Jump to content

Τα πάντα για το Προνομιακο What'sUp 1500', 1.5GB

cmvr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κουβέντα να γίνεται. Και μιλά καλύτερα δεν με ξέρεις και από χθες

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω 3. Αλλά υπάρχει εσωτερική πληροφόρηση από όσο κρατήσει μέχρι τον Απρίλη του 2018. Μετά εποντε αλλαγές γενικές

δεν υπαρχει καμια εσωτερικη πληροφορια εως τωρα

Έχω 3. Αλλά υπάρχει εσωτερική πληροφόρηση από όσο κρατήσει μέχρι τον Απρίλη του 2018. Μετά εποντε αλλαγές γενικές

Δεν γινετε αυτο που λες, αγοραζεις φιλε μια καρτα που σου λεει ενεργοποιηση εως 11/2019 με το συγκεκριμενο προγραμμα και θα ακυρωθει το 18; δεν στεκει αυτο το πραγμα

η ημερομηνια ενεργοποιησης υπαρχει ανεξαρτητως προσφορας σε καθε πακετακι καρτοκινητης και αφορα την σιμ και τον αριθμο. Δεν εχει σχεση με την οποια προσφορα τρεχει στο νουμερο. Απο εκει και περα βεβαια το "για παντα" που απαντανε ειναι παντα σχετικο, κατα καιρους το εχουμε δει, να αλλάζουν οι οροι κλπ. Αλλωστε δεν τους κοστιζει τιποτα να σου λενε απροσωπα το "για παντα",δεν προκειται πρακτικα να τους ζητησει κανεις το λογο επι προσωπικου οταν αλλαξει κατι. Απο την αλλη και η εσωτερικη πληροφορηση για το τι θα γινει μηνες αργοτερα,παλι σχετικη ειναι...

Κουβέντα να γίνεται. Και μιλά καλύτερα δεν με ξέρεις και από χθες

Αυτο ελειπε να σου ζητησω και την αδεια πως θα μιλαω!!!!

Ασε μας ρε φιλε , με την εσωτερικη σου πληροφορηση και καλα...

Κραταω copy για την ανοιξη του 2018 αυτα που λες , να δω θα εισαι εδω η θα εισαι εξαφανισμενος;;;;

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Παιδιά εγώ τη συνομιλία μας την κατέγραψα. Όπως την κατέγραψε και η κόσμοτε. Για μελλοντική χρήση αν χρειαστεί.

Και αυριο μπορει να ερθουν ουφο και να καταστρεψουν την ελλαδα απολαυστε την προσφορα που υπαρχει σημερα και αφηστε τι θα γινει σε μερικους μηνες

Επισης δεν μπορει να υπαρχει πληροφορηση τι θα γινει για ενα προγραμμα τοσο καιρο πριν ολα αλλαζουν τελευταια στιγμη και οι υπαλληλοι ενημερωνονται τελευταια στιγμη

Δεν σταματάτε τις βλακείες; το έχετε ξεχειλώσει μέχρι εκεί που δεν πάει το θέμα.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Το πακέτο θα είναι θεωρητικά για πάντα. Από την πρώτη μέρα που ρώτησα μέχρι σήμερα τα ίδια λένε στην εταιρία ανεξαρτήτως αν ρωτήσεις από fb ή τηλεφωνικά.

Όλα αυτά τα πακέτα θα εξαλειφθούν όταν έρθουν ανάλογες παροχές που βλέπουμε στην υπόλοιπη Ευρώπη με τις μεγάλες παροχές σε φυσιολογική τιμή. Τώρα είναι το τυράκι για να κατευνασμό της γκρίνιας από τους ποιό ψαγμένους. Μόνο στο Facebook να διαβάσει κάποιος κατά καιρούς θα καταλάβει.

Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Τώρα ότι με πήραν χθες απο το 11888 (σε καρτοκινητό vodafone) να μου πουν για το προνομιακό και αν ενδιαφέρομαι να μου στείλουν ενα πακέτο δωρέαν. Τους είπα ναι και μου λένε όταν θα βγει το πακέτο θα επικοινωνήσουν ξανά μαζί μου :wacko::wacko:

ΥΓ: 13888 εννοούσα

Edited by pan82

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Τώρα ότι με πήραν χθες απο το 11888 (σε καρτοκινητό vodafone) να μου πουν για το προνομιακό και αν ενδιαφέρομαι να μου στείλουν ενα πακέτο δωρέαν. Τους είπα ναι και μου λένε όταν θα βγει το πακέτο θα επικοινωνήσουν ξανά μαζί μου :wacko::wacko:
Problem?3fb27a8a55c699f368c44562e0e3f7b2.jpg

Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk

Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα!

Με κάλεσαν κι εμένα στο κινητό από το 13888 και μου πρότειναν να μου στείλουν το προνομιακό What's up. Το στέλνουν μόνο σε όσους έχουν κινητό Wind (από ότι μου είπε) την άλλη Τρίτη θα το παραλάβω.

Με κάλεσαν κι εμένα στο κινητό από το 13888 και μου πρότειναν να μου στείλουν το προνομιακό What's up. Το στέλνουν μόνο σε όσους έχουν κινητό Wind (από ότι μου είπε) την άλλη Τρίτη θα το παραλάβω.

Και σε έμενα το ίδιο συνέβη με πήραν τηλέφωνο την παρασκευή 17/11 το απόγευμα και χτες παρέλαβα.

(έχω WIND F2G ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ)

Edited by fotisk13
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Μα πως το εστειλαν σε σας ;;;

Αφου καποιος πριν ειπε οτι αν και οταν θα του ξαναστειλουν!!! :lol::lol::lol:

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Πήρες τον εαυτό σου τηλ? Και το παρέλαβες? Πως τα κατάφερες?

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:lol:Γράψε λάθος με ΠΗΡΑΝ ήθελα να γράψω.

Edited by fotisk13
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Σορρυ αν έχει απαντηθεί, αλλλα στις τελευταίες σελίδες που κοίταξα δε βρήκα επιβεβαιωμένη απάντηση: τα λεπτά και data ισχύουν και για χρήση εκτός Ελλάδας;
Alex

Καλουν καποιους που εχουν f2go

Αλλιως μπορεις να παρεις άπο αγγελια απο εφημεριδα

Το θέμα είναι ότι τα πουλανε.. Αξιζει να αγοράσεις κατι που μπορει να ληξει, αυριο..

Και να καταργήσεις τον υπάρχον αριθμό σου, ενημέρωνοντας ολους, για να δεις μετά οτι το καινούργιο νούμερο έγινε ίδιο με το παλαιο.. :)

οποιος ενδιαφερεται για προνομιακο να μου στειλει pm

Να διακινδυνευσω να πω ότι σε περίπου 1 μήνα για να μπορείς να κάνεις χρήση του προνομιακού σου πακέτου, θα χρειάζεται να κάνεις μια ανανέωση 10 ευρώ κάθε 15 ημέρες, ήτοι 20 ευρώ τον μήνα;... Edited by sigmamee

Να διακινδυνευσω να πω ότι σε περίπου 1 μήνα για να μπορείς να κάνεις χρήση του προνομιακού σου πακέτου, θα χρειάζεται να κάνεις μια ανανέωση κάθε 15 ημέρες, ήτοι 20 ευρώ τον μήνα;...

ποιος τα λεει αυτα;