aroutis Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Μια χαρά χρειάζεται. Το double tap θα βόλευε πολύ περισσότερο αν εφαρμοζόταν σε όλη την οθόνη όπως σε πολλούς άλλους OEM χωρίς την ανάγκη απαραίτητα το AOD να είναι στο on. Το να πατάς κάτω κάτω δεν έτσι ότι πιο βολικό και εύχρηστο ειδικά σε τόσα μακρόστενα κινητα. Ας το προσθέσει σαν επιλογή σε τελική και οποίος δεν θέλει μην το χρησιμοποεί. Sent from my iPad using Tapatalk ProΕμμονές από παλιούς νοκιαδες... δε χρειάζεται. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Εγώ πάντως τον τελευταίο καιρό δεν έχω βάλει τίποτα για κωδικό ασφαλείας.Γιατί να το κάνω;Κωδικούς δεν αποθηκεύω,φωτό περίεργες δεν έχω,αλλά ούτε και γυναίκα που ψάχνει,γιατί δεν ξέρει τίποτα απ΄αυτά...:) Ακριβώς αυτό. Έτσι το είχα και εγώ με δυνατότητα να ανοίγει με πάτημα στο κέντρο, σα να έχεις δακτυλικο. Απλά απόλαυση το ξεκλειδωμα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 (edited) Εγώ πάντως τον τελευταίο καιρό δεν έχω βάλει τίποτα για κωδικό ασφαλείας.Γιατί να το κάνω;Κωδικούς δεν αποθηκεύω,φωτό περίεργες δεν έχω,αλλά ούτε και γυναίκα που ψάχνει,γιατί δεν ξέρει τίποτα απ΄αυτά...:) Δεν είναι μόνο θέμα κωδικών. Δεν ανησυχεί να μπορεί ο κάθε ένας που π.χ. θα κλέψει το κινητό σου ή θα το βρει τυχαία να μπορεί να διαβάζει τα μηνύματα σου να βλέπει το Facebook messenger κλπ να βλέπει τις κλήσεις τους αριθμούς και όλα τα προσωπικά σου δεδομένα? Να πάρει φωτογραφίες των παιδιών σου, της γυναίκας σου, των φίλων σου κλπ?[ Υ. Γ. Χρόνια πολλά για χθες.... COLOR=#bbc] ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Εμμονές από παλιούς νοκιαδες... δε χρειάζεται. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Δεν είναι εμμονές πρώην nokiaδων (όπως κι εγώ) αλλά ευκολιών που αδικαιολόγητα δεν υπάρχουν. Edited February 25, 2018 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Εμμονές από παλιούς νοκιαδες... δε χρειάζεται. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Η αλήθεια είναι θα μου προκαλούσε ιδιαίτερη έκπληξη αν έγραφες το αντίθετο ακριβώς και να ασκήσεις κριτική στην Sammy:lol: Όπως άχρηστη η προσθήκη stereo speakers έως πέρσι και ως μαγείας φέτος χρήσιμη προσθήκη είναι. Του χρόνου πάλι μπορεί να βάλει gesture που έως σήμερα εμμονές το χαρακτηρίσουμε και αύριο καλοδεχούμενο θα το χαρακτηρίσουμε. Γνωστά φαινόμενα είναι αυτά στους “παροικοιντες την Ιερουσαλήμ” Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Ρε γκαιζ, μερικες φορες στο πληκτρολογιο της samsung στα ελληνικα, τα φωνηεντα εμφανιζονται τονισμενα. Πως γινεται αυτο? και πως φευγει? ειναι καποιο bug? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Ρε γκαιζ, μερικες φορες στο πληκτρολογιο της samsung στα ελληνικα, τα φωνηεντα εμφανιζονται τονισμενα. Πως γινεται αυτο? και πως φευγει? ειναι καποιο bug? Δίπλα στο γράμμα 'λ' (στα δεξιά) έχει το σύμβολο του τόνου. Όταν το πατάς σου βγάζει τους τονισμένους χαρακτήρες. Δεν είναι bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Δίπλα στο γράμμα 'λ' (στα δεξιά) έχει το σύμβολο του τόνου. Όταν το πατάς σου βγάζει τους τονισμένους χαρακτήρες. Δεν είναι bug. Σωστο αυτο που λες, ομως καμια φορα (σπανια) ειναι σαν να κολλαει και ξαναπατωντας τον τονο, δεν φρυγουν τα τονισμενα γραμμστα. Παραμενουν τονισμενα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Παιδιά υπάρχει κάποιος αντάπτορας type c σε hdmi για το note 8 για αναπαραγωγή Netflix στη τηλεόραση; Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 ddr2 είναι πρόβλημα από εποχή Note 2 σίγουρα έχεις μπει στα σμσ κ έγραψες Μήνυμα....πριν ... Μετά απλά κάνεις επανεκκίνηση και όλα κομπλέ...!!! Ε γω προτιμώ να δουλεύει όπως δουλεύει η οθόνη αφής τιμή με ένα απλό πάτημα στο κάτω μέρος της οθόνης και απλά να ανάβει η οθόνη τώρα που έχει και μετά δεν χρειάζεται το always-on display να είναι ενεργοποιημένο και χωρίς να είναι ενεργοποιημένο λειτουργεί κανονικά πάλι σαν ένα φυσικό πλήκτρο Απλά πρέπει να προσπαθείς να το κάνετε Θα δοκιμάσετε είναι πάρα πολύ βολικό και είναι πολύ καλύτερο Double Tap από πιστεύω το double tap to είχα το λειτουργούσα μου άρεσε άλλα παιδιά προχωράμε μπροστά φτάνει να μας αρέσουν συνέχεια τα παλιά άμα μας αρέσουν τα παλιά πάμε και στα παλιά μην γκρινιάζουμε για τα καινούργια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Σωστο αυτο που λες, ομως καμια φορα (σπανια) ειναι σαν να κολλαει και ξαναπατωντας τον τονο, δεν φρυγουν τα τονισμενα γραμμστα. Παραμενουν τονισμενα. Βάλε google keyboard Γιάννη και μετά δεν υπάρχει επιστροφή στο Samsung. Αν στο επιτρέπει η συσκευή μπορείς να βάλεις και Sony keyboard(κάποιες εκδόσεις εγκαθίσταται κάποιες όχι) Ουδέποτε χώνεψα το Samsung keyboard. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Παιδιά υπάρχει κάποιος αντάπτορας type c σε hdmi για το note 8 για αναπαραγωγή Netflix στη τηλεόραση; Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το καινουριο dex stadion ,εγω για το samsung tab πηρα αυτο https://www.amazon.fr/gp/product/B01N0W0823/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1,δεν ξερω αν δουλευει και με το note αν σε ενδιαφερει να το δοκιμασω το απογευμα ,στο ταμπλετ δουλευει υποδειγματικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 το καινουριο dex stadion ,εγω για το samsung tab πηρα αυτο https://www.amazon.fr/gp/product/B01N0W0823/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1,δεν ξερω αν δουλευει και με το note αν σε ενδιαφερει να το δοκιμασω το απογευμα ,στο ταμπλετ δουλευει υποδειγματικα Με τόσα λεφτά παντως, παίρνεις ενα Android Box και τρέχεις εκει Netflix χωρίς καν το κινητο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Παιδιά υπάρχει κάποιος αντάπτορας type c σε hdmi για το note 8 για αναπαραγωγή Netflix στη τηλεόραση; Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει. Εγώ αγόρασα το παρακάτω το οποίο δουλεύει άψογα. USB 3.1 Type C USB-C to 4K HDMI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Υπάρχει. Εγώ αγόρασα το παρακάτω το οποίο δουλεύει άψογα. USB 3.1 Type C USB-C to 4K HDMI ωραιο και οικονομικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Εμμονές από παλιούς νοκιαδες... δε χρειάζεται. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Εμμονή να έχω το fingerprint σε σωστό σημείο και να μη χρειάζεται να ψάχνω να πατήσω πίσω, εμμονή το double tap σε όλη την οθόνη και όχι κάτω για να σημαδέψεις 1/2 σωστά, εμμονή να ανοίγει το μεγάφωνο αυτόματα όταν δε το έχεις στο αυτί.. Περίεργες εμμονές έχουμε το 2018... Συσκευάρα το Note δε λέω το ευχαριστιέμαι, αλλα οκ έπρεπε να τα χουν εφαρμόσει αυτά.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Η αλήθεια είναι θα μου προκαλούσε ιδιαίτερη έκπληξη αν έγραφες το αντίθετο ακριβώς και να ασκήσεις κριτική στην Sammy:lol: Όπως άχρηστη η προσθήκη stereo speakers έως πέρσι και ως μαγείας φέτος χρήσιμη προσθήκη είναι. Του χρόνου πάλι μπορεί να βάλει gesture που έως σήμερα εμμονές το χαρακτηρίσουμε και αύριο καλοδεχούμενο θα το χαρακτηρίσουμε. Γνωστά φαινόμενα είναι αυτά στους “παροικοιντες την Ιερουσαλήμ” Sent from my iPad using Tapatalk ProΉδη έχω κριτικάρει τη πολιτική της σε ότι αφορά τη διαφοροποίηση s9 με a9+ οπότε μάλλον πέφτεις έξω :p Όμως η εμμονή στο 2ble tap ε... Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield147 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 το καινουριο dex stadion ,εγω για το samsung tab πηρα αυτο https://www.amazon.fr/gp/product/B01N0W0823/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1,δεν ξερω αν δουλευει και με το note αν σε ενδιαφερει να το δοκιμασω το απογευμα ,στο ταμπλετ δουλευει υποδειγματικα σου δουλεύει το netlfix με το dex σε τηλεόραση full screen; γιατί εμένα μέσω της εφαρμογής δεν μπαίνει σε πλήρη οθόνη και μέσω chrome μου βγάζει ένα error το site και βαρέθηκα να το ψάξω να πω την αλήθεια ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η πυξίδα στο google maps στο περπάτημα σας δουλεύει σωστά; εμένα με βγάζει συνέχεια ότι πηγαίνω σχεδόν από την αντίθετη κατεύθυνση και δεν είναι καθόλου εύχρηστη η πλοήγηση. δοκίμασα να της κάνω calibration και γυρνώντας την συσκευή γύρω από τους τρεις άξονες (περιστροφή της συσκευής πάνω-κάτω, αριστερά-δεξιά και οριζόντια) καθώς και το "οχτάρι" στον αέρα αλλά ενώ μερικές φορές στρώνει, μετά από λίγο δείχνει πάλι άλλα ντ' άλλων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tredas Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Το πρωί πήγα το κινητό με την ραγισμενη οθόνη στην Samsung.4ηωρα ήταν ετοιμο.Αλλαξαν όλη την οθόνη κ το "μεταλλικό" γύρο από αυτην.Επιπλεον αλλαξαν μπαταρια.Μου είπαν πως φουσκώνει όταν αφαιρείς την οθόνη.Ειδαν πρόβλημα στον αισθητήρα δαχτυλικων αποτυπωμάτων και τον αλλαξαν κ αυτον(εγω δν ειχα διακρινει προβλημα...)Ολα εκτος απο την οθονη τα δικαιολογει η εγγυηση.Η οθόνη κόστισε 285 τελική τιμή όπως μ είχαν πει εξαρχής!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosjr1 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Smartest to πηγές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Το πρωί πήγα το κινητό με την ραγισμενη οθόνη στην Samsung.4ηωρα ήταν ετοιμο.Αλλαξαν όλη την οθόνη κ το "μεταλλικό" γύρο από αυτην.Επιπλεον αλλαξαν μπαταρια.Μου είπαν πως φουσκώνει όταν αφαιρείς την οθόνη.Ειδαν πρόβλημα στον αισθητήρα δαχτυλικων αποτυπωμάτων και τον αλλαξαν κ αυτον(εγω δν ειχα διακρινει προβλημα...)Ολα εκτος απο την οθονη τα δικαιολογει η εγγυηση.Η οθόνη κόστισε 285 τελική τιμή όπως μ είχαν πει εξαρχής!! Μα καλά ποσό καιρο το έχεις ώστε να δημιουργηθεί πρόβλημα στον αισθητηρα ή ακόμη πιο σωστά, η χρήση που του κάνεις δικαιολογεί κάτι τέτοιο? Καλορίζικο λοιπόν και αυτή την φορά πιο προσεχτικά!!! Αλήθεια από πτώση έσπασε η οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tredas Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Την προηγούμενη Παρασκευή το πήρα...Σάββατο μεσημέρι έπεσε κ ράγισε...η πρώτη επαφή με το έδαφος ήταν στην οθόνη edge...Δν είχε κανένα άλλο σημάδι όλο το άλλο κινητό...Αν έβρισκε πρώτα στον κορμό ίσως να είχαμε σώσει κτ...Για τον αισθητήρα δν ξέρω τπτ...μ είπαν πως όταν το ανοιξαν ήταν έτοιμο να φύγει...Ίσως ήταν από την αγορά έτσι...εμένα πάντως δν μ έδειξε κανένα πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Καλή σχετικά. Τιμή αν. Σκεφτείς ότι η συσκευή ξεκίνησε από 1029. Αχρείαστη να είναι το. Σέρβις για όλους μας.κ να είμαστε πιο προσεκτικοί Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Καλή σχετικά. Τιμή αν. Σκεφτείς ότι η συσκευή ξεκίνησε από 1029. Αχρείαστη να είναι το. Σέρβις για όλους μας.κ να είμαστε πιο προσεκτικοί Και κια ασφάλεια γιατι το πρωτο καιρο το ματι ειναι επικίνδυνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Και κια ασφάλεια γιατι το πρωτο καιρο το ματι ειναι επικίνδυνο Εγώ έχω πάντα στο μυαλό μου ότι ο κλέφτης μπορεί να φανεί ανά πάσαν στιγμήν,γι' αυτό δεν κάνω επίδειξη ποτέ.Εκτός από τη θήκη βάζω πάντα και πουγκί εξωτερικά για να μη δείχνει,και σε περίεργους χώρους έχω μόνον το ΒΤ. Τι να κάνουμε,κυκλοφορεί πολύς φθόνος... Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Εγώ έχω πάντα στο μυαλό μου ότι ο κλέφτης μπορεί να φανεί ανά πάσαν στιγμήν,γι' αυτό δεν κάνω επίδειξη ποτέ.Εκτός από τη θήκη βάζω πάντα και πουγκί εξωτερικά για να μη δείχνει,και σε περίεργους χώρους έχω μόνον το ΒΤ. Τι να κάνουμε,κυκλοφορεί πολύς φθόνος... Παιδιά εγώ πήρα το xiaomi Mi Band 2 και συνεργάζεται τέλεια για κλήσεις μηνύματα σε fb, κτλ. Πέρα ότι μετράει αφίξεις χιλιόμετρα κτλ αν το έχεις σε τσάντα η μπουφάν κ δεν το. Ακούς σε ειδοποιεί ΠΆΝΤΑ με δόνηση κ μόνο με. 22 ευρώ Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts