Jump to content

LG V30

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορω να περασω την ευρωπαϊκή η κάποια αλλη αναβάθμιση μόνος μου;γτ το κινητό ακόμα δεν έχει παρει την 8

Όχι, για να δουλέψει πρέπει να είναι η ειδική για το δικό σου που είναι dual sim

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπαρχει δλδ ανεβασμένη να την κατεβάσω;ειναι απο αραβια το κινητό.χωρα εισαγωγής

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι, για να δουλέψει πρέπει να είναι η ειδική για το δικό σου που είναι dual sim

Υπαρχει δλδ ανεβασμένη να την κατεβάσω;ειναι απο αραβια το κινητό.χωρα εισαγωγής

• 2 weeks later...
Όλα καλά και απροβλημάτιστα τρέχουν.στη μουγγα θα τη βγάλουμε στο νήμα εδώ! Τουλάχιστον μια φορά το μήνα να λέμε και καμία καλησπέρα μη χανόμαστε!!

Όλα καλά και απροβλημάτιστα τρέχουν.στη μουγγα θα τη βγάλουμε στο νήμα εδώ! Τουλάχιστον μια φορά το μήνα να λέμε και καμία καλησπέρα μη χανόμαστε!!

Χαχαχαχαχα ακριβώς! Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους

Από Τρίτη αν όλα πάνε καλά θα το έχω και εγώ παίδες οπότε μπορεί αρχικά να σας τρελάνω με τον ενθουσιασμό μου χεχεχε

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα και καλό μήνα!

Όλα καλά με το κινητό! Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου.

Καιρό είχα να χαρώ τόσο συσκευή!! :)

Με το καλό Freddy!!

Από Τρίτη αν όλα πάνε καλά θα το έχω και εγώ παίδες οπότε μπορεί αρχικά να σας τρελάνω με τον ενθουσιασμό μου χεχεχε

Με το καλό!

Ευχαριστώ παιδιά.. Αν και είπα δεν θα ακουμπήσω ξανά lg μετά τα επεισόδια με τα v10 και v4 γενικώς (ξενέρωσα πολύ άσχημα) εδώ δεν κρατήθηκα.

Η συσκευή είναι κόσμημα και την κρατάς άνετα για πολύ καιρό..

Οπότε σύντομα θα είμαι στην παρέα σας.

Θα το έχεις όσο και αν δε το θέλω... χαχα.

Η αλήθεια είναι ότι πήρα το σ9 Αλλά το v30 είναι πολύ πιο ωραίο το άτιμο και δεν υστερεί σε τίποτα. Επίσης πέρασα αρχεία με ΒΤ σε note και πήγαν σφαίρα σε αντίθεση με το mate που ήταν πολύ αργό .

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Τι έγινε, έχουμε ενδοκοινοτικές συναλλαγές;:p

Edited by FJ_12

Η αλήθεια είναι ότι πήρα το σ9 Αλλά το v30 είναι πολύ πιο ωραίο το άτιμο και δεν υστερεί σε τίποτα. Επίσης πέρασα αρχεία με ΒΤ σε note και πήγαν σφαίρα σε αντίθεση με το mate που ήταν πολύ αργό .

μην το μετανοιώσεις τωρα με εκαψες χαχαχαχα:lol::lol::lol:

----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ναι ναι ναι χαχαχαχα:lol::lol::lol::lol:

Τουλάχιστον αν το μετανιώσει θα το πάρω πίσω.. πραγματικά σκέφτομαι σε κάνα χρόνο αν το βρω φθηνά να το πάρω για καβα μιας και δεν έχω συσκευή στην άκρη.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Τουλάχιστον αν το μετανιώσει θα το πάρω πίσω.. πραγματικά σκέφτομαι σε κάνα χρόνο αν το βρω φθηνά να το πάρω για καβα μιας και δεν έχω συσκευή στην άκρη.

σιγα μην το παρεις πισω χαχαχαχα:lol::lol::lol:\

εχω σκοπο να το κρατησω χρονια χεχεχε:lol::p

εγω δευτερη συσκευη εχω το samsung galaxy note 2 μου και το samsung galaxy note edge που το άλλαξα πλακετα πρόσφατα ...

:)

απο την ελιτ στην ελιτ θα παω αν παθω κατι ...(χτυπα ξυλο ...)

μια μερα παιδακια και θα ειμαι στην παρεα σας ..το περιμενω σαν τρελος χαχαχα:p

(ας ειναι καλα ο νικος πανω ...)

παιδες καλησπεραααααα

μολις το ανοιξα και μου ηρθε update ..:)

ενημερωση ασφαλειας απο την gooogle ...

τι εγινε ρε παιδια ? ξυπνησε επιτελους η lg ? :lol::lol:

εχω τρελαθειιιιιιι επανερχομαι ...

λοιπον

μολις πριν απο καμια ωρα περιπου το εβγαλα απο το κουτι και εχω τρελαθεί λεμεεεεε!

εχω μερικες αποριες κτλ ..

τα πιανω ενα ενα ξεχωριστα ...

1)καταρχην ευχαριστω τον φιλο νικο για την αψογη συνεργασία που ειχαμε ..μου εδωσε το κινητο κυριολεκτικά καινουργιο σε απιστευτη τιμη ! ευχομαι να συναντηθούν ξανα οι δρομοι μας στο μελλον ..και για αλλη μια φορα το myphone γενικως που με βοηθαει να χτυπησω αλλη μια κινηταρα σε απιστευτη τιμη και παλι ..(φιλε νικο εισαι τρελαρας που το εδωσες να ξερεις χαχαχα)

2)το κινητο ειναι απιστευτο ..ειναι τοσο ελαφρυ που νομιζεις οτι ειναι ψευτικο ..φοβαμαι να το πιασω μιλαμε χαχαχα! η οθονη απιστευτη ..αν και πιο μεγαλη απο το v10 συνολικα το κινητο ειναι μικροτερο διπλα του ...τους βγαζω το καπελο εδω ..

3)δεν ειχα ποτε στο παρελθον κινητο με 8 εκδοση ..εχει επιλογη να αλλαξω την αναλυση ...να το κανω παιδια ? θα βοηθησει σε κατι αυτο ? το εχετε κανει ? ειχα διαβασει οτι βοηθαει στην μπαταρια ..

4)δεν ειχα ποτε αδιαβροχο κινητο πριν χεχε! ερωτηση ..μπορω δηλαδη να το παρω τωρα στο μπανιο και να φωτογραφησω πχ κατι μεσα απο την θαλασσα? (να ειμαι μεσα δηλαδη πχ και να βγαλω την ακτή ..)! σορυ αν ρωταω χαζα πράγματα ...

5)εχω που το σκαλίζω μια ωρα και η μπαταρια δεν πεφτει με τιποτα μιλαμε ....νομιζω θα παθω αμοκ εδω μετα τα v4 και v10 που ηταν δράμα στο θεμα αυτο ..

6)θελω να κρατήσω τον στοκ launcher! το μενου στις εφαρμογές ειναι αυτο διπλα στην αρχικη οθονη ετσι ?

7)για πειτε προτασεις για θήκη παιδες? ο νικος εχει μια λεπτη απο σιλικονη αλλα αυτες εγω τις φοβαμαι ..(ειδικα τωρα καλοκαίρι με παραλιες ποδηλατο κτλ θελω κατι πιο δυνατο ..)! και tempered glass ? σας ειναι εύκολο λινκ ? καλυτερα να δωσεις ενα εικοσαρικο τωρα παρα να κλαις αν παει στραβα κατι μετα ..(μου ειχε πεσει samsung note edge εσπασε η οθονη και έκλαιγα 350 κατοσταρικα μετα ..)

αυτα παω να το επεξεργαστω και αλλο χαχαχαχα:):lol:

Μεγειά! Για την ανάλυση οθόνης, πας ρυθμίσεις - προβολή - ανάλυση οθόνης.

ευχαριστω ..ναι εννοω να την ριξω ..? θα ωφελήσει σε κατι αυτο ? :)

Καλώς ήρθες και επίσημα! Εγώ ειμαι σε αυτή την κατάσταση από τον Απρίλη που το'χω πάρει!!χαχαχαχα

Υγ: αυτό με τη θάλασσα ειναι και δική μου απορία

Tempered εχω ενα αποτυχημένο και ψάχνω πάλι γιατί δεν καλύπτει καλά την οθόνη.απο θήκη έχω μια spigen rugged armor με 10 ευρώ πολλή καλή.βαρα τη στο Σκρουτζ.

----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την ανάλυση την έριξα στα 1080 εγώ.δεν ξέρω αν έχει διαφορά πάντως.ισως στην απόδοση?Δεν ξέρω

Καλώς ήρθες και επίσημα! Εγώ ειμαι σε αυτή την κατάσταση από τον Απρίλη που το'χω πάρει!!χαχαχαχα

Υγ: αυτό με τη θάλασσα ειναι και δική μου απορία

Tempered εχω ενα αποτυχημένο και ψάχνω πάλι γιατί δεν καλύπτει καλά την οθόνη.απο θήκη έχω μια spigen rugged armor με 10 ευρώ πολλή καλή.βαρα τη στο Σκρουτζ.

----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την ανάλυση την έριξα στα 1080 εγώ.δεν ξέρω αν έχει διαφορά πάντως.ισως στην απόδοση?Δεν ξέρω

φιλε εχωωωωω παθει ζημια ...ειναι α ψ ο γ ο .....! :):)

την θηκη την κοιταω ..φοβαμαι και για την οθονη ομως ...αν ξερεις καποιος αλλος ας μας πει ...:confused:

και για την θαλασσα θελουμε απαντήσεις επισης χαχαχαχα

λοιπον

μολις πριν απο καμια ωρα περιπου το εβγαλα απο το κουτι και εχω τρελαθεί λεμεεεεε!

εχω μερικες αποριες κτλ ..

τα πιανω ενα ενα ξεχωριστα ...

1)καταρχην ευχαριστω τον φιλο νικο για την αψογη συνεργασία που ειχαμε ..μου εδωσε το κινητο κυριολεκτικά καινουργιο σε απιστευτη τιμη ! ευχομαι να συναντηθούν ξανα οι δρομοι μας στο μελλον ..και για αλλη μια φορα το myphone γενικως που με βοηθαει να χτυπησω αλλη μια κινηταρα σε απιστευτη τιμη και παλι ..(φιλε νικο εισαι τρελαρας που το εδωσες να ξερεις χαχαχα)

2)το κινητο ειναι απιστευτο ..ειναι τοσο ελαφρυ που νομιζεις οτι ειναι ψευτικο ..φοβαμαι να το πιασω μιλαμε χαχαχα! η οθονη απιστευτη ..αν και πιο μεγαλη απο το v10 συνολικα το κινητο ειναι μικροτερο διπλα του ...τους βγαζω το καπελο εδω ..

3)δεν ειχα ποτε στο παρελθον κινητο με 8 εκδοση ..εχει επιλογη να αλλαξω την αναλυση ...να το κανω παιδια ? θα βοηθησει σε κατι αυτο ? το εχετε κανει ? ειχα διαβασει οτι βοηθαει στην μπαταρια ..

4)δεν ειχα ποτε αδιαβροχο κινητο πριν χεχε! ερωτηση ..μπορω δηλαδη να το παρω τωρα στο μπανιο και να φωτογραφησω πχ κατι μεσα απο την θαλασσα? (να ειμαι μεσα δηλαδη πχ και να βγαλω την ακτή ..)! σορυ αν ρωταω χαζα πράγματα ...

5)εχω που το σκαλίζω μια ωρα και η μπαταρια δεν πεφτει με τιποτα μιλαμε ....νομιζω θα παθω αμοκ εδω μετα τα v4 και v10 που ηταν δράμα στο θεμα αυτο ..

6)θελω να κρατήσω τον στοκ launcher! το μενου στις εφαρμογές ειναι αυτο διπλα στην αρχικη οθονη ετσι ?

7)για πειτε προτασεις για θήκη παιδες? ο νικος εχει μια λεπτη απο σιλικονη αλλα αυτες εγω τις φοβαμαι ..(ειδικα τωρα καλοκαίρι με παραλιες ποδηλατο κτλ θελω κατι πιο δυνατο ..)! και tempered glass ? σας ειναι εύκολο λινκ ? καλυτερα να δωσεις ενα εικοσαρικο τωρα παρα να κλαις αν παει στραβα κατι μετα ..(μου ειχε πεσει samsung note edge εσπασε η οθονη και έκλαιγα 350 κατοσταρικα μετα ..)

αυτα παω να το επεξεργαστω και αλλο χαχαχαχα:):lol:

με γεια φιλαρακι και ευχομαι να το χαρεις οσο εγω!

Ξεκιναω απο τα απλα,

3)οθονη, προσωπικα, εβαλα διπλα διπλα ιδιες συσκευες (σ7,σ8 κλπ) και τη μια σε αναλυση 2Κ την αλλη σε 1080, με ιδιο υλικο, δεν ειδα ποτε μα ποτε διαφορα στην εικονα, αρα εστω και μια πιθανοτητα να εχεις να κερδιζεις μπαταρια, αξιζει να ριξεις αναλυση σε 1080. Πιο κατω νομιζω χαλαει λιγο τα γραμματα κλπ και δεν αξιζει.

Η μπαταρια οντως ειναι πολυ καλη και θεωρω οτι εξηγειται με 2 τροπους:

1ον εχουν κανει γενικα καλη δουλεια σε ολους τους τομεις s/w h/w αλλα και το οτι η οθονη δεν πιανει φωτεινοτητες τρομερα υψηλες, δηλαδη κατω απο τον ηλιο, δεν ειναι τοσο δυνατο οσο αλλα, οποτε λογικο ειναι να τρωει και πιο λιγο, θεωρω, αν και ειναι απλα μια θεωρια.

4) αδιαβροχο: το κινητο δεν χαλαει αν το βαλεις θαλασσα, τουλαχιστον αμεσως..ομως φλερταρεις με διαβρωση καθως το θαλασσινο νερο θα τη φερει πολυ νωριτερα οσο καλα και να το ξεπλυνεις.

εγω ποτε δεν εβαλα κανενα κινητο σε θαλασσα ακομα και αν ειχα σκοπο να το πουλησω, αντιθετα πηρα gopro και ειμαι ησυχος. Για μενα, παρε μια φθηνη gopro εστω και παλιο μοντελο αν θες να κανεις τετοια χρηση, ειναι κριμα να το βαλεις.

Σε γλυκο νερο βαλε το, εγω πχ σε rafting εχω παρει κινητο μαζι μεσα στη βαρκα σε 10 ποντους νερο ολη τη διαδρομη μεσα σε τσαντακι που το εβγαζα οταν ηθελα να βγαλω κατι και δεν επαθε τιποτα.

Επισης πλυνε το αν λερωθει εφοσον εισαι σιγουρος οτι ειναι καλα κλειστη η σιμ..αρκει να μην θες να το φορτισεις...Ποτε δηλαδη δεεν το επλυνα βραδυ πριν το φορτισω, εκτος οτι θα σε σταματησει το ιδιο με τους αισθητηρες που εχει, φλερταρεις με βλαβη...

Για μενα το πλενεις μετα τη φορτιστη και το φυσας και προσεκτικα στη θυρα να φυγει η υγρασια (οχι δυνατα) , καλο ειναι με κλιση απο πλαγια, και μετα απο 3-4 ωρες το νωριτερο βαζεις φορτιση ή ακουστικα (δεν ξερω αν παιζουν σε βρεγμενη θυρα, δεν τα ρισκαρα).

6) το μενου το εχουν κανει ετσι, αλλα αν θες εχει και την κλασσικη εμφανιση που πατας εφαρμογες και εμφανιζονται ολες, απλα πρεπει να το αλλαξεις απο τις ρυθμισεις και την 1η φορα θα στο κατεβασει απο το ιντερνετ, σαν προσθηκη του launcher. Εγω προσωπικα ειχα το κλασσικο στυλ, δεν μπορουσα ολα χυμα στην αρχικη και να τα βαζω σε φακελους.

7) προστασια οντως προσεχα γιατι ειχα παντα σε τσαντακι μονο του σε μια θεση οποτε δεν ειχα πανω στην οθονη κατι..

Πραγματικά είναι κόσμημα.το βγάζω σκέψου που και που απο τη θήκη να το καθαρίσω και παθαίνω σοκ όταν το βλέπω...και λέω κρίμα να μην το'χω γυμνό να το χαζεύω...χαχαχα

Πραγματικά είναι κόσμημα.το βγάζω σκέψου που και που απο τη θήκη να το καθαρίσω και παθαίνω σοκ όταν το βλέπω...και λέω κρίμα να μην το'χω γυμνό να το χαζεύω...χαχαχα

εγω ειπα, εστω σε 2 χρονια θα το βρω ενα μεταχειρισμενο χωρις χτυπηματα (οσο γινεται και τιμη οσο γινεται πιο κατω) και θα το παρω για καβα να υπαρχει μιας και δεν εχω 2η συσκευη στην ακρη πλεον.

Τωρα το εβγαζα λιγο και το χαιρομουν, αλλα καθημερινα δε γινεται να το εχεις εκτος θηκης.

Όποτε το βγάζω από την θήκη νιώθω όπως την πρώτη φορά που το είδα. Είναι απλά απίστευτο από κάθε άποψη

• The title was changed to LG V30