Jump to content

Samsung Galaxy Note 8

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το ΙΜΕΙ δεν αλλαζει, μην λεμε ο,τι θελουμε..

Αλλαζει ο κωδικος της χωρας που δε θυμαμαι πως λεγεται αλλα οχι το ΙΜΕΙ.

Μια χαρα δουλευει το κινητο με φλασαρισμα επισημης ρομ και εχεις εγγυηση κανονικα. Αν θες την ρομ την παλια γινεται να την ριξεις με odin ή και με απλη επαναφορα νομιζω παλι παιρνει τον κωδικο της χωρας που εισαι, και αναλογως αλλαζει λειτουργιες..πχ αναγνωριση αγνωστου αριθμου..η ιταλικες ρομ το δινουν ενω η Ελληνικη οχι. Αν κανεις επαναφορα το χανεις, αρα παιρνει τους περιορισμους ή τα χαρακτηριστικα γενικως της ελληνικης.

Πέρασε ρομ από άλλη χώρα και μετά δες αν συμφωνεί το ΙΜΕΙ της συσκευής σου με αυτό που λέει το κουτί.

Στο Note 4 που το είχα κάνει είχε αλλάξει. Στο 8αρι δεν το έκανα. Θα περιμένω την επίσημη αναβάθμιση.

Και δε λέω ότι είναι κακό, απλά έτσι συμβαίνει. Περνάς πάλι την ρομ της χώρας σου και είσαι κομπλέ.

Αν εχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε που το είχα κάνει για το 4αρι ζητώ συγνώμη για την παραπληροφορηση.

Send from Tapatalk

Edited by xtatty

Πέρασε ρομ από άλλη χώρα και μετά δες αν συμφωνεί το ΙΜΕΙ της συσκευής σου με αυτό που λέει το κουτί.

Στο Note 4 που το είχα κάνει είχε αλλάξει. Στο 8αρι δεν το έκανα. Θα περιμένω την επίσημη αναβάθμιση.

Και δε λέω ότι είναι κακό, απλά έτσι συμβαίνει. Περνάς πάλι την ρομ της χώρας σου και είσαι κομπλέ.

Αν εχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε που το είχα κάνει για το 4αρι ζητώ συγνώμη για την παραπληροφορηση.

Send from Tapatalk

Καλημερα φιλε μου το ΙΜΕΙ δεν αλλαζει ειναι μοναδικος αριθμος για καθε συσκευη το μονο που μπορει να συμβει αν περνας κυριως Custom rom να χαθει και για αυτο κανουμε back up πρωτα για καλο και για κακο

Αφού έστησα ωραία και όμορφα.. Βγάζει αυτο..

Ρε τους μπαγλαμαδες.8acf85f2bb94d122746ef6a3025fa0cc.jpg

Ατό το μήνυμα το βγάζει και σε έναν φίλο μου που το αγόρασε από σκρουτζομαγαζο είναι με νουγκατ όμως.

Ξέρει κανείς τι είναι;

Ατό το μήνυμα το βγάζει και σε έναν φίλο μου που το αγόρασε από σκρουτζομαγαζο είναι με νουγκατ όμως.

Ξέρει κανείς τι είναι;

Προφανώς θέλει μια επαναφορά για να γυρίσει σε CSC EUR...

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

μήπως με τιμολογιο?

Οχι αποδειξη κανονικα

----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορείς να μου πεις από ποιο μαγαζί του best price το πήρες και αν ήταν ετοιμοπαράδοτο ή το περίμενες μέρες??

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το πρωτο που σου βγαζει κινιτο κατι το λεει,περιμενα 3 μερες,με τραπεζικη καταθεση -5 ευρω αξιζει

I'm not driving fast...just flying slow

Ξέρει κανείς τι είναι;

Την πρώτη φορά άνοιξε το κινητό χωρίς την κάρτα sim μέσα.

Όσοι έχετε Oreo ,έχετε ηχογράφηση κλήσεων; Θέλω να δω αν δουλεύει εδώ σωστά το acr

Sent from Mate 10 pro

Δημήτρης

Όποιος εβαλε oraio, ας γράψει ότι από τα παρακάτω δουλευει:

Bxactions

Sabs

Substratum

Με ενδιαφέρουν και δε θα κανω Update οσο δε δουλεύουν. Ευχαριστώ,

Bxactions

Sabs

Substratum

Για το τελευταίο μπορώ να σου πω ότι δουλεύει ...Αλλά αν κάνεις επανεκκίνηση το τηλέφωνο χάνει τα overlays και θέλει πάλι συνδεση με pc για να δουλεψει....Είναι κουσούρι το προγράμματος με την oreo..

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Πόσο σκορ σας βγάζει στο antutu με ορεο εμένα με s8 plus στα 206.000!

Μη χαίρεσαι και τοσο.. Οσο μεγαλύτερο Untutu, τοσο μεγαλύτερη η κατανάλωση. Το συνηθιζει η σαμσουνγκ :

1, μικρή μπαταρία, 2 update ποιο γρήγορο με μεγαλύτερη κατανάλωση = σύντομα πας στο επόμενο κινητό.

Και δεν ειμαι καθόλου συνωμοσίολογος, συμβαίνει χρόνια τώρα..

Ας ελπίζουμε να κανω λαθος αυτη τη φορα.

Bxactions

Sabs

Substratum

Πριν από αναβάθμιση λογισμικού κάνουμε αφαίρεση όλα τα overlays και μετά τα σετάρουμε από αρχή διότι ελλοχεύει ακόμα και να μπρικαρεις τη συσκευή.

Το ίδιο και σε αναβάθμιση των ίδιων των theme που πραγματοποιείς μέσω play store.

Πάντως με Oreo θα έχεις μεγαλύτερη συμβατότητα,ομαλότητα όπως και παραπάνω υποστήριξη στα theme σε updates και νέα feature.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ξέρει κανείς τι είναι;

Μου το βγάζει και εμένα το μηνυμα αυτό. Από οτι έμαθα επειδή δεν είχα sim card όταν ξεκίνησα το σεταρισμα. Το csc code έχει μεινει SEE (South East Europe) αντί COS (Cosmote) που είναι η sim card.

Υπήρξε καμία αλλαγή με την bixby????την φωνάζω :lol: και μ ανοίγει μόνο το bixby home...δν δέχεται εντολές....Και δν βρίσκω επιλογή για να το αλλάξω...

Υπήρξε καμία αλλαγή με την bixby????την φωνάζω :lol: και μ ανοίγει μόνο το bixby home...δν δέχεται εντολές....Και δν βρίσκω επιλογή για να το αλλάξω...
Γυναικα...τ περιμενες;;;;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Φοβάμαι μη κολλήσω και άλλο από το φτύσιμο...:lol::lol::lol::lol:

Δν άντεξα την απόρριψη...το απεγκατεστησα....Αλλά δν άντεξα κ πάλι μακριά της...το ξαναπερασα και όλα καλά πάλι!!!Μου μιλαει οπως πριν!!!

Edited by tredas

Πριν από αναβάθμιση λογισμικού κάνουμε αφαίρεση όλα τα overlays και μετά τα σετάρουμε από αρχή διότι ελλοχεύει ακόμα και να μπρικαρεις τη συσκευή.

Το ίδιο και σε αναβάθμιση των ίδιων των theme που πραγματοποιείς μέσω play store.

Πάντως με Oreo θα έχεις μεγαλύτερη συμβατότητα,ομαλότητα όπως και παραπάνω υποστήριξη στα theme σε updates και νέα feature.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

θα πρεπει να γινουν εγκατασταση ολα τα προγραμματα απο την αρχη φανταζομαι με αυτον τον τροπο ,οταν ερθει το uptade κανονικα παλι θα πρεπει να περασουμε ολες τις ρυθμισεις -προγραμματα?

Για να μην σβήσει τίποτα βάζουμε το home?

Σωστά.

Χαίρομαι για το φόρουμ Ρωτάς απλά πράγματα και σε γράφουν... μπράβο... Σας.

Τότε μην πληρώσεις. Δεν το ξέραμε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να απαντάμε μόλις βάλεις την ερώτηση.

Φόρουμ είναι. Όχι τεχνική υποστήριξη. Εγώ μπαίνω κάθε πρωί. Αλλά αν με πληρώνεις μπορώ να είμαι όλη μέρα.

Κάτι έχεις παρεξηγήσει μου φαίνεται.

Κωνσταντίνος

Χαίρομαι για το φόρουμ Ρωτάς απλά πράγματα και σε γράφουν... μπράβο... Σας.
Είσαι άδικος... απλά...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Μπορεί απλά όταν βλέπω μιλάτε για τόσα και ρωτάω κάτι απλό για εσάς και εισπράττω αδιαφορία λογικά θα γκρινιάξω.... τεσπα δοκίμασα 3 4φορες και το έκανε σε 2 δεύτερα έγραψε success αλλά δεν έγινε...

Μπορεί απλά όταν βλέπω μιλάτε για τόσα και ρωτάω κάτι απλό για εσάς και εισπράττω αδιαφορία λογικά θα γκρινιάξω.... τεσπα δοκίμασα 3 4φορες και το έκανε σε 2 δεύτερα έγραψε success αλλά δεν έγινε...

Δεν προλαβαίνω να το μεταφράσω αυτή τη στιγμή.

If I want to dirty flash, should I do as follows:

1. Download XEF version of 8.0 Oreo manufacturers ROM

2. Open Odin ver. Odin ver. 3.13.1

3. Connect Note and put it into download-mode (with SIM-card inserted)

4. From the unpacked XEF choose in Odin:

a. BL in file "BL_N950FXXU3CRC1_CL13094739_QB17155977_REV00_user_low_ship.tar.md5"

b. AP in file "AP_N950FXXU3CRC1_CL13094739_QB17155977_REV00_user_low_ship_meta.tar.md5"

c. CP in file "CP_N950FXXU3CRB9_CP8993619_CL13094739_QB17021243_REV00_user_low_ship.tar.md5"

d. CSC in file "HOME_CSC_OXM_N950FOXM3CRC4_CL13094739_QB17285228_REV00_user_low_ship.tar.md5"

and click START.

5. After installation I should normally restart, wait until the system starts and ..... that's all ???

Απλά πρόσεξε το re-partition στα options του Odin να μην είναι τσεκαρισμένο.

Edited by freco
Κωνσταντίνος

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 8