asdfaster Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 άλλο επαναφορά εργοστασιακών και άλλο hard reset να υποθέσω; Πως γίνεται αυτό; To ίδιο είναι απλά από συνηθεια το λέω έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 ωραία έχω κατεβάσει την γαλλική που έχεις βάλει και εσυ στο link παραπάνω θα την περάσω μιας και βαρέθηκα να περιμένω πότε θα μας κάνει την χάρη η Samsung να μας δώσει την αναβάθμιση σε OTA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 ωραία έχω κατεβάσει την γαλλική που έχεις βάλει και εσυ στο link παραπάνω θα την περάσω μιας και βαρέθηκα να περιμένω πότε θα μας κάνει την χάρη η Samsung να μας δώσει την αναβάθμιση σε OTA Θέμα τύχης είναι πιστεύω. Αλλες χώρες αργούν άλλες είναι πρώτες. Καλύτερα flash και τελείωσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelaras Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 (edited) Από εχθές προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση μέσω odin την Γαλλική rom αλλά κολλάει συνέχεια στο Set Partition όπως φαίνεται στη φωτογραφεία. Τι να κάνω;;;;; https://imgur.com/kJWMm8y Edited April 2, 2018 by trelaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Νομίζω ότι με εγκατάσταση απο Odin, Rom άλλης χώρας τότε σταματα η εγγύηση...κάνω λάθος? Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 (edited) Νομίζω ότι με εγκατάσταση απο Odin, Rom άλλης χώρας τότε σταματα η εγγύηση...κάνω λάθος? Δεν σταματα εχεις εγγύηση. Αν κανεις root σταματα σε γραφή ο knox. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από εχθές προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση μέσω odin την Γαλλική rom αλλά κολλάει συνέχεια στο Set Partition όπως φαίνεται στη φωτογραφεία. Τι να κάνω;;;;; https://imgur.com/kJWMm8y Odin ver. 3.13.1 βαλε εχεις παλια εκδοση. Toυς samsung drivers του έβαλες? developer options πηγες? com 5 νομίζω έπρεπε να γραφή. Κανε το παρακάτω βημα βημα. Iσος να έβαλες κάτι λάθος στα κουτάκια. DIRTY FLASH Βάλε αυτή την rom: https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-note8/SM-N950F/XEF/download/N950FXXU3CRC1/211628/ 1. Download XEF version of 8.0 Oreo manufacturers ROM 2. Open Odin ver. Odin ver. 3.13.1 3. Connect my Note and put it into download-mode (with SIM-card inserted) 4. From the unpacked XEF choose in Odin: a. BL in file "BL_N950FXXS3BRB2_CL12472670_QB16826723_REV00_user _low_ship.tar.md5" b. AP in file "AP_N950FXXS3BRB2_CL12472670_QB16826723_REV00_user _low_ship_meta.tar.md5" c. CP in file "CP_N950FXXU3BRA2_CP8603905_CL12472670_QB16445545_ REV00_user_low_ship.tar.md5" d. CSC in file "HOME_CSC_OXM_N950FOXM2BRA1_CL12472670_QB16398234_ REV00_user_low_ship.tar.md5" and click START. 5. After installation I should normally restart, wait until the system starts and ..... Edited April 2, 2018 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelaras Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου η έκδοση του odin ηταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 (edited) Τι διαφορά έχουν οι 2 μέθοδοι; dirty και non dirty? Eπισης υπαρχει καποιο λινκ εκτος samobile γιατι σερνεται ? Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited April 2, 2018 by toxotis70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Τι διαφορά έχουν οι 2 μέθοδοι; dirty και non dirty? Sent from my iPad using Tapatalk Pro Στην non dirty θα σβηστούν όλα και θα μπει η νέα έκδοση και μετά θα κανεις hard reset. Στην dirty θα μπει η νέα έκδοση πάνω από την παλιά έκδοση και μετά θα κανεις hard reset. ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου η έκδοση του odin ηταν Τιποτα πολύ χαίρομαι καλο στήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Παιδιά το τελευταίο odin όσοι φλασαρετε,το δίνει στο sammobile!! Οι περισσότεροι που δεν τα καταφέρνουν κάνουν λάθος εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Νομίζω είναι το official site;;;;; είναι αυτό;;;;;;;;; https://odindownloader.com/download/odin3-v3-13-1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 (edited) Νομίζω είναι το official site;;;;; είναι αυτό;;;;;;;;; https://odindownloader.com/download/odin3-v3-13-1 Το odin ουσιαστικά είναι ένα πρόγραμμα για flash samsung stock roms αλλα δεν έχει έγκριση από την samsung για να το κανει αυτο. Ούτε η samsung το φτιάχνει. Δεν είναι σαν το lg flash tool για παράδειγμα που το δημιούργησε η lg για την lg. Η samsung δεν συνιστά να κάνουμε flash άλλες roms από άλλες χώρες. Απλά ακόμα δεν το έχει κλειδώσει. Οπουδήποτε βρισκεις το odin. Αλλο 1 site ειναι αυτο. https://samsungodin.com/download/ Edited April 2, 2018 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Το πέρασα και εγώ το Oreo με το Odin δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα δεν χρειάστηκε μέχρι τώρα να κάνω hard reset απλά μετά το φλασαρισμα έκανε το τηλ μια επανεκκίνηση ενημερώθηκε το android και μέχρι στιγμής όλα καλά!!! Ρε παιδιά τι είναι το Samsung pass ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Καλημέρα. Το κινητό στο phone info γράφει: CSC Country: SEGR / GR Mobile Operator: GR COSMOTE / 20201 Μπορώ να περάσω με το odin, την Γαλλική ρομ; Μετά, αν κυκλοφορήσει η Ελληνική,, unbraden, θα μπορώ να την περάσω ξανά με το odin????? Το έχω αγοράσει από τον Κωτσόβολο, μάλλον έχει Ελληνική έκδοση τώρα την 7.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Καλημέρα. Το κινητό στο phone info γράφει: CSC Country: SEGR / GR Mobile Operator: GR COSMOTE / 20201 Μπορώ να περάσω με το odin, την Γαλλική ρομ; Μετά, αν κυκλοφορήσει η Ελληνική,, unbraden, θα μπορώ να την περάσω ξανά με το odin????? Το έχω αγοράσει από τον Κωτσόβολο, μάλλον έχει Ελληνική έκδοση τώρα την 7.1.1 Μπορείς να την περάσεις άφοβα και εγώ αυτήν πέρασα. Όταν βγει η <<ελληνική>> μπορείς και αυτήν να την ξαναπεράσεις με Odin αν και νομίζω ότι θα είναι ίδιες και δεν θα χρειαστεί να το κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Θέλω μετά, να περάσω την << Ελληνική>>, για την εγγύηση του κινητού. Το samsung pass, πρέπει να είναι τα password,, ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Θέλω μετά, να περάσω την << Ελληνική>>, για την εγγύηση του κινητού. Το samsung pass, πρέπει να είναι τα password,, ????? Η εγγύηση δεν χάνεται εφόσον δεν αλλάζει το knox. Εγώ ότι CSC είχα πριν το φλασαρισμα την ίδια έχω και μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 (edited) Το πέρασα και εγώ το Oreo με το Odin δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα δεν χρειάστηκε μέχρι τώρα να κάνω hard reset απλά μετά το φλασαρισμα έκανε το τηλ μια επανεκκίνηση ενημερώθηκε το android και μέχρι στιγμής όλα καλά!!! Ρε παιδιά τι είναι το Samsung pass ; Αφου εκανες Dirty Flash τη hard reset να κανει. Παντα χρειάζεται hard reset μετά από μετάβαση απο αλλη έκδοση. Είτε είναι android είτε είναι windows. Είναι κανόνας αυτό. Το κινητό σου θα υπολειτουργεί 100% άμα δεν κάνετε hard reset μην κάνετε flash roms. Είναι ανούσιο ετσει. Δεν γίνετε να βάζεις την μια έκδοση πάνω από την αλλη. Θα διάλυσης το κινητό σου άδικα. Το samsung pass ειναι για το σαρωτή της ίριδας του και το fingerprint ειναι background service. Edited April 3, 2018 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Καλημέρα παιδιά, επιτέλους απο σήμερα έγινα και εγω κάτοχος του όπλου. Έχετε να προτείνετε κάποιες χρήσιμες εφαρμογές που αξίζει να βάλει κανείς στο κινητό? ακόμα το ψάχνω και ειλικρινά πιστεύω οτι θα μου πάρει πολύ καιρό μέχρι να το μάθω. Απίστευτη οθόνη και φοβερές λειτουργίες στις κάμερες για όσο κατάφερα να πειραματιστώ μέχρι στιγμής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 προσπαθω να κατεβασω την Γαλλικη ρομ, και δεν μπορω. εχω λογαριασμο από παλιοτερα με παραπεμπει να πληρωσω χρηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 (edited) Καλημέρα παιδιά, επιτέλους απο σήμερα έγινα και εγω κάτοχος του όπλου. Έχετε να προτείνετε κάποιες χρήσιμες εφαρμογές που αξίζει να βάλει κανείς στο κινητό? ακόμα το ψάχνω και ειλικρινά πιστεύω οτι θα μου πάρει πολύ καιρό μέχρι να το μάθω. Απίστευτη οθόνη και φοβερές λειτουργίες στις κάμερες για όσο κατάφερα να πειραματιστώ μέχρι στιγμής Kαλησπέρα καλός ήρθες να βάλεις δεν χρειάζεται. Eχει τα πάντα και χωρίς να είναι root. ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- προσπαθω να κατεβασω την Γαλλικη ρομ, και δεν μπορω. εχω λογαριασμο από παλιοτερα με παραπεμπει να πληρωσω χρηματα. Kατεβασε οποια stock rom θες απο εδω: https://updato.com/firmware-archive-select-model?exact=1&q=SM-N950F Δεν χρειαζεται λεφτα. FRANCE XEF Note8 Exynos SM-N950F / SM-N950F 8.0.0 Oreo(Android ) / March 19, 18 https://updato.com/firmware-archive-select-model?record=BAFBF93C2BFE11E89F15FA163EE8F90B Edited April 3, 2018 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 προσπαθω να κατεβασω την Γαλλικη ρομ, και δεν μπορω. εχω λογαριασμο από παλιοτερα με παραπεμπει να πληρωσω χρηματα. Κατέβασε τον internet download manager και μετά κατέβασε την ROM με την δωρεάν επιλογή του site θα σου πάρει περίπου 3 1/2 ώρες να κατέβει ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αφου εκανες Dirty Flash τη hard reset να κανει. Παντα χρειάζεται hard reset μετά από μετάβαση απο αλλη έκδοση. Είτε είναι android είτε είναι windows. Είναι κανόνας αυτό. Το κινητό σου θα υπολειτουργεί 100% άμα δεν κάνετε hard reset μην κάνετε flash roms. Είναι ανούσιο ετσει. Δεν γίνετε να βάζεις την μια έκδοση πάνω από την αλλη. Θα διάλυσης το κινητό σου άδικα. Το samsung pass ειναι για το σαρωτή της ίριδας του και το fingerprint ειναι background service. Θα κάνω hard reset το απόγευμα ή το βράδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Κατέβασε τον internet download manager και μετά κατέβασε την ROM με την δωρεάν επιλογή του site θα σου πάρει περίπου 3 1/2 ώρες να κατέβει ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα κάνω hard reset το απόγευμα ή το βράδυ οποτε μπορείς τότε θα δεις την διαφορα από την μια στην αλλη έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Kατεβασε οποια stock rom θες απο εδω: https://updato.com/firmware-archive-select-model?exact=1&q=SM-N950F Δεν χρειαζεται λεφτα. FRANCE XEF Note8 Exynos SM-N950F / SM-N950F 8.0.0 Oreo(Android ) / March 19, 18 https://updato.com/firmware-archive-select-model?record=BAFBF93C2BFE11E89F15FA163EE8F90B Την κατέβασα την Γαλλική ρομ, σε 30 λεπτά. Πρέπει να ρωτήσω: είναι αξιόπιστο σάιτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Συγγνώμην,αλλά τι θα κερδίσετε από την αλλαγή της rom; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts