Jump to content

Samsung Galaxy Note 8

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ που είμαι έχει ενδιαφέρουσα προπαραγγελία:

*Choose from two options.

Bundle 1 : Note8 + AKG Speaker + Microsoft Office 365 OR

Bundle 2 : Note8 + AKG Speaker + 128 GB MicroSDXC Card

Στα 800 ευρώ

https://uae.sharafdg.com/samsung-note8/

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Υπομονή,6 και σήμερα,όσοι το πάρουν πρώτοι να το χαρούν και να μας πουν τις εντυπώσεις τους.Εγώ προσωπικά θα το πάρω μόλις πέσει η τιμή του.

Καλημερα 6 και σημερα λοιπον αρα να υπολογισω οτι εκει στην Ελλαδα μου (που λεει και ο Γονιδαρος) θα το παραλαβετε 14 Σεμπεβρη σωστα ; Παλι εμεις εδω στην Κυπρο που ρωτησα στον Στεφανη μου ειπαν οτι 15/9 θα ναι στα κεντρικα στις αποθηκες τους Λευκωσια και Παφο θα ερθη 18 - 19 του Σεμπεβρη. Παλι το Δημοσιον (Public-Cyprus) μου ειπαν οτι 16 του Σεμπεβρη θα το παραλαβουν οσοι το εκαναν προπαραγγελεια απο εκει και ειναι Σαββατο ημερα. Τι να πιστευω δεν ξερω ο χρονος θα δειξει αλλα υπομονη ευτυχως εμεινε μια εβδομαδα.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Yπομονη,ολοι θα το παραλαβετε και με το καλο να το χαρειτε...μεχρι τη παραλαβη απολαυστε ομως και αλλα πραγματα στη ζωη ,μη ξεχνιομαστε μεσα στις οθονες των κινητων μονο...(υπαρχουν και τα tablet,Laptop κ.λ.π :p:p:p:lol::lol: )

Πλακωσανε οι μαυραγορίτες και το πουλάνε 1100..:lol:

και ΧΩΡΙΣ αποδειξη και ΧΩΡΙΣ δωρα..ελεος,που παει ο τυπος

mobile is my middle name

και ΧΩΡΙΣ αποδειξη και ΧΩΡΙΣ δωρα..ελεος,που παει ο τυπος
Την άλλη εβδομάδα θα πάει η προσφορά και η ζήτηση σύννεφο..:lol:

Σε μια εβδομάδα από την αρχική,εκεί γύρω στις 25 του μήνα θα είναι κοντά στα 850-870 ευρώ.

Όλα τα άλλα είναι για να έχουμε να λέμε. Τώρα οποίος θέλει να το πάρει πριν την επίσημη πρώτη, τότε καλά κάνουν και βάζουν καπέλα.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Να ενημερώσω όσους το έχουν προ παραγγείλει από Πλαίσιο, ότι πριν 1 ώρα με κάλεσαν από τα κεντρικά να με ενημερώσουν ότι Παρασκευή στις 15 θα είναι στο κατάστημα για παραλαβή όπως είχα ζητήσει.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Να ενημερώσω όσους το έχουν προ παραγγείλει από Πλαίσιο, ότι πριν 1 ώρα με κάλεσαν από τα κεντρικά να με ενημερώσουν ότι Παρασκευή στις 15 θα είναι στο κατάστημα για παραλαβή όπως είχα ζητήσει.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Κι εμένα το ίδιο... Από Πλαίσιο Πάτρας ότι την Παρασκευή 15/09 θα παραλάβω... Παρέα και το Dec. Θα πληρώσω επί τόπου...

Παιδιά πάντως με νταλα ηλιο όπως λετε βλέπω ανετότατα με το s8+, ολόκληρο καλοκαίρι κανένα πρόβλημα δεν είχα, στο πολύ χαλαρο δηλαδή.

Θεωρώ οτι η οθόνη θα είναι στα ίδια επίπεδα αν όχι καλύτερη.

Και με γυαλιά ηλίου Μάριε?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Πλακωσανε οι μαυραγορίτες και το πουλάνε 1100..:lol:

Εγώ το έδινα 900 και μου τη λένε και από πάνω..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ρε παιδια πειτε μου κατι αν ξερετε φυσικα: Στην Κυπρο θα κυκλοφορισει το δικαρτο μονο στα καταστηματα ή στους παροχους (Cyta - MTN ) ; Επειδη δεν αναφερεται κατι:

Εκτος απο το Public Cyprus που αναφερει οτι θα ναι δικαρτο αυτο.

Ρε παιδια πειτε μου κατι αν ξερετε φυσικα: Στην Κυπρο θα κυκλοφορισει το δικαρτο μονο στα καταστηματα ή στους παροχους (Cyta - MTN ) ; Επειδη δεν αναφερεται κατι:

Εκτος απο το Public Cyprus που αναφερει οτι θα ναι δικαρτο αυτο.

Ειναι περασμενη γραμμη να βγουνε δικαρτα απο την sammy .Δικαρτο θα βγει και στην κυπρο.

Ειναι περασμενη γραμμη να βγουνε δικαρτα απο την sammy .Δικαρτο θα βγει και στην κυπρο.

Δηλ αν παρω μονοκαρτο (που μονοκαρτο εχω παντοτε μου ετσι και αλλιως) και βαλω δευτερη καρτα στην θεση του microSD τι θα γινει ;

Μπορει και να φρακαρεις το tray μέσα. Ακόμα και να υπάρχει ο αναγνώστης SIM, IMEI για τη δεύτερη κάρτα δεν θα έχει η συσκευή, οπότε και χωρίς -παράνομες- αλχημείες δεν θα δεις φως.

Το έχω προ παραγγείλει και εγώ...

Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ δικαρτο τηλέφωνο και στην προκειμένη είναι βασικός λόγος που θα το πάρω μια απορία...

Δουλεύουν και οι δυο κάρτες ταυτόχρονα οκ,όταν μπαίνεις internet διαλέγεις από ποια κάρτα θα τραβάει τα mb???Πως ακριβώς γίνεται;

Το έχω προ παραγγείλει και εγώ...

Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ δικαρτο τηλέφωνο και στην προκειμένη είναι βασικός λόγος που θα το πάρω μια απορία...

Δουλεύουν και οι δυο κάρτες ταυτόχρονα οκ,όταν μπαίνεις internet διαλέγεις από ποια κάρτα θα τραβάει τα mb???Πως ακριβώς γίνεται;

Όπως τα λες, εσύ επιλέγεις.

Screenshot_20170908-233317.md.png

Edited by nikoleon

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Σε Ευχαριστω πολύ φίλε μου...

Μια ερώτηση ακόμα επειδή με το iPhone για να προβάλλω στην τηλεόραση το κάνω με το Apple TV εδώ ποιος είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος;

Θέλω να πω οκ επειδή έχω και android τηλεόραση προφανώς γίνεται ασύρματα το θέμα είναι 4Κ video μπορούν να παίξουν χωρίς κοψίματα κλπ;

Σε Ευχαριστω πολύ φίλε μου...

Μια ερώτηση ακόμα επειδή με το iPhone για να προβάλλω στην τηλεόραση το κάνω με το Apple TV εδώ ποιος είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος;

Θέλω να πω οκ επειδή έχω και android τηλεόραση προφανώς γίνεται ασύρματα το θέμα είναι 4Κ video μπορούν να παίξουν χωρίς κοψίματα κλπ;

4Κ ταινία πχ 30gb δύσκολα την κάνεις stream! Θα πρέπει να έχεις πολύ καλό σήμα WiFi και στις δύο συσκευές καλό router και γρήγορη ταχύτητα ίντερνετ. Γενικά εγώ σε μικρά βίντεο 200 με 500 mb δεν έχω θέμα. Στις ταινίες αρχίζει να κολλάει λίγο..

Έδωσα και εγώ σήμερα προπαραγγελία από τα public. Θα δώσω το s8 Plus μου και μάλλον και το DeX για να μου βγει λίγο πιο φθηνά...

Μετά από αναμονή 3 ετών με τελευταίο Note στην κατοχή μου το 4 αδημονώ να πιάσω στα χέρια μου τον βασιλιά!!

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδες εχω μπερδευτει.Αυτη τη στιγμη μονο δικαρτο πωλειται στην Ελλαδα;

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Οι συσκευές με Exynos έχω την εντύπωση ότι είναι δίκαρτα.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι φίλε μου σε ολόκληρη την Ευρώπη θα κυκλοφορήσει η Duos 2καρτη έκδοση όπως γινόταν τόσα χρόνια σε διάφορες αγορές όπως τα Αραβικά Εμιράτα...Αυτή είναι η πιο σωστή κίνηση που έχει κάνει η Samsung ποτέ μιας και οι μόνο κάρτες συσκευές με τις 2καρτες δεν είχαν ποτέ την παραμικρή διαφορά.... Ίσα ίσα που από δική μου πείρα οι 2καρτες πολλές φορές ήταν καλύτερες...Σε όλο αυτό σίγουρα βοήθησε η ανάκληση του NOTE 7 που ξαφνικά η Samsung είχε να αντιμετωπίσει την ανάκληση κάποιων χιλιάδων συσκευών 2καρτες που επέστρεψαν από Ευρώπη και Αμερική χωρίς να έχουν κυκλοφορήσει ποτέ εκει... Σίγουρα εκεί θα κατάλαβαν το μέγεθος της ζήτησης των 2καρτων και το δίλημμα που είχαν βάλει στους αγοραστές να εισάγουν συσκευές από άλλες χώρες χωρίς εγγύηση...

Για εμένα είναι η μεγαλύτερη αναβάθμιση που έκανε η Samsung τα τελευταία 5 χρόνια και ο βασικότερος λόγος να φύγει κάποιος από το S8+ εφόσον προσφέρει βέβαια και καλή αυτονομία στο NOTE 8 έστω και αν είναι 15% μικρότερη με χρήση 2 καρτών...

Εγώ προσωπικά αυτό περιμένω να δω για να προχωρήσω σε αγορά....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Ναι φίλε μου σε ολόκληρη την Ευρώπη θα κυκλοφορήσει η Duos 2καρτη έκδοση όπως γινόταν τόσα χρόνια σε διάφορες αγορές όπως τα Αραβικά Εμιράτα...Αυτή είναι η πιο σωστή κίνηση που έχει κάνει η Samsung ποτέ μιας και οι μόνο κάρτες συσκευές με τις 2καρτες δεν είχαν ποτέ την παραμικρή διαφορά.... Ίσα ίσα που από δική μου πείρα οι 2καρτες πολλές φορές ήταν καλύτερες...Σε όλο αυτό σίγουρα βοήθησε η ανάκληση του NOTE 7 που ξαφνικά η Samsung είχε να αντιμετωπίσει την ανάκληση κάποιων χιλιάδων συσκευών 2καρτες που επέστρεψαν από Ευρώπη και Αμερική χωρίς να έχουν κυκλοφορήσει ποτέ εκει... Σίγουρα εκεί θα κατάλαβαν το μέγεθος της ζήτησης των 2καρτων και το δίλημμα που είχαν βάλει στους αγοραστές να εισάγουν συσκευές από άλλες χώρες χωρίς εγγύηση...

Για εμένα είναι η μεγαλύτερη αναβάθμιση που έκανε η Samsung τα τελευταία 5 χρόνια και ο βασικότερος λόγος να φύγει κάποιος από το S8+ εφόσον προσφέρει βέβαια και καλή αυτονομία στο NOTE 8 έστω και αν είναι 15% μικρότερη με χρήση 2 καρτών...

Εγώ προσωπικά αυτό περιμένω να δω για να προχωρήσω σε αγορά....

Κωστα σωστα ολα αλλα μια διευκρινηση.....

Δικαρτες θα ειναι ολες οι συσκευες που δεν θα ειναι branded..... Δηλαδη οι συσκευες σε Public, Plaisio, Media markt η οπουδηποτε αλλου πουλιουνται χωρις να ειναι branded ειναι δικαρτες, οι συσκευες που θα πουλουνται σε Γερμανο, Cosmote, Vodafone, Wind θα ειναι μονοκαρτες.

Γιαυτο προσοχη απο που τις αγοραζετε και αν ειναι branded η οχι.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 8