TWINDROP2 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Παιδιά θέλω βοήθεια από γνωστές... V30 ή Note 8 ή Mate 10 pro? Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 ΤΟ ΝΟΤΕ 8 λόγω πενακίου είναι μια κατηγορία μόνο του. Το ΜΑΤΕ 10 pro είναι πολύ δυνατή συσκευή αλλά με μερικές ελλείψεις στο λειτουρικό του που θα βελτιωθούν. Το v30 είναι ο άγνωστος Χ.. Παιδιά θέλω βοήθεια από γνωστές... V30 ή Note 8 ή Mate 10 pro? Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Σωστός ο Σπύρος τα πε όλα σε μια σειρά :) ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Αν κοιτάς Νότε8 τράβα με 200 ευρώ και πάρε Νότε4 μεταχείρα να χορτάσει οθόνη 16/9 το μάτι σου και άσε τις σοκοφρετες γίγας εκεί που βρίσκονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Αν κοιτάς Νότε8 τράβα με 200 ευρώ και πάρε Νότε4 μεταχείρα να χορτάσει οθόνη 16/9 το μάτι σου και άσε τις σοκοφρετες γίγας εκεί που βρίσκονται Γιατί θέλεις να βάλεις σε περιπέτειες τον άνθρωπο? Του δίνω το δικό μου Note 4 τζάμπα αν θέλει....πριν 2 μήνες χτύπησε το πρόβλημα που παθαίνουν (μάλλον) ΟΛΑ τα "F" και το κρατούσα ζωντανό με εφαρμογή που κρατούσε τον επεξεργαστή συνεχώς σε λειτουργία, = μπαταρία για 4-5 ώρες max. eMMC error Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Ποια εφαρμογή είναι αυτή?. Να την έχω και εγώ,με ένα Νότε4 είμαι και εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Ποια εφαρμογή είναι αυτή?. Να την έχω και εγώ,με ένα Νότε4 είμαι και εγώ... Για αρχή άνοιξε να σου κάνει backup τα πάντα το κινητό ή κατέβασε κάποια εφαρμογή που το κάνει ....μη μείνεις στα κρύα του λουτρού... Πήγαινε στο thread του Note 4 και θα δεις τον τελευταίο καιρό τι γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 ενταξει με τα ισοπεδωνουμε ολα..ασχετα αν το καθυστερησε η lg!το v30 ετυχε να το πιασω στα χερια μου ειναι φοβερο,εστω και για λιγο που τα ειχα για 10 λεπτα! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Για την τιμή και τα χρήματα για LG συζητάμε...αν το πιάσεις όμως τέτοια κινητάρα λογικό είναι να σε κερδίσει με την μία ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 άαατσα και το Oreo --> https://www.gsmarena.com/lg_v30_oreo_update_begins_rolling_out-news-28868.php Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Άντε καλό καλοκαίρι να μας τιμήσει το νέο χρωμα :lol::lol::lol: Με τις σαγιονάρες και τα μαγιό να το υποδεχτούμε :p https://www.androidpit.com/lg-v30-raspberry-rose-ces-2018 Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Φοβερά νέα! Η LG μας εξέπληξε πάλι :p Αυτός λέει ρομαντικό χρώμα κατάλληλο για την ημέρα του Βαλεντίνου, ότι να ναι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_ Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Πάντως ..σιγά σιγά κατεβαίνει η ΤΙΜΗ .. :D Στο eglobal στα 679 € και με 128GB https://www.eglobalcentral.eu/lg-v30-h930ds-dual-sim-128gb-4g-cloud-silver.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Πάντως ..σιγά σιγά κατεβαίνει η ΤΙΜΗ .. :D Στο eglobal στα 679 € και με 128GB https://www.eglobalcentral.eu/lg-v30-h930ds-dual-sim-128gb-4g-cloud-silver.html Δεν κατεβαίνει ρε φίλε, στο eglobal πάντα ήταν πιο φτηνά αλλά με 1 χρόνο εγγύηση μόνο και να πρέπει να το στείλεις Αγγλία δε λέει...Δεν λέει και στην μελλοντική μεταπώληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_ Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Δεν κατεβαίνει ρε φίλε, στο eglobal πάντα ήταν πιο φτηνά αλλά με 1 χρόνο εγγύηση μόνο και να πρέπει να το στείλεις Αγγλία δε λέει...Δεν λέει και στην μελλοντική μεταπώληση και εκεί ηταν 800+ η τιμή !!!!! For that price... UK it is... Με κάτω απο τα 500 ..δεν με νοιάζει (μικρο το ρίσκο) :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 και εκεί ηταν 800+ η τιμή !!!!! For that price... UK it is... Με κάτω απο τα 500 ..δεν με νοιάζει (μικρο το ρίσκο) :cool: Mε κάτω απο 500 και εγώ χαλαρά :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Χλωμό το κόβω για πεντακοσαρικο, θα αργήσει πολύ! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Χλωμό το κόβω για πεντακοσαρικο, θα αργήσει πολύ! Εγώ έχω πει να το περιμένω, μέχρι το καλοκαίρι θα κάνω υπομονή. Θα δω τι παίζει και που, και θα αποφασίσω ή αυτό ή την πιο vfm επιλογή τότε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Λογικά το νέο Huawei P20 θα κάνει θραύση όμως εάν έχει πέσει η τιμή του v30 θα αποτελεί μια καλή εναλλακτική και για μένα γιατί τα τελευταία 2 χρόνια η σαμμυ με 7edge & s8 με έχει κερδίσει για τα καλά. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Πάντως ..σιγά σιγά κατεβαίνει η ΤΙΜΗ .. :D Στο eglobal στα 679 € και με 128GB https://www.eglobalcentral.eu/lg-v30-h930ds-dual-sim-128gb-4g-cloud-silver.htmlΚαι συνεχίζει.. 669€ https://www.eglobalcentral.eu/lg-v30-h930ds-dual-sim-128gb-4g-aurora-black.html?utm_source=followprice&utm_medium=referral#/product/22427 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Εγω θα σου ελεγα να δεις εδω: https://www.eglobalcentral.eu/product/S8#/product/20823 Το τηλεφωνο ειναι απιστευτο.. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Υπάρχει και το t-dimension uk Και συνεχίζει.. 669€ https://www.eglobalcentral.eu/lg-v30-h930ds-dual-sim-128gb-4g-aurora-black.html?utm_source=followprice&utm_medium=referral#/product/22427 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Υπάρχει και το t-dimension ukΕυχαριστώ δεν το ήξερα. Αξιόπιστο? Από που στέλνει ξέρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Ευχαριστώ δεν το ήξερα. Αξιόπιστο? Από που στέλνει ξέρουμε? Εχει αρκετα καλες κριτικες στο trust pilot.. Επισης μπορεις να επιλεξεις μεσα απο το ιδιο σαιτ να περιηγηθεις στο γερμανικο τους καταστημα το οποιο εχει ελαφρως χαμηλοτερες χρεωσεις στα ιδια προιοντα με του αγγλικου,κ χαμηλοτερα εξοδα αποστολης..τα αγγλακια εχουν ξεφυγει λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Μια χαρά είναι οι τιμούλες του, απο εγγύηση τι παίζει ότι και στο eglobal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts