Jump to content

[Επίσημο] Nokia 8800

cicilianos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ενδιαφερεται κανεις για ανταλλαγη 8800 special edition με samsung d900 δυο μηνων,πληρες πακετο με καρτα 500αρα;αν ναι ας κανει τον κοπο να μου στειλει ενα pm γιατι δεν παρακολουθω το forum του 8800

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια διαβάζω όσες περισσότερες σελίδες μπορώ αλλα έχω μια απορία!

Έαν κάνεις την αναβάθμιση δεν δουλεουν κλά οι μπαταρίες που έχουμε ήδη?Και το αντίστροφο εάν δεν κανεις δεν χαλάνε και οι 1000αρες?

Και κανένα site για ΚΑΛΑ themes εκτός απο το mobil9.com ευχαριστώ πολύ!

εμενα μου κραταει 1,5 μερα με την τελευταια αναβαθμηση , αυριο παραλαμβανω μια 1000 αρα καθαροαιμη , θα την φορτησω και μολις θα εχω αποτελεσματα θα σας πω!

Είναι γνήσια Nokia? αν όχι, τι μάρκα είναι, από που θα την πάρεις και πόσο?

Τελικα φιλε μου το τηλεφωνο μου το εκανε δωρο ο φιλος και πηρε το χρυσο,οποτε η μπαταρια μου εμεινε εμενα ,ειναι οντος 1000αρα (ειναι βλεπεις αγγλοι ,και οχι απατεωνες)με 2 φορτισματα ,και ανοιχτο bleutooth μονιμα με ακουστικο και παει 1,5 μερα και φτανει μεχρι την τελευταια γραμμη ,και οχι στι μεση οπως η παλια ,ελπιζω να βοηθησα.

Χρυσό??:blink: Από πού? Πόσο?:rolleyes:

Δεν ειναι γνησια απλος το "καθαροαιμη" το ειπα γιατι ειναι πραγματικη 1000αρα και οχι κατι αλλες που λενε οτι ειναι 1000αρες αλλα στην πραγματικοτητα ειναι 700αρες .

Θέλω να θίξω το θέμα κατά πόσο ένα κινητό δουλεύει σωστά με μία "μούφα" μπαταρία και αν αξίζει να προχωρήσω στην αγορά της συγκεκριμένης, η οποία κατά τα άλλα μου φαίνεται αρκετά καλή και θα λύσει το μοναδικό πρόβλημα του αγαπημένου μου κινητού!

Συμφωνω μαζι σου για τις "μουφες" αλλα και την μ@λακια της νοκια να βαλει σε ενα πολυ ακριβο κινητο τετοια μ@λακια μπαταρια ,Δεχομαι να βαλω ΜΟΥΦΑ μπαταρια:D

ΥΣ. μπαταρια μεχρι στιγμης μαμαει! το εχω λιωσει το κινητο

To exeis valei se sirocco i sto aplo? Rotao gia to pic sou einai apo sirocco eno to thema einai gia to aplo!!

Χρυσό??:blink: Από πού? Πόσο?:rolleyes:

Το πηρε απο γερμανια ,ειναι αν δεν κανω λαθος το mazerati το νο1 και το πληρωσε 2500€ ,υπαρχουν ομως και αλλα ποιο φτηνα,αν ψαξεις λιγο θα βρεις πολλα.

Καλησπέρα σε όλους,

Λέω να αγοράσω ένα 8800 γιατί μου αρέσει πολλή. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Τα γράφηκα τις οθόνης του Ιανοί καλά. Π.χ όπως του 6131?

καλησπερα ! σκεφτομαι να αγορασω το 8800 sirocco . ποτε υπολογιζεται να βγαλει η nokia καινουριο μοντελο σειρας 88 ? μην το παρω τωρα και σε 3 μηνες βγει καινουριο μοντελο !

μην μπλέκεις με τη σειρά... πάρε καλλίτερα το απλό 8800, θα τι βρεις και αρκετά οικονομικά πλέον...

όσον αφορά την οθόνη, η ποιότητα είναι η ίδια.

το μαύρο sirocco δείχνει συνέχεια λερωμένο μέσα σε δαχτυλιές λες και το έβγαλες απο κάποιο βούρκο... μόνο για κινητό πολυτελείας δεν φαντάζει!

τα ηχεία τους και το ακουστικό τους είναι σχεδόν της αυτής ποιότητας από πλευράς έντασης, δλδ όχι και τόσο δυνατά

η μόνη διαφορά είναι η κάμερα όπου στο sirocco είναι βελτιωμένη, αλλά στο απλό είναι επίσης υπεραρκετή παρ'ότι δείχνει μικρών δυνατοτήτων.

και στο software, εγώ προτιμώ αυτό του απλού... στο sirocco με εκνευρίζουν μερικά πράγματα, όπως όταν λαμβάνω sms, βλέπω το μύνημα αλλά όχι τον αποστολέα, και άλλα τέτοια χαζά...

και φυσικά η διαφορά τιμής!

όσον αφορά την οθόνη, η ποιότητα είναι η ίδια.

το μαύρο sirocco δείχνει συνέχεια λερωμένο μέσα σε δαχτυλιές λες και το έβγαλες απο κάποιο βούρκο... μόνο για κινητό πολυτελείας δεν φαντάζει!

τα ηχεία τους και το ακουστικό τους είναι σχεδόν της αυτής ποιότητας από πλευράς έντασης, δλδ όχι και τόσο δυνατά

η μόνη διαφορά είναι η κάμερα όπου στο sirocco είναι βελτιωμένη, αλλά στο απλό είναι επίσης υπεραρκετή παρ'ότι δείχνει μικρών δυνατοτήτων.

και στο software, εγώ προτιμώ αυτό του απλού... στο sirocco με εκνευρίζουν μερικά πράγματα, όπως όταν λαμβάνω sms, βλέπω το μύνημα αλλά όχι τον αποστολέα, και άλλα τέτοια χαζά...

Συμφωνω! Πωλειται και η μπαταρια του σιροκο ξεχωριστα, οπότε ουτε το θεμα της αυτονομιας μας απασχολει πλεον! ;)

Γεια σας παιδια.Ψαχνω ενα ηχο κλησης.Ακουγετε στην αρχη σαν κανονικο τηλεφωνο και μετα γινεται πολυ αργος και σαν να χαλαει ο ηχος!

υπαρχει και στην ταινια CRANK οπου ο τυπος εχει ενα 8800...Ton xerei kaneis??

http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97

Και εμένα το ασημένιο μου αρέσει…δείχνει πιο κλαμουρ (κατά την γνώμη μου). Τον Μάρτιο θα το πάρω. Να ρωτήσω κάτι η διάφορες είναι μόνο στην μνήμη και στην κάμερα?

Δεν συμφωνώ. Είχα το 8800 από τότε που βγήκε και με ενοχλούσαν πολύ διάφορα μικροπροβλήματα. Είτε στο software, είτε στο πληκτρολόγιο, είτε στην αυτονομία της μπαταρίας. Η αλήθεια έιναι ότι το Sirocco είναι αρκετά καλύτερο σαν τηλέφωνο. Υπάρχουν μικρές βελτιώσεις στο software που κάνουν μεγάλη διαφορά σε καθημερινή χρήση, π.χ. ότι μπορείς να ρυθμίσεις τι κάνει όταν κλείνεις το slide, ότι δεν μένει η ένδειξη για νέο μήνυμα όταν σου έρχεται μια αναφορά και διάφορα άλλα.

Επίσης ευτυχώς διορθώθηκαν σε μεγάλο βαθμό τα πλήκτρα, τα οποία στο αρχικό 8800 δεν ήταν καθόλου καλά, χειρότερα από πλήκτρα πολύ φθηνότερων κινητών. Ειδικά για αυτή την κατηγορία τιμής ήταν εντελώς απαράδεκτα.

Το ηχείο είναι πιο δυνατό, χωρίς να είναι τόσο δυνατό όσο άλλα κινητά πάντως. Σίγουρα δεν προβληματίζει όμως όσο του 8800.

Αυτό που λες για τα μηνύματα, δεν το καταλαβαίνω. Όταν έρχεται ένα μήνυμα, φαίνεται κανονικά τόσο το περιεχόμενο του, όσο και τα στοιχεία του (αποστολέας, ώρα κλπ.).

Τέλος για την τιμή που αναφέρεις, φαίνεται δεν υπολογίζεις ότι το Sirocco έχει μαζί του ένα πολύ καλό bluetooth handsfree το οποίο έχει μεγάλη αυτονομία. Το συγκεκριμένο handsfree σε κατάστημα Nokia κοστίζει €130 περίπου.

Έχω το Sirocco μερικούς μήνες και μπορώ να πω ότι με έχει βολέψει πολύ περισσότερο από το 8800, το οποίο είχε πολλά προβλήματα. Ακόμα και το θέμα με τις δαχτυλιές, δεν είναι τόσο σοβαρό πια όσο γράφετε ορισμένοι. Έτσι κι αλλιώς αυτά τα κινητά χρειάζονται προσοχή.

Παρέλαβα την Παρασκευή την 1000αρα μπαταρία και την φόρτισα όλο το βράδυ. Πρώτη φόρτιση και κράτησε (με την χρήση που του κάνω) 24 ώρες....δλδ. όσο μου κρατάει και η κανονική. Ελπίζω μετά απο 2-3 φορτίσεις να στρώσει...αλλιώς πέταξα κοντά €30 αλλά ακόμα χειρότερα δεν θα έχω βρεί λύση με την μικρή αυτονομία.

@eyzhn: Που βρήκες την μπαταρία του Sirocco? Στο Nokia Shop στην Αλεξάνδρας που ρώτησα μου είπε ότι δεν έχει βγεί ακόμα ξεχωριστά.

Η μπαταρία είναι γνήσια της ΝΟΚΙΑ ή από 3ο κατασκευαστή?

To 2o ...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Την μπαταρία του sirocco την αγόρασα από nokia shop 38€....νομίζω, ή 35€:p

Με ανοιγμένο το bluetooth ΟΛΗ μέρα μου κράτησε 1 1/2 μέρα!!!

Φανταστήτε ότι η χρήση που κάνω το κινητο ( χωρίς μπλε δόντι) μου κρατούσε η νορμαλ (παλιά) μπαταρία μεχρι της 12:00 το μεσημερι από της 07:00 το πρωί!!!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά!

Στα κεντρικά που ειχα ρωτησει για μπαταρια του sirocco μου ειχαν πει οτι δεν βγηκε ακομα!:mad:

Δεν μπορω να καταλάβω τι γινετε με αυτούς!