gnkgr Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Ήρθε σε κανέναν μήνυμα ότι έγινε αποστόλης της παραγγελίας ; εμένα από public ήρθε μηνυμα για το dex αλλά όχι για το κινητο.. Με τις ζελατίνες ακόμα........ Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Με τις ζελατίνες ακόμα........ Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απο Public φιλε?Παρελαβες σημερα?Εμενα μολις μου ηρθε μηνυμα οτι ειναιι ετοιμο για αποστολη.Αρα και εγω αυριο παραλαμβανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Με τις ζελατίνες ακόμα........ Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλωριζικο φιλε μου εγω παραλαμβανω αυριο επιτελους με το καλο τωρα να δουμε ποτε θα το φερουν στην Πολη μου. Ας ελπιζω να το φερει η μεταφορικη του Στεφανη στην Παφο και οχι με Κουριερ το απογευμα. Θα ενημερωσω παντος. Εσυ δεν ειχες το Note 7 αν κρινω απο το AVAST σου ή ειχες το S7 Edge ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Μόλις μου ήρθε!!!! Από κωτσοβολο με δώρο το ντοκ Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Μόλις μου ήρθε!!!! Από κωτσοβολο με δώρο το ντοκ Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελικά ο Κωτσοβολος τα έφερε μια μέρα νωρίτερα...... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Μόλις μου ήρθε!!!! Από κωτσοβολο με δώρο το ντοκ Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με γειά σου φίλε!! Στειλε φωτο με το Sim tray να δουμε τι γίνεται! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tavros Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Καλησπερα φιλε μου απο πιο καταστημα κοτσοβολου το πηρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Καλορίζικο. Αναμένουμε πρώτες δεύτερες και τρίτες εντυπώσεις. Πωωωω άρχισα να ζηλεύω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Άρα duos διαπιστωμένο από Κωτσόβολο. Εμένα μου είπαν από το κατάστημα που έκανα την παραγγελία ότι θα παραλάβουν αύριο. Θήκες βρίσκω ετοιμοπαράδοτες δεν βρίσκω όμως μεμβράνη. Έχει βρει κανείς τίποτα; Καλορίζικο! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 (edited) Θήκες βρίσκω ετοιμοπαράδοτες δεν βρίσκω όμως μεμβράνη. Έχει βρει κανείς τίποτα; Καλορίζικο! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παρήγγειλα αυτη (σετ 2 τεμάχια.). http://plusmobi.net/Spigen-SGP-Μεμβράνη-προστασίας-Crystal-Clear-για-Samsung-Galaxy-Note-8-Film-Neo-Flex-Crystal-Clear-για-Samsung-Galaxy-S8-case-friendly-587FL22104-2-TEM-PACK-Screen-Protector?search=Note%208 Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλή αλλά δεν υπάρχουν πολλές επώνυμες επιλογές ακόμη. Η αύριο ή Σάββατο πρωί θα γίνει η τοποθέτηση και θα πω περισσότερα. Από θήκες πήρα δύο της Spigen λόγω συμβατότητας με την μεμβράνη ...συγκεκριμενα την rugged armor και την liquid air. Βλέπω οι περισσότεροι επιλέξαμε μαύρο πάντως. Σταθερή αξία. Edited September 14, 2017 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotan Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Και εγώ παρέλαβα από Κοτσώβολο μαζί με το dex. Το κινητό είναι duos και υπάρχει και το logo πίσω. Θήκη όμως δεν βρήκα ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Πωωω τι βλεπω παραπανω το Note-club ολο και μεγαλωνει ξανα και παιρνει την θεση εκει που το αξιζει !:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Και από Public, τώρα φαίνεται απεσταλμένο. Οπότε λογικά αύριο εμείς ...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 κανονικά θα μου το έφερνε ο κούριερ αύριο το πρωί αλλά του είπα αφού το έχεις στην αποθήκη έρχομαι να το πάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Εγκαθιστωντας εφαρμογες ειδα οτι οταν εγκατασταθηκε το Messenger και το Viber μου εβγαλε ειδοποιηση αν θελω να εγακαταστησω και δευτερο λογαριασμο. Υπαρχει σχετικη ρυθμιση στις εφαρμογες για εγκατασταση δευτερου λογαριασμου..... Καλοοοοοοοοοοοοοο................ Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 κανονικά θα μου το έφερνε ο κούριερ αύριο το πρωί αλλά του είπα αφού το έχεις στην αποθήκη έρχομαι να το πάρω :lol::lol::lol: Ετσι !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Παρήγγειλα αυτη (σετ 2 τεμάχια.). http://plusmobi.net/Spigen-SGP-Μεμβράνη-προστασίας-Crystal-Clear-για-Samsung-Galaxy-Note-8-Film-Neo-Flex-Crystal-Clear-για-Samsung-Galaxy-S8-case-friendly-587FL22104-2-TEM-PACK-Screen-Protector?search=Note%208 Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλή αλλά δεν υπάρχουν πολλές επώνυμες επιλογές ακόμη. Η αύριο ή Σάββατο πρωί θα γίνει η τοποθέτηση και θα πω περισσότερα. Από θήκες πήρα δύο της Spigen λόγω συμβατότητας με την μεμβράνη ...συγκεκριμενα την rugged armor και την liquid air. Βλέπω οι περισσότεροι επιλέξαμε μαύρο πάντως. Σταθερή αξία.Αθήνα παίζει τίποτα να βάλω έστω και προσωρινά αύριο που μάλλον θα το πάρω; Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Μόλις μου ήρθε!!!! Από κωτσοβολο με δώρο το ντοκ Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλωριζικο φιλε μου αντε να το παραλαβω αυριοοοοοοοο και εγω με το καλο το θηριο μου σε Gold χρωμα. Ειτε μεσημερακι ειτε απογευματακι λογικα. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Καλορίζικα παίδες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Παιδιά καλορίζικο!Λογικα παραλαμβάνω αύριο από πλαίσιο το gold... Μια ερώτηση για όσους έχουν χρησιμοποιήσει dual Samsung συσκευή. Αν έχω πάνω μια δεύτερη κάρτα μόνο για να χρησιμοποιώ για τα δεδομένα το υπόλοιπο της κάρτας μπορώ να το βλέπω απ την εφαρμογή της Cosmote?Πως καταλαβαίνει η εφαρμογή ποιον αριθμό θέλω να βλέπω; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Μεγεια σε ολους σας!Αυριο και εγω παραλαμβανω με την σειρα μου απο public! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Αντε καλορίζικο σε όλα τα παιδιά που ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ το πήραν!!! Καλό λιώσιμο Χαχαχαχα Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Παιδιά καλορίζικο!Λογικα παραλαμβάνω αύριο από πλαίσιο το gold... Μια ερώτηση για όσους έχουν χρησιμοποιήσει dual Samsung συσκευή. Αν έχω πάνω μια δεύτερη κάρτα μόνο για να χρησιμοποιώ για τα δεδομένα το υπόλοιπο της κάρτας μπορώ να το βλέπω απ την εφαρμογή της Cosmote?Πως καταλαβαίνει η εφαρμογή ποιον αριθμό θέλω να βλέπω; Ευχαριστω. Θα πρέπει να βάλεις την κάρτα της Cosmote στην υποδοχή της SIM 1. Έτσι μόνο θα βλέπει η εφαρμογή την σωστή κάρτα. Διαφορετικά θα σου βγάζει σφάλμα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Αντε καλορίζικο σε όλα τα παιδιά που ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ το πήραν!!! Καλό λιώσιμο Χαχαχαχα Ποιος μιλησε για καλο λιωσιμο αυτος που το πηρε μια μερα και την αλλη το εδωσε το πουλησε γιατι δεν του εκατσε καλα. Μακαρι να το περνα και εγω οσα το πηρες εσυ και ας ειχα το S8 Plus (που εχω το S8 το απλο εγω προσωπικα) και δεν θα αποχωριζα κανενα απ τα δυο γιατι λοιπαμαι τα λεφτα που εδωσα να τα αποκτησω. Ακομα εχω το S7 το απλο και το S7 EDGE δεν αποχωριζομαι κανενα απ τα κινητα μου για κανενα λογο. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FatiJam Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Είδα ένα σχόλιο πιο πάνω που έλεγε οτι μπορεί να βάλει δεύτερο λογαριασμό σε μια εφαρμογή στο Note 8 Γέλασα πολυ. Τι MiUi το έχει απο την εποχή του Νώε αυτό, να σύρεις 3 δάκτυλα προς τα κάτω και να βγάλεις screenshot, συν οτι μπορεί να έχεις second space, δλδ σαν να έχεις δεύτερο κινητό, και αλλα πολλά . Οταν ξέρεις μόνο Samsung κινητά αυτά παθαίνεις :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts