Jump to content

LG V30

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δύσκολα θα πέσει η τιμή του. Το βλέπω πολύ δυνατό σε όλους τους τομείς, οι reviewers είναι πολύ θετικοί και το ενδιαφέρον του κοινού μεγάλο. Μόνο οι audiophiles να το αγοράσουν, αρκεί για να τα πάει καλά. Ας κυκλοφορήσει, ας δούμε αν έχει τίποτα παιδικές ασθένειες και εδώ είμαστε. Το πρόβλημά μου είναι ότι θα είναι το πρώτο μου smartphone που θα αγοράσω καινούργιο, δεν πρόκειται να αγοράσω μεταχειρισμένο με σφραγισμένη μπαταρία.

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν είχε βγει Μαιο-Ιούνιο θα το είχα προτιμήσει έναντι της Samsung μιας και ολοκληρωμένο είναι και πιο καταλληλο και κοντινό στα γούστα μου και εμφανισιακά αλλά και βάση feature(Quad DAC,AptXHD,double tap to wake,πιο ελαφρύ λογισμικού χωρίς περιττές βλακείες στυλ Bixby,S-health και ένα σορό Samsung υπηρεσίες οι περισσότερες άχρηστες)

Sent from my iPad Pro using Tapatalk

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εγώ θα περιμένω να δω πόσο γρήγορα θα πέσει η τιμή...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Εγώ θα περιμένω να δω πόσο γρήγορα θα πέσει η τιμή...

Μα ακόμη δεν έπεσε;; :lol:

Το v30 ειναι μιια πολυ δυνατη συσκευη ,η καμερα ειναι πολυ καλη μπορει να μην κανει καμια διαφορα τρελλη αλλα ειναι στα επιπεδα που θελουμε ,ο ηχος κορυφαιος και εδω δεν χωραει αμφισβητιση ,ραδιοφωνο εχει κατι που μας εχει λειψει στις ναυαρχιδες ,η μπαταρια του ειναι σε ικανοποιητικα επιπεδα και μαζι με τον 835 μπορει να μη κανει θαυματα αλλα θα ειναι σε καλα επιπεδα, απο διαστασεις ειναι καλυτερο απο το s8+ μου, ποιο κοντο και λιγο φαρδυτερο ετσι οπως το θελω η οθονη στα επιπεδα του s8 και πανω απο ολα ειναι και επιπεδη κατι που θα ηθελα και στο s8+μου, απο κει και περα σιγουρα τελειο δεν ειναι οπως και κανενα κινητο σημερα αλλα ειναι μια παρα πολυ καλη και δυνατη προταση απο την lg και σιγουρα η τιμη θα πεσει γρηγορα και αρκετα, αν ειχε και led ειδοποιησεων θα το επαιρνα 100% γιατι μου ειναι πολυ χρησιμο, μενει να δουμε την τελικη εκδοση ελπιζω να το βαλουν ! Edited by highland1

Ψαχνω σχεδον καθημερινα κανενα νεότερο για το ποτε θα ερθει Ευρωπη/Ελλαδα. Μεχρι τωρα δεν εχω δει κατι συγκεκριμενο. Γνωριζει κάποιος ή εμπειρικά μπορει να υπολογισει πότε λογικα θα το βγαλει το πρωτο καταστημα στο skroutz;

Αν ισχυουν τα 1000ευρω αρχικη, ακομα και τα 900 ...ενω εχω ψηθει να το πάρω και δεν ειναι οτι δεν τα εχω ....πραγματικα ξενερώνω παρα πολύ που καταφεραμε ολοι (αν παρω το v30 μπαινω και γω σε αυτους) να επιβραβευσουμε την πολιτικη των εταιριών να ανεβαζουν τις τιμες καθε χρονο...μα καθε χρονο!

Απο το 2018 φαντάζομαι ολες οι ναυαρχιδες το χιλιαρικο θα το ζητανε για πλακα κσι παμε και για 1500-1600 για την γνωστη αχόρταγη εταιρία.

Το Note 8 πήγε πριν λίγο 998 στα σκρουτζομάγαζα ......να δούμε σε ένα μήνα τι τιμή θα έχει....που όπως λες θα ξεκινήσει εδω το V30...

Μια από τα ίδια! Σε λίγο θα μάθουμε και Κορεάτικα!

Στην αναμονή να βγει και να πέσει η τιμή φυσικά!

Ψαχνω σχεδον καθημερινα κανενα νεότερο για το ποτε θα ερθει Ευρωπη/Ελλαδα. Μεχρι τωρα δεν εχω δει κατι συγκεκριμενο. Γνωριζει κάποιος ή εμπειρικά μπορει να υπολογισει πότε λογικα θα το βγαλει το πρωτο καταστημα στο skroutz;

Αν ισχυουν τα 1000ευρω αρχικη, ακομα και τα 900 ...ενω εχω ψηθει να το πάρω και δεν ειναι οτι δεν τα εχω ....πραγματικα ξενερώνω παρα πολύ που καταφεραμε ολοι (αν παρω το v30 μπαινω και γω σε αυτους) να επιβραβευσουμε την πολιτικη των εταιριών να ανεβαζουν τις τιμες καθε χρονο...μα καθε χρονο!

Απο το 2018 φαντάζομαι ολες οι ναυαρχιδες το χιλιαρικο θα το ζητανε για πλακα κσι παμε και για 1500-1600 για την γνωστη αχόρταγη εταιρία.

Μια από τα ίδια! Σε λίγο θα μάθουμε και Κορεάτικα!

Στην αναμονή να βγει και να πέσει η τιμή φυσικά!

επισης Σπυρο να ξερεις αλλαξαν και πολιτικη με τα τελωνια πλεον. δυσκολα φερνεις απ εξω πλεον, μιας και σχεδον ολα τα ηλεκτρονικα περνανε τελωνιο..

το εμαθα απ την ασχημη εγω! χαχα!

δεν πηγες για g6 τελικα ε? καλυτερα v30 κατα τη γνωμη μου. και εγω εκει λεω να κινηθω μετα τα χριστουγεννα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν πήγα. Με πρόλαβε η παρουσίαση του v30.

Κάποιος τρόπος θα βρεθεί για το απ έξω.

Εν αναμονή!

επισης Σπυρο να ξερεις αλλαξαν και πολιτικη με τα τελωνια πλεον. δυσκολα φερνεις απ εξω πλεον, μιας και σχεδον ολα τα ηλεκτρονικα περνανε τελωνιο..

το εμαθα απ την ασχημη εγω! χαχα!

δεν πηγες για g6 τελικα ε? καλυτερα v30 κατα τη γνωμη μου. και εγω εκει λεω να κινηθω μετα τα χριστουγεννα..

Το Note 8 πήγε πριν λίγο 998 στα σκρουτζομάγαζα ......να δούμε σε ένα μήνα τι τιμή θα έχει....που όπως λες θα ξεκινήσει εδω το V30...

700 θα έχει σε 2 μήνες το πολύ.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Δεν πήγα. Με πρόλαβε η παρουσίαση του v30.

Κάποιος τρόπος θα βρεθεί για το απ έξω.

Εν αναμονή!

το ευχομαι, αλλα δυσκολα.

τσεκαρε εδω να δεις τι γινεται!

[sIGPIC][/sIGPIC]

700 θα έχει σε 2 μήνες το πολύ.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

700 ευρώ για το v30; Μετά από 2 μήνες πτώσης τιμής..; Αυτά τα θεωρούμε λίγα ας πούμε;

Οκ, καταλαβαίνω, αν μου φαίνεται ακριβό ας μην το πάρω, αλλά βρε παιδιά έχουν ξεφύγει πΧια.

Έχουν γίνει πανάκριβα....

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

ευκαιρία να προσέχουμε όταν παίρνουμε κινητό που να μας καλύπτει πάνω από δύο χρόνια τουλάχιστον..... άλλωστε η φτήνια τρώει τον παρά...

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Χαχαχα τρομερός ο τύπος,έχω δει κ άλλα βίντεο του.

Φύλλο και φτερό το έκανε!

Ενα βίντεο

Δελτίο τύπου σήμερα από την Lg, στο οποίο πάλι αφήνει στο φλου την ημέρα κυκλοφορίας και την τιμή παγκοσμίως.

Μας λέει μόνο για την τιμή στην Ν. Κορέα, η οποία θα είναι 840$.

Προβλέπω τιμή εκκίνησης στην Ευρώπη γύρω στα 900.

Και δεδομένου ότι αυτή τη φορά δεν έχει κάποιο χτυπητό φάουλ, αντιθέτως για την πλειοψηφία θεωρείται η συσκευή της χρονιάς, πάνω από Note, s8+ κτλ, θεωρώ ότι δεν θα δούμε σύντομα τιμή κάτω από 700€, με χαμηλότερη τιμή τα 600 στο τέλος της "καριέρας" του.

Προσωπικά με βλέπω να συμβιβάζομαι με το κατώτερο σε όλα πλην τίμιο G6.

https://www.phonearena.com/news/LG-V30-gets-a-global-release-pricing-info-to-follow_id98225

Δελτίο τύπου σήμερα από την Lg, στο οποίο πάλι αφήνει στο φλου την ημέρα κυκλοφορίας και την τιμή παγκοσμίως.

Και δεδομένου ότι αυτή τη φορά δεν έχει κάποιο χτυπητό φάουλ, αντιθέτως για την πλειοψηφία θεωρείται η συσκευή της χρονιάς, πάνω από Note, s8+ κτλ, θεωρώ ότι δεν θα δούμε σύντομα τιμή κάτω από 700€, με χαμηλότερη τιμή τα 600 στο τέλος της "καριέρας" του.

https://www.phonearena.com/news/LG-V30-gets-a-global-release-pricing-info-to-follow_id98225

Νομίζω ότι πρέπει πρώτα να περιμένουμε να δούμε αν ξανάβαλε αυτογκόλ η LG.

Τώρα όσο για τον προβληματισμό σου, αν αγοράζεις αποκλειστικά LG, μπορείς να πας στο τίμιο G6

Φιλικά Γιώργος

για ποια πειοψηφια μιλας;βγηκε το κινητο;το πιασαμε στα χερια μας και δεν το ξερω;και γιατι ειναι καλυτεροβαπο το note8- s8; σε οθονη χανει σε μπαταρια χανει σε μεταπωληση χανει σε ομορφια χανει στο σερβις χανει ,κλπ εχει καλυτερο ηχο σιγουρα απο αυτα που ξερουμε ισως λιγο καλυτερη καμερα απο το s8 εχει ραδιο δεν εχει led,οποτε κατα την γνωμη μου κινητο της χρονιας δεν το λες καταρχην δεν ξερουμε αν θα βγει το 2017 αν το βγαλει το 2018 θα εχουμε πολυ καλυτερα κινητα απο αλλες εταιριες

για ποια πειοψηφια μιλας;βγηκε το κινητο;το πιασαμε στα χερια μας και δεν το ξερω;και γιατι ειναι καλυτεροβαπο το note8- s8; σε οθονη χανει σε μπαταρια χανει σε μεταπωληση χανει σε ομορφια χανει στο σερβις χανει ,κλπ εχει καλυτερο ηχο σιγουρα απο αυτα που ξερουμε ισως λιγο καλυτερη καμερα απο το s8 εχει ραδιο δεν εχει led,οποτε κατα την γνωμη μου κινητο της χρονιας δεν το λες καταρχην δεν ξερουμε αν θα βγει το 2017 αν το βγαλει το 2018 θα εχουμε πολυ καλυτερα κινητα απο αλλες εταιριες

δεν το πιάσαμε στα χέρια μας,δεν κυκλοφόρησε το εργαλείο,άρα δεν το ξέρουμε αν είναι καλύτερο.

μέχρι εδώ καλά το πήγες.

....πάντως σίγουρα είναι χειρότερο κι ας μην το πιάσαμε στα χέρια μας ....οξύμωρο???????:lol::lol::lol::lol:

εδώ θα προσθέσω ότι δεν είναι κακό,ούτε προκάλεσε κανένα πάταγο η γνώμη του παραπάνω για το πως βλέπει την συσκευή.

τώρα αν πω κι εγώ ότι το θεωρώ καλύτερο πειράζει?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

2i6fhs-5.png

δεν το πιάσαμε στα χέρια μας,δεν κυκλοφόρησε το εργαλείο,άρα δεν το ξέρουμε αν είναι καλύτερο.

μέχρι εδώ καλά το πήγες.

....πάντως σίγουρα είναι χειρότερο κι ας μην το πιάσαμε στα χέρια μας ....οξύμωρο???????:lol::lol::lol::lol:

εδώ θα προσθέσω ότι δεν είναι κακό,ούτε προκάλεσε κανένα πάταγο η γνώμη του παραπάνω για το πως βλέπει την συσκευή.

τώρα αν πω κι εγώ ότι το θεωρώ καλύτερο πειράζει?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μιλησα με βαση τα στοιχεια που εχουμε ως τωρα και πως βλεπω και εγω την συσκευη εκτος αν μας λεει ψεματα η lg απο εκει και περα ο καθενας λεει ελευθερα αυτο που θελει απλα απαντησα στο φιλο οτι διαφωνω δε νομιζω να σε πειραζει;

μιλησα με βαση τα στοιχεια που εχουμε ως τωρα και πως βλεπω και εγω την συσκευη εκτος αν μας λεει ψεματα η lg απο εκει και περα ο καθενας λεει ελευθερα αυτο που θελει απλα απαντησα στο φιλο οτι διαφωνω δε νομιζω να σε πειραζει;

πας να το γλυκάνεις λίγο.....:lol:

2i6fhs-5.png

αυτή την βδομάδα θα το δούμε αλλά... Κορέα

http://www.lgnewsroom.com/2017/09/acclaimed-lg-v30-begins-making-its-way-into-customers-pockets-and-lives/

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• The title was changed to LG V30