Jump to content

Ηρθε η στιγμή για αγορά νέου κινητού

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, μετά από 3 χρόνια που έχω το lenovo A806 (που το αγόρασα με την βοήθεια του αντίστοιχού άρθρου που υπάρχει στο forum μας) ήρθε η στιγμή για αγορά νέου κινητού.

Για την αγορά μπορώ να διαθέσω μέχρι 200 ευρώ, θέλω οθόνη 5" ή & μεγαλύτερη, να έχει 800αρα μπάντα για 4G & αν είναι εφικτό ελληνικό menu. Αν η τιμή του από κίνα έχει μεγάλη διαφορά τότε προτιμώ να το αγοράσω από εκεί αν φυσικά μπορώ να γλιτώσω το τελωνείο.

Μετά από μια μικρή έρευνα που έκανα μου αρέσει το Xiaomi Redmi Note 4

https://www.honorbuy.com/1068-xiaomi-redmi-note-4-international-version-32gb-black.html

Μπορείτε να μου πείτε την άποψη σας για το συγκεκριμένο κινητό.

Αν υπάρχουν καλύτερες επιλογές από το Xiaomi Redmi Note 4 είναι δεκτές οι προτάσεις σας.

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας.

Πολυ καλο vfm αλλα δεν αξιζει να το παρεις απο honorbuy. Μαζι με τα μεταφορικα βγαινει ιδια λεφτα με σκρουτζ

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Στο skroutz έχει αρκετά διαφορετικά μοντέλα του ίδιου κινητού,

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=XIAOMI+REDMI+NOTE+4

ποιο πρέπει να αγοράσω ?

ξέρετε που θα βρω θήκη & τζάμι προστασίας ?

https://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html

Απο εδώ.

Ομως πριν το αγορασεις ρωτα στο καταστημα αν ειναι η global version με την 800αρα

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ναι. Redmi note 4 snapdragon. Απλά πριν το πάρεις ρωτάς αν στο πλάι γράφει global version και πίσω model 2016102. Αν γράφει eu στη σελιδα τότε το πιθανότερο είναι να είναι όντως το global με 800αρα μπάντα και ευρωπαϊκό φορτιστή. Edited by Antretng

Κάποιος άλλος έχει να μου προτείνει κάτι, ......

με έχει χαλάσει ότι η Xiaomi αρχικά έβγαζε το Redmi Note 4 Global Edition με τον αισθητήρα για την κάμερα της sony & μετά έβαλε της samsung.

Edited by nikpapvolcan

Βασικα σχεδον ποτε δεν ειχε sony. Ειναι ελαχιστες οι συσκευες global που βγηκαν με sony. Αλλωστε εχεις δει δειγματα; Αυτα που εχουν ανεβει στο thread του redmi note 4 global ειναι με samsung. Επιπλεον δουλευει και το hdr+ της google.

Κατα τα αλλα, αλλη εναλλακτικη ειναι το honor 6x που προταθηκε παραπανω. Υστερει σε επεξεργαστη, αυτονομια και τιμη αλλα εχει καλυτερη καμερα.

Κάποιος άλλος έχει να μου προτείνει κάτι, ......

με έχει χαλάσει ότι η Xiaomi αρχικά έβγαζε το Redmi Note 4 Global Edition με τον αισθητήρα για την κάμερα της sony & μετά έβαλε της samsung.

Αν δεν θέλεις το Xiaomi που είπες,

LeEco Le Pro 3 Elite, κλάσεις ανώτερο απ' τα αναφερθέντα.

Δοκίμασε αν ισχύει η έκπτωση από banggood.

https://www.gizmochina.com...-banggood-com/

Priority Direct Mail για αποστολή.

Leeco Cool1 4/64 Gold

Αν δεν θέλεις το Xiaomi που είπες,

LeEco Le Pro 3 Elite, κλάσεις ανώτερο απ' τα αναφερθέντα.

Δοκίμασε αν ισχύει η έκπτωση από banggood.

https://www.gizmochina.com...-banggood-com/

Priority Direct Mail για αποστολή.

Διάβασα ότι η LeEco δεν βγάζει συχνά νέες εκδόσεις λογισμικού (ίσως & καθόλου) & αυτό με προβληματίζει

----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βασικα σχεδον ποτε δεν ειχε sony. Ειναι ελαχιστες οι συσκευες global που βγηκαν με sony. Αλλωστε εχεις δει δειγματα; Αυτα που εχουν ανεβει στο thread του redmi note 4 global ειναι με samsung. Επιπλεον δουλευει και το hdr+ της google.

Κατα τα αλλα, αλλη εναλλακτικη ειναι το honor 6x που προταθηκε παραπανω. Υστερει σε επεξεργαστη, αυτονομια και τιμη αλλα εχει καλυτερη καμερα.

Αρχίζω να σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του honor 6x,

Ξέρετε που μπορώ να το βρω από κίνα ?

Διάβασα ότι η LeEco δεν βγάζει συχνά νέες εκδόσεις λογισμικού (ίσως & καθόλου) & αυτό με προβληματίζει

----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αρχίζω να σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του honor 6x,

Ξέρετε που μπορώ να το βρω από κίνα ?

Το καινούργιο meizu m6 note πως σου φαίνεται; https://youtu.be/ftqhRgeGqLE

Υστερει σε επεξεργαστη ?

Δεν θα το ελεγα.

Σε αυτονομια ναι...η μπαταρια ειναι 3300 .

4f49586459d27e2d9eaf2d47f93df632.jpg

Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η LeEco όχι, δεν βγάζει κάθε βδομάδα όπως η xiaomi. Περισσότερο ψυχολογικό είναι αυτό παρά ουσιαστικό.

Το Meizu είναι καλή περίπτωση καθότι φαίνεται να έχει και δυνατή κάμερα σε σχέση με όλα τα redmi που πάσχουν υπερβολικά. 800αρα μπάντα για όσους μένουν επαρχία δεν είναι σίγουρο αν έχει.

Το 6x γυναικεία συσκευή, αν θέλεις Huawei πήγαινε σε κάποιο άλλο μοντέλο καλύτερα.

Leeco Cool1 4/64 Gold

Το 6x γυναικεία συσκευή, αν θέλεις Huawei πήγαινε σε κάποιο άλλο μοντέλο καλύτερα.

Οντος ειναι γυναικειο. Το παιρνεις και δεν χρειάζεται να κανεις τιποτα .

Και nougat αναβαθμιση με το ανοιγμα..και 4g χωρις να χρειαστει να κανεις διατριβη με τις μπαντες... και θα παρει και το 8.

Τα αλλα που λετε ειναι αντρικα.....να εχεις χρονο να περνας στο φορουμ να γεμιζεις σελιδες να δεις αμα δουλευει και αν εχει ι ίντερνετ στην επαρχια.

Ξεχασα το καλύτερο. Η μαμα καμερα εχει Hdr+.

Αλλα ξεχασα εσυ θελεις να εχεις αντρικό smartphone... να φας μερες σε.φορουμ για να βρεις πως να περασεις την google με.το hdr+

Edited by mourgakos2007

Υστερει σε επεξεργαστη ?

Δεν θα το ελεγα.

Σε αυτονομια ναι...η μπαταρια ειναι 3300 .

Ο 625 ειναι ανώτερος soc με καλύτερη gpu. Τα antutu μην τα κοιτάς. Βέβαια διάφορα θα καταλάβεις κυρίως σε gaming και βαριές εφαρμογές και όχι σε καθημερινή χρήση.

Σε αυτονομία διαφέρουν και λόγω της τεχνολογίας του soc. Γενικά είναι πολύ καλή επιλογή το honor 6x (το σκεφτόμουν και για μένα) αλλά θα πας σε αυτό για τη κάμερα. Σε soc και αυτονομία είναι καλύτερο το redmi.

Και nougat αναβαθμιση με το ανοιγμα..και 4g χωρις να χρειαστει να κανεις διατριβη με τις μπαντες... και θα παρει και το 8.

Τα αλλα που λετε ειναι αντρικα.....να εχεις χρονο να περνας στο φορουμ να γεμιζεις σελιδες να δεις αμα δουλευει και αν εχει ι ίντερνετ στην επαρχια.

Αλλα ξεχασα εσυ θελεις να εχεις αντρικό smartphone... να φας μερες σε.φορουμ για να βρεις πως να περασεις την google με.το hdr+

HDR+ (όχι hdr σκετο) δεν έχει το honor 6x πόσο μάλλον η μαμά κάμερα. Το hdr+ είναι τεχνολογία της google που πρόσφατα έγινε leak και δουλεύει σε κινητά που εχουν snapdragon επεξεργαστή, api2 στη καμέρα και 64bit libraries. Κατά τα άλλα κάθε άλλο παρά γυναικείο είναι. Αποτελεί ένα πάρα πολύ καλό κινητό, σβέλτο και με πολύ καλή κάμερα (καλύτερη απο redmi note 4x και le pro 3).

Edited by Antretng

Άμα σε νοιάζει αποκλειστικά η κάμερα κοίτα και το moto g5 plus και nexus 5x. Το δεύτερο έχει ότι καλύτερο σε κάμερα αλλά υστερεί σε αυτονομία και ram (βέβαια το σώζει κάπως το στοκ android). Δεν θα βρεις καλύτερες κάμερες από αυτά τα δύο ακόμα και αν ανεβαίνεις σε λεφτά.

Το μέλος Vision72 λόγω συνεχών παραβιάσεων των Ο.Π.Χ. θα το ξαναδούμε σε μία εβδομάδα. Υπενθυμίζω ότι η ενότητα "επιλογή συσκευής" αποτελεί εξυπηρέτηση για αυτούς που ψάχνουν κινητό και όχι χώρος για flame και εντάσεις. Edited by Antretng

Ο 625 ειναι ανώτερος soc με καλύτερη gpu. Τα antutu μην τα κοιτάς. Βέβαια διάφορα θα καταλάβεις κυρίως σε gaming και βαριές εφαρμογές και όχι σε καθημερινή χρήση.

Σε αυτονομία διαφέρουν και λόγω της τεχνολογίας του soc. Γενικά είναι πολύ καλή επιλογή το honor 6x (το σκεφτόμουν και για μένα) αλλά θα πας σε αυτό για τη κάμερα. Σε soc και αυτονομία είναι καλύτερο το redmi.

HDR+ (όχι hdr σκετο) δεν έχει το honor 6x πόσο μάλλον η μαμά κάμερα. Το hdr+ είναι τεχνολογία της google που πρόσφατα έγινε leak και δουλεύει σε κινητά που εχουν snapdragon επεξεργαστή, api2 στη καμέρα και 64bit libraries. Κατά τα άλλα κάθε άλλο παρά γυναικείο είναι. Αποτελεί ένα πάρα πολύ καλό κινητό, σβέλτο και με πολύ καλή κάμερα (καλύτερη απο redmi note 4x και le pro 3).

Σωστο...hdr (χωρις + ) κανει παντως πολυ καλη δουλεια.

Αυτη η.συγκριση https://www.quora.com/Kirin-655-vs-Snapdragon-652-vs-Snapdragon-625-Which-is-better

Βγάζει καλυτερο τον 625. ? Δεν καταλαβα κατι τέτοιο εγω. Ο κιριν ειναι κ πιο σύγχρονος.

Κ ξαναλεω το 6Χ θα παρει κ android 8.

Σωστο...hdr (χωρις + ) κανει παντως πολυ καλη δουλεια.

Αυτη η.συγκριση https://www.quora.com/Kirin-655-vs-Snapdragon-652-vs-Snapdragon-625-Which-is-better

Βγάζει καλυτερο τον 625. ? Δεν καταλαβα κατι τέτοιο εγω. Ο κιριν ειναι κ πιο σύγχρονος.

Κ ξαναλεω το 6Χ θα παρει κ android 8.

Το hdr+ βοηθαει παρα πολυ στις νυχτερινες ληψεις. Αμα το ψαξεις λιγο θα καταλαβεις. Αυξανει φωτισμο, λεπτομερια, βαθος χρωματών και μειωνει το θορυβο.

Βάλτου κανα βαρυ παιχνιδι ή βαρια εφαρμογη και θα καταλαβεις. Ειναι γενικα ανωτερος soc. Ακομα και το quora που εβαλες μιλάει για την διαφορα που εχουν στην gpu. Αν μαλιστα λαβεις υποψιν οτι ειναι 14nm (χαμηλοτερες θερμοκρασιες, μικροτερο περιθωριο για throttling και χαμηλοτερη καταναλωση) τον καθιστα ανωτερο soc.

Οσον αφορα το αν ειναι πιο συγχρονος, ο kirin 655 στην πραγματικοτητα δεν διαφερει σε επιδοσεις απο τον περσινο kirin 650 του p9 lite.

Κατα τα αλλα ας αποφασισει ο ιδιος τι προτιμαει. Σιγουρα αν τον νοιαζει η καμερα και μαλιστα το βιντεο το redmi note 4x το απορριπτει. Ουσιαστηκα ειναι αναμεσα στο honor 6x ή στις ακομα καλυτερες καμερες των moto g5 plus ή nexus 5x. Το nexus 5x εχει καμερα που κοντραρει ακομα και σημερινα flagships αλλα υστερει σε αυτονομια και ram.

Υ.Γ. Δεν γνωριζω καθολου το meizu M6 Note που προτεινε ο Αλεξανδρος. Ενδεχομενως να αξιζει.

Edited by Antretng

Το παρεξήγησες το παιδί...αντρικό για τα σημερινά δεδομένα, κοιλίτσα, καρεκλίτσα, υπολογιστή, χειρωνακτική και στα διαλείμματα "περνάς" και μια rom για να μην νιώθει παραμελημένη και η σύζυγος.

Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

S. E. A.

... δώσε πόνο... που λένε.... :p

Sent from my SM-G610F using Tapatalk