Jump to content

LG V30

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν δούλευα Bluetooth στο αμάξι για μουσική, έσκασε κλήση, και έψαχνα και κάποιο μήνυμα κλπ να πω, μου είχε τύχει να σκαλωσει κάνα 2 φορές και να θέλει power button με διάρκεια για να ξεκολλήσει. Κάτι τέτοια έκανε όταν μπούκωνε που δεν περίμενα και έμοιαζαν προβλήματα s/w όχι πρόβλημα της συσκευής. Τέλος πάντων, μια χαρά είναι γενικά αλλά προτιμώ το v30
Καλά και εγώ το v30 ήθελα αλλά δεν το έβρισκα και πήρα αυτό, όχι ότι με χάλασε ή δεν είμαι ευχαριστημένος.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατι άσχετο που το βλέπω σε πολλούς στην υπογραφή απο κάτω.τι είναι το Tapatalk?

Εφαρμογή για να μπαίνεις πιο γρήγορα και εύκολα στα forum's!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quoord.tapatalkpro.activity

Edited by Titarasaudi

Προς ενημέρωση, χτες παρέλαβα το εργαλείο από PROCORDIA από την αλλαγή του back cover....Όλα καλά σαν καινούργιο το εργαλείο...

Το ανταλλακτικό περιλαμβάνει και το power button με το finger sensor ( το λέω επειδή κάποια στο ebay είναι μόνο το back cover)...

Καλό τριήμερο σε όλους.....

Γιαννης. Μ.

Προς ενημέρωση, χτες παρέλαβα το εργαλείο από PROCORDIA από την αλλαγή του back cover....Όλα καλά σαν καινούργιο το εργαλείο...

Το ανταλλακτικό περιλαμβάνει και το power button με το finger sensor ( το λέω επειδή κάποια στο ebay είναι μόνο το back cover)...

Απορω και μπραβο τους κιολας που εχουν ανταλλακτικα για συσκευη που δεν κυκλοφορησε καν ελλαδα. :)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Πόσο κόστισε

Το είχα γράψει και πριν το στείλω επάνω... 93€

Αν θες γράψτο και εδώ γιατί υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που φωνάζουν ότι τα LG δεν έχουν service στην Ελλάδα

Στα + σε ενδεχόμενη απόκτηση μελλοντικά LG συσκευής.:up:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Με βαση τις δικες σου απαιτησεις,χλωμο εως αδυνατο :D:D

Ποτέ μη λες ποτέ:lol:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλά και εγώ το v30 ήθελα αλλά δεν το έβρισκα και πήρα αυτό, όχι ότι με χάλασε ή δεν είμαι ευχαριστημένος.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άμα βγει το s, στο πουλάω το απλό :p

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Στα + σε ενδεχόμενη απόκτηση μελλοντικά LG συσκευής.:up:

βρε όλοι θα γυρίσετε σε lg

σας στο λέω εγώ που περιμένω boot loop από στιγμή σε στιγμή στο v10 μου

:p :p

φτου φτου και σκόρδα

Ρε παίδες ξέρουμε τελικά αν υπάρχει έκδοση gcam που να μην κολλάει το κινητό ? Αυτές που είχα εγώ με android 8 το κολλάνε

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

βρε όλοι θα γυρίσετε σε lg

σας στο λέω εγώ που περιμένω boot loop από στιγμή σε στιγμή στο v10 μου

:p :p

φτου φτου και σκόρδα

Εγω παντως αν ξαναγυρισω σε LG θα ειναι μαλλον στην σειρα V.

Τα ειχα γραψει και στο διπλα θεμα του G6 και δυστηχως φανηκε πολυ εντονα το οτι πληρωνεις παιρνεις.

Περαν του οτι η ιδια η εταιρεια εμας στην Ευρωπη μας εχει για φτυσιμο,πραγμα που με βρισκει περα για περα αντιθετο ως καταναλωτη(μετα μου λενε γιατι κραζω),αρχικα με την αρνηση της να κυκλοφορησει το V20 στην Ευρωπη(αλα note 5 της Samsung)και περυσι με την κυκλοφορια της κουτσουρεμενης εκδοσης του G6 στην Ευρωπη σε σχεση με τις αλλες αγορες.

Ακομα και το G7 εχει και αυτο πισογυρισματα οπως απουσια Poled οθονης και μικροτερης μπαταριας απο το G6 αλλα και απο το V30 παρολο που μεγαλωσε η οθονη(και φυσικα ειμαστε κολλημενοι στα 4gb ram....)

Δηλαδη με λιγα λογια βλεπει καποιος οτι ναι μεν η σειρα G ειναι φθηνοτερη αλλα εχει μια ζωη συμβιβασμους σε σχεση με την V σειρα.

Αλλα απο την αλλη σιγα την πολυ φθηνοτερη εκδοση https://geizhals.eu/lg-electronics-g7-thinq-lmg710em-black-a1812788.html

Γιαυτο και η αγορα του V30 αξιζει ακομα και σημερα τοσο πολυ,αν και η τιμη του θα προτιμουσα να ηταν κατω απο 500ευρω(και γιαυτο και απογοητευτικα πολυ απο το g6 σε σχεση με το v30 πχ).

Edited by Fulgore1

Γεια σας φιλοι του forum,

Eιμαι κατοχος εδω και 3 χρονια ενος απροβληματιστου μεχρι τωρα (δοξα τον Θεο), LG G4, με το οποιο εχω βγαλει καταπληκτικες φωτο και σκεπτομαι οτι ειναι τωρα καιρος να το αναβαθμισω με το LG V30+ .To ερωτημα μου προς τους κατοχους του V30, ειναι αν κατα ποσο ειναι καλιτερο το V30 οσον αφορα την καμερα σε σχεση με το G4, οπως επισης αν με την αναβαθμιση του σε oreo, εχει βελτιωθει η καμερα σε σχεση με την nougat, με την οποια σε συγκριση με αλλα top κινητα εχει βαθμολογηθει οχι και τοσο καλα.

Σας ευχαριστω εκ των προταιρων για τις απαντησεις σας.

Φίλε μου η μόνη βελτίωση στην κάμερα με το OREO είναι στο αυτόματο, με το ΑΙ που πήρε με το update.

Κατά τ'άλλα η κάμερα στο manual κάνει παπάδες. το κινητό στο DXOMARK το θάβουν χωρίς λόγο , ενω σε samples δίπλα με το iPhoneX είναι καλύτερο, ειδικά σε σκοτεινές φωτογραφίες, δες τα σχόλια απο κάτω να δεις κράξιμο που τρώει το DXoMARK.

Με το G4 θα δεις διαφορά προς το καλύτερο σίγουρα. αλλά μην κολλάς μόνο εκει, η μεγάλη διαφορά που θα δεις είναι στην συνολική εμπειρία που πρέπει να την ζήσεις για να την καταλάβεις, γιατί ότι και να διαβάσεις στα χαρτια δεν θα καταλάβεις.

Πιάσε το κινητό στα χέρια σου και χωρις να το ανάψεις θα καταλάβεις...

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Γεια σας φιλοι του forum,

Eιμαι κατοχος εδω και 3 χρονια ενος απροβληματιστου μεχρι τωρα (δοξα τον Θεο), LG G4, με το οποιο εχω βγαλει καταπληκτικες φωτο και σκεπτομαι οτι ειναι τωρα καιρος να το αναβαθμισω με το LG V30+ .To ερωτημα μου προς τους κατοχους του V30, ειναι αν κατα ποσο ειναι καλιτερο το V30 οσον αφορα την καμερα σε σχεση με το G4, οπως επισης αν με την αναβαθμιση του σε oreo, εχει βελτιωθει η καμερα σε σχεση με την nougat, με την οποια σε συγκριση με αλλα top κινητα εχει βαθμολογηθει οχι και τοσο καλα.

Σας ευχαριστω εκ των προταιρων για τις απαντησεις σας.

Την μεγαλυτερη διαφορα στην καμερα θα την δεις στο Video που το v30 εχει παρα πολλες ρυθμισεις για αυτο και κανει πολυ καλη δουλεια.

Φίλε μου η μόνη βελτίωση στην κάμερα με το OREO είναι στο αυτόματο, με το ΑΙ που πήρε με το update.

Κατά τ'άλλα η κάμερα στο manual κάνει παπάδες. το κινητό στο DXOMARK το θάβουν χωρίς λόγο , ενω σε samples δίπλα με το iPhoneX είναι καλύτερο, ειδικά σε σκοτεινές φωτογραφίες, δες τα σχόλια απο κάτω να δεις κράξιμο που τρώει το DXoMARK.

Με το G4 θα δεις διαφορά προς το καλύτερο σίγουρα. αλλά μην κολλάς μόνο εκει, η μεγάλη διαφορά που θα δεις είναι στην συνολική εμπειρία που πρέπει να την ζήσεις για να την καταλάβεις, γιατί ότι και να διαβάσεις στα χαρτια δεν θα καταλάβεις.

Πιάσε το κινητό στα χέρια σου και χωρις να το ανάψεις θα καταλάβεις...

μιας και συγκρινεις με iphone Να πω οτι το Χ εχει καλυτερο dynamic range, εκτος αν μιλας για συγκριση με την gcam η οποια δε δουλευει ομως στο ανδροιδ 8 (αν καποιος εχει καταφερει να τη δουλεψει ας μου πει και μενα).

Προφανως αξιζει το κινητο και η καμερα ειναι σαν τις αλλες με μικρες διαφορες, αλλου προς τα πανω και αλλου προς τα κατω.

Το βιντεο να πω την αληθεια δε μου αρεσε, ειδικα το slow motion που εβγαλα με νταλα ηλιο, ηταν μετριο, αλλα δεν το εχω δουλεψει παρα πολυ. Γενικα το κινητο αξιζει αλλα στην καμερα ηθελα λιγο καλυτερο dynamic range καθως ζοριζεται καμια φορα.

Παρακαλώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει: υπάρχει κάποια ρύθμιση που απλά κλείνοντας το cover από μια flip case πχ να κλειδώνει η οθόνη όπως γινόταν παλιά με το LG G2 κλπ?

Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μιας και συγκρινεις με iphone Να πω οτι το Χ εχει καλυτερο dynamic range, εκτος αν μιλας για συγκριση με την gcam η οποια δε δουλευει ομως στο ανδροιδ 8 (αν καποιος εχει καταφερει να τη δουλεψει ας μου πει και μενα).

Προφανως αξιζει το κινητο και η καμερα ειναι σαν τις αλλες με μικρες διαφορες, αλλου προς τα πανω και αλλου προς τα κατω.

Το βιντεο να πω την αληθεια δε μου αρεσε, ειδικα το slow motion που εβγαλα με νταλα ηλιο, ηταν μετριο, αλλα δεν το εχω δουλεψει παρα πολυ. Γενικα το κινητο αξιζει αλλα στην καμερα ηθελα λιγο καλυτερο dynamic range καθως ζοριζεται καμια φορα.

Για την σύγκρισή με την απλή κάμερα μιλάω σε σκοτάδι.

Εννοώ αυτό

https://drive.google.com/open?id=1rNkuhZcWGIMgTL0M8Bp5uWyO-Wjuu59g

και αυτό

https://drive.google.com/open?id=1BAQplnXTT0yyclkhxwUcG9bq0LH-akm7

Με λίγα λόγια το iphone Χ δεν "δείχνει" τα 1000€ στο V30... αντιθέτως όταν πέφτουν τα φώτα τρέχει να κρυφτεί...

Αργότερα που θα βγεί gcam σε ΟREO , εκεί τα ξαναλέμε

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Για την σύγκρισή με την απλή κάμερα μιλάω σε σκοτάδι.

Εννοώ αυτό

https://drive.google.com/open?id=1rNkuhZcWGIMgTL0M8Bp5uWyO-Wjuu59g

και αυτό

https://drive.google.com/open?id=1BAQplnXTT0yyclkhxwUcG9bq0LH-akm7

Με λίγα λόγια το iphone Χ δεν "δείχνει" τα 1000€ στο V30... αντιθέτως όταν πέφτουν τα φώτα τρέχει να κρυφτεί...

Αργότερα που θα βγεί gcam σε ΟREO , εκεί τα ξαναλέμε

τι να σου πω, μου δειχνεις μια συγκριση του dx0 και λες οτι στο σκοταδι κανει παπαδες το v30 με αισθητηρα 1/3" και δεν δινεις ενα δικο σου συγκριτικο. Εγω επειδη τα εχω συγκρινει και τα εχω ανεβασει στο αναλογο θεμα, βλεπω οτι το Χ ειναι καλυτερο στα δυσκολα, εστω και λιγο, και χωρις gcam στο v30.

Κι εγώ θέλω να ρωτήσω, υπάρχει έκδοση gcam που να μη κρασάρει στην Oreo? Ο μόνος λόγος που δεν κάνω την αναβάθμιση.

Sent from my LG-H930 using Tapatalk

Κι εγώ θέλω να ρωτήσω, υπάρχει έκδοση gcam που να μη κρασάρει στην Oreo? Ο μόνος λόγος που δεν κάνω την αναβάθμιση.

https://forum.xda-developers.com/lg-v30/how-to/google-camera-port-hdr-v30-t3696066/post75364454#post75364454

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Την ξέρω την έκδοση του cstark, αυτή χρησιμοποιώ από το V20 και τώρα στο 30. Αλλά όσοι δοκίμασαν γράφουν ότι κρασάρει στην 8. Κάποιος βέβαια έγραψε ότι έκανε clear data και του δούλεψε. Αν τα κατάφερε κανείς ας γράψει.

• The title was changed to LG V30