Baggy Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Mercedes I don't know this word :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. April 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Mercedes I don't know this word :cool: @baggy giti? Ti sou kanane? Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 :w00t: Επιτέλους και ένα Thread για τα Mercedes . Εύχομαι να γίνει και Επίσημο ώστε να μην κάθομαι κάθε μέρα και ανατρέχω σε ξένα sites για να μαθαίνω νέα κτλ … Ναι Ναι καλά καταλάβατε είμαι ΛΑΤΡΗΣ αυτών των υπέροχων “ Κατά την άποψη μου πάντα” αυτοκινήτων που ονομάζονται MERCEDES ! Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. April 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 :w00t: Επιτέλους και ένα Thread για τα Mercedes . Εύχομαι να γίνει και Επίσημο ώστε να μην κάθομαι κάθε μέρα και ανατρέχω σε ξένα sites για να μαθαίνω νέα κτλ … Ναι Ναι καλά καταλάβατε είμαι ΛΑΤΡΗΣ αυτών των υπέροχων “ Κατά την άποψη μου πάντα” αυτοκινήτων που ονομάζονται MERCEDES ! Sostos... An thelei kapoios mod as to kanei episimo kai na ta sizitame edo... Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 kai egw tis goustarw apisteyta tis mercedes!! me mia E200 exw megalwsei (thn exoume edw kai 12 xronia - montello tou 1993 nomizw...), 2.000cc kai 160HP kai paei sfaira akoma!! :D kai otan teleiwsw th sxolh kana roadster ths mercedes skeftomai na parw... 8) Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 xerei kaneis pote erxetai h kainurgia sportcoupe ? exete akousei tpt? Σύμφωνα με ένα λίγο παλιό άρθρο του autotriti.gr αναφέρονται τα παρακάτω : “Την άνοιξη του 2008 θα υποδεχτούμε και τη δεύτερη γενιά της Sports Coupe, που όπως είναι και εμφανές διαφοροποιείται σημαντικά σε σχέση με το μεσαίο σεντάν. Σύμφωνα με τη Mercedes, οι επεμβάσεις στην ανάρτηση του πίσω κυρίως μέρους του μοντέλου, θα επιφέρουν έναν πιο σπορτίφ οδηγικό χαρακτήρα και μεγαλύτερη απόλαυση στο δρόμο. Η πιο σημαντική, πάντως, καινοτομία θα λανσαριστεί μισό περίπου χρόνο αργότερα, όταν το φθινόπωρο του ίδιου έτους θα παρουσιαστεί και η καινοτόμος κάμπριο εκδοχή, που θα ωφελήσει ακόμη περισσότερο την εμπορική παρουσία ολόκληρης της -με αυξητικές τάσεις- γκάμας. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, το 4θέσιο μοντέλο με την υφασμάτινη οροφή θα είναι γύρω στα 9.000 ευρώ φθηνότερο σε σχέση με την "ανοιχτή" CLK (περίπου 33.000 ευρώ - στην Ευρώπη φυσικά… )” Σχετικές φωτογραφίες : http://www.autotriti.gr/jpg/ams/390/themata/2004_11/SCOOP5.jpg http://www.autotriti.gr/jpg/ams/390/themata/2004_11/SCOOP6.jpg http://www.autotriti.gr/jpg/ams/390/themata/2004_11/SCOOP1.jpg ΠΗΓΗ :autotriti.gr Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baggy Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 @baggy giti? Ti sou kanane? Με μια κουβεντα Αλητες ειναι! Οταν το αγορασα το ML 320 27 Εκ ΔΡΧ τοτε ηταν ολα καλα τωρα που λεω να το πουλησω εχουν αρχισει να τα μασανε... A! και να μην ξεχασω για μια αλλαγη μποζι (12 τεμεχια) πληρωσα 100 € εργασια!!!!! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Σου λέει 27μύρια αυτοκίνητο πήρε, τα 100€ θα τα έχει για το χαβαλέ... ας τον σκίσουμε λοιπόν! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. April 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Ontos 100e gia ergatika einai pampola... Kai opos anefere kai o alexel parapano, kapos etsi (distixos) skeftomaste emeis oi ellines... Tora mia erotisi: otan einai krio to moter-komressoras parousiazei ena mikro lag, einai fisiologiko? Alitheia to moter otan strosei tha deiksei diafora se epidoseis? Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Ενα μοναδικο thread για τα μοναδικα αμξια που ακουνε στο ονομα MERCEDES! :D Συγχαρητηρια geotech22 για το thread! ;) Εγω τις προαλες ειδα απο κοντα...πολυ κοντα το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ CLS 500 και μονο τα σαλια δεν αρχισαν να μου τρεχουν... Για οσους αναρωτιουνται ειναι Α Υ Τ Ο. Ακριβως το ιδιο, μονο με σκουροχρωμο σαλονι και σε μαυρο χρωμα... :w00t: Γενικα μεγαλος ερωτας με την MERCEDES!!! :O Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 σιγα το αμαξι ρε αρχηγε.......... μια μπασταρδεμενη Ε class ειναι .......... μην τρελενεσαι....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeoth_bike Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 1810 κιλά. Παράθεση http://www.esnips.com/nsdoc/a98e7192-b2bd-49f0-97be-34129e08725d Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 σιγα το αμαξι ρε αρχηγε.......... μια μπασταρδεμενη Ε class ειναι .......... μην τρελενεσαι....... ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΗ E-CLASS??? :X :rolleyes: ... θα πεσουνε τα μαλλια των αρχιμηχανικων της Mercedes εαν ακουσουν κατι τετοιο... Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. April 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Ενα μοναδικο thread για τα μοναδικα αμξια που ακουνε στο ονομα MERCEDES! :D Συγχαρητηρια geotech22 για το thread! ;) Εγω τις προαλες ειδα απο κοντα...πολυ κοντα το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ CLS 500 και μονο τα σαλια δεν αρχισαν να μου τρεχουν... Για οσους αναρωτιουνται ειναι Α Υ Τ Ο. Ακριβως το ιδιο, μονο με σκουροχρωμο σαλονι και σε μαυρο χρωμα... :w00t: Γενικα μεγαλος ερωτας με την MERCEDES!!! :O ego tis proalles ekso apo to electra palace eida ena cls 55 AMG... Ekei na deis kaules... Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Εγώ πάλι είμαι ερωτευμένος με την sl55amg κατά την γνώμη μου τέτοιο αυτοκίνητο, και με τέτοιο χαρακτήρα δεν υπάρχει. Τώρα που έμαθα και για την sl65amg με 612 άλογα έπαθα πλάκα. :w00t: (το σημαντικότερο από όλα είναι ότι αυτό το αυτοκίνητο δεν είναι υπεραυτοκίνητο ;) ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 σιγα το αμαξι ρε αρχηγε.......... μια μπασταρδεμενη Ε class ειναι .......... μην τρελενεσαι....... Ναι σιγά το αμάξι μωρέ... :p :p :p Το Focus Ι είναι καλύτερο! :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Ααα!!! Και για να μη το ξεχάσω μεταξύ M5 και cls55 amg προτιμώ τη cls. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 σιγα το αμαξι ρε αρχηγε.......... μια μπασταρδεμενη Ε class ειναι .......... μην τρελενεσαι....... Προσωπικα που δεν εχω τις γνωσεις σου\σας γυρω απο αμαξια, με το που την ειδα τραλαθηκα! Τωρα τι σχεση εχει με την E-Class δεν καταφερα να το διακρινω... :rolleyes: Στο γυρισμο μου, πετυχα το παλικαρι να φευγει με αυτην και εφυγε γραφωντας.(Να μην κανουμε και λιγη μαγκια; :p ), και πραγματικα μου φανηκε τρομερα δυνατη.(Μπορει να ειναι και ψωφια :X ...λεω εγω.) Τωρα γουστα ειναι αυτα.Περι ορεξεως... ;) @geotech22:Εχει μια SL55 ενας τυπος που ερχεται πανεπιστημιο...(πειναει ο καυμενος :p )...Ε,ενταξει ειναι απιθανο αμαξι! ;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. April 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 kai pou na deis to sl65 kai to cl65... Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Εμένα μου έκανε εντύπωση η τεράστια διαφορά στην τιμή της sl55 amg με την sl65 amg. Η πρώτη έχει 200.000 euro περίπου και η 65αρα 300.000 περίπου. 100.000 euro για 1.000 κυβικά είναι πάρα πολλά αν το καλοσκεφτείς. Βέβαια δεν θα αλλάζει μόνο ο κινητήρας αλλά και πάλι… :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Δεν είναι τα 1000cc αλλά τα 612 άλογα και η τεράστια ροπή των 102kgrm. Περισσότερη και από την Enzo. Για την ακρίβεια περισσότερη από οποιοδήποτε άλλο αμάξι <<εκεί έξω>>. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Προσωπικα που δεν εχω τις γνωσεις σου\σας γυρω απο αμαξια, με το που την ειδα τραλαθηκα! Τωρα τι σχεση εχει με την E-Class δεν καταφερα να το διακρινω... :rolleyes: Στο γυρισμο μου, πετυχα το παλικαρι να φευγει με αυτην και εφυγε γραφωντας.(Να μην κανουμε και λιγη μαγκια; :p ), και πραγματικα μου φανηκε τρομερα δυνατη.(Μπορει να ειναι και ψωφια :X ...λεω εγω.) Τωρα γουστα ειναι αυτα.Περι ορεξεως... ;) @geotech22:Εχει μια SL55 ενας τυπος που ερχεται πανεπιστημιο...(πειναει ο καυμενος :p )...Ε,ενταξει ειναι απιθανο αμαξι! ;) stin ousia i CLS basizete sto patoma kai stis anartisis tis E class apla me ligi perisoteri xlidi sto esoteriko tis........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Ααα!!! Και για να μη το ξεχάσω μεταξύ M5 και cls55 amg προτιμώ τη cls. :) ierosilia :cry: :cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 :lol: :lol: :lol: imoun sigouros pos tha adidrasis :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Νομιζω ηταν λογικη η αντιδραση του παντως... !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts