Jump to content

LG V30

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν, εξελίξεις. Πριν μερικά λεπτά μου τηλεφώνησαν από το κατάστημα kiniti.net. Μου λέει η κοπέλα: πήρα να σας ενημερώσω ότι παραλάβαμε νέα συσκευή V30 η οποία έχει άψογη συσκευασία αλλά δεν έχει ζελατίνα.... Της λέω με συγχωρείτε αλλά δεν μπορώ να παραλάβω τέτοια συσκευή...Καλά μου λέει, εγώ πήρα για να σας ενημερώσω... Της απαντώ, λυπάμαι, αλλά δεν παραλαμβάνω τέτοια συσκευή, οπότε ας ακυρωθεί η παραγγελία...Τα συμπεράσματα δικά σας.

Οπότε με αυτά και μαυτά, δυστυχώς (ή ευτυχώς, δεν ξέρω) μάλλον θα πάω κατά G7 μεριά, μιας που η τιμή του 7 πλέον είναι στα ίδια περίπου επίπεδα με την τιμή του 30 όπως εμφανίζεται στα σκρουτζομάγαζα.

NOKIA 8

LG G2 32Gb (DEU)

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπόν, εξελίξεις. Πριν μερικά λεπτά μου τηλεφώνησαν από το κατάστημα kiniti.net. Μου λέει η κοπέλα: πήρα να σας ενημερώσω ότι παραλάβαμε νέα συσκευή V30 η οποία έχει άψογη συσκευασία αλλά δεν έχει ζελατίνα.... Της λέω με συγχωρείτε αλλά δεν μπορώ να παραλάβω τέτοια συσκευή...Καλά μου λέει, εγώ πήρα για να σας ενημερώσω... Της απαντώ, λυπάμαι, αλλά δεν παραλαμβάνω τέτοια συσκευή, οπότε ας ακυρωθεί η παραγγελία...Τα συμπεράσματα δικά σας.

Οπότε με αυτά και μαυτά, δυστυχώς (ή ευτυχώς, δεν ξέρω) μάλλον θα πάω κατά G7 μεριά, μιας που η τιμή του 7 πλέον είναι στα ίδια περίπου επίπεδα με την τιμή του 30 όπως εμφανίζεται στα σκρουτζομάγαζα.

To ότι δεν έχει ζελατίνα δεν πρέπει να σε τρομάζει, την ζελατίνα δεν την βάζει το εργοστάσιο αλλά ο πάροχος ή ο οποιοσδήποτε. Ακόμα και αυτοί θα μπορούσαν να σου βάλουν ζελατίνα. Δεν είναι σημάδι γνησιότητας, από την LG φεύγουν ανοιχτά χωρίς ταινίες και ζελατίνες. Και αν τα φέρνει από HK ούτε αυτοί βάζουν γιατί δεν το θεωρούν σημαντικό να βάλουν

Edited by FJ_12

Κοίταξε, δεν έχω σε γνώση μου σοβαρά στοιχεία για να αντικρούσω αυτό που γράφεις (ούτε φυσικά έχω και λόγο να σε αμφισβητήσω), αλλά κι έτσι να είναι, σε όλες μα όλες τις περιπτώσεις που έχω αγοράσει συσκευή, και στο G2 που αγόρασα από σκρουτζομάγαζο πριν 3-4 χρόνια, και στο Xiaomi Redmi Note 4X που αγόρασα από το Πλαίσιο (επίσημο της Quest) πριν 1 μήνα, όλα ήταν συσκευασμένα με διαφανή ζελατίνα.

Πολύ δε περισσότερο, για το συγκεκριμένο κατάστημα που νομίζω θα συμφωνήσεις ότι ήταν απαράδεκτο χθες να επιχειρήσουν να μου πουλήσουν συσκευή με εμφανώς φθαρμένη και ανοιγμένη συσκευασία χωρίς εκ των προτέρων να ενημερώσουν, θα ήταν νομίζω παρακινδυνευμένο να ξαναλειτουργήσω καλόπιστα ως προς την συγκεκριμένη επιχείρηση και να ξανακάνω το ταξίδι προς Ελευσίνα...

Edited by lazarefa

NOKIA 8

LG G2 32Gb (DEU)

Εσύ όπως νιώθεις, δεν λέω να το πάρεις ή όχι από εκεί. Εγώ απλά λέω ότι η ζελατίνα και οι ταινίες που υπάρχουν στις συσκευασίες δεν σημαίνουν τίποτα είναι απλά συσκευασία που μπορεί να γίνει οπουδήποτε στην πορεία του πακέτου. Μπορεί να πάρεις ανακατασκευασμένο με ζελατίνες και καινούριο χωρίς.

Εμένα ήταν άριστο. Όπως και τα τηλ που τους βρήκα με την 1η κάθε φορά. 2 φορές δηλαδή

Για την ιστορία. Το V30 που αγόρασες από αυτούς, ήταν με συσκευασία ζελατίνας ή άνευ;

NOKIA 8

LG G2 32Gb (DEU)

Για την ιστορία. Το V30 που αγόρασες από αυτούς, ήταν με συσκευασία ζελατίνας ή άνευ;

Δε θυμάμαι καθόλου,δε δίνω σημασία, αλλά είχε ταινία ασφαλείας κανονικά χωρίς ίχνη παραβίασης κλπ. Ούτε διπλή από πάνω που βλέπεις σε πολλά μαγαζιά..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Θετικό αυτό. Σε κάθε περίπτωση πάντως, όταν ως επιχείρηση, προσφέρεις σε πελάτη που έχει, εν γνώσει του, παραγγείλει καινούρια συσκευή (ως τέτοια πωλείται στο site και όχι ως refurbished ή έστω demo/ελαφρά μεταχειρισμένη), συσκευή με συσκευασία χωρίς διαφανή ζελατίνα, με ελαφρά σκισμένο χαρτόνι και με ταινία ασφαλείας που έχει αφαιρεθεί και ξανατοποθετηθεί, συμβαίνουν κατ' εμέ 2 τινά:Ή θεωρείς τον πελάτη αφελή΄(τουλάχιστον), ή δεν ξέρεις τι σου γίνεται (δύσκολο να συμβαίνει αυτό, αλλά λέμε τώρα).

Σε κάθε περίπτωση είναι κάτι που ξεκάθαρα πιστώνεται σε βάρος του καταστήματος, από τη στιγμή που, ακόμα και αν δεχτώ ότι όντως έτσι το έλαβαν από τον προμηθευτή τους, αντί να το κρατήσουν στην άκρη και να το επιστρέψουν στον προμηθευτή ως θα όφειλαν, αυτοί παρέλαβαν κι εν συνεχεία προσπάθησαν να πουλήσουν σε πελάτη ως "καινούριο" ένα προϊόν με εμφανώς αλλοιωμένη/ανοιγμένη συσκευασία (και μικρό παιδί το καταλαβαίνει), γεγονός που δείχνει αν μη τι άλλο ότι επί της ουσίας δεν σεβάστηκαν (το λέω κομψά) τον συγκεκριμένο πελάτη τους.

To ωραίο μάλιστα είναι ότι το συγκεκριμένο κατάστημα στη σελίδα του πουλάει κι ένα LG V30 μπλε χρώματος με ανοιχτή συσκευασία προς 400 ευρώ...

https://www.kiniti.net/index.php?route=product/product&product_id=17426&search=lg+v30

jmarousakis εσύ από ποιο κατάστημα το αγόρασες;

Εγώ το πήρα από One thing, άψογος σε όλα , για ζελατίνα δεν θυμάμαι να σου πω αν είχε απλα το κουτί ήταν σφραγισμένο κανονικά και άψογο. Και σρ φίλο που πρότεινα να αγοράσει από κει πάλι όλα άψογα.

Εγώ το είχα πάρει με τιμολόγιο

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Κοίταξε, δεν έχω σε γνώση μου σοβαρά στοιχεία για να αντικρούσω αυτό που γράφεις (ούτε φυσικά έχω και λόγο να σε αμφισβητήσω), αλλά κι έτσι να είναι, σε όλες μα όλες τις περιπτώσεις που έχω αγοράσει συσκευή, και στο G2 που αγόρασα από σκρουτζομάγαζο πριν 3-4 χρόνια, και στο Xiaomi Redmi Note 4X που αγόρασα από το Πλαίσιο (επίσημο της Quest) πριν 1 μήνα, όλα ήταν συσκευασμένα με διαφανή ζελατίνα.

Πολύ δε περισσότερο, για το συγκεκριμένο κατάστημα που νομίζω θα συμφωνήσεις ότι ήταν απαράδεκτο χθες να επιχειρήσουν να μου πουλήσουν συσκευή με εμφανώς φθαρμένη και ανοιγμένη συσκευασία χωρίς εκ των προτέρων να ενημερώσουν, θα ήταν νομίζω παρακινδυνευμένο να ξαναλειτουργήσω καλόπιστα ως προς την συγκεκριμένη επιχείρηση και να ξανακάνω το ταξίδι προς Ελευσίνα...

Εγω προσωπικα αν εβλεπα το τηλεφωνο μεσα σε κατασταση βιτρινας χωρις σκονη η καποιο σιμαδι θα το επαιρνα.. δεν εχει σημασια αν εχει ζελατινα η οχι. αλλωστε, εγγυηση εχεις κανονικα. τι σε φοβιζει?

φαινεται κατι αν ειναι χρησιμοποιημενο η οχι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχει παρει καποιος τον παρακατω ανταπτορα ωστε να ενεργοποιειται φουλ το Quad Dac?? https://www.ebay.com/itm/3-5mm-Impedance-Adapter-20ohm-75ohm-100ohm-175ohm-for-HiFi-Audio-Player-Earphone/272428465695?hash=item3f6e007e1f:m:msl3vGtZnwXprEITP58EDow:rk:1:pf:0

Ευτυχής κατοχικός του v30 εδώ θα 15 λεπτά

Η αίσθηση όταν το πιάνεις τέλεια

Οθωνη πάρα πολύ καλη έως τέλεια

Ήχος έβαλα τ ακουστικό (b & o) και ενεργοποιηθηκε μονο του το dac Όχι πολύ δυνατός ήχος αλλά πεντακάθαρος ....

Περισσότερα σύντομα

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ήχος έβαλα τ ακουστικό (b & o) και ενεργοποιηθηκε μονο του το dac Όχι πολύ δυνατός ήχος αλλά πεντακάθαρος ....

Περισσότερα σύντομα

από πού φιλε μου αν επιτρέπεται

και πόσο ? αν θέλεις και σε πμ

αυτή η αίσθηση θα με φάει.... lol

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

Περισσότερα σύντομα

Mεγειά και καλώς ήλθες. Από το G5 και εσύ εδώ :)

Λοιπόν, εξελίξεις. Πριν μερικά λεπτά μου τηλεφώνησαν από το κατάστημα kiniti.net. Μου λέει η κοπέλα: πήρα να σας ενημερώσω ότι παραλάβαμε νέα συσκευή V30 η οποία έχει άψογη συσκευασία αλλά δεν έχει ζελατίνα.

φίλε μου ούτε η δικό μου είχε ζελατίνη αλλά είχε 2 ταινίες ασφαλείας..... εγκυκλοπαιδικά το αναφέρω....

Mεγειά και καλώς ήλθες. Από το G5 και εσύ εδώ :)

ναι φίλε μου από το υπέροχο g5 ....... πολύ παρεξηγημένο κινητό....

Προσωπικά μετά την εμπειρία μου με την απόπειρα αγοράς του V30 ξενέρωσα (κακώς αλλά ξενέρωσα) με το συγκεκριμένο και πλέον κοιτάζω προς το G7 μια που μετά και από σχετικό ψάξιμο που έκανα τελικά διαπίστωσα ότι έχει ακριβώς το ίδιο DAC με το 30 ενώ και στο εξωτερικό ηχείο φαίνεται να είναι καλύτερο (καλύτερος και δυνατότερος ήχος). Επίσης για μένα μετράει και το ότι είναι κάπως νεότερο μοντέλο από το 30, οπότε λογικά θα πάρει 1 έκδοση android παραπάνω, πράγμα σημαντικό για μένα μια που αλλάζω κάθε 3-4 χρόνια συσκευές πλέον και ήδη το G2 το έχω σχεδόν 4,5 χρόνια.

Δεδομένου δε ότι πλην του μαγαζιού της Ελευσίνας το 30άρι πουλιέται σχεδόν όσο και το 7άρι, θα κινηθώ προς το 7άρι, αν και με κάπως βαριά καρδιά λόγω, κυρίως, μπαταρίας, κι όχι οθόνης, αφού προέρχομαι και από το G2 που για την εποχή του (κι όχι μόνο) ήταν τρομερό εργαλείο, γενικά αλλά και στην μπαταρία του (3000mah σε FHD οθόνη 5,2 ίντσες).

NOKIA 8

LG G2 32Gb (DEU)

Προσωπικά μετά την εμπειρία μου με την απόπειρα αγοράς του V30 ξενέρωσα (κακώς αλλά ξενέρωσα) με το συγκεκριμένο και πλέον κοιτάζω προς το G7 μια που μετά και από σχετικό ψάξιμο που έκανα τελικά διαπίστωσα ότι έχει ακριβώς το ίδιο DAC με το 30 ενώ και στο εξωτερικό ηχείο φαίνεται να είναι καλύτερο (καλύτερος και δυνατότερος ήχος). Επίσης για μένα μετράει και το ότι είναι κάπως νεότερο μοντέλο από το 30, οπότε λογικά θα πάρει 1 έκδοση android παραπάνω, πράγμα σημαντικό για μένα μια που αλλάζω κάθε 3-4 χρόνια συσκευές πλέον και ήδη το G2 το έχω σχεδόν 4,5 χρόνια.

Δεδομένου δε ότι πλην του μαγαζιού της Ελευσίνας το 30άρι πουλιέται σχεδόν όσο και το 7άρι, θα κινηθώ προς το 7άρι, αν και με κάπως βαριά καρδιά λόγω, κυρίως, μπαταρίας, κι όχι οθόνης, αφού προέρχομαι και από το G2 που για την εποχή του (κι όχι μόνο) ήταν τρομερό εργαλείο, γενικά αλλά και στην μπαταρία του (3000mah σε FHD οθόνη 5,2 ίντσες).

Ιδιο DAC εχει, αλλα το V30 εχει καλυτερα ακουστικα (B&O, σαν ποιοτητα οχι σαν ενταση γιατι καποιοι τα μπερδευουν), οπως εχει φυσικα καλυτερο ηχειο το G7, τα εχουμε αναλύσει τα συν και τα πλην, αν το G7 ειχε 6gb Ram ισως κι εγω να πηγαινα εκει. Αλλα προτιμω την καλυτερη μπαταρια και την pOLED οθονη, ειδικα που πλεον με την Gcam βγαζω καλυτερες φωτο

Σεβαστό και πολύ καλά κάνεις. Αν υπήρχε ακόμα η σχετικά σοβαρή διαφορά τιμής μεταξύ των 2 (πάνω από 70 ευρώ πχ) θα πήγαινα στο 30άρι και ως φθηνότερο (εξαιρώ το μαγαζί με την τιμή των 373 ευρώ του 30, λόγω της δικής μου, όχι θετικής, εμπειρίας με το εν λόγω). Από κει και πέρα, όπως προείπα, επειδή συνήθως κρατώ τις συσκευές μου 3+ χρόνια (μακάρι να είχα την άνεση να αλλάζω κάθε 1-2 χρόνια, αλλά δεν) θεωρώ πλέον προτιμότερο το 7άρι στα τωρινά λεφτά που κοστίζει σε σχέση με το 30άρι, δεδομένου ότι λογικά θα υποστηρίζεται και για παραπάνω καιρό και θα πάρει 1 έκδοση android παραπάνω.

NOKIA 8

LG G2 32Gb (DEU)

Σεβαστό και πολύ καλά κάνεις. Αν υπήρχε ακόμα η σχετικά σοβαρή διαφορά τιμής μεταξύ των 2 (πάνω από 70 ευρώ πχ) θα πήγαινα στο 30άρι και ως φθηνότερο (εξαιρώ το μαγαζί με την τιμή των 373 ευρώ του 30, λόγω της δικής μου, όχι θετικής, εμπειρίας με το εν λόγω). Από κει και πέρα, όπως προείπα, επειδή συνήθως κρατώ τις συσκευές μου 3+ χρόνια (μακάρι να είχα την άνεση να αλλάζω κάθε 1-2 χρόνια, αλλά δεν) θεωρώ πλέον προτιμότερο το 7άρι στα τωρινά λεφτά που κοστίζει σε σχέση με το 30άρι, δεδομένου ότι λογικά θα υποστηρίζεται και για παραπάνω καιρό και θα πάρει 1 έκδοση android παραπάνω.
Ειδικά όταν πήρα εγώ το V30 τον Ιούλιο (385 ευρώ με τιμολόγιο) είχαν και 90 ευρώ διαφορά, οπότε έπαιξε και αυτό ρόλο

Εχει παρει καποιος τον παρακατω ανταπτορα ωστε να ενεργοποιειται φουλ το Quad Dac?? https://www.ebay.com/itm/3-5mm-Impedance-Adapter-20ohm-75ohm-100ohm-175ohm-for-HiFi-Audio-Player-Earphone/272428465695?hash=item3f6e007e1f:m:msl3vGtZnwXprEITP58EDow:rk:1:pf:0
Ναι, εγώ.. Στην ουσία δεν κάνει δουλειά γιατί, ναι μεν ενεργοποιεί την έξτρα ένταση αλλά, προσθέτει και 75Ω οπότε το αποτέλεσμα δεν έχει μεγάλη διαφορά.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πληροφοριακά, κι εγώ αγορά από Amazon δεν είχε ζελατίνα..

Ναι, εγώ.. Στην ουσία δεν κάνει δουλειά γιατί, ναι μεν ενεργοποιεί την έξτρα ένταση αλλά, προσθέτει και 75Ω οπότε το αποτέλεσμα δεν έχει μεγάλη διαφορά...

Με τα μαμά ακουστικά που είχε μέσα το δοκίμασες? Και δεν έχει καθόλου διαφορά ; Γενικά σε ένταση ή ποιότητα? Δεν αξίζει να το παραγγείλω?

Μου αρέσει πολύ αυτό τηλέφωνο, παρόλα αυτά θα το δώσω κάποια στιγμή μάλλον σύντομα.. Softwarικα εγώ και η μπαταρία έχουμε θέματα! Δεν γίνεται να χάνεις 30% από wifi.. Το αστείο είναι ότι δεν έχουνε πάντα αυτή την κατανάλωση. Αλλά βραδιά χάνουμε 10% και άλλα 30% ενώ άλλα 20%.. Απαράδεκτο, κατ εμέ και είναι το μόνο αρνητικό που έχω βρει! 74e071807e7ad56b3760f0ad7e4ab0ff.jpg7485de00aa7aa5c53e2e414c7bd1d2c8.jpg

Sent from my LG-H930 using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με τα μαμά ακουστικά που είχε μέσα το δοκίμασες? Και δεν έχει καθόλου διαφορά ; Γενικά σε ένταση ή ποιότητα? Δεν αξίζει να το παραγγείλω?
Ναι, με τα μαμά που δεν ενεργοποιείται αυτόματα το quad dac. Επειδή έχω και ρουτ και μπορώ να δω την φουλ ένταση με τον αντάπτορα, και χωρίς τον αντάπτορα, σου λέω ότι με τον αντάπτορα έχει πιο μικρή ένταση.

Αν είναι να αγοράσεις, σου πουλάω το δικό μου, δεν το χρησιμοποιώ αν θες.

Έχω αυτό,

https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F380932180092

Μου αρέσει πολύ αυτό τηλέφωνο, παρόλα αυτά θα το δώσω κάποια στιγμή μάλλον σύντομα.. Softwarικα εγώ και η μπαταρία έχουμε θέματα! Δεν γίνεται να χάνεις 30% από wifi.. Το αστείο είναι ότι δεν έχουνε πάντα αυτή την κατανάλωση. Αλλά βραδιά χάνουμε 10% και άλλα 30% ενώ άλλα 20%.. Απαράδεκτο, κατ εμέ και είναι το μόνο αρνητικό που έχω βρει! 74e071807e7ad56b3760f0ad7e4ab0ff.jpg7485de00aa7aa5c53e2e414c7bd1d2c8.jpg

Κρίμα πάντως γιατί εμένα και τα 2 που είχα / έχω είναι άριστα..

Αν δεν έχεις πέσει σε περίπτωση..κάτι στήνεις λάθος..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Δοκίμασε να κάνεις φορμάτ και δουλέψετε μια μέρα χωρίς καμία εφαρμογή εγκατεστημένη.....

Μηπως υπαρχει καποια ασυμβατότητα μεταξύ του ρουτερ σου κ το κινητο?

Με αλλο δίκτυο wifi στο κανει?

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

• The title was changed to LG V30