Jump to content

LG V30

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμενα προσωπικα η συλλογη μου ειναι σε mp3 320kbps. η διαφορα μεχρι και σε αυτα ειναι αισθητη. εχω και καποια αρχεια flac αλλα με τις ψειρες(focal sphear) που εχω δεν βλεπω διαφορα γιαυτο και θελω να παρω headphones που να ειναι αρκετα καλα. οσοι δουλευουν με flac ας πουνε εντυπωσεις. παντως εγω ειμαι ευχαριστημενος και με τις ψειρες γιατι ο ηχος ειναι αρκετα καλος απλα πλεον θελω το κατι παραπανω. :)

spotify & youtube δεν εχω κατσει να δω αν εχει διαφορα γιατι εγω προσωπικα εχω συλλογη. επισης να ξερεις οτι παιζουν και τα ακουστικα μεγαλο ρολο.

το συστημα σου θα ειναι τοσο αδυνατο οσο ο πιο αδυναμος κρικος.

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

επειδη για τον ιδιο λογο εχω αυτη τη στιγμη Lg v20 και σκοπευω να παραμεινω στην lg για οσα χρονια βαζει dac στα κινητα της ηθελα να σε ρωτησω μιας και ειχες και s8,ο ηχος ειναι πολυ κατωτερος στα σαμσουνγκ ετσι? σκοπευω να παρω τα focal listen και ελεγα αν και σε αλλα κινητα χωρις dac κανουν τον ηχο να ακουγεται σχεδον ιδιος τοτε να πηγαινα σε κατι μικροτερο γιατι μονο το μεγεθος ειναι το προβλημα μου με το κινητο. φανταζομαι ομως για να τα εδωσες ολα και να πηγες στο v30 τοτε ναι δε θα συγκρινονται.

Λοιπον οπου και να παω σε φιλους και μαγαζια το πρωτο που κανω είναι τεστ σε ακουστικα και κινητα , J5,J7,A5,S6,S7 edge,S8 αυτά εχω ακουσει και με ακουστικα 10-50 ohm και ποιο μεγαλα 300ohm.

Μονολεκτικα η διαφορα σε αποδοση ενός καλου ακουστικου η ενός ηχείου συνδεδεμενο πανω στο V30 είναι η μερα με την νυχτα .

Τα focal Listen τα ειχα για 2 μηνες είναι κλειστου τυπου και αρκετα ουδέτερα flat στο ακουσμα τους , διαφορα μετα από burn in δεν ακουσα , είναι πολύ καλα ακουστικα όμως να ξερεις ότι δεν εχουν το εντυπωσιακο ηχο των Sennheiser που εχουν λιγο ποιο στακατο μπασο και ποιο μεγαλο soundstage . Τα focal listen είναι περισσοτερο για ατομα που δεν ακουνε μουσικη, αλλα για αυτους που κανουν Edit σε αρχαριο σταδιο διοτι εχουν μεγαλη πιστοτητα, Και να ξερεις ότι δεν εχουν Low bass , όπως πχ τα BW p7.

Τα s7 + s8 ηταν σχετικα καλος ο ηχος όταν τα ακουγες μεχρι 70% και δυστηχως δεν ειχαν προοδευτικοτητα στην ενταση όπως το V30 , ένα άλλο πρόβλημα ηταν ότι ακομα και με το HIFI enabled Στα Samsung S , η διαφορα ηταν απλα καποια ψευτικα εφε στην ουσια δεν ειχε διαφορα.

Ένα θα πω το V30 είναι μεχρι στιγμης ότι καλυτερο εχω ακουσει, Και πολύ ανωτερο από HTC που ναι μεν μπορουν με το BOOM enable να παιξουν δυνατα ακουστικα με μεγαλα ohm, δεν εχουν καμια επαφη σε ποιοτητα . Μην σου πω ότι ξενερωσα .

επειδη πηγα σε ενα μαγαζι και ακουσα καποια beyerdynamic,συγκεκριμενα τα dt 770 pro( 80 ohm) & dt990 pro(250 ohm) μπορω να πω οτι τα dt990 pro με εντυπωσιασαν παρα πολυ αλλα να σου πω την αληθεια θελω οσο πιο καθαρο ηχο γινεται και ας ειναι flat.

επειδη μαθαινω και ντραμς και ακουω κυριως ροκ και μεταλ θελω οταν ακουω μουσικη να την ακουω οσο πιο καθαρα γινεται, δηλαδη τα πιατινια να ναι πιατινια,το ταμπουρο καθαρα τα τομ καθαρα ξερεις θελω πολυ καλο διαχωρισμο οργανων,δε θελω απλα να βαραει το μπασο και να μου καλυπτει ολα τα αλλα οργανα.

γιαυτο και θελω να κανω και μια δοκιμη και στα listen γιατι απο οτι διαβαζω ειναι flat και δε δινει βαρος σε καμια συχνοτητα,ειναι ολα οπως πρεπει να ναι,ακουγονται ολα πεντακαθαρα. αν τυχον και δε με καλυψουν τοτε μαλλον θα παω στα dt 990 pro εκτος αν βρω και κανα αλλο σετ σε καποιο μαγαζι να ακουσω η αν εχεις να προτεινεις και εσυ τιποτα γιατι βλεπω εισαι αρκετα ψαγμενος. δυστηχως στα περισσοτερα μαγαζια δεν υπαρχουν ακουστικα demo για δοκιμη.

Edited by Guest 26

επειδη πηγα σε ενα μαγαζι και ακουσα καποια sennheiser,συγκεκριμενα τα dt 770 pro( 80 ohm) & dt990 pro(250 ohm)...

Beyerdynamic

Ο κύριος λόγος που πήγα σε G6 ήταν και για εμένα ο ήχος, οπότε το έψαξα ελαφρώς τότε.

Λοιπόν, για τα κινητά της LG με quad DAC συνιστάται έντονα η αγορά ακουστικών με υψηλή αντίσταση, σίγουρα >50 ohm. Γιατί; γιατί με οτιδήποτε με μικρότερη αντίσταση δεν ενεργοποιείται ο quad DAC, σίγουρα στο G6 και σχεδόν σίγουρα και στο V30 που δοκίμασα.

Από την άλλη ούτε οι υπερβολές συνιστώνται, γιατί αν δεν είσαι κολλημένος με τον ήχο με αντίστοιχο εξοπλισμό και αγοράσεις τίποτα τέρατα των 250 Ohms, αργότερα θα ξεμείνεις με ένα ζευγάρι ακουστικών που θα μπορεί να οδηγηθεί σωστά μόνο από καλές πηγές. Επειδή ανήκω στην δεύτερη κατηγορία, αγόρασα τα σεμνά Beyerdynamic DT770 pro των 80 Ohms, μην τυχόν και μου μείνουν ποτέ στο χέρι.

Οι διαφορές λοιπόν με αυτά τα ακουστικά με τον quad DAC ενεργοποιημένο και χωρίς είναι χαώδεις. Μου είχαν ξεμείνει αρκετά τραγούδια στο κινητό στα 128 kbps και πλέον καταλάβαινα αμέσως ποια ήταν. Δεν είμαι κανένας ειδικός όμως, οπότε δεν μπορώ να βρω διαφορές ανάμεσα σε τραγούδια των 320kbps και σε FLAC, πάντως έχω και το Hans Zimmer live in Prague σε τελείως lossless!..

Από την άλλη, δεν μπόρεσα να εντοπίσω διαφορές με τον DAC on/off με ακουστικά κάτω από τα 80 Ohms. Ό,τι ψείρες και να δοκίμασα (δεν δοκίμασα και τίποτα τρομερές βέβαια, οι καλύτερες ήταν τα quad beat 2 και τα Xiaomi piston Hybrid HD), είτε άνοιγα, είτε έκλεινα τον DAC, ίδιο αποτέλεσμα.

Οι διαφορές που είδα ανάμεσα στο G6 και το V30 φίλου βρίσκονταν στα "φίλτρα" που έχει το V30, αυτό από ό,τι κατάλαβα και άκουσα είναι κάτι σαν ισοσταθμιστής; Σίγουρα πάντως ήταν εντυπωσιακότερο.

Τελικά η LG συνεχίζει και στο G7 την καλή παράδοση στον ήχο των κινητών της, οπότε για αρκετά χρόνια θα είμαστε ήσυχοι σε αυτό το κομμάτι.

Edited by Voodooman

Παιδιά εσείς που ασχολείστε με τον ηχο ,την διάφορα σε τι κομμάτια την καταλαβαίνετε ?Απο mp3 320kb?

Παίζει και flac το κινητό?

H από internet υπηρεσίες όπως spotify?

Γιατι απο youtube κλπ δεν νομιζω να εχει διαφορα λιγο που το δοκιμασα

Σαφος και ποιοτητα ενός αρχειου παιζει ρολο , όμως το μεγαλυτερο ρολο το παιζουν τα ακουστικα , Ένα αρχειο 192 Kbps , ένα βιντεο στο youtube μπορει να εχει τεραστια διαφορα σε καλα ακουστικα και να ακους λεπτομέρειες . που αλλου δεν θα ακουγες.

Ένα παράδειγμα θα δωσω , τα ακουστικα που εχει μεσα το κινητο αν και στα Review λενε ότι είναι πολύ καλα, εγω λεω ότι είναι μετρια πρως κακα. Όχι για πεταμα σαν όλα τα αλλα ακουστικα των 10-50 ευρο, απλα είναι ακουστικα εκει σε επιπεδο 50 ευρο .

Τα συγκεκριμένα λοιπον ακουστικα που εχει μεσα το πακετο ειχαν το ιδιο αποτέλεσμα ητε στο v30 ητε στο s7 edge .

όμως ακουστικα in ear όπως τα shure , momentum, κτλ εχουν διαφορα μεγαλη, και ακομα μεγαλυτερη εχουν τα OVER ear ακουστικα που εχουν μεγαλυτερο κοματι να κουνησουν και ακομα μεγαλυτερη διαφορα εχουν τα ακουστικα Open Over Ear όπως πχ τα Senn HD 700 αν λοιπον ακουσεις ένα κοματι 192 Kbps σε Senn HD700 στο V30 είναι το αποτέλεσμα πολύ καλυτερο από το να ακουσεις 320κβπσ στο s8 .

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

επειδη πηγα σε ενα μαγαζι και ακουσα καποια beyerdynamic,συγκεκριμενα τα dt 770 pro( 80 ohm) & dt990 pro(250 ohm) μπορω να πω οτι τα dt990 pro με εντυπωσιασαν παρα πολυ αλλα να σου πω την αληθεια θελω οσο πιο καθαρο ηχο γινεται και ας ειναι flat.

επειδη μαθαινω και ντραμς και ακουω κυριως ροκ και μεταλ θελω οταν ακουω μουσικη να την ακουω οσο πιο καθαρα γινεται, δηλαδη τα πιατινια να ναι πιατινια,το ταμπουρο καθαρα τα τομ καθαρα ξερεις θελω πολυ καλο διαχωρισμο οργανων,δε θελω απλα να βαραει το μπασο και να μου καλυπτει ολα τα αλλα οργανα.

γιαυτο και θελω να κανω και μια δοκιμη και στα listen γιατι απο οτι διαβαζω ειναι flat και δε δινει βαρος σε καμια συχνοτητα,ειναι ολα οπως πρεπει να ναι,ακουγονται ολα πεντακαθαρα. αν τυχον και δε με καλυψουν τοτε μαλλον θα παω στα dt 990 pro εκτος αν βρω και κανα αλλο σετ σε καποιο μαγαζι να ακουσω η αν εχεις να προτεινεις και εσυ τιποτα γιατι βλεπω εισαι αρκετα ψαγμενος. δυστηχως στα περισσοτερα μαγαζια δεν υπαρχουν ακουστικα demo για δοκιμη.

Εισαι τυχερος διοτι πρην αγορασω τα Sennheiser HD 599 που είναι λιγα ohm , δοκιμασα τα 770 και 990 και στα λιγα και στα πολλα ohm στο κατάστημα Ωδες Καλιθεα .

Κατά την γνωμη μου δεν υπαρχει καν επαφη με τα FOCAL LISTEN τα DT 990PRO Είναι μεσα στα 5 καλυτερα ακουστικα που εχω ακουσει ποτε . Για αρχη είναι OPEN BACK δλδ εχουν διαχωρισμο και SOUNDSTAGE 100 φορες μεγαλυτερο από τα CLOSED focal Listen .

Δεν εχουν καμια σχεση , το θεμα είναι ξερεις ακριβος τι πας να παρεις ? Τα OPEN VS CLosed back ακουστικα δεν εχουν καμια σχεση σε ακουσμα.

Να το πω ποιο απλα , Ο απολυτος ηχος , διαυγεια,Διαχωρισμος,φυσικοτητα κτλ κτλ τα εχουν μονο τα OPEN back , όμως εχουν 2 μειονεκτήματα , Δεν παει το μπασο πολύ βαθια διοτι είναι ανοιχτου τυπου απολυτα λογικο , και δευτερον είναι καθαρα για ακροαση μεσα σε περιβαλον με απολυτη ηρεμια διοτι βγαζουν τον ηχο και περναει ο ηχος μεσα , δλδ όταν ακους και περνανε αυτοκίνητα η μια τηλεοραση είναι ανοιχτη τα ακους όλα. Η αισθηση στα OPEN back είναι λες και εισαι σε μια συναυλια και ερχεται ο ηχος από παντου .

Τα Closed Back δεν χανουν τον ηχο τους , δεν ακους τους εξω διοτι είναι κλειστου τυπου , και το μπασο παει πολύ βαθια πολύ χαμηλα, όμως δεν εχουν μεγαλο Soundstage , και ενοειτε δεν μπορεις να ξεχωρισεις φωνες και οργανα τα νιώθεις λες και ερχονται όλα μαζι από ένα σημειο .

Οποτε διαλέγεις και παιρνεις . Τα DT 990 pro παντος μαζι με τα HD 599 HD 700 HD 800 και FOCAL CLEAR είναι ότι καλυτερο αχω ακουσει και να ξερεις ότι αυτά είναι όλα OPEN BACK ακουστικα . Η FOcal είναι φοβερη όμως σε ακουστικα που είναι πανω από 1.000 ευρο , ότι εχω ακουσει κατω από 1.000 ευρο δεν εχουν κανενα νοημα για τα λεφτα τους, απλα οκ εχουν ένα πολύ καλο ονομα .

Εισαι τυχερος διοτι πρην αγορασω τα Sennheiser HD 599 που είναι λιγα ohm , δοκιμασα τα 770 και 990 και στα λιγα και στα πολλα ohm στο κατάστημα Ωδες Καλιθεα .

Κατά την γνωμη μου δεν υπαρχει καν επαφη με τα FOCAL LISTEN τα DT 990PRO Είναι μεσα στα 5 καλυτερα ακουστικα που εχω ακουσει ποτε . Για αρχη είναι OPEN BACK δλδ εχουν διαχωρισμο και SOUNDSTAGE 100 φορες μεγαλυτερο από τα CLOSED focal Listen .

Δεν εχουν καμια σχεση , το θεμα είναι ξερεις ακριβος τι πας να παρεις ? Τα OPEN VS CLosed back ακουστικα δεν εχουν καμια σχεση σε ακουσμα.

Να το πω ποιο απλα , Ο απολυτος ηχος , διαυγεια,Διαχωρισμος,φυσικοτητα κτλ κτλ τα εχουν μονο τα OPEN back , όμως εχουν 2 μειονεκτήματα , Δεν παει το μπασο πολύ βαθια διοτι είναι ανοιχτου τυπου απολυτα λογικο , και δευτερον είναι καθαρα για ακροαση μεσα σε περιβαλον με απολυτη ηρεμια διοτι βγαζουν τον ηχο και περναει ο ηχος μεσα , δλδ όταν ακους και περνανε αυτοκίνητα η μια τηλεοραση είναι ανοιχτη τα ακους όλα. Η αισθηση στα OPEN back είναι λες και εισαι σε μια συναυλια και ερχεται ο ηχος από παντου .

Τα Closed Back δεν χανουν τον ηχο τους , δεν ακους τους εξω διοτι είναι κλειστου τυπου , και το μπασο παει πολύ βαθια πολύ χαμηλα, όμως δεν εχουν μεγαλο Soundstage , και ενοειτε δεν μπορεις να ξεχωρισεις φωνες και οργανα τα νιώθεις λες και ερχονται όλα μαζι από ένα σημειο .

Οποτε διαλέγεις και παιρνεις . Τα DT 990 pro παντος μαζι με τα HD 599 HD 700 HD 800 και FOCAL CLEAR είναι ότι καλυτερο αχω ακουσει και να ξερεις ότι αυτά είναι όλα OPEN BACK ακουστικα . Η FOcal είναι φοβερη όμως σε ακουστικα που είναι πανω από 1.000 ευρο , ότι εχω ακουσει κατω από 1.000 ευρο δεν εχουν κανενα νοημα για τα λεφτα τους, απλα οκ εχουν ένα πολύ καλο ονομα .

και εγω στο ιδιο καταστημα στην καλλιθεα τα ακουσα μιας μενω και εδω. μου χαν πει οτι καποια στιγμη θα ανοιξουν και τα focal listen για demo και περιμενω.δεν εχω εμπειρια απο τετοιου ειδους ακουστικα γιαυτο και δε ξερω τις διαφορες open back closed back και τα λοιπα. για τα dt 990 pro η αληθεια ειναι οτι διαβαζω τα καλυτερα παντου αλλα δε ξερω αν θα με βολεψουν γιατι εγω τα θελω για εξωτερικο ακουσμα,κανω μια ωρα σε λεωφορειο για να παω στη δουλεια μου. τεσπα θα ξαναπαω απο το καταστημα οταν ανοιξουν και τα listen να τους κανω ενα ακουσμα ετσι απο περιεργεια διπλα διπλα με τα dt 990 και θα αποφασισω. σε ευχαριστω πολυ!!!

Τα Ξεχνας τα DT 990 pro για εξω θα σε παρουν με τις πετρες , τα ακουστικα που είναι OPEN back ακουνε ολοι γυρο σου τι ακους και μαλιστα δυνατά.

ΜΑΚΡΙΑ από OPEN BACK όταν θελετε να ακουσετε εξω από το σπιτι , τα συγκεκριμένα θελουν ησυχία.

Εφόσον θες να μην ακουει ο κοσμος ότι ακους και να μην ακους και εσυ τον κοσμο πχ στο λεοφωρειο , τοτε τα CLOSED back είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ , εγω θα σου προτείνω να ακουσεις αυτά …. σε τιμη μεχρι 200 ευρο από ότι καταλαβα θες και να είναι FLAT .

Focal Listen , V-Moda Crossfade ,BeyerDynamic DT 770, Audio Technica M50 Αυτά που σου γραφω εδώ είναι κλειστου τυπου δεν εχουν δλδ SOUND LEAK . και μεχρι τα 200 ευρο είναι με σιγουρια ότι καλυτερο υπαρχει .

Tα εχω ακουσει και αυτα , ποιοτητα τα V-Moda ειναι πολυυυυυυυ ανωτερα σε κατασκευη , απλα δεν ειναι και τοσο flat εχουν μια ταση να ειναι πολυ Λαμπερα over bright στα ψηλα. Σαν ακουσμα εμενα μου αρεσαν τα M50 ηταν ζεστα στον ηχο οτι πρεπει , ομως οκ απαραδεκτη κατασκευη τα πλαστικα ενα χαλι μαυρο και τα μαξιλαρακια επισης χαλια , τα καλυτερα μαξιλαρακια τα εχουν τα DT770 και δεν ιδρωνεις και ολας μετα απο 1 ωρα.

Edited by Spell

Τα Ξεχνας τα DT 990 pro για εξω θα σε παρουν με τις πετρες , τα ακουστικα που είναι OPEN back ακουνε ολοι γυρο σου τι ακους και μαλιστα δυνατά.

ΜΑΚΡΙΑ από OPEN BACK όταν θελετε να ακουσετε εξω από το σπιτι , τα συγκεκριμένα θελουν να μην ησυχία.

Εφόσον θες να μην ακουει ο κοσμος ότι ακους και να μην ακους και εσυ τον κοσμο πχ στο λεοφωρειο , τοτε τα CLOSED back είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ , εγω θα σου προτείνω να ακουσεις αυτά …. σε τιμη μεχρι 200 ευρο από ότι καταλαβα θες και να είναι FLAT .

Focal Listen , V-Moda Crossfade ,BeyerDynamic DT 770, Audio Technica M50 Αυτά που σου γραφω εδώ είναι κλειστου τυπου δεν εχουν δλδ SOUND LEAK . και μεχρι τα 200 ευρο είναι με σιγουρια ότι καλυτερο υπαρχει .

χαχα τοσο πολυ δυνατα ακουνε και οι αλλοι ε..οχι αυτο δε το θελουμε η αληθεια ειναι γιατι δεν ακουω και σιγα τη μουσικη μου οποτε...

τα v-moda δε τα ξερω. θα κανω μια ψακτικη αναμεσα σε ολα αυτα που προτεινες.

και παλι ευχαριστω πολυ!!

Ένα ακομα είναι ότι δεν εχω βρει τροπο να κλεινω ολες τις ειδοποίησεις και πρεπει να το κανω μια μια σε κάθε εφαρμογή.

Γενικοτερα πολύ οκ το κινητο …

Γίνεται αυτό στην Ρύθμιση "Συνολικά αθόρυβο" για όλες τις ειδοποίησεις

Ευχαριστω πολύ , Άλλη μια ερωτηση μπορούμε να δουμε από το SN , IMEI από που είναι το κινητο προέλευση ? και με ποιο τροπο ?

Κατεβάζεις αυτό και θα σου πει χώρα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.csoft.app.lgphonechecker

Παιδες, το πηρα αποφαση, κανω επαναφορα και ριχνω 8αρα να δουμε πως θα παει. Θα τη στησω σε καθαρο τηλεφωνο και ξανα επαναφορα μετα για μεγιστο αποτελεσμα μιας και βλεπω να το κραταω αρκετα και ειναι major update. εντυπωσεις τις επομενες μερες λοιπον.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Με lg up βάζεις όποια από τις επίσημες θες

Το έχω ρωτήσει ίσα με 10 φορές εδώ μέσα τον τελευταίο καιρό..

Ευχαριστώ για την απάντηση

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Σελίδα 98,ποστ 1459...εχω απαντήσει κ εγώ..

Το έχω ρωτήσει ίσα με 10 φορές εδώ μέσα τον τελευταίο καιρό..

Ευχαριστώ για την απάντηση

Σελίδα 98,ποστ 1459...εχω απαντήσει κ εγώ..

Σπύρο έτσι όπως το είχες πει κατάλαβα ότι είναι κάτι που έχεις ακούσει απλά, και επειδή δεν έχω χρόνο για πειράματα δεν έδωσα βάση καθώς πολλά εργαλεία κατά καιρούς έχουν καταργηθεί. Εδώ το flash tool δεν δούλευε το χειμώνα μετά από συγκεκριμένη αναβάθμιση στα note. Απλά περίμενα κάτι συγκεκριμένο και 2 βήματα σαν μπούσουλα

Δεν το έχω δοκιμάσει!Στο G4 το δούλευα!!

Πρέπει να κάνεις μια βόλτα απο xda!

Σπύρο έτσι όπως το είχες πει κατάλαβα ότι είναι κάτι που έχεις ακούσει απλά, και επειδή δεν έχω χρόνο για πειράματα δεν έδωσα βάση καθώς πολλά εργαλεία κατά καιρούς έχουν καταργηθεί. Εδώ το flash tool δεν δούλευε το χειμώνα μετά από συγκεκριμένη αναβάθμιση στα note. Απλά περίμενα κάτι συγκεκριμένο και 2 βήματα σαν μπούσουλα

Δεν το έχω δοκιμάσει!Στο G4 το δούλευα!!

Πρέπει να κάνεις μια βόλτα απο xda!

Σώθηκες, πιο πιθανό να αλλάξω τηλ. Πάντως το ΑΙ μου φαίνεται μια βλακεια. Και καλά μαντευει την σκηνή αλλά γράφει 10 διαφορετικές στο δευτερόλεπτο και δεν ξέρω αν πέφτει μέσα. Επίσης γενικά γράφει ότι νάναι. Άλλη αλλαγή δεν βλέπω στην κάμερα προς το παρόν

Εμενα από την πρωτη στιγμη όταν το ανοιξα ειχε Android 8.0.0 τουλάχιστον ετσι εγραφε , πατησα μετα για αναβαθμιση και μου πε ότι είναι οκ.

Μια χαρα βλεπω ότι δουλευει .

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μου γραφει περιοχη χωρας Ν ξερεις τι σημαίνει αυτό ?

http://www.gadgetaki.eu/351257368356?search=lg%20v30

Από αυτό το μαγαζί έχει ψωνίσει κανείς;

έχει το V30 στα 472,00€ (χωρίς ΦΠΑ)

Δεν το έχω δει φθηνότερα αλλού.

Τι λέτε ? να το τολμήσω?

So this is how liberty dies, with thunderous applause

http://www.gadgetaki.eu/351257368356?search=lg%20v30

Από αυτό το μαγαζί έχει ψωνίσει κανείς;

έχει το V30 στα 472,00€ (χωρίς ΦΠΑ)

Δεν το έχω δει φθηνότερα αλλού.

Τι λέτε ? να το τολμήσω?

Το έχω δει και εγώ αυτό το μαγαζί. Πιθανόν να είναι οκ, δες αξιολογήσεις στο best price αν και θεωρώ πως όσο μάπα και να είναι αν σου στείλουν το κινητό σφραγισμένο τι θα χάσεις ?

Το πολύ πολύ να μην το στείλουν δηλαδή.

Χτύπα το για μένα.

Άσχετο, από χθες είμαι με την 8 μετά από καθαρή εγκατάσταση και στήσιμο τα πάντα από την αρχή. Η μπαταρία παίζει να είναι ακόμα καλύτερη. Σωστή εικόνα θα έχω σε μερικές μέρες αλλά ακόμα βράχο τη βλέπω

• The title was changed to LG V30