Jump to content

Samsung Galaxy Note 8

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά αν το πάρω από VODAFONE θα έχει logo και εφαρμογές της προεγκατεστημένες;

Επίσης το DUAL δεν παίρνει κάρτα μνήμης ενώ το απλό παίρνει;

Edited by geram

Παιδιά αν το πάρω από VODAFONE θα έχει logo και εφαρμογές της προεγκατεστημένες;

Και τα δύο έχουν δύο υποδοχές στο μονοκαρτο βάζεις μια σιμ και μια SD.

Στο δυκαρτο βάζει μια σιμ και μια SD ή 2sim.

Αν και γενικά με τα βίντεο δεν πολύ ασχολιόμουν στα κινητά κάτι που παρατήρησα χθες...

Το απόγευμα μέσα στο σπίτι με φωτισμό σχετικά καλο δωματίου δοκίμασα να τραβήξω βίντεο τον πιτσιρικά και το είδωλο με το παραμικρό θόλωνε και ξεθολωνε.Ειδικα με το που κουνούσε λίγο το κεφάλι του θόλωνε.Ειναι κάποια ρύθμιση;Είναι θέμα φωτισμού;

Το βίντεο με τα θολωματα-ξεθολωματα προφανώς άχρηστο βγηκε

Αν και γενικά με τα βίντεο δεν πολύ ασχολιόμουν στα κινητά κάτι που παρατήρησα χθες...

Το απόγευμα μέσα στο σπίτι με φωτισμό σχετικά καλο δωματίου δοκίμασα να τραβήξω βίντεο τον πιτσιρικά και το είδωλο με το παραμικρό θόλωνε και ξεθολωνε.Ειδικα με το που κουνούσε λίγο το κεφάλι του θόλωνε.Ειναι κάποια ρύθμιση;Είναι θέμα φωτισμού;

Μήπως ο φακός σου ήταν λερωμένος?

Σε τι ανάλυση και fps τραβούσες? μήπως ήθελε @60fps για να μην θολώνει?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Η λειτουργία θολώματος δεν είναι διαθέσιμη στο βίντεο. Μήπως ο μικρός ερχόταν πιο μπροστά και η κάμερα έπρεπε να εστιάσει? Δοκίμασε να πατήσεις στο πρόσωπο του την ώρα του βίντεο και δες αν συνεχίζει να το κάνει.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει δυστυχώς μερικά που άλλα βγαίνουν και άλλα όχι

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Τελευταίες μέρες έναν προβληματισμό τον έχω να πω την αλήθεια και σαν πρώην κάτοχος του S8+ και τωρα με το NOTE 8 αφορά και τις 2 συσκευές....

Το πρώτο που με προβλημάτισε ήταν ο ερχομός της σειράς Α3,Α5,Α7 2018 με INFINITY DISPLAY από πού και ως πού???

Δηλαδή μια συσκευή που θα κοστίζει 500 ευρώ πάνω κάτω φθηνότερα θα έχει το ίδιο design και το ίδιο λογισμικό πάνω κάτω και τον ίδιο launcher που εχει παρει ηδη η ιδια σειρα του 2017 & 2016 και έξτρα radio fm?

Για μένα αυτό είναι τραγικό.

Και αυτό που μάς εντυπωσίασε οταν πρωτοειδαμε το S8+ και αναφέρομαι στα μικρά περιθώρια οθόνης πάει χάθηκε.... Τριγύρω μας μόνο τετόιες συσκευες-οθόνες κυκλοφορούν και αν όχι ακόμα σίγουρα σε 3 μήνες θα έχουν οι περισσότεροι.

Τελικά προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβός πληρώσαμε 930 & 1030 ευρώ...

Δεν λέω ότι εχω κάποιο παράπονο από τις 2 συσκευές ίσα ίσα είναι ότι καλύτερο είχα στα χέρια μού τα τελευταία χρόνια αλλά πέρα από αυτό προβληματίστηκα

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Τελευταίες μέρες έναν προβληματισμό τον έχω να πω την αλήθεια και σαν πρώην κάτοχος του S8+ και τωρα με το NOTE 8 αφορά και τις 2 συσκευές....

Το πρώτο που με προβλημάτισε ήταν ο ερχομός της σειράς Α3,Α5,Α7 2018 με INFINITY DISPLAY από πού και ως πού???

Δηλαδή μια συσκευή που θα κοστίζει 500 ευρώ πάνω κάτω φθηνότερα θα έχει το ίδιο design και το ίδιο λογισμικό πάνω κάτω και τον ίδιο launcher που εχει παρει ηδη η ιδια σειρα του 2017 & 2016 και έξτρα radio fm?

Για μένα αυτό είναι τραγικό.

Και αυτό που μάς εντυπωσίασε οταν πρωτοειδαμε το S8+ και αναφέρομαι στα μικρά περιθώρια οθόνης πάει χάθηκε.... Τριγύρω μας μόνο τετόιες συσκευες-οθόνες κυκλοφορούν και αν όχι ακόμα σίγουρα σε 3 μήνες θα έχουν οι περισσότεροι.

Τελικά προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβός πληρώσαμε 930 & 1030 ευρώ...

Δεν λέω ότι εχω κάποιο παράπονο από τις 2 συσκευές ίσα ίσα είναι ότι καλύτερο είχα στα χέρια μού τα τελευταία χρόνια αλλά πέρα από αυτό προβληματίστηκα

Μα δε νομίζω οτι αλλαξε κατι απο οτι γινοταν στο παρελθόν..

Στα προηγ κινητα της σειρας Α, δεν ειχε κανει το ιδιο? Ειχε επηρεαστεί απο τις τοτε ναυαρχίδες. Και τοτε τον ιδιο launcher κλπ δεν εβαζε?

Σιγα μη κραταγε αυτο το ντιζαιν τωρα μονο για s8, note..

Τα αλλα ομως θα ειναι mid rage ουσιαστικά, θα εχουν χειρότερο soc, καμερα, μνημη. Επειδη ρωτας τι κερδίσες, προφανώς ολα αυτα πολυ πριν.

Απο τα renters που εχουν κυκλοφορήσει παντως, φαίνεται να εχουν αρκετά μεγαλύτερα μπεζελ.

Το θεμα είναι αν το νοτε 8 σε ικανοποιεί, αν η μπαταρία κραταει, και αν συνεχίζει χωρις lag και καλη αυτονομία μετα απο μερικα update..

Αυτα είναι τα σημαντικά και αυτα ενδιαφέρουν τους περισσότερους που διαβαζουν το threat. Προσωπικά το διαβάζω καθημερινα, αν και προσπαθώ να μη γραφω, αφήνοντας να γραφουν οσοι το πηραν μιας και οτι ειχα να πω το ειπα.

Καινούριος κάτοχος και εγώ....ρε παιδιά μια απορία....η navigation bar δεν γίνεται μαύρη ή διάφανη?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Καινούριος κάτοχος και εγώ....ρε παιδιά μια απορία....η navigation bar δεν γίνεται μαύρη ή διάφανη?

Διάφανη γίνεται μόνο με την λειτουργία να αποκρύπτεται...

Για να γίνει μαύρη θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο full black θέμα και να επιλέξεις να έχει το χρώμα του θέματος.

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Παιδια ενα προβλημα που αντιμετωπιζω και δεν εχω βρει λυση...Αν υπαρχει καμμια ιδεα...

Οταν βλεπω βιντεο στον bs player με τα ακουστικα ξαφνικα ανοιγει η εφαρμογη της google σε αναμονη για ακροαση χωρις να κανω κατι εγω...

Ξανα ανοιγω τον player και μετα ξανα ανοιγει σε αναμονη για ακροαση...

Μου το εκανε προχθες.Χθες οχι και σημερα το ξανα εκανε...

Εχω κλεισει οτι σχετικο...

Επειδη ειναι πολυ σπαστικο εχετε καμμια ιδεα?

Ευχαριστω πολυ...

Με Nova γίνεται διάφανη.

Αλλιώς stock μόνο αν την κρύβεις εντελώς.

Παιδια ενα προβλημα που αντιμετωπιζω και δεν εχω βρει λυση...Αν υπαρχει καμμια ιδεα...

Οταν βλεπω βιντεο στον bs player με τα ακουστικα ξαφνικα ανοιγει η εφαρμογη της google σε αναμονη για ακροαση χωρις να κανω κατι εγω...

Ξανα ανοιγω τον player και μετα ξανα ανοιγει σε αναμονη για ακροαση...

Μου το εκανε προχθες.Χθες οχι και σημερα το ξανα εκανε...

Εχω κλεισει οτι σχετικο...

Επειδη ειναι πολυ σπαστικο εχετε καμμια ιδεα?

Ευχαριστω πολυ...

Δεν μου έχει τύχει παρόμοιο με τον bsplayer ενώ ο βασικός μου video player είναι.

Απλά εγώ χρησιμοποιώ Bluetooth ακουστικά και όχι ενσύρματα.

Πολύ πολύ σπάνια να βάλω κανονικά ακουστικά.

Τσέκαρε τις ρυθμίσεις σε google να απενεργοποιήσεις οτιδήποτε στυλ φωνητική η άλλο είδους παρέμβαση.

Μα δε νομίζω οτι αλλαξε κατι απο οτι γινοταν στο παρελθόν..

Στα προηγ κινητα της σειρας Α, δεν ειχε κανει το ιδιο? Ειχε επηρεαστεί απο τις τοτε ναυαρχίδες. Και τοτε τον ιδιο launcher κλπ δεν εβαζε?

Σιγα μη κραταγε αυτο το ντιζαιν τωρα μονο για s8, note..

Τα αλλα ομως θα ειναι mid rage ουσιαστικά, θα εχουν χειρότερο soc, καμερα, μνημη. Επειδη ρωτας τι κερδίσες, προφανώς ολα αυτα πολυ πριν.

Απο τα renters που εχουν κυκλοφορήσει παντως, φαίνεται να εχουν αρκετά μεγαλύτερα μπεζελ.

Το θεμα είναι αν το νοτε 8 σε ικανοποιεί, αν η μπαταρία κραταει, και αν συνεχίζει χωρις lag και καλη αυτονομία μετα απο μερικα update..

Αυτα είναι τα σημαντικά και αυτα ενδιαφέρουν τους περισσότερους που διαβαζουν το threat. Προσωπικά το διαβάζω καθημερινα, αν και προσπαθώ να μη γραφω, αφήνοντας να γραφουν οσοι το πηραν μιας και οτι ειχα να πω το ειπα.

Νομίζω η Samsung πέρα από τα specs,ποιότητα κάμερας πρέπει να έχει εμφανή διαφορά σε σχεδιαστική φιλόσοφια ανάμεσα στις ναυαρχίδας της S/Note σειρά και οτιδήποτε άλλο.

Δεν θα ήθελα να παίρνω συσκευή 800-1000 και να μοιάζει εξωτερικά με την Α στα 300.

Ας βρει τρόπο να υπάρχει διαφοροποίηση.

Υπάρχουν δεκάδες τρόποι από υλικά κατασκευής έως εμφάνιση-θέση LED notifications,logo της Samsung που να μπορούσε να επιτελεί επιπλέον λειτουργία.

Μεράκι και φαντασία να υπάρχει όλα γίνονται.

Έως φέτος που υπάρχει εμφανής διαφοροποίηση ανέκαθεν καυτηρίαζα ότι τα προηγούμενα έτη ειτε έπαιρνες την ναυαρχίδα της ειτε love-mid ήταν το ίδιο και το αυτό από άποψη σχεδιασμού.

Sent from my iPad Pro using Tapatalk Pro

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Δηλαδή συγνώμη για να καταλάβω Εσύ θες να πάρεις μία συσκευή η οποία θα είναι πάντα διαφορετική από τις άλλες εμφανισιακά Αυτό είναι το πρόβλημά μου δηλαδή τώρα το τη σειρά Alpha ακόμα και με τα ίδια νούμερα σε κάμερες και οθόνες έχει άθλια εμφάνιση και ποιότητα δεν είναι αρκετό για να κάνει τη διαφορά στα λεφτά που πληρώνεις για να πάρεις αυτή την συσκευή η οποία είναι σούπερ τι να πω Εγώ παίρνω μία συσκευή για να μου κάνει τη δουλειά από εμφάνιση 8 είναι άκυρο τελείως ρε φίλε δεν μου αρέσει καθόλου το μέγεθος που έχει Ο μόνος λόγος που το πήρα είναι το πενάκι είναι γιατί το πήραμε συνδέσεις 100 ευρώ και μέχρι τώρα βλέπω πάρα πολύ καλά δείγματα στην μπαταρία η οποία Εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ δεν κολλάει καθόλου βγάζει τέλειες φωτογραφίες Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι οθόνη βγάζει πολλές ώρες χρήσης μόνο όταν χρησιμοποιείς αυτήν καθεαυτήν την οθόνη και όχι κάποιες λειτουργίες του τηλεφώνου δηλαδή ας πούμε χθες που έβλεπα βίντεο συνέχεια έβγαλα 7 μισή οθόνη με 14 ώρες μπαταρία το οποίο το θεωρώ πάρα πολύ καλό νούμερο οπότε δεν με ενδιαφέρει καθόλου το αν το design μοιάζει με άλλες συσκευές Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω υπάρχει καμία εφαρμογή η οποία κάνει καλή παρακολούθηση για το drain στην μπαταρία

Ο κάθε ένας φίλε έχει διαφορετικά θέλω και αξιολογεί διαφορετικά μια συσκευή.

Όπως επίσης με διαφορετικά κριτήρια την αξιολογεί η συγκρίνει με οποιαδήποτε άλλη.

Sent from my iPad Pro using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Από χθες το απόγευμα δεν ανοίγει το myphone στο tapatalk pro. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει;

δεν γίνεται σύνδεση με τον διακομιστή...:rolleyes:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Από χθες το απόγευμα δεν ανοίγει το myphone στο tapatalk pro. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει;

δεν γίνεται σύνδεση με τον διακομιστή...:rolleyes:

Ισχύει υπάρχει πρόβλημα βάλε το απλό έστω προσωρινά όπως έκανα εγώ.

:!:ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:!:

Διαγράφηκαν μηνύματα.

Αφήστε στην άκρη τους χαρακτηρισμους και μείνετε εντός θέματος .

Samsung galaxy s21+

Έχετε παρατηρήσει στο ξυπνητήρι που προεπιλογή έχει να μιλάει η Bixby και όχι να παίζει μουσική....;

Τελευταία μου έχει τύχει 3,4 φορές όταν είμαι έξω αλλά όχι απευθείας στον ήλιο και ξεκλειδώσω με δακτυλικό να έχει εκτοξευθεί η φωτεινότητα σε επίπεδα που δεν έχω ξαναδεί ποτέ σε άλλη συσκευή. Κατεβάζω την μπάρα ειδοποιήσεων και τα εικονίδια φαίνονται πιο μεγάλα και απίστευτα έντονα σε φωτεινότητα. Απενεργοποιω και ενεργοποιω την οθονη και έχουν επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα....

Δεν έχω καταλάβει τι μπορεί να φταίει....

Παίδες μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν το adaptive wifi δουλεύει? ( Για όποιον το χρησιμοποιεί). Στο δικό μου δεν απενεργοποιεί ή ενεργοποιεί το wifi αυτόματα όπως στο s8 plus που έχω...

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Έχω κανένα δεκαήμερο το note 8. Για κάποιες μέρες το είχα ταυτόχρονα με το mate 9. Έτυχε και το πήρα καθώς μου έτυχαν κάτι μεγάλες δωροεπιταγες και κάποια άλλα πράγματα και κατέληξα στο note χωρίς να το περιμένω.

Εντυπώσεις λοιπόν:

- το mate 9 σίγουρα το νιώθεις πιο γρήγορο και πιο αλαγκαριστο. Σε ταχύτητα (τύπου speedtest) είναι στα ίδια γενικά άλλα η αίσθηση στο mate σε κερδίζει.

- κάμερα το βράδυ σε σχέση με το mate πολύ καλύτερη. Τη μέρα περίπου τα ίδια μου φάνηκαν.

- το dpi πολύ μικρότερο από default στο note κάτι που σημαίνει περισσότερη πληροφορία. Ξέρω πως ρυθμίζεται άλλα στο note είναι ένα με δύο επίπεδα κάτω

- ηχείο πολύ χάλια σε σχέση με mate. Στο συν βέβαια το ip68 το οποίο έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το ηχείο.

- η κυρτη οθόνη κατά τη γνώμη μου το σκοτώνει το note. Γιατί το λέω αυτό? Στις κυρτες πλευρές αν θες να κάνεις κάτι με το πενάκι απλά δεν γίνεται και γλιστράει.

- η κυρτη οθόνη βέβαια το κάνει πιο μουρατο και διαφορετικό.

- μπαταρία στην αρχή μεγάλο χάλι. Μετά από μερικές φορτίσεις απρόσμενη έκπληξη! Δεν πιάνει το mate άλλα για το μέγεθος της πολύ καλή. Καλύτερη από τον μέσο όρο των περσινών κινητών με ίδιες μπαταρίες.

- λειτουργίες παρααα πολλές. Πολύ φορτωμένο κινητό. Έχει παραμετροποίηση για τα πάντα. Για μερικούς αυτό είναι καλό για άλλους κακό.

- μεγάλο συν οι δύο κάρτες

- έχει θύρα ακουστικών!

- (ευχάριστη έκπληξη) μέχρι στιγμής δεν έχει τα γνωστά λαγκ των Samsung.

- σε σχέση με άλλα κινητά με 6gb ραμ μένει πολύ λίγη ελεύθερη. Όπως είπα παραπάνω πολύ φορτωμένο κινητό.

- το πενάκι για όσους το χρησιμοποιούν είναι μια κατηγορία μονο του. Είχα μείνει χωρίς πενάκι από το note 2.

- θέλει θεωρώ λίγο χοντρές θήκες για να "καλυπτουν" την κυρτη οθόνη αλλιώς θα είσαι εκτεθειμένος.

- μεγαλουτσικο και σαν σοκοφρετα. Συνηθίζεται σχετικά εύκολα αν έρχεσαι από μεγάλο κινητό.

Edited by gesvts

Στο από πάνω άρθρο συμφωνώ τόσο που είναι ο ορισμός του note8 κατεμε.

Προσθέτω πως έχει εμφανές καλύτερα κάμερα την μέρα (τραβάω πολλές) και ακόμα ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα-πρόβλημα με ειδοποιήσεις.

2εβδομαδες μετά και δηλώνω ότι το Νοτε είναι εκπληκτικό.

Χαιρετώ την παρέα!

Μια απορία αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει!

Ίσως να πείραξα κάποια ρύθμιση Αλλά πλέον στην always on display δεν φαίνονται τα εικονίδια για τυχόν ειδοποιήσεις από εφαρμογές όπως Viber ή μηνύματα! Νομίζω ότι στην αρχή που είχα πάρει το τηλέφωνο, όταν ερχόταν μήνυμα, εδειχνε και το αντίστοιχο εικονίδιο Αλλά πλέον δεν δείχνει τίποτα, παρά μόνο αναβοσβήνει το led ειδοποιήσεων.

Στις ρυθμίσεις του always on display και συγκεκριμένα στην επιλογή περιεχόμενο για εμφάνιση έχω επιλέξει κεντρικό κουμπί κι ρόλοι ή πληροφορίες!

Μπορώ να αλλάξω κάποια άλλη ρύθμιση ή έτσι λειτουργεί και θυμάμαι λάθος?

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα τις τελευταιες δυο μερες αντιμετοπιζω ενα προβλημα οχι και τοσο σοβαρο αλλα ειναι προβλημα:

Οταν ανοιγω τις επαφες και το κανω πανω κατω ή οταν επιλεγω μια επαφη κολλαει ειναι σαν να παγωνει και να μην αποκρινεται. Αντιμετοπιζει κανεις αλλος αυτο το προβλημα ; Με επαννεκινηση του κινητου επανερθεται. Δεν το κανει καθε ωρα αλλα μια φορα την μερα.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 8