του το 8810 και μου το εκανε αυτο και οταν το πηγα στη Νοκια μου ειπαν οτι ειχε καει η μητρικη πλακετα.Τι λετε λοιπον παιδια?Ειναι προβληματικο η οχι?Να το παρω?

Ευχαριστω

Πιστευω πως και απο εδω μεσα οσοι το αγορασαμε δεν το εχουν μετανοιωσει καθως ξεραμε περιπου τι να περιμενουμε. Εξαλλου οι χρηστες αυτων των συσκευων ξερουν τι να περιμενουν και τι οχι σαν συσκευη και συνηθως δεν εχουν πολλες απαιτησεις...

Σχετικα με τον προκατοχο του 8910i εχει πολλα new things που εχουν αναφερθει κατα καιρους (π.χ. απαντηση μιας κλησης χωρις να ανοιχτει το καλλυμα με την βοηθεια των softkeys, καλυτερο design - μιας και το ατσαλι υπεριισχυει του τιτανιου, χανουμε βεβαια στην αποδοση της μπαταριας (αυτο δεν το βγαζει παντοτε το προβλημα σε εμενα 1 στις 3 φορες μου δειχνει 3 γραμμες και ειναι μειωμενη τελικα η διαρκεια της).

Καλυτερο πακετο σαν συνολο, handsfree, βαση φορτισης, θηκη σουετ κλπ κλπ. Για πλακετα που λες δεν εχει αναφερθει τιποτα κατι προβληματα ειχα με το δεξι softkey (δεν πατιοτανε καθολου) αλλα φτιαχτηκε την ιδια ημερα στην Βουλιαγμενης.

Καλη εβδομαδα & καλη αγορα εν τελει :rolleyes:

Προς Eminem

Τελικα την εγκατεστησες την 3.94 αν ναι εντυπωσεις-διαφορες οσες προλαβες να δεις δηλαδη.... Αν και μαλλον θα περιμενω να βγει version 4.xx για να παω μια και καλη !!

Γενικά είναι καλύτερο το πακέτο, με όλα τα συνοδευτικά που έχει και η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική. Όμως, η μπαταρία είναι εντελώς απαράδεκτη. Τα 600mAh στο 2006 που βρισκόμαστε με τις έγχρωμες οθόνες κλπ. είναι αδιανόητο νούμερο.

Επίσης διαφωνώ στο θέμα του υλικού. Μπορεί το 8800 να είναι πιο δουλεμένο γενικά σαν κατασκευή (όχι σε όλα τα σημεία, το πληκτρολόγιο είναι μετριότατο), όμως το ανοξείδωτο ατσάλι είναι πολύ χειρότερο υλικό από το τιτάνιο του 8910i, άσε που το κινητό γεμίζει δαχτυλιές πανεύκολα. Εκτός αυτού το τιτάνιο είναι πιο εξωτικό υλικό κάτι που έχει σημασία σε τέτοιες συσκευές. Ακόμα και σήμερα, όταν πιάνω το 8910i μου κάνει φοβερή εντύπωση έστω κι αν το έχω τόσα χρόνια.

Γενικά είναι καλύτερο το πακέτο, με όλα τα συνοδευτικά που έχει και η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική. Όμως, η μπαταρία είναι εντελώς απαράδεκτη. Τα 600mAh στο 2006 που βρισκόμαστε με τις έγχρωμες οθόνες κλπ. είναι αδιανόητο νούμερο.

Επίσης διαφωνώ στο θέμα του υλικού. Μπορεί το 8800 να είναι πιο δουλεμένο γενικά σαν κατασκευή (όχι σε όλα τα σημεία, το πληκτρολόγιο είναι μετριότατο), όμως το ανοξείδωτο ατσάλι είναι πολύ χειρότερο υλικό από το τιτάνιο του 8910i, άσε που το κινητό γεμίζει δαχτυλιές πανεύκολα. Εκτός αυτού το τιτάνιο είναι πιο εξωτικό υλικό κάτι που έχει σημασία σε τέτοιες συσκευές. Ακόμα και σήμερα, όταν πιάνω το 8910i μου κάνει φοβερή εντύπωση έστω κι αν το έχω τόσα χρόνια.

exeis dikio to titanio einai pio kalo uliko alla proteimw to 8800 makran oson anafora tin poiotita kataskeuis kai ti stivarotita.einai polu pio stivaro kinito to 8800 apo to 8910.thes to varos,thes to uliko,pantws einai pio stivaro kai pros to parwn antexei pio polu.to prosexw de lew alla exei arpaksei merikes patsavoures kai den fanike kanena simadaki.to 8910 exei pesei elaxistes fores kai amesws arxise na trizei kai na exei gratzounitses.mia fora to afisa mazi me to roloi mou se ena tsantaki mesa kai emeine to monadiko megalo simadi pou exei :(

oson anafora to pliktrologio,den kserw sto diko sou 8910 posa sms egrafes,alla egw pou egrafa polla einai se aisxri katastasi.isws i nokia ithele na min pathei pali ta idia kai xrisimopoiise plastiko gia to keyboard tou 8800...arxika kai emena de mou arese san eikona alla to xw sunithisei pleon kai kserontas pws tha katelige an eixe keyboard 8910,to proteimw...

auta vevaia einai proswpikes apopseis tou kathenos kai exoun na kanoun kai me ton tropo xrisis tou knt...;)

Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω.Μετα απο πολλες επισκεψεις στην βουλιαγμενης και αφου αρχια να εξασκω τα.........γαλλικα μου(αθανατη ελλαδα) μου ειπαν οτι πραγματικα υπαρχει προβλημα,το εχουν αναφερει στην νοκια φιλανδιας και περιμενουν απαντηση!!Συμπερασματικα μετα απο μετα τις 3 πρωτες γραμμες θελει φορτιση!

Προς Eminem[/color][/b]

Τελικα την εγκατεστησες την 3.94 αν ναι εντυπωσεις-διαφορες οσες προλαβες να δεις δηλαδη.... Αν και μαλλον θα περιμενω να βγει version 4.xx για να παω μια και καλη !!

Οχι φιλε δεν προλαβα να την περασω...μια απο αυτες τις μερες θα γινει ομως...;) με την 3.78 το μονο bug που εχω εντοπισει ειναι με τα AM.Μολις τα παταω,γινεται restart...:blink:

Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω.Μετα απο πολλες επισκεψεις στην βουλιαγμενης και αφου αρχια να εξασκω τα.........γαλλικα μου(αθανατη ελλαδα) μου ειπαν οτι πραγματικα υπαρχει προβλημα,το εχουν αναφερει στην νοκια φιλανδιας και περιμενουν απαντηση!!Συμπερασματικα μετα απο μετα τις 3 πρωτες γραμμες θελει φορτιση!

pantos kai ego meta apo merika galika( telika ta galika pianoun topo!)to estila sta kentrika gia na doume an tha uparksi kapia lisi sto provlima auto.

pantos prepi na yparxi sovaro provlima , kai den nomizo na eine apo mpataria.

giati to leo ayto, giati to kinito douleue apsoga gia arketous mines kai panta xrisimopoiousa tin mia mpataria , otan arxise na kani auta ta noumera me tin mpataria , vgazo tin deuteri mpataria tin fortizo gia proti fora (den eixe doulepsi katholou ) kai mou kani ta idia noumera pou ekane kai prin opote vgalte ta simperasmata moni sas.

kai na simioso oti to fortizo xoris tin vasi, gia tous logous tis miomenis autonomias otan to fortiza pano sti vasi.

egw aporw me kati gia to kinitaki...gnt na kanoume kati na anebei i edasi tou kinitou?i iparxei kati?ston hxo klhshs?parolou pou to exw epipedo 5 dld terma..kserei kaneis tpt? ;) thnxx..
Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr

Ακριβως με το που φτασει 3 γραμμες πριν το τελος φορτιση. Παντως μεχρι να βρεθει λυση αν βρεθει δηλαδη για την σωστη ενδειξη της μπαταριας ηδη θα εχουμε χαλασει την 1η........Το μονο που εκανα στην αρχη ητανε οταν το αφηνα σερι ανοιχτο τοτε και μονο τοτε η ενδεξη της μπαταριας επεφτε κανονικα και ηθελε φορτιση οταν επιανε 1 γραμμη.

Μολις αρχισα να το κλεινω το βραδυ κλπ απο τοτε και μετα 1 στις 2 φορες οχι καθε φορα με το που πιανω 3 γραμμες και περνω τηλεφωνο η δεχομαι κληση.....τελος......Δεν νομιζω να ναι firmware θεμα αλλα μαλλον η χαμηλη αποδοση της μπαταριας παντως. Αρα για την Νοκια σαν δικαιολογια δεν θα βρεθει καποια λυση.Υπαρχουν και καποιες μπαταριες εναλλακτικες αλλα δεν τολμω να κανω αγορα αν δεν αναφερει καποιος καλα αποτελεσματα.

http://mobile-parts.gr/catalog/product_info.php?products_id=1892

και η μη οριτζιναλ που εχει 400 mAh παραπανω σχεδον διπλασια διαρκεια απο την αυθεντικη. Οπως προειπα δεν τολμω να κανω αγορα αν δεν αναφερθει κατι θετικο αν και δεν εχει και πολλα χρηματα 15 ευρω.

http://mobile-parts.gr/catalog/product_info.php?products_id=2560

Δεν νομιζω να ναι firmware θεμα αλλα μαλλον η χαμηλη αποδοση της μπαταριας παντως. Αρα για την Νοκια σαν δικαιολογια δεν θα βρεθει καποια λυση.Υπαρχουν και καποιες μπαταριες εναλλακτικες αλλα δεν τολμω να κανω αγορα αν δεν αναφερει καποιος καλα αποτελεσματα.
Εμένα κάτι τέτοια τα κάνει τελευταία (αν και όχι πολύ συχνά) που σημαίνει ότι μάλλον άρχισε να ψοφάει η μπαταρία. Όσο για τις μπαταρίες 1000mAh που υπάρχουν στην αγορά, παλιότερα κάποιος είχε αγοράσει μία και δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος, υπάρχει τέτοιο post σ'αυτό το topic.