Nikos_Mpl Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Σωστό αυτό, με data πχ δε θα έπρεπε να τρώει πάνω από 5% με σωστό στήσιμο. Επίσης με κλειστο wifi τρώει ? Εμένα ούτε 2.. Αλλά αν μια εφαρμογή έχει θέμα θα φάει ότι και να κάνεις Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Αρχικά, το ξεχασα να το Αναφερω. Η φώτο που παρέθεσα, παρόλο που δείχνει data, η χρήση έγινε wifi. Απλά μόλις είχα φύγει από το Σπιτι, και ενοιξα τα data όταν έβγαλα το Screenshot. Στις εφαρμογές δεν φαίνεται να τραβάει κάποια εφαρμογή, δείχνει 35% στο phone idle! Σήμερα δηλαδή δεν μου βγάζει Μερα ούτε για αστείο! Είμαι ηδη στο 37% τώρα που στέλνω! Θα δοκιμάσω το βράδυ με wifi off να δω.. Κρίμα που ενώ το έχω λατρέψει σαν Κινητο να μου κάνει τέτοια θεματα.. Sent from my LG-H930 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Όσοι το αγοράσατε από τα προαναφερθέντα καταστήματα δες πόσες μέρες παραλάβετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 τα Google play service είναι κατά 99%,πήγαινε στο apkmirror και κατέβασε την τελευταία και τσεκαρε το πάλι Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 τα Google play service είναι κατά 99%,πήγαινε στο apkmirror και κατέβασε την τελευταία και τσεκαρε το πάλι Sent from my Redmi Note 5 Pro using TapatalkΈχεις πρόχειρο λινκ? Γιατί κατέβασα την τελευταία (μαλλον) και μου κάνει fc συνέχεια Sent from my LG-H930 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Ναι, με τα μαμά που δεν ενεργοποιείται αυτόματα το quad dac. Επειδή έχω και ρουτ και μπορώ να δω την φουλ ένταση με τον αντάπτορα, και χωρίς τον αντάπτορα, σου λέω ότι με τον αντάπτορα έχει πιο μικρή ένταση. Αν είναι να αγοράσεις, σου πουλάω το δικό μου, δεν το χρησιμοποιώ αν θες. Έχω αυτό, https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F380932180092Μένω Κρήτη οπότε δεν αξίζει να το στείλεις , αν!ήμουν Αθήνα θα το δοκίμαζα γιατί έχω σκοπό να πάρω μεγάλα ακουστικά https://www.skroutz.gr/s/4513882/Audio-Technica-M40x.html Η αυτά η τα 50Χ Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 (edited) που μένεις αν επιτρέπεται,αν είσαι Ηράκλειο θα ήθελα να κανονίσουμε να το δω μόνο όταν θα έρθω αν θες στείλε μου πμ Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Edited October 19, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Χρήστο σήμα καλο έχεις εκεί που σου βγάζει το 35 στην αδράνεια;; Έχεις πρόχειρο λινκ? Γιατί κατέβασα την τελευταία (μαλλον) και μου κάνει fc συνέχεια Sent from my LG-H930 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Έχεις πρόχειρο λινκ? Γιατί κατέβασα την τελευταία (μαλλον) και μου κάνει fc συνέχεια Sent from my LG-H930 using Tapatalk θυμισε μου λιγο, το εχεις κανει επαναφορα εργοστασιακων και στησιμο μια μια τις εφαρμογες? χωρις νοβα το εχεις δουλεψει καθολου? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 (edited) την τελευταία σταθερή εννοώ περίμενε λίγο γιατι τα μπερδεψα και γω 14.3.66 είναι η τελευταία σταθερή που βλέπω,οι άλλες είναι beta Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Edited October 19, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Νίκο ναι το είχα κάνει επαναφορά, χωρίς νόβα όχι δεν το Έχω δοκιμάσει! Σπύρο, είμαι περίπου στο 50%σημα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι το Κανει κάποιες φορές, όχι πάντα! Επισης εφαρμογές είναι ψηλό στάνταρ αυτές που έχω, έχω πάνω από Μηνα να αλλαξω κάτι :) Βρήκα ένα gplay services τελευταίο και το Εβαλα, για να δούμε! Sent from my LG-H930 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 που μένεις αν επιτρέπεται,αν είσαι Ηράκλειο θα ήθελα να κανονίσουμε να το δω μόνο όταν θα έρθω αν θες στείλε μου πμ Sent from my Redmi Note 5 Pro using TapatalkΧανιά είμαι, παίζει να πεταχτώ προς Ηράκλειο αρχές Νοέμβρη θα σου στείλω αν είναι Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 έχετε υπόψη σας αν κάνει ca το τηλέφωνό σας με κακό ειδικά σήμα η μπαταρία φεύγει νερο ca=4g+ Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χανιά είμαι, παίζει να πεταχτώ προς Ηράκλειο αρχές Νοέμβρη θα σου στείλω αν είναι βολεύει..... ελπιζω να μην το έχω πάρει μέχρι τότε :p Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Νίκο ναι το είχα κάνει επαναφορά, χωρίς νόβα όχι δεν το Έχω δοκιμάσει! Σπύρο, είμαι περίπου στο 50%σημα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι το Κανει κάποιες φορές, όχι πάντα! Επισης εφαρμογές είναι ψηλό στάνταρ αυτές που έχω, έχω πάνω από Μηνα να αλλαξω κάτι :) Βρήκα ένα gplay services τελευταίο και το Εβαλα, για να δούμε! Sent from my LG-H930 using Tapatalk επειδη εχω φιλο που εχει φτιαξει εφαρμογες στην Αμερικη και ασχολειται με το θεμα, δε φανταζεσαι τι στατιστικα μας παιρνουν για να τα πουλανε...και αυτο αυξανει καταναλωση. Οποτε θα σου ελεγα να πεταξεις nova αν μπορεις κανα 10ημερο καθως και candy Που ειδα και το αλλο το remote μηπως ειναι κατι απο αυτα, και ας μην φαινονται ψηλα. Καμια φορα εξ αιτιας αυτων δουλευουν services και στα στατιστικα δεν ανεβαινουν. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 επειδη εχω φιλο που εχει φτιαξει εφαρμογες στην Αμερικη και ασχολειται με το θεμα, δε φανταζεσαι τι στατιστικα μας παιρνουν για να τα πουλανε...και αυτο αυξανει καταναλωση. Οποτε θα σου ελεγα να πεταξεις nova αν μπορεις κανα 10ημερο καθως και candy Που ειδα και το αλλο το remote μηπως ειναι κατι απο αυτα, και ας μην φαινονται ψηλα. Καμια φορα εξ αιτιας αυτων δουλευουν services και στα στατιστικα δεν ανεβαινουν.Δεν έχει αναφερθεί κάπου ότι ο νόβα είναι ενεργοβόρος! Ίσα ίσα το αντίθετο! Το Remote περιμένω το ασύρματο πληκτρολόγιο οπότε μπορώ να το αποχωριστώ! Απ την άλλη στο s7 που είχα πριν με το Ιδιο setup, ίδιες εφαρμογές δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα! Έχανα περίπου 5-8% στο 8ωρο ύπνου! Sent from my LG-H930 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Δεν έχει αναφερθεί κάπου ότι ο νόβα είναι ενεργοβόρος! Ίσα ίσα το αντίθετο! Το Remote περιμένω το ασύρματο πληκτρολόγιο οπότε μπορώ να το αποχωριστώ! Απ την άλλη στο s7 που είχα πριν με το Ιδιο setup, ίδιες εφαρμογές δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα! Έχανα περίπου 5-8% στο 8ωρο ύπνου! Sent from my LG-H930 using Tapatalk με το απλο σ7? εγω με το edge εχανα 1%..εχεις δοκιμασει flight mode και μετα να βαλεις wifi? νομιζω οτι ή εχεις θεμα με το σημα ή κατι παιζει. Επισης σιμ, εχεις κανονικη ή κομμενη? για τον nova, ποτε δεν ειδα καλυτερη αυτονομια με αλλον Launcher περαν του στοκ. Γενικα μια διαπιστωση που εχω κανει με ολα τα κινητα ειναι οτι στοκ apps κλπ δουλευουν για καποιο λογο απο πισω, πχ στοκ browsers/keyboards Κλπ (αν πας να δεις ram usage κλπ θα τα δεις στα στατιστικα ενω δεν υπαρχει λογος. ). Οποτε οταν βαζεις και 2ο app, αυξανεις καταναλωση αφου τρωει και το μαμα και αυτο, και σε ορισμενες περιπτωσεις μπορει καποιο confict αναμεσα στα 2 να τρωει αρκετα. για μενα δοκιμασε με flight mode και wifi ανοιχτο να δεις τι γινεται αν δεν το εχεις κανει ετσι, δοκιμασε με data αλλα δες ποσα ΜΒ εχεις διαθεσιμα στο προγραμμα σου και δες το πρωι παλι να δουμε αν εγινε χρηση... και δες μετα με ολα κλειστα, wifi και δεδομενα δηλαδη. αν μπορεις να κανεις το πειραμα για μερες με την καθε μια επιλογη να παρεις μερικες μετρησεις, γιατι μπορει να μην στο κανει την 1η και να το κανιε την 2η. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 (edited) με το απλο σ7? εγω με το edge εχανα 1%..εχεις δοκιμασει flight mode και μετα να βαλεις wifi? νομιζω οτι ή εχεις θεμα με το σημα ή κατι παιζει. Επισης σιμ, εχεις κανονικη ή κομμενη? για τον nova, ποτε δεν ειδα καλυτερη αυτονομια με αλλον Launcher περαν του στοκ. Γενικα μια διαπιστωση που εχω κανει με ολα τα κινητα ειναι οτι στοκ apps κλπ δουλευουν για καποιο λογο απο πισω, πχ στοκ browsers/keyboards Κλπ (αν πας να δεις ram usage κλπ θα τα δεις στα στατιστικα ενω δεν υπαρχει λογος. ). Οποτε οταν βαζεις και 2ο app, αυξανεις καταναλωση αφου τρωει και το μαμα και αυτο, και σε ορισμενες περιπτωσεις μπορει καποιο confict αναμεσα στα 2 να τρωει αρκετα. για μενα δοκιμασε με flight mode και wifi ανοιχτο να δεις τι γινεται αν δεν το εχεις κανει ετσι, δοκιμασε με data αλλα δες ποσα ΜΒ εχεις διαθεσιμα στο προγραμμα σου και δες το πρωι παλι να δουμε αν εγινε χρηση... και δες μετα με ολα κλειστα, wifi και δεδομενα δηλαδη. αν μπορεις να κανεις το πειραμα για μερες με την καθε μια επιλογη να παρεις μερικες μετρησεις, γιατι μπορει να μην στο κανει την 1η και να το κανιε την 2η. με το s7 edge ναι, αυτο εχω σκοπο να κανω. Επισης, τα περισσοτερα stock δεν τα χρησιμοποιω, αλλο dialer, αλλο launcher, Gmail app, κλπ τα περισσοτερα stock δυστυχως τα θεωρω μαπα! :lol: :lol: και δυστυχως δεν ειμαι και ροοτ για να σουταρω τα στοκ! ειπα να κρατηθω αυτη τη φορα! 1η μερα wifi+flightmode 2η μερα σκετο flight mode 3η μερα σκετα data ...και βλεπουμε Edited October 19, 2018 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 με το s7 edge ναι, αυτο εχω σκοπο να κανω. Επισης, τα περισσοτερα stock δεν τα χρησιμοποιω, αλλο dialer, αλλο launcher, Gmail app, κλπ τα περισσοτερα stock δυστυχως τα θεωρω μαπα! :lol: :lol: και δυστυχως δεν ειμαι και ροοτ για να σουταρω τα στοκ! ειπα να κρατηθω αυτη τη φορα! 1η μερα wifi+flightmode 2η μερα σκετο flight mode 3η μερα σκετα data ...και βλεπουμε χεχε, εγω καποτε εψαχνα, παιδευομουν κλπ και ακρη δεν εβγαζα με εναλλακτικες εφαρμογες. Σπανια οι στοκ εχουν θεμα και απο τοτε επιλεγω κινητο και με αυτο το κριτηριο, οπου μαρεσουν οι στοκ. Επομενως ειδικα στο v30 μου δουλευουν ολα αριστα και τα εχω αφησει στοκ. Ενα πραγμα που θα σου ελεγα να κανεις ειναι να τα δοκιμασεις ολα στοκ, πχ dialer, sms client Κλπ κλπ, Πιστευω θα τη βρεις την ακρη αν τα ψαξουμε ολα ολα, αλλα ενα ενα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 χεχε, εγω καποτε εψαχνα, παιδευομουν κλπ και ακρη δεν εβγαζα με εναλλακτικες εφαρμογες. Σπανια οι στοκ εχουν θεμα και απο τοτε επιλεγω κινητο και με αυτο το κριτηριο, οπου μαρεσουν οι στοκ. Επομενως ειδικα στο v30 μου δουλευουν ολα αριστα και τα εχω αφησει στοκ. Ενα πραγμα που θα σου ελεγα να κανεις ειναι να τα δοκιμασεις ολα στοκ, πχ dialer, sms client Κλπ κλπ, Πιστευω θα τη βρεις την ακρη αν τα ψαξουμε ολα ολα, αλλα ενα ενα.. Ναι τον ξερω αυτο δρομο, αλλα να κατσω να κανω φορματ και να ξαναστηνω.. χλωμο το κοβω! :lol: δεν εχω και titanium τωρα για τσακ μπαμ! χαχα! για να τεσταρω πρωτα wifi και σημα, και το ξαναβλεπουμε. ξερεις οπταν χρησιμοποιεις χρονια android εχεις βρει εφαρμογες που κανουν ακριβως αυτο που θελεις, με τον τροπο που θελεις και εχεις συνηθησει. εβαλα πχ το default launcher Λιγο, μου φαινεται ενα ματσο χαλια :lol: :lol:, να πηγαινω περα δωθε να βρω εφαρμογες! η πχ τον στοκ dialer, πως δουλευει ο κοσμος χωρις τ9?? δεν θα μπορουσα να ψαχνω σε 1000επαφες που εχω μεσα με scrolαρισμα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Ναι τον ξερω αυτο δρομο, αλλα να κατσω να κανω φορματ και να ξαναστηνω.. χλωμο το κοβω! :lol: δεν εχω και titanium τωρα για τσακ μπαμ! χαχα! για να τεσταρω πρωτα wifi και σημα, και το ξαναβλεπουμε. ξερεις οπταν χρησιμοποιεις χρονια android εχεις βρει εφαρμογες που κανουν ακριβως αυτο που θελεις, με τον τροπο που θελεις και εχεις συνηθησει. εβαλα πχ το default launcher Λιγο, μου φαινεται ενα ματσο χαλια :lol: :lol:, να πηγαινω περα δωθε να βρω εφαρμογες! η πχ τον στοκ dialer, πως δουλευει ο κοσμος χωρις τ9?? δεν θα μπορουσα να ψαχνω σε 1000επαφες που εχω μεσα με scrolαρισμα! καταλαβα. Καλα εγω δεν επαναφερω με κανενα titanium, Ολα στησιμο απο αρχη, αλλα οκ δεν κανω επαναφορα συχνα, αν δεν εχω θεμα. Τωρα για launcher αν κατσεις και κανεις φακελους μαζευεται το πραγμα. Εχω εχω την κλασσικη προβολη με 2 αρχικες οθονες οπου εχω apps που δουλευω συχνα και ολα τα αλλα μεσα στο κουμπι εφαρμογες που το δουλευω σπανια και τα εχω χυμα, παλια εκανα και εκει φακελους αλλα πλεον δεν εχω πολλες εφαρμογες. Αποφασισα οτι δε θα κατεβαζω apps για μια φορα το χρονο που τα θελω (πχ booking Κλπ). Τελος, για μενα μην κανεις επαναφορα, απλα παιξε τους συνδυασμους που ειπαμε, και μετα αααν δεν βγαλουμε ακρη, παιξε λιγο στοκ ενα ενα ολα αυτα, μια dialer , μια launcher Κλπ. Επαφες και εγω εχω 1000 αλλα οκ, αναζητω με επωνυμο σε ονοματα που γινεται πανικος, και στα 4 πρωτα γραμματα ειμαι οκ, δεν εχω χρειαστει Τ9 ποτε..θελω να πω οτι ποσο πιο γρηγορα απο το να γραψεις 4 γραμματα..Εξαλλου με swype κανεις αναζητηση, οποτε γιατι να παιδευεσαι? (α εχω το Keyboard τησ sony, ειναι το μονο που αλλαζω, και παιζει αριστα) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Όσοι το αγοράσατε από τα προαναφερθέντα καταστήματα δες πόσες μέρες παραλάβετε? Αν εννοείς το κατάστημα της Ελευσίνας με τη χαμηλή τιμή, σε μένα είχα κάνει παραγγελία Τετάρτη, και την επόμενη Δευτέρα το απόγευμα με ειδοποίησαν να παραλάβω. Άρα γύρω στις 3 εργάσιμες. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Αν εννοείς το κατάστημα της Ελευσίνας με τη χαμηλή τιμή, σε μένα είχα κάνει παραγγελία Τετάρτη, και την επόμενη Δευτέρα το απόγευμα με ειδοποίησαν να παραλάβω. Άρα γύρω στις 3 εργάσιμες. Ευχαριστώ, όχι από αυτό που έκανες εσύ, από το άλλο έκανα παραγγελία την Τρίτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Μένω Κρήτη οπότε δεν αξίζει να το στείλεις , αν!ήμουν Αθήνα θα το δοκίμαζα γιατί έχω σκοπό να πάρω μεγάλα ακουστικά https://www.skroutz.gr/s/4513882/Audio-Technica-M40x.html Η αυτά η τα 50ΧΕγώ έχω τα παρακάτω, οπότε ενεργοποιείται και χωρίς αντάπτορα https://www.amazon.co.uk/dp/B06WLGRYSF/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_QZDYBbTN3GT5J Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Εγώ έχω τα παρακάτω, οπότε ενεργοποιείται και χωρίς αντάπτορα https://www.amazon.co.uk/dp/B06WLGRYSF/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_QZDYBbTN3GT5JΔιπλάσια βέβαια τιμή απ αυτά που κοιτάω Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Ολο δουλευουν ρολοι στη συσκευη μεχρι στιγμης. Το εχω κοντα 5 μηνες και το εχω καταευχαριστηθει. Δεν την ειχα σε εκτίμηση την lg οσον αφορά την αξιοπιστία αλλα πλεον δειχνει να εχει αλλαξει αυτο. Το μοναδικο bug που εχω εντωπισει είναι πως καποιες φορες οταν μπαινω στο υπομενου των στατιστικων της μπαταρίας δειχνουν να εχουν κολλησει. Δηλ τι εννοω...μπορει να λενε π.χ 50% και 3 ωρες οθονης αλλα η πραγματικη μέτρηση να ειναι 40% και 3,5 ωρες οθονης. Σαν να εχουν σταματησει να μετρανε..και μολις περιστρεψω την οθονη οριζόντια στο υπομενου των στατιστικων μου δειχνει τις πραγματικές μετρήσεις. Το bug συνεχιζει να παραμενει υστερα και απο φορτιση - ξεφορτιση και στρωνει μονο με επανεκκίνηση. Το εχει προσεξει κανεις αλλος αυτο? Δεν ξερω αν υπηρχε στη 7 αυτο γιατι εγινε καπακι αναβάθμιση στην 8 μολις πρωτολειτουργησε. Μηπως ειναι bug της oreo? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts