freddaras Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Ευχαριστώ του φίλους για την μέχρι τώρα βοήθεια. Έχω ένα flicker στην οθόνη, νομίζω από τότε που το έβαλα σε αυτόματη φωτεινότητα. Το κινητό είναι 2 ημερών. Τι κάνω;Φίλε καλημέρα.. Τι ακριβώς σε κάνει; γιατί και εμένα εδώ και δέκα μέρες όσο το έχω στην αυτόματη φωτεινότητα άρχισαν τα κόλπα που είπα πάνω με την οθόνη Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpha34 Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Φίλε καλημέρα.. Τι ακριβώς σε κάνει; γιατί και εμένα εδώ και δέκα μέρες όσο το έχω στην αυτόματη φωτεινότητα άρχισαν τα κόλπα που είπα πάνω με την οθόνη Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τρεμοσβήνει ελαφρά 5-6 φορές έχοντας ήδη χαμηλή φωτεινότητα στο αυτόματο. Το είχα μέσα στη ζελατίνα του και δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε τον σένσορα. Του έκανα εργοστασιακή επαναφορά και δεν ξαναείδα το πρόβλημα προς το παρόν. Από ότι διαβάζω έχει συμβεί και σε άλλους σε αυτό το κινητό. Απλά αναρωτιέμαι αν είναι κάποιο hardware πρόβλημα και βγάλει και άλλα στο μέλλον. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως απλά πέφτει σκαλί σκαλί που λέμε η φωτεινότητα και αυτό το βλέπεις σαν τρέμουλο? Γιατί καμία φορά κάνει σταδιακή μείωση και νομίζεις ότι τρέμει αλλά είναι σα να πέφτει κάπως απότομα σε σκάλες αντί να πέφτει τελείως ομαλά Όχι, αυτό το παρατήρησα. Ανάλογη τρεμούλα αλλά όταν είναι στο αυτόματο. Θα δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 μαλιστα εμενα σε ασπρο φοντο εμφανιζει μαυρες γραμμες ...οι οποιες μενουν λιγο στην οθονη και μετα χανονται :confused: το ειχα αυτο στο lgv 10 αλλα με το s filter το ειχα εξαφανισει ..(εφαρμογη απο το plyastore ) .. το εβαλα τωρα και εδω και το προβλημα εξαφανίστηκε ..με αυτες τις ρυθμίσεις ομως ... (ελπιζω εστω και ετσι να μην εμφανιστει ξανα ...) Capture+_2019-03-24-12-12-16 by φρεντυ dyfre, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 κοιτα να δεις που παθαμε burn in στο lg v 30 ...:mad::confused: ειδα και επαθα να το "συνεφερω" .... το κινητο εστρωσε και παλι με τις ρυθμισεις που εβαλα στην photo πιο πανω αφου αλλαξα σε "λευκο" θεμα και βαζοντας την navbar apps απο το playstore αλλάζοντας την μπάρα κατω! το εψαξα το θεμα αργα η γρηγορα θα το παθουμε ολοι καποια στιγμη !σε αλλους θα εμφανιστεί πιο γρηγορα (οπως εμενα πχ ) σε αλλους πιο μετά (ευχομαι και ποτε)! δεν θελει έντονη φωτεινότητα (εγω το ειχα παντα στο αυτοματο και την πατησα παλι) να μην το εχεις πανω απο 30 '' να κλείνει η οθονη (εγω το ειχα ενα λεπτο ) και διαφορα αλλα τετοια χαριτωμένα που αν τα κανεις θα αργήσεις ΛΕΝΕ να το παθεις .. ειναι το μοναδικο μειον που βρηκα μεχρι στιγμης σε αυτο το υπεροχο κινητο (να πω την αληθεια ξενερωσα λιγο ) αλλα ευτυχως με τις ρυθμίσεις πανω εξαφανίστηκε ισως και να το "προλαβα"... αν σε αλλον εχει εμφανιστει παρομοια φαση πειτε μου παιδια ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Ρε παιδιά εκτός από εσάς τους δύο εδώ έχουμε από αλλού παγκόσμια παρόμοιο σκηνικό; Έχει διαβάσει κανείς στο xda κάτι; Εσείς εδώ τα έχετε πάρει όλοι μετά από μένα και υπάρχουν αμέτρητα V30 που είχαν κυκλοφορήσει σε άλλες χώρες πριν εμφανιστεί στην Ελλάδα. Λογικά τα πιο παλιά θα είχαν δείξει και θα είχε αρχίσει να συζητιέται έντονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Ρε παιδιά εκτός από εσάς τους δύο εδώ έχουμε από αλλού παγκόσμια παρόμοιο σκηνικό; Έχει διαβάσει κανείς στο xda κάτι; Εσείς εδώ τα έχετε πάρει όλοι μετά από μένα και υπάρχουν αμέτρητα V30 που είχαν κυκλοφορήσει σε άλλες χώρες πριν εμφανιστεί στην Ελλάδα. Λογικά τα πιο παλιά θα είχαν δείξει και θα είχε αρχίσει να συζητιέται έντονα λες να λεμε ψεμματα :lol::lol::lol: φυσικα και δεν ειναι διαδεδομένο το περιστατικό (θα ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ) το ΠΑΘΑΜΕ και το ΛΕΜΕ ...:) αν ψαξεις στο ιντερνετ υπαρχουν και αλλα περιστατικά αναλογα φυσικα "περιορισμένα" .,..ακομη.. ελπιζω .. το οτι 2 το εχουμε παθει εδω δεν ειναι λιγο παντως ! εγω αρχικα δεν το πιστευα οταν το ανακάλυψα μερικες βδομαδες πριν ! νομιζα οτι βλέπω φαντασματα! τεσπα σε εμενα το θεμα με τον τροπο που ειπα πανω λύθηκε αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν θα το συναντήσει και αλλος στην συνεχεια ..θα φανεί .. ελπιζω να ειμαστε εμεις οι τελευταίοι 2 .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Καλησπέρα Μου έχει δώσει αυτά τα 2 update Πατάω να τα κάνει αρχίζει να φορτώνει και δεν τελειώνει παγώνει Έχει κάνει κάποιος άλλος τα συγκεκριμένα....? Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Καλησπέρα Μου έχει δώσει αυτά τα 2 update Πατάω να τα κάνει αρχίζει να φορτώνει και δεν τελειώνει παγώνει Έχει κάνει κάποιος άλλος τα συγκεκριμένα....? Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχεις μηπως adblock εφαρμογη να τρεχει στο κινητο σου ? αν ναι κλειστην και δοκιμασε ξανα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Έχει συνδεθεί κάνεις επιτυχώς μέσω miracast με υπολογιστή με windows 10? Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Εχεις μηπως adblock εφαρμογη να τρεχει στο κινητο σου ? αν ναι κλειστην και δοκιμασε ξανα .. είχα την εφαρμογή 1.1.1.1 και το θυμήθηκα μετά.... ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 παιδια εμενα τελικα το κινητο αρχιζε να βγαζει πολυ εντονο το προβλημα με το burn in .. αρχισε να αφηνει πλεον σαν δευτερη οθονη πανω "φαντάσματα" ... το εγραψα και εδω οποιος ειχε αναλογο προβλημα γενικως και βρηκε λυση απο Procordia ας βοηθησει .. ειμαι δυστυχως μακρια και δεν μπορω να παω απο εκει .. αναγνωριζουν κατι τετοιο σαν προβλημα η θα τρεχω και δεν θα φτανω ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7815969#post7815969 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 (edited) Επειδή με τον τρόπο αυτό έχω σώσει τηλεοράσεις, τάμπλετ και κινητά, κάνε μια προσπάθεια ... δεν έχεις να χάσεις τίποτα, ίσια ίσα που μπορεί να γλυτώσεις την ταλαιπωρία των επισκευών και της αναμονής μέχρι να το πάρεις πίσω. Λοιπόν, για αρχή, βάλε φωτεινότητα τέρμα και απενεργοποίησε το αυτόματο κλείσιμο της οθόνης μετά από Χ λεπτά. Υπάρχουν πολλά βίντεο στο youtube που βοηθάνε να ξεκολλήσεις κάποιο πίξελ ή να διορθώσεις το burn in, εγώ θα σου βάλω αυτά που εμένα μου έδωσαν αποτέλεσμα. Μπορείς να δοκιμάσεις και με όποια θες! Βάλε τα παίζουν (αν δεν πιάνουν όλη την οθόνη, κάνε τα stretch για να καλύψουν όλη την επιφάνεια) και άσε τα όση ώρα περισσότερο μπορείς. Εγώ έχω δει αποτέλεσμα από 2-3 ώρες και πάνω! Όποτε μάλιστα το θυμηθώ τα βάζω και παίζουν στις συσκευές μου προληπτικά , για παράδειγμα τα έχω κατεβάσει σε στικάκι στην τηλεόραση και όποτε το θυμηθώ την αφήνω ανοιχτή να παίζει όταν φεύγω από το σπίτι και όταν γυρνάω το κλείνω. Στο κινητό μιας και το χρησιμοποιείς την ημέρα, κάνε το όταν ξαπλώσεις ή όταν γυρίσεις στο βράδυ σπίτι μέχρι να κοιμηθείς. Edited April 4, 2019 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Επειδή με τον τρόπο αυτό έχω σώσει τηλεοράσεις, τάμπλετ και κινητά, κάνε μια προσπάθεια ... δεν έχεις να χάσεις τίποτα, ίσια ίσα που μπορεί να γλυτώσεις την ταλαιπωρία των επισκευών και της αναμονής μέχρι να το πάρεις πίσω. Λοιπόν, για αρχή, βάλε φωτεινότητα τέρμα και απενεργοποίησε το αυτόματο κλείσιμο της οθόνης μετά από Χ λεπτά. Υπάρχουν πολλά βίντεο στο youtube που βοηθάνε να ξεκολλήσεις κάποιο πίξελ ή να διορθώσεις το burn in, εγώ θα σου βάλω αυτά που εμένα μου έδωσαν αποτέλεσμα. Μπορείς να δοκιμάσεις και με όποια θες! Βάλε τα παίζουν (αν δεν πιάνουν όλη την οθόνη, κάνε τα stretch για να καλύψουν όλη την επιφάνεια) και άσε τα όση ώρα περισσότερο μπορείς. Εγώ έχω δει αποτέλεσμα από 2-3 ώρες και πάνω! Όποτε μάλιστα το θυμηθώ τα βάζω και παίζουν στις συσκευές μου προληπτικά , για παράδειγμα τα έχω κατεβάσει σε στικάκι στην τηλεόραση και όποτε το θυμηθώ την αφήνω ανοιχτή να παίζει όταν φεύγω από το σπίτι και όταν γυρνάω το κλείνω. Στο κινητό μιας και το χρησιμοποιείς την ημέρα, κάνε το όταν ξαπλώσεις ή όταν γυρίσεις στο βράδυ σπίτι μέχρι να κοιμηθείς. σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση θα το δοκιμασω σημερα και θα σου πω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosp_88 Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Ευχαριστούμε για την πληροφορια. Προληπτικά και για μένα.. Δεν έχω εντοπίσει θέμα. Απλά έπρεπε να το υπογραμμίσω: Πρώτο σχόλιο στο πρώτο βίντεο: fixed the stuck pixel,now I need to fix my eyes... Χαχαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Επειδή με τον τρόπο αυτό έχω σώσει τηλεοράσεις, τάμπλετ και κινητά, κάνε μια προσπάθεια ... δεν έχεις να χάσεις τίποτα, ίσια ίσα που μπορεί να γλυτώσεις την ταλαιπωρία των επισκευών και της αναμονής μέχρι να το πάρεις πίσω. Λοιπόν, για αρχή, βάλε φωτεινότητα τέρμα και απενεργοποίησε το αυτόματο κλείσιμο της οθόνης μετά από Χ λεπτά. Υπάρχουν πολλά βίντεο στο youtube που βοηθάνε να ξεκολλήσεις κάποιο πίξελ ή να διορθώσεις το burn in, εγώ θα σου βάλω αυτά που εμένα μου έδωσαν αποτέλεσμα. Μπορείς να δοκιμάσεις και με όποια θες! Βάλε τα παίζουν (αν δεν πιάνουν όλη την οθόνη, κάνε τα stretch για να καλύψουν όλη την επιφάνεια) και άσε τα όση ώρα περισσότερο μπορείς. Εγώ έχω δει αποτέλεσμα από 2-3 ώρες και πάνω! Όποτε μάλιστα το θυμηθώ τα βάζω και παίζουν στις συσκευές μου προληπτικά , για παράδειγμα τα έχω κατεβάσει σε στικάκι στην τηλεόραση και όποτε το θυμηθώ την αφήνω ανοιχτή να παίζει όταν φεύγω από το σπίτι και όταν γυρνάω το κλείνω. Στο κινητό μιας και το χρησιμοποιείς την ημέρα, κάνε το όταν ξαπλώσεις ή όταν γυρίσεις στο βράδυ σπίτι μέχρι να κοιμηθείς. Ρε φιλε δεν μπορω να το πιστεψω αλλα ολα δειχνουν οτι με εσωσες !!!!!:blink::blink: το αφησα ενω πηγα δουλεια σημερα με πανω απο 3 ωρες και ολα δειχνουν οτι το burn in εξαφανίστηκε ... χθες ειχα αρχισει να εχω κοκκινες γραμμες πανω (μαζι με τα "φαντάσματα" ) και απο την ωρα που επαιξα το βιντεο πανω (το πρωτο) το κινητο εγινε καινουργιο :blink: δεν μπορω να το πιστεψω μιλαμε ... θα το αφησω προληπτικά και σημερα ολο το βραδυ ... θα επανελθω αυριο με νεοτερα για το θεμα κρατήστε παιδες την πανω info αποθηκευμένη οπως την κοβω θα σωσει κοσμο και κοσμακη! να για αυτο γουσταρω το forum εδω μεσα για κατι τετοια .. να εισαι και παλι καλα φιλε μου ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Το Lg v30 tim version είναι το Lg V30 H930 G? Εκτός του Logo στην αρχή έχει διαφορά στα μενού/αναβάθμιση κτλ? Γενικά από Ελλάδα όσοι το αγόρασαν τί έκδοση ήταν το eu που λένε οι περισσότεροι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Παιδια αξιζει να το παρω?Εχει 2 χρονια εγγυηση απ'το skroutz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Παιδια αξιζει να το παρω?Εχει 2 χρονια εγγυηση απ'το skroutz? Ναι 2 εχει..αρκει να πας σε single SIM. Όχι dual Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 παιδια καλησπερα .. πηρα σημερα procordia να τους πω για το προβλημα που εμφάνισε το κινητό μου ...(burn in ) ... (τελικα η πανω λυση με τα βιντεο δεν βοήθησε ..)! το σηκωσε μια πολυ ευγενική κοπελα η οποια ηξερε τι σημαίνει burn in κτλ ...(φανταστείτε τι κραξιμο εχουν φαει γενικως για τετοια θεματα)! αρχικα πηγε ολο αυτο να μου το περασει ΣΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ... οτι ειναι δηλαδη ΝΟΡΜΑΛ μετα απο χρηση το κινητο να εμφανιζει ειδωλα στην οθονη και διαφορα αλλα τέτοια χαριτωμένα .. της λεω κοπελια δεν το αναγνωρίζετε δηλαδη αυτο σαν ΠΡΟΒΛΗΜΑ? μου λεει οχι ..ειναι νορμαλ και ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΘΟΝΕΣ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ..:mad: της λεω εχω κινητα που τα εχω αιωνες και τετοιο πραγμα δεν επαθαν ποτε! ..λυπαμαι λεω ειναι εντονο το προβλημα και δεν μπορω να χαρώ την οθονη μου! με τα 1000 ζορια (στο να το ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ σαν προβλημα γιατι η κοπελα σε γενικες γραμμες ηταν ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ ) με ειπε πρεπει να το δουμε και θα σας πουμε ΕΜΕΙΣ αν εχει προβλημα ...:( της λεω κοπελια ειμαι απο αλεξανδρουπολη με λεει πάρτε lg ΤΗΛ.. πηρα LG o κυριος ηταν ευγενέστατος επισης και χωρις πολλα πολλα με ειπε τι ωρα θελετε να περασει η κουριερ να παρει την συσκευή σας .. του ειπα θα σας παρω τις επομενες μερες να το κανονίσουμε ...ολα καλα εδω .. το θεμα μου ειναι η procordia θα το αναγνωρίσει ΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ? ρωταω κυριως γιατι δεν θα ειμαι εκει να τους ΤΟ ΔΕΙΞΩ απο κοντα και παιζει να μου το παιξουν τρελιτσα ...(λεω τωρα εγω δεν ξερω γιατι αλλο να εισαι live σε κατι τετοια και αλλο να σε λενε αυτοι απο "μακρια" )... το κινητο εμφανιζει μετα απο 5 η και δεκα λεπτα χρησης το παρακάτω ... βγαζει μαυρες γραμμες δεξια και αριστερα και εμφανιζει αποτυπώματα πανω κυριως της status bar ..πρεπει ομως να ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ για να το δουν ..(το προβλημα ειναι πολυ έντονο μολις παρει μπρος ..)! θα βγαλω ακρη παιδες να το προσπαθησω η οχι ? :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 παιδια καλησπερα .. πηρα σημερα procordia να τους πω για το προβλημα που εμφάνισε το κινητό μου ...(burn in ) ... (τελικα η πανω λυση με τα βιντεο δεν βοήθησε ..)! το σηκωσε μια πολυ ευγενική κοπελα η οποια ηξερε τι σημαίνει burn in κτλ ...(φανταστείτε τι κραξιμο εχουν φαει γενικως για τετοια θεματα)! αρχικα πηγε ολο αυτο να μου το περασει ΣΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ... οτι ειναι δηλαδη ΝΟΡΜΑΛ μετα απο χρηση το κινητο να εμφανιζει ειδωλα στην οθονη και διαφορα αλλα τέτοια χαριτωμένα .. της λεω κοπελια δεν το αναγνωρίζετε δηλαδη αυτο σαν ΠΡΟΒΛΗΜΑ? μου λεει οχι ..ειναι νορμαλ και ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΘΟΝΕΣ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ..:mad: της λεω εχω κινητα που τα εχω αιωνες και τετοιο πραγμα δεν επαθαν ποτε! ..λυπαμαι λεω ειναι εντονο το προβλημα και δεν μπορω να χαρώ την οθονη μου! με τα 1000 ζορια (στο να το ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ σαν προβλημα γιατι η κοπελα σε γενικες γραμμες ηταν ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ ) με ειπε πρεπει να το δουμε και θα σας πουμε ΕΜΕΙΣ αν εχει προβλημα ...:( της λεω κοπελια ειμαι απο αλεξανδρουπολη με λεει πάρτε lg ΤΗΛ.. πηρα LG o κυριος ηταν ευγενέστατος επισης και χωρις πολλα πολλα με ειπε τι ωρα θελετε να περασει η κουριερ να παρει την συσκευή σας .. του ειπα θα σας παρω τις επομενες μερες να το κανονίσουμε ...ολα καλα εδω .. το θεμα μου ειναι η procordia θα το αναγνωρίσει ΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ? ρωταω κυριως γιατι δεν θα ειμαι εκει να τους ΤΟ ΔΕΙΞΩ απο κοντα και παιζει να μου το παιξουν τρελιτσα ...(λεω τωρα εγω δεν ξερω γιατι αλλο να εισαι live σε κατι τετοια και αλλο να σε λενε αυτοι απο "μακρια" )... το κινητο εμφανιζει μετα απο 5 η και δεκα λεπτα χρησης το παρακάτω ... βγαζει μαυρες γραμμες δεξια και αριστερα και εμφανιζει αποτυπώματα πανω κυριως της status bar ..πρεπει ομως να ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ για να το δουν ..(το προβλημα ειναι πολυ έντονο μολις παρει μπρος ..)! θα βγαλω ακρη παιδες να το προσπαθησω η οχι ? :ninja: λογικα θα υπαρξει αιτιολογια τυπωποιημενα σε χαρτι οταν θα μιλησεις παλι με Lg για οταν ερθει ο κουρειρας ωστε οταν κατεβει στην Procordia να εχουν μια πρωτη εικονα για το θεμα και μετα εφοσον ειναι τοσο εμφανες το προβημα και Με τα καταλληλα τεστ θα τη επισκευασουν πιστευω την συσκευη! το burn in δεν παει με την εταιρια,αλλα σε οποια εταιρια και να εμφανιστει θα επιδιορθοθει!αν και με την Procordia δεν εχω καλη προιστορια εγω(lg g2)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 λογικα θα υπαρξει αιτιολογια τυπωποιημενα σε χαρτι οταν θα μιλησεις παλι με Lg για οταν ερθει ο κουρειρας ωστε οταν κατεβει στην Procordia να εχουν μια πρωτη εικονα για το θεμα και μετα εφοσον ειναι τοσο εμφανες το προβημα και Με τα καταλληλα τεστ θα τη επισκευασουν πιστευω την συσκευη! το burn in δεν παει με την εταιρια,αλλα σε οποια εταιρια και να εμφανιστει θα επιδιορθοθει!αν και με την Procordia δεν εχω καλη προιστορια εγω(lg g2)! Εμένα αντιθέτως ένα lg g2 που είχε εμφανίσει burn in πριν χρόνια μου το είχε επισκευάσει αμέσως η procordia. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 λογικα θα υπαρξει αιτιολογια τυπωποιημενα σε χαρτι οταν θα μιλησεις παλι με Lg για οταν ερθει ο κουρειρας ωστε οταν κατεβει στην Procordia να εχουν μια πρωτη εικονα για το θεμα και μετα εφοσον ειναι τοσο εμφανες το προβημα και Με τα καταλληλα τεστ θα τη επισκευασουν πιστευω την συσκευη! το burn in δεν παει με την εταιρια,αλλα σε οποια εταιρια και να εμφανιστει θα επιδιορθοθει!αν και με την Procordia δεν εχω καλη προιστορια εγω(lg g2)! για να δουμε .... εμενα με ανησυχεί που αρχικα δεν ηθελαν να το αναγνωρίσουν σαν προβλημα στην procordia και ηθελαν να το περάσουν σαν "normal" κατάσταση ..! τεσπα εφοσον το κινητο εχει εγγύηση δεν το αφηνω ετσι το θεμα ..θα το παω μεχρι τελος και θα δούμε ... την πατησα μια φορα με ενα v10 που μολις τελειωσε η εγγύηση επαθε bootloop τωρα δεν θα τους την χαρίσω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Εμένα αντιθέτως ένα lg g2 που είχε εμφανίσει burn in πριν χρόνια μου το είχε επισκευάσει αμέσως η procordia. εμενα ειχε battery drain,προβλημα με gps καθως εκαιγε ολη η συσκευη και το αποτελεσμα ηταν πλακετα,,ειχα πεσει τοτε που ειχαν ελειψη,και δεν ηξεραν με τις παραλαβες απεξω τι ειχε γινει,6 μηνες το κινητο προκορντια μεχρι και αθηνα κατεβηκα απο θεσσαλονικη και μετα απο καταγγελιες με αποτελεσμα αντικατασταση συσκευης με το g4 το οποιο το εδωσα αμεσως! μεγαλη ταλαιπωρια ελπιζω να μην την παθω ξανα με καμια αλλη εταιρια! ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για να δουμε .... εμενα με ανησυχεί που αρχικα δεν ηθελαν να το αναγνωρίσουν σαν προβλημα στην procordia και ηθελαν να το περάσουν σαν "normal" κατάσταση ..! τεσπα εφοσον το κινητο εχει εγγύηση δεν το αφηνω ετσι το θεμα ..θα το παω μεχρι τελος και θα δούμε ... την πατησα μια φορα με ενα v10 που μολις τελειωσε η εγγύηση επαθε bootloop τωρα δεν θα τους την χαρίσω ... πιστευω μεμονομενο θα ηταν το τηλεφωνημα και αντιμετωπιση απο την κοπελα που πολυ πιθανον να μην περασε καλα το περασμενο βραδυ :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 για να δουμε .... εμενα με ανησυχεί που αρχικα δεν ηθελαν να το αναγνωρίσουν σαν προβλημα στην procordia και ηθελαν να το περάσουν σαν "normal" κατάσταση ..! τεσπα εφοσον το κινητο εχει εγγύηση δεν το αφηνω ετσι το θεμα ..θα το παω μεχρι τελος και θα δούμε ... την πατησα μια φορα με ενα v10 που μολις τελειωσε η εγγύηση επαθε bootloop τωρα δεν θα τους την χαρίσω ... απο την εμπειρια μου κυριως απο την arvato αλλα και γενικα με τα σερβις, κανεις δε θα σου πει, ναι φερτε το να το αλλαξουμε.. ακομα και η smartec να ηταν, δε γινεται να σου πουν οτι εχει προβλημα χωρις να το δουν...θα ηταν ανοητο γιατι μετα μπορεις να πεις οτι αρνηθηκαν εγγυηση κλπ. Ολοι λενε φερε να το δουμε και το θεωρω λογικο. ακομα και νεκρο να ειναι το κινητο την 1η μερα, παλι θα σου πουν φερε να το δουμε... Επομενως μην το παιδευεις αλλο, στειλε το, δε χανεις τιποτα, αντιθετως οσο δεν το στελνεις απλα μενεις σε εικασιες. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Θα συμφωνήσω με τον Νίκο. Μην το παιδεύεις ρε φίλε, έχεις εγγύηση στείλτο στο service να στο φτιάξουν. Τέλος. Μου θυμίζεις το ανέκδοτο με τον γρύλο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts