Nikolas_620ti Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Κουβέντα να γίνεται. Και μιλά καλύτερα δεν με ξέρεις και από χθες Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω 3. Αλλά υπάρχει εσωτερική πληροφόρηση από όσο κρατήσει μέχρι τον Απρίλη του 2018. Μετά εποντε αλλαγές γενικές Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν υπαρχει καμια εσωτερικη πληροφορια εως τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Έχω 3. Αλλά υπάρχει εσωτερική πληροφόρηση από όσο κρατήσει μέχρι τον Απρίλη του 2018. Μετά εποντε αλλαγές γενικές Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν γινετε αυτο που λες, αγοραζεις φιλε μια καρτα που σου λεει ενεργοποιηση εως 11/2019 με το συγκεκριμενο προγραμμα και θα ακυρωθει το 18; δεν στεκει αυτο το πραγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 η ημερομηνια ενεργοποιησης υπαρχει ανεξαρτητως προσφορας σε καθε πακετακι καρτοκινητης και αφορα την σιμ και τον αριθμο. Δεν εχει σχεση με την οποια προσφορα τρεχει στο νουμερο. Απο εκει και περα βεβαια το "για παντα" που απαντανε ειναι παντα σχετικο, κατα καιρους το εχουμε δει, να αλλάζουν οι οροι κλπ. Αλλωστε δεν τους κοστιζει τιποτα να σου λενε απροσωπα το "για παντα",δεν προκειται πρακτικα να τους ζητησει κανεις το λογο επι προσωπικου οταν αλλαξει κατι. Απο την αλλη και η εσωτερικη πληροφορηση για το τι θα γινει μηνες αργοτερα,παλι σχετικη ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Ενταξει ,κατεμε ας το κοψουν οποτε θελουν ,στο κερδος θα ειμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Κουβέντα να γίνεται. Και μιλά καλύτερα δεν με ξέρεις και από χθες Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτο ελειπε να σου ζητησω και την αδεια πως θα μιλαω!!!! Ασε μας ρε φιλε , με την εσωτερικη σου πληροφορηση και καλα... Κραταω copy για την ανοιξη του 2018 αυτα που λες , να δω θα εισαι εδω η θα εισαι εξαφανισμενος;;;; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np79 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Παιδιά εγώ τη συνομιλία μας την κατέγραψα. Όπως την κατέγραψε και η κόσμοτε. Για μελλοντική χρήση αν χρειαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulhs30 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Και αυριο μπορει να ερθουν ουφο και να καταστρεψουν την ελλαδα απολαυστε την προσφορα που υπαρχει σημερα και αφηστε τι θα γινει σε μερικους μηνες Επισης δεν μπορει να υπαρχει πληροφορηση τι θα γινει για ενα προγραμμα τοσο καιρο πριν ολα αλλαζουν τελευταια στιγμη και οι υπαλληλοι ενημερωνονται τελευταια στιγμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Δεν σταματάτε τις βλακείες; το έχετε ξεχειλώσει μέχρι εκεί που δεν πάει το θέμα. Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 21, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Το πακέτο θα είναι θεωρητικά για πάντα. Από την πρώτη μέρα που ρώτησα μέχρι σήμερα τα ίδια λένε στην εταιρία ανεξαρτήτως αν ρωτήσεις από fb ή τηλεφωνικά. Όλα αυτά τα πακέτα θα εξαλειφθούν όταν έρθουν ανάλογες παροχές που βλέπουμε στην υπόλοιπη Ευρώπη με τις μεγάλες παροχές σε φυσιολογική τιμή. Τώρα είναι το τυράκι για να κατευνασμό της γκρίνιας από τους ποιό ψαγμένους. Μόνο στο Facebook να διαβάσει κάποιος κατά καιρούς θα καταλάβει. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 (edited) Τώρα ότι με πήραν χθες απο το 11888 (σε καρτοκινητό vodafone) να μου πουν για το προνομιακό και αν ενδιαφέρομαι να μου στείλουν ενα πακέτο δωρέαν. Τους είπα ναι και μου λένε όταν θα βγει το πακέτο θα επικοινωνήσουν ξανά μαζί μου :wacko::wacko: ΥΓ: 13888 εννοούσα Edited November 21, 2017 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Τώρα ότι με πήραν χθες απο το 11888 (σε καρτοκινητό vodafone) να μου πουν για το προνομιακό και αν ενδιαφέρομαι να μου στείλουν ενα πακέτο δωρέαν. Τους είπα ναι και μου λένε όταν θα βγει το πακέτο θα επικοινωνήσουν ξανά μαζί μου :wacko::wacko:Problem? Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOUM Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Με κάλεσαν κι εμένα στο κινητό από το 13888 και μου πρότειναν να μου στείλουν το προνομιακό What's up. Το στέλνουν μόνο σε όσους έχουν κινητό Wind (από ότι μου είπε) την άλλη Τρίτη θα το παραλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Εμένα μου το έστειλαν, που έχω συμβόλαιο Vodafone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 (edited) Με κάλεσαν κι εμένα στο κινητό από το 13888 και μου πρότειναν να μου στείλουν το προνομιακό What's up. Το στέλνουν μόνο σε όσους έχουν κινητό Wind (από ότι μου είπε) την άλλη Τρίτη θα το παραλάβω. Και σε έμενα το ίδιο συνέβη με πήραν τηλέφωνο την παρασκευή 17/11 το απόγευμα και χτες παρέλαβα. (έχω WIND F2G ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ) Edited November 22, 2017 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Μα πως το εστειλαν σε σας ;;; Αφου καποιος πριν ειπε οτι αν και οταν θα του ξαναστειλουν!!! :lol::lol::lol: Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 (edited) Πήρες τον εαυτό σου τηλ? Και το παρέλαβες? Πως τα κατάφερες? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :lol:Γράψε λάθος με ΠΗΡΑΝ ήθελα να γράψω. Edited November 22, 2017 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulhs30 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Μπειτε στο app για 3GB για 3 ημερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Σορρυ αν έχει απαντηθεί, αλλλα στις τελευταίες σελίδες που κοίταξα δε βρήκα επιβεβαιωμένη απάντηση: τα λεπτά και data ισχύουν και για χρήση εκτός Ελλάδας; Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulhs30 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Δεν ισχυουν για.περιαγωγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 μοιραζουν ακομα νουμερα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulhs30 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Καλουν καποιους που εχουν f2go Αλλιως μπορεις να παρεις άπο αγγελια απο εφημεριδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Καλουν καποιους που εχουν f2go Αλλιως μπορεις να παρεις άπο αγγελια απο εφημεριδα Το θέμα είναι ότι τα πουλανε.. Αξιζει να αγοράσεις κατι που μπορει να ληξει, αυριο.. Και να καταργήσεις τον υπάρχον αριθμό σου, ενημέρωνοντας ολους, για να δεις μετά οτι το καινούργιο νούμερο έγινε ίδιο με το παλαιο.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 οποιος ενδιαφερεται για προνομιακο να μου στειλει pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 (edited) Να διακινδυνευσω να πω ότι σε περίπου 1 μήνα για να μπορείς να κάνεις χρήση του προνομιακού σου πακέτου, θα χρειάζεται να κάνεις μια ανανέωση 10 ευρώ κάθε 15 ημέρες, ήτοι 20 ευρώ τον μήνα;... Edited November 27, 2017 by sigmamee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Να διακινδυνευσω να πω ότι σε περίπου 1 μήνα για να μπορείς να κάνεις χρήση του προνομιακού σου πακέτου, θα χρειάζεται να κάνεις μια ανανέωση κάθε 15 ημέρες, ήτοι 20 ευρώ τον μήνα;... ποιος τα λεει αυτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts