Theodore41 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Και στο Χαιδάρι έχει και στην οδό Ευελπίδων στο κέντρο. όλα επίσημα είναι Eγώ από αυτό της Ευελπίδων είμαι πολύ ευχαριστημένος.Βρίσκεται απέναντι από τη Γεωγραφική Υπηρεσία. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Επειδή έχω μια καλή επιδότηση από την wind σκέφτομαι να πάω στο Note 9. Οπότε το Note 8 που έχω είναι προς πώληση. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει. Είναι μαύρο αγορασμένο στις 30/12/17 από phonegallery Αθήνας. Το δίνω μαζί με την γκρι alcantara και δύο dbrand skins (ένα φορεμένο dragon skin και ένα γκρι ανθρακόνημα). Τιμή 550. Αν δεν είναι εγώ το σωστό νήμα παιδιά πείτε μου που είναι για να το ποστάρω εκεί. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Eγώ από αυτό της Ευελπίδων είμαι πολύ ευχαριστημένος.Βρίσκεται απέναντι από τη Γεωγραφική Υπηρεσία. Δεν εχω παει ποτε, αλλα το βλεπω γιατι ειναι κοντα στα δικαστηρια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Επειδή έχω μια καλή επιδότηση από την wind σκέφτομαι να πάω στο Note 9. Οπότε το Note 8 που έχω είναι προς πώληση. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει. Είναι μαύρο αγορασμένο στις 30/12/17 από phonegallery Αθήνας. Το δίνω μαζί με την γκρι alcantara και δύο dbrand skins (ένα φορεμένο dragon skin και ένα γκρι ανθρακόνημα). Τιμή 550. Αν δεν είναι εγώ το σωστό νήμα παιδιά πείτε μου που είναι για να το ποστάρω εκεί. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Καλύτερα να το βάλεις και στις αγγελίες, θα το δει πιο πολλής κόσμος... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Καλύτερα να το βάλεις και στις αγγελίες, θα το δει πιο πολλής κόσμος... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39Καλημέρα. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Καλύτερα να το βάλεις και στις αγγελίες, θα το δει πιο πολλής κόσμος... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39 Καλημέρα, πατάω στο λινκ αλλά μου λέει ότι δεν έχω δικαίωμα να ποστάρω σε αυτό το νήμα. Επίσης ψάχνω το νήμα των αγγελιών από το φόρουμ και δεν το βρίσκω. Σε ποιά ενότητα είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Βγήκε καινούργιο update, security patch Οκτωβρίου. 572.32ΜΒ Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Καλημέρα, πατάω στο λινκ αλλά μου λέει ότι δεν έχω δικαίωμα να ποστάρω σε αυτό το νήμα. Επίσης ψάχνω το νήμα των αγγελιών από το φόρουμ και δεν το βρίσκω. Σε ποιά ενότητα είναι?Χρειαζεται ενας αριθμος ποστ και ανω για να μπορεις να γραφεις στις αγγελιες. Νομιζω 150 τουλαχιστον. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Χρειαζεται ενας αριθμος ποστ και ανω για να μπορεις να γραφεις στις αγγελιες. Νομιζω 150 τουλαχιστον. Α οκ, κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Βγήκε καινούργιο update, security patch Οκτωβρίου. 572.32ΜΒ Και εγώ τώρα το κατεβάζω... Θα κάνω την εγκατάσταση και θα γράψω μετά εντυπώσεις (Ελβετική συσκευή) Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Βγήκε καινούργιο update, security patch Οκτωβρίου. 572.32ΜΒ Μετα την εγκατασταση δεν δουλεύει η αυτόματη φωτεινότητα ουτε η αυτόματη περιστροφή. Οπότε εκανα factory reset, τα εσβησα ολα δηλαδή και ξεκινησα απο το 0. Μονο που και παλι τα ίδια.. Δε δουλευει περιστροφη και φωτεινότητα.. Δε μου εχει ξανα τυχει ποτε να κανω factory reset και να μη φτιαξουν τα προβλήματά του Update.. Ουσιαστικά ή για service ειναι να το στείλω ή να ξανα βαλω τη ρομ με odin.. Καμια αλλη ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Μετα την εγκατασταση δεν δουλεύει η αυτόματη φωτεινότητα ουτε η αυτόματη περιστροφή. Οπότε εκανα factory reset, τα εσβησα ολα δηλαδή και ξεκινησα απο το 0. Μονο που και παλι τα ίδια.. Δε δουλευει περιστροφη και φωτεινότητα.. Δε μου εχει ξανα τυχει ποτε να κανω factory reset και να μη φτιαξουν τα προβλήματά του Update.. Ουσιαστικά ή για service ειναι να το στείλω ή να ξανα βαλω τη ρομ με odin.. Καμια αλλη ιδεα? Εγώ δεν αντιμετώπισα τέτοιο θέμα, βασικά, δεν φαίνεται κάποια αλλαγή, όπως έπαιζε, παίζει. Μήπως έχει κανένα τζάμι που καλύπτει τον αισθητήρα? Δεν δικαιολογείται να μη λειτουργεί μετά από hard reset. Εκ τος και αν έχεις hardware θέμα. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Εγώ δεν αντιμετώπισα τέτοιο θέμα, βασικά, δεν φαίνεται κάποια αλλαγή, όπως έπαιζε, παίζει. Μήπως έχει κανένα τζάμι που καλύπτει τον αισθητήρα? Δεν δικαιολογείται να μη λειτουργεί μετά από hard reset. Εκ τος και αν έχεις hardware θέμα. Τζαμι εχω.. Με κολα κιολας. Και εγω το σκεφτηκα αλλα πριν το Update δεν ειχε πρόβλημα. Επισης ο σενσορας φωτεινότητας δεν εχει τζαμι απο πανω, άρα γι αυτό δεν φταιει το τζαμι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Μετα την εγκατασταση δεν δουλεύει η αυτόματη φωτεινότητα ουτε η αυτόματη περιστροφή. Οπότε εκανα factory reset, τα εσβησα ολα δηλαδή και ξεκινησα απο το 0. Μονο που και παλι τα ίδια.. Δε δουλευει περιστροφη και φωτεινότητα.. Δε μου εχει ξανα τυχει ποτε να κανω factory reset και να μη φτιαξουν τα προβλήματά του Update.. Ουσιαστικά ή για service ειναι να το στείλω ή να ξανα βαλω τη ρομ με odin.. Καμια αλλη ιδεα? κι εμένα η αυτόματη φωτεινότητα παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 2 φορες εκανα factory reset.. Την 1η απο software, την 2η με συνδιασμο πληκτρων. Χωρις να μεταφερω τιποτα. Και τις 2 φορες το ιδιο προβλημα. Απλα δεν ειχα κανει factrory reset ουτε μετα το update σε oraio καθως δεν ειχα προβλημα. Πιστευω αν ξαναβαλω την ιδια ρομ με odin θα φτιαξει.. Αν οχι ομως παιζει να μη με καλυψει και το σερβις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 (edited) Ξέρει κανείς καμιά εφαρμογή playstore που να δείχνει τους σενσορες, πχ κλίση κλπ να δω αν δείχνουν μεταβολή καθώς το πάω landscape? Edit έβαλα εφαρμογές τύπου αλφαδι, bubble level Κλπ Και οντως δε βλέπουν καθόλου τους σενσορες.. Edited October 19, 2018 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Ξέρει κανείς καμιά εφαρμογή playstore που να δείχνει τους σενσορες, πχ κλίση κλπ να δω αν δείχνουν μεταβολή καθώς το πάω landscape? Edit έβαλα εφαρμογές τύπου αλφαδι, bubble level Κλπ Και οντως δε βλέπουν καθόλου τους σενσορες.. Μπορείς να κάνεις και έλεγχο υλικού μέσα από το Samsung store (αν θυμάμαι) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Μόλις τη πέρασα κι εγώ παιδιά και τόσο η αυτόματη φωτεινότητα όσο και η περιστροφή λειτουργούν μια χαρά προς ώρας, όπως και πριν. Check που έγραψε ο φίλος από πάνω κάνεις μέσω της εφαρμογής samsung members από το galaxy apps. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Ξέρει κανείς καμιά εφαρμογή playstore που να δείχνει τους σενσορες, πχ κλίση κλπ να δω αν δείχνουν μεταβολή καθώς το πάω landscape? Edit έβαλα εφαρμογές τύπου αλφαδι, bubble level Κλπ Και οντως δε βλέπουν καθόλου τους σενσορες.. Πληκτρολόγησε *#0*# κατηγορία sensor Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Εγώ θα ήθελα να γράψετε εντυπώσεις για την μπαταρία, γιατί με την τελευταία αναβάθμιση είναι βράχος.. Το μόνο που φοβάμαι είναι αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Εγώ προσωπικά δεν έχω δεί καμία αλλαγή στη μπαταρία από το Φλεβάρη που το έχω. Η μπαταρία του για τα κυβικά της αποδίδει πάρα πολύ καλά. Αυτό έλεγα και όταν το πήρα, αυτό εξακολουθώ να λέω και σήμερα. Ούτε ότι βγάζει 10 ώρες οθόνη ούτε ότι είναι σκουπίδι. Τα δύο προηγούμενα τα έχουμε διαβάσει εδώ μέσα.. Το μόνο που κάνω για να την "προσέχω" είναι ότι φορτίζω κάθε βράδυ με κλειστή συσκευή στην "αργή" φόρτιση.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 (edited) Πληκτρολόγησε *#0*# κατηγορία sensor Το εκανα, ολα κολλημένα. Φαντάζομαι οτι οπως κουναω το κινητο αριστερά δεξια θα έπρεπε να μεταβαλονται τα χ, y? Για να δοκιμάσω να ξανά βαλω τη ρομ με odin, ποιο region πρέπει να βαλω? Βρηκα αυτη τη σελιδα με επίσημες ρομ http://samsung-updates.com/device/?id=SM-N950F Baseband βλέπω έχω N950FXXU5CRHA, αλλα region που γραφει η σελίδα που το βλέπω? Στο phone info βλέπω csc code n950fzkdeur, δε βλέπω κατι τετοιο στη σελιδα.. Θελω να βαλω την ιδια ρομ ωστε αν δεν φτιάξει και το στείλω για σερβις να μην εχω κανενα θεμα.. Edited October 19, 2018 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 (edited) Το εκανα, ολα κολλημένα. Φαντάζομαι οτι οπως κουναω το κινητο αριστερά δεξια θα έπρεπε να μεταβαλονται τα χ, y? Για να δοκιμάσω να ξανά βαλω τη ρομ με odin, ποιο region πρέπει να βαλω? Βρηκα αυτη τη σελιδα με επίσημες ρομ http://samsung-updates.com/device/?id=SM-N950F Baseband βλέπω έχω N950FXXU5CRHA, αλλα region που γραφει η σελίδα που το βλέπω? Στο phone info βλέπω csc code n950fzkdeur, δε βλέπω κατι τετοιο στη σελιδα.. Θελω να βαλω την ιδια ρομ ωστε αν δεν φτιάξει και το στείλω για σερβις να μην εχω κανενα θεμα..Ελληνική ρομ είναι η EUR αλλά δε βλέπω να την έχει ανεβάσει ακόμα το σάιτ. Το λογισμικό της samsung στο pc δεν έχει μια επιλογή ανάγκης που σου ξανά περνάει τη ρομ ή κάνω λάθος; Δεν έχω καθόλου pc τους τελευταίους μήνες και τα έχω χάσει λίγο, αν λέω βλακείες ας με διορθώσει κάποιος αλλά νομίζω ότι υπάρχει αυτή η επιλογή. Edit: για αυτό εδώ μιλάω: Sent from my SM-N950F using Tapatalk Edited October 19, 2018 by tzin1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Ελληνική ρομ είναι η EUR αλλά δε βλέπω να την έχει ανεβάσει ακόμα το σάιτ. Το λογισμικό της samsung στο pc δεν έχει μια επιλογή ανάγκης που σου ξανά περνάει τη ρομ ή κάνω λάθος; Δεν έχω καθόλου pc τους τελευταίους μήνες και τα έχω χάσει λίγο, αν λέω βλακείες ας με διορθώσει κάποιος αλλά νομίζω ότι υπάρχει αυτή η επιλογή. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Ουτε καν το σκεφτηκα αυτο γιατι ουτε καν την εχω βαλει ποτε. Για το kies λεμε φανταζομαι ε? Μονο odin και custom rom εχω ασχοληθει. Εχει τετοια επιλογη το kies? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Ουτε καν το σκεφτηκα αυτο γιατι ουτε καν την εχω βαλει ποτε. Για το kies λεμε φανταζομαι ε? Μονο odin και custom rom εχω ασχοληθει. Εχει τετοια επιλογη το kies?Είναι το smart switch πλέον, το kies είναι για τις παλιές συσκευές, έκανα edit το προηγούμενο σχόλιό μου, δες το βίντεο. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts