Jump to content

LG V30

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το συγκεκριμένο δεν έρχεται Ελλάδα. Αν κάνεις login με χώρα Ελλάδα δεν βγαίνει καν στα αποτελέσματα. Το πιο φθηνό με μεταφορικά ξεκινάει γύρω στα 710€. Από Ιρλανδία.

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα πρέπει να περιμένουμε ΠΟΛΥ αν θέλουμε να το πάρουμε φτηνό. Αυτή τη στιγμή το Mate 10 pro έχει πιάσει για τα καλά την συγκεκριμένη αγορά και γιατί το αξίζει σαν συσκευή αλλά και λόγω της εταιρίας που το προωθεί με τον καλύτερο τρόπο με σούπερ εγγύηση, δώρα κλπ. LG το χάνεις κάπου το παιχνιδάκι...

Θα πρέπει να περιμένουμε ΠΟΛΥ αν θέλουμε να το πάρουμε φτηνό. Αυτή τη στιγμή το Mate 10 pro έχει πιάσει για τα καλά την συγκεκριμένη αγορά και γιατί το αξίζει σαν συσκευή αλλά και λόγω της εταιρίας που το προωθεί με τον καλύτερο τρόπο με σούπερ εγγύηση, δώρα κλπ. LG το χάνεις κάπου το παιχνιδάκι...

Οι περισσότεροι πήγαν σε 5t και mate pro και εγώ όταν πρωτοπαρουσιάστηκε είχα πει εδω είμαστε, το επόμενο μου κινητό και με την προϊστορία που εχει η lg με τις τιμές αλλά δεν περίμενα να το σαμποτάρει η ίδια η εταιρία.. Δεν πειράζει να ναι καλά ο ανταγωνισμός..

:respect:

Οι περισσότεροι πήγαν σε 5t και mate pro και εγώ όταν πρωτοπαρουσιάστηκε είχα πει εδω είμαστε, το επόμενο μου κινητό και με την προϊστορία που εχει η lg με τις τιμές αλλά δεν περίμενα να το σαμποτάρει η ίδια η εταιρία.. Δεν πειράζει να ναι καλά ο ανταγωνισμός..

Ακριβώς αυτό. Περίμενα σχεδόν 4 μήνες μήπως και γίνει ευρέως διαθέσιμο και πέσει λιγάκι η τιμή του.

Αλλά δεν... Δεν υπάρχει λόγος να κάθεσαι να "παρακαλάς" έναν κατασκευαστή για να αγοράσεις το κινητό του, ειδικά αν ο ανταγωνισμός έχει τόσες επιλογές. Εγώ προσωπικά πήγα στο One Plus.

Κρίμα για την LG, πραγματικά.

Ότι καθόμαστε και συζητάμε αυτά τα πράγματα στο thread του κινητού και όχι το ίδιο το κινητό, νομίζω τα λέει όλα!

Ελπίζω να μάθουν από τα λάθη τους, αλλά από ότι βλέπω σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν καν σαν εταιρία στο χώρο.

Προμήθεια οθονών σε άλλους, πλυντήρια, ψυγεία και τηλεοράσεις...

Τέλος ελπίζω όσοι τελικά το πάρουν να το χαρούν όσο περισσότερο γίνεται!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Καλά κρασιά...άλλο ένα χρόνο με το τίμιο Ζ3 μου, τα λεφτά που είχα για το νεο κινητό πήγαν στην gopro hero 5 black. Άντε και του χρόνου LG...
"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Καλά κρασιά...άλλο ένα χρόνο με το τίμιο Ζ3 μου, τα λεφτά που είχα για το νεο κινητό πήγαν στην gopro hero 5 black. Άντε και του χρόνου LG...

Οπότε δεν ηθελες κινητο αλλα φωτογραφικη τι χαλιεσαι; καλοριζικη. :)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Και σήμερα το πρωί σκεφτόμουν πόσες μέρες πέρασαν χωρίς να γκρινιάξει κάποιος για την τιμή ή για την διαθεσιμότητα.

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Το παιχνίδι χάθηκε... οι περισσότεροι στράφηκαν σε 1+5T με τα μισά λεφτά! Και λογικό είναι....
Konakis.

Οπότε δεν ηθελες κινητο αλλα φωτογραφικη τι χαλιεσαι; καλοριζικη. :)
Ήθελα την wide camera του, εφόσον θα αργήσει πολύ να πέσει και αφού βρήκα την go pro σε πολύ καλή προσφορά την τσιμπησα. Θα περιμένω να δω τι πτώση τιμής θα έχει προς το Πάσχα, να δούμε κσι το G7 και βλέπουμε.. ;)
"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Έτσι μόνη ελπίδα από LG όπως πάει το επερχόμενο G7.

Γιατι μωρε το τζι7 θα φτιαχνει καφε; :lol:Εγω παντως μαζευω λεφτα και θα το παρω μετα το Πάσχα υπολογιζω εδω το g2 με εχει βγαλει 4 χρόνια για σκυλο λεμε οποτε με το 30 ανετα θα βγαλω 3ετια δεν του λειπη τιποτα. :)

Ποιο G7, χάθηκε η εταιρία λέμε, όλες τις πωλήσεις της LG της πήρε η OnePlus. (sic)

ήλεος.

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Καλησπερα και εγω πηγα στο Huawei Mate 10 Pro αλλα αυτο δεν συμενει οτι σε ενα μηνα που θα μπορω δεν θα παρω το LG V30 τιποτα δεν χαθηκε κανενα παιχνιδι δεν χαθηκε αν δεν το ελπιζεται και δεν το θελετε. Ως το πασχα σιγουρα θα πεσει κατω η τιμη του παιδια οποτε μην πανικοβαλεστε απλα περιμενετε. Επιμενετε και υπομενετε σε αυτο που θελετε.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Δείτε το βίντεο "LG V30: Detailed Overview" στο YouTube

ΠΆΕΙ....ΈΧΟΥΝ ΞΕΦΎΓΕΙ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ....ΤΈΡΑΣ ΤΕΡΆΤΩΝ!!!

Γιατι μωρε το τζι7 θα φτιαχνει καφε; :lol:Εγω παντως μαζευω λεφτα και θα το παρω μετα το Πάσχα υπολογιζω εδω το g2 με εχει βγαλει 4 χρόνια για σκυλο λεμε οποτε με το 30 ανετα θα βγαλω 3ετια δεν του λειπη τιποτα. :)

Kαι γιατι να πάρεις το v30 τοτε που θα ειναι και κοντά 1 χρόνου κινητο και δεν παίρνεις το g7 που και πιο φρεσκο κινητο θα ειναι και καλύτερα specs θα εχει.. Μπορεί απλα να ειναι λιγο πιο ακριβο αλλα μην νομίζεις οτι θα εχει μεγάλη διαφορα..

:respect:

Kαι γιατι να πάρεις το v30 τοτε που θα ειναι και κοντά 1 χρόνου κινητο και δεν παίρνεις το g7 που και πιο φρεσκο κινητο θα ειναι και καλύτερα specs θα εχει.. Μπορεί απλα να ειναι λιγο πιο ακριβο αλλα μην νομίζεις οτι θα εχει μεγάλη διαφορα..

Γιατι καλε μου φιλε τα χαρακτηριστικα συσκευη με συσκευη δε θα εχουν μεγαλες αποκλισεις, και γρηγορο ειναι, και οθοναρα εχει, καλη φωτογραφικη με ois για τις ανάγκες μου αδιάβροχο καλη μπαταρία απο οτι βλεπω εγω πιο πολυ σερφαρω δεν παιζω παιχνιδια οποτε; :)

Ήθελα την wide camera του, εφόσον θα αργήσει πολύ να πέσει και αφού βρήκα την go pro σε πολύ καλή προσφορά την τσιμπησα. Θα περιμένω να δω τι πτώση τιμής θα έχει προς το Πάσχα, να δούμε κσι το G7 και βλέπουμε.. ;)

Μέχρι το Πάσχα θα δούμε Snapdragon 845 παντού

ΤΕΛΟΣ για το V30

Αργησε και δεν σώνεται σαν εταιρία πλέον

Κρίμα γιατι είμαι φαν

Game over... Ένα χρόνο πίσω είναι σε όλα τα μοντέλα τους

Greek Android & iOS users (FB group)

Καλά ας πέσει στην τιμή του g6 προς το καλοκαίρι και σκασίλα μας αν έχει εναν επεξεργαστή ποιο πίσω. Μήπως δεν θα μπορούμε να.κάνουμε αυτά που θέλουμε?

Καλά ας πέσει στην τιμή του g6 προς το καλοκαίρι και σκασίλα μας αν έχει εναν επεξεργαστή ποιο πίσω. Μήπως δεν θα μπορούμε να.κάνουμε αυτά που θέλουμε?

Ελα ντε αυτη η καϊλα με τους επεξεργαστές τι τι τι μαρκετινκ ρεεεεεεε μας εχουν αποχαυνωσει. :)

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση!

Έχω το G2 και το G6 και η διαφορά στην απόκριση-φόρτωση εφαρμογών είναι τεράστια!

Το ένα με 2 γίγα ραμ και το άλλο με 4.Όπως και οι επεξεργαστές τους.

Όλες οι εφαρμογές έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις και μας βάζουν στο τριπάκι!

Απλά εγώ τουλάχιστον σκέφτομαι να επιμηκύνω το διάστημα αλλαγής συσκευής από 2 χρόνια που είναι τώρα να το πάω στα 3!

Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια γιατί παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο,εμφάνιση,κάμερα κτλ!

Ελα ντε αυτη η καϊλα με τους επεξεργαστές τι τι τι μαρκετινκ ρεεεεεεε μας εχουν αποχαυνωσει. :)

• The title was changed to LG V30