Jump to content

Samsung Galaxy Note 8

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί να μου κάποιος που χρησιμοποιει την gcam τι ρυθμίσεις βάζει την νύχτα; Είπα να δω τι βραδυνές βγάζει αλλά είναι κατά 80% μέσα στον θόρυβο. Την ημέρα Όλα καλά

Εχει βρει κανεις λυση στον περιορισμο των 10 λεπτων σε εγγραφη βιντεο;οπου και να εψαξα οπου και να διαβασα αλλοι γραφουν λογω υπερθερμανσης αλλοι για λογους μεγεθους αρχειων κτλ.ουτε στην εσωτερικη μνημη ουτε στην καρτα sd 128gb δεν αφηνει πανω απο 10 λεπτα.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εννοω για 1080 60fps και πανω.

Στο ΝΟΤΕ 3, που είχα πριν χρόνια, έκανε λήψη βίντεο 4Κ, αυστηρά στα 5 λεπτά.

Μετά έκανε κάτι σαν επεξεργασία αρχείου, και μετά ξανά πάλι βίντεο λήψη 5 λεπτά.

Στο ΝΟΤΕ 8, δεν το χρησιμοποιησα προς το παρόν, για βίντεο λήψη.

Υπήρχε στην 7άρα,υπάρχει και στην 8άρα και δουλεύει κανονικά.

Πρέπει να είναι και αυτή η ρύθμιση ενεργή.

"Σάρωση wifi"

Δεν πρέπει να θελει το σάρωση wifi στο on για να δουλέψει.

Εγω το εχω σαρωση πάντα στο off αλλα οταν βρεθει στα δικτυα που εχει αποθηκεύσει συνδέεται αυτόματα εντός της εμβέλειας τους ακόμα και με κλειστεί οθόνη.

Αυτο ειναι bug της Sammy,σε αλλους OEM δουλεύει οπως οφείλει.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Δεν πρέπει να θελει το σάρωση wifi στο on για να δουλέψει.

Εγω το εχω σαρωση πάντα στο off αλλα οταν βρεθει στα δικτυα που εχει αποθηκεύσει συνδέεται αυτόματα εντός της εμβέλειας τους ακόμα και με κλειστεί οθόνη.

Αυτο ειναι bug της Sammy,σε αλλους OEM δουλεύει οπως οφείλει.

Στην Oreo πλέον πρέπει να είναι στο on για να δουλέψει

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στην Oreo πλέον πρέπει να είναι στο on για να δουλέψει

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε oneplus οχι.

Εγω scanning παντα off το εχω διότι τρέχει συνέχεια και τρώει μπαταρία(day one off σε ολα τα κινητα μου τα βαζω,ειναι τα λεγομενα must κατα το στησιμο συσκευης)

Αμα εχει αποθηκευμενα τα known wifi δεν θελει scanning.

Αλλιως θα ψαχνει συνεχεια οπου βρεθεις με αγνωστα wifi.

Το ιδιο και σε bluetooth.

Για ποιο λογο να ψαχνει ξενα bluetooth.

Edited by alextrela

Σε oneplus οχι.

Εγω scanning παντα off το εχω διότι τρέχει συνέχεια και τρώει μπαταρία(day one off σε ολα τα κινητα μου τα βαζω,ειναι τα λεγομενα must κατα το στησιμο συσκευης)

Σε oneplus όσο καιρό είχα ποτέ δεν είχα βρει τέτοια ρύθμιση, το WiFi έμενε πάντα ανοιχτό και ας μην ήταν συνδεμένο, οπότε είναι λογικό να συνδέεται όταν βρίσκει αποθηκευμένο δίκτυο, σε Samsung Huawei κλείνει εντελώς όταν είναι από συνδεμένο

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά εμένα στην αρχή με nougat μια χαρά δούλευε το adaptive WiFi. Ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει. Πήρα την oreo και ακόμα δε δουλεύει.. Δεν έκανα βέβαια hard reset.

Στάλθηκε από το Note 8 χρησιμοποιώντας Tapatalk

- There is no place like 127.0.0.1 -

Παιδιά εμένα στην αρχή με nougat μια χαρά δούλευε το adaptive WiFi. Ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει. Πήρα την oreo και ακόμα δε δουλεύει.. Δεν έκανα βέβαια hard reset.

Στάλθηκε από το Note 8 χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμένα μου δουλεύει άψογα (χωρίς hard reset)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δοκιμάστε να μεταφερετε μεγάλα αρχεία σε θύρα usb 3 με καλό καλώδιο,οχι με μαμά.. Σοκ!! Γράφει με πάνω απο 200mb/s απο το pc στο τηλέφωνο.

Δοκιμάστε να μεταφερετε μεγάλα αρχεία σε θύρα usb 3 με καλό καλώδιο,οχι με μαμά.. Σοκ!! Γράφει με πάνω απο 200mb/s απο το pc στο τηλέφωνο.

Πολύ δυνατό αυτό π γράφεις..

Εγώ έστειλα με WiFi direct από σαμσουνγκ s9 σε s8 φυσικά κ. Σε άλλα. Θα γίνεται 550 mb μέσα σε 5 δεύτερα το έστειλε.. Αν το έστελνες με Bluetooth θα έκανε 20 λεπτά

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Σε oneplus οχι.

Ακριβώς Άλεξ. Τρώει τρελή μπαταρία το wifi/bt scanning

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ακριβώς Άλεξ. Τρώει τρελή μπαταρία το wifi/bt scanning

Ουτε σε s9 plus δουλευε το adaptive wifi Γιαννη.

Επρεπε να ανοιξω οθονη για να συνδεθει στο known wifi.

Ουτε και φυσικα με s8 δουλευε.

Έχει κάτι λόξες περίεργες η Sammy διαχρονικά που κλωτσιές θέλει.:lol:

Τα ιδια με μην εμφάνιση μπαταρία σε bluetooth αξεσουάρ η το μενου ηχου να μην εμφανίζεται όταν είσαι lock screen πατώντας το volume button ασε που ειχα το bug να σβηνει η οθονη στην lock screen ακομα και την στιγμη που ειχα αμεση αλληλεπίδραση με την οθονη πχ απάντηση με γράψιμο σε μηνύματα απο app επικοινωνίας.

Edited by alextrela

Πολύ δυνατό αυτό π γράφεις..

Εγώ έστειλα με WiFi direct από σαμσουνγκ s9 σε s8 φυσικά κ. Σε άλλα. Θα γίνεται 550 mb μέσα σε 5 δεύτερα το έστειλε.. Αν το έστελνες με Bluetooth θα έκανε 20 λεπτά

Αυτό εδώ έχω και μια ταινία 2gb από το pc στο τηλ.εκανε γύρω στα δέκα δευτερόλεπτα

https://www.anker.com/products/variant/powerline-6ft-usb-c-to-usb-3-0/A8169091

Το καλώδιο το αγόρασες από amazon.com

H

από Ευρώπη, δώσε ένα link.

Το έχω πάνω απο ενα χρόνο,απο amazon ήταν,σε όποια ευρωπαϊκή χώρα το πετύχεις φθηνότερα.

Αν έπαιρνα τώρα, θα έπαιρνα 3.1 όμως ;)

Το μισό gb/s δεν μου μοιάζει απίθανο σε καλό pc με 3.1

https://www.anker.com/products/variant/anker-powerline-ii-usb-c-to-usb-3-1-cable-3ft/A8465011

Πότε θα πάρον επιτέλους την oreo τα μοντέλα της Κίνας και του Hong Kong? Έχετε ακούσει κάτι?

κοιταξε στο sammobile, μηπως εχουν ανεβασει firmware.

ποιο είναι το κινητο? πχ εγω εχω το ..N950F

Καλησπέρα παιδιά

Καταρχάς να σας πω ότι για πρώτη φορά χρησιμοποιώ Android, ακόμη το μαθαίνω και προσαρμοζόμαι. Έκανα την επιλογή να πάω σε pixel XL αλλά αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα πήγαινα σε Samsung και συγκεκριμένα σε note.

Και τώρα η ερώτηση : μπορώ να το μετατρέψω να λειτουργήσει σαν Samsung; Επειδή ακόμη δεν ξέρω ούτε τα βασικα, υπάρχει περίπτωση να γίνει λάθος χωρίς επιστροφή;

Τι βήματα να ακολουθήσω και από πού;

Επειδή σίγουρα δεν αφορά το θέμα του note προκαταβολικά ευχαριστώ και συγνώμη.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Το έχω πάνω απο ενα χρόνο,απο amazon ήταν,σε όποια ευρωπαϊκή χώρα το πετύχεις φθηνότερα.

Αν έπαιρνα τώρα, θα έπαιρνα 3.1 όμως ;)

Το μισό gb/s δεν μου μοιάζει απίθανο σε καλό pc με 3.1

https://www.anker.com/products/variant/anker-powerline-ii-usb-c-to-usb-3-1-cable-3ft/A8465011

Ευχαριστω για την απαντηση. εχω μητρικη gigabyte, που εχει εξοδο type-c 3.1,, δεν την χρησιμοποιησα ποτε..

Edited by athanasios1112

Καλησπέρα παιδιά

Καταρχάς να σας πω ότι για πρώτη φορά χρησιμοποιώ Android, ακόμη το μαθαίνω και προσαρμοζόμαι. Έκανα την επιλογή να πάω σε pixel XL αλλά αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα πήγαινα σε Samsung και συγκεκριμένα σε note.

Και τώρα η ερώτηση : μπορώ να το μετατρέψω να λειτουργήσει σαν Samsung; Επειδή ακόμη δεν ξέρω ούτε τα βασικα, υπάρχει περίπτωση να γίνει λάθος χωρίς επιστροφή;

Τι βήματα να ακολουθήσω και από πού;

Επειδή σίγουρα δεν αφορά το θέμα του note προκαταβολικά ευχαριστώ και συγνώμη.

Τι εννοεις να βαλεις στο xl samsung firmware ;

Γίνεται να μπει;;;

Το pixel είναι πιο σκληρό στην όψη ή στην χρήση δεν μπορώ να το εξηγήσω. Το Samsung είναι πιο γλυκό, πιο αρμονικό στο μάτι.

Θα ήθελα να δείχνει και να λειτουργεί όπως Samsung...

Γίνεται να μπει;;;

Το pixel είναι πιο σκληρό στην όψη ή στην χρήση δεν μπορώ να το εξηγήσω. Το Samsung είναι πιο γλυκό, πιο αρμονικό στο μάτι.

Φίλε μου δεν γίνεται ούτε θα χρειαστεί να μπεις σε διαδικασία να αλλάξεις firm. για αρχή θα κατεβάσεις το nova launcher αν θέλεις αγόρασε το nova prime αξίζει μπορείς να κάνεις πολλά να πατάς 2 φορές την οθόνη και να κλείνει κατεβάζεις την μπάρα της κουρτίνας από πολύ χαμηλά κλπ. Μετά θα κατεβάσεις απτό playstore s8 η s9 icons και θα στήσεις με το nova ακριβώς ίδιο με τα sasmung ακόμα κ να μπαίνεις στο μενού σέρνοντας το δάχτυλο προς τα πάνω . Είναι εύκολο αν ασχοληθείς καλή επιτυχία

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Γίνεται να μπει;;;

Ειναι αρκετα καινουργια συσκευη δεν εχει βγει ακομα ανεπισημο firmware στο forum Xda . Για την ωρα εαν θελεις να μοιαζει λογο launcher κανε οτι σου εξηγει στο παραπανω ποστ o tresor_jim μπες στο google play κατεβασε τον nova-launcher .Κανε τις οποιες ρυθμισεις θελεις επανω του στη συνεχεια πηγαινε παλι στο google play και βαλε ενα θεματακι να μοιαζει με το samsung.

Καλημέρα .Τι power bank μου προτείνεται για το note;;

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 8