anergos13 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 απο περιεργεια,αντι να βαλουμε dex αν βαλουμε αυτο ,https://www.amazon.de/dp/B073WVKSSS/_encoding=UTF8?coliid=I1PHOT10XKASND&colid=14Z4EEQP32BLF, το οποιο εχει θυρα hdmi θα παιξει οπως το dex?προβολη σε τιβι η οθονη θα κανει σιγουρα γιατι το γραφουν ατομα στα σχολια που το αγορασαν αρα τι αλλο περισσοτερο κανει το dex?το dex δεν μεταφερει απλά την εικόνα του κινητού στην TV...αλλα δημιουργεί Επιφάνεια Εργασίας με την λογική των Windows και χρήση εφαρμογών του κινητου Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Υπάρχουν σαν γλώσσα, μου εμφανίζει ένα pop up "ελληνικά" αλλά συνεχίζει να γράφει αγγλικά. Ενημέρωση δεν μου εμφανίζεται στο galaxy apps για το samsung keyboard, δεν ξέρω αν έγινε αυτόματα.Κάνε μια προσπάθεια και ξαναπέρνα τις γλώσσες γιατί εγώ αναγκάζομαι να το κάνω κάθε φορά που χρησιμοποιώ το dex. Δεν μου κρατάει μόνιμα τη ρύθμιση. Στο δικό μου το πληκτρολόγιο η εναλλαγή γίνεται με fn + space Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 το dex δεν μεταφερει απλά την εικόνα του κινητού στην TV...αλλα δημιουργεί Επιφάνεια Εργασίας με την λογική των Windows και χρήση εφαρμογών του κινητου πραγματι ευκολια μεγαλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Αν δεν είχα θέμα με τα ελληνικά θα είχα αντικαταστήσει μια θέση εργασίας σίγουρα. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 (edited) Πάντως όλα αυτά τα πειράματα από διάφορες εταιρίες (πχ η μοτορολα το είχε κάνει με το xoom, η Microsoft με το continuum κτλ) τελικά απέτυχαν. Πιστεύω ελάχιστοι θα είναι αυτοί που θα το χρησιμοποιούν σε τακτική βάση. Λίγο στην αρχή να το δουν και μετά δε θα ξαναασχοληθουν. Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Edited November 8, 2017 by Bezbozny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Πάντως όλα αυτά τα πειράματα από διάφορες εταιρίες (πχ η μοτορολα το είχε κάνει με το xoom, η Microsoft με το continuum κτλ) τελικά απέτυχαν. Πιστεύω ελάχιστοι θα είναι αυτοί που θα το χρησιμοποιούν σε τακτική βάση. Λίγο στην αρχή να το δουν και μετά δε θα ξαναασχοληθουν. Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Kαι εγω το πιστευω αυτο ,αντε να στειλεις εικονα-ηχο στην τιβι αλλα αυτο το κανεις και χωρις dex,paixnidi οπως τα 3d γυαλια που πηρα,1 φορα 10 λεπτα τα δοκιμασα και στο κουτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 (edited) Είναι χρήσιμο αν έχεις ότι χρειάζεσαι για το γράφει στο κινητό. Με αυτό τον τρόπο καταργείται το pc στη δουλειά και το pc στο σπίτι. Έχει όμως το κινητό ότι χρειάζεσαι; αμ δε που έχει. Πχ δεν έχει δυνατές εφαρμογές λογιστικής ή επεξεργασίας φωτογραφίας ή σχεδιασμού ή 3d. Από την άλλη υπάρχουν και κάποια επαγγέλματα που μπορεί να τους βολέψει όπως πωλητές. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 8, 2017 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield147 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Αν δεν είχα θέμα με τα ελληνικά θα είχα αντικαταστήσει μια θέση εργασίας σίγουρα. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Τελικά, στην δική μου περίπτωση τουλάχιστον, δεν ήταν θέμα dex. Ούτε εκτός dex δούλευαν τα ελληνικά και μετά από λίγο ψάξιμο ανακάλυψα ότι ήθελε το εξής απλό: στις ρυθμίσεις-γενική διαχείριση-γλώσσα και εισαγωγή-πληκτρολόγια-πραγματικό πληκτρολόγιο, όταν είναι συνδεδεμένο εξωτερικό πληκτρολόγιο εμφανίζει κάτω από το όνομα της συσκευής τις εφαρμογές πληκτρολογίου που υπάρχουν εγκατεστημένες. Για να δουλέψουν τα ελληνικά στο "Πληκτρολόγιο Samsung - Ελληνικά" π.χ. θέλει μέσα στο tab να επιλεγούν τα ελληνικά και μετά δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligizos Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Παιδιά υπάρχει τρόπος όπως σου βγάζει την εισερχόμενη κληση στην home screen με μπανερ από επάνω να σου τη βάζει και στην lock screen? Στάλθηκε από το Note8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Καλησπέρα Θα ήθελα τη βοήθειά σας υπάρχει τρόπος να δούμε αν μία συσκευή φοράει διαφορετική οθόνη από μία άλλη γιατί έχω 2 Note 8 και το ένα είναι το Σεπτέμβριο το άλλο είναι τον Οκτώβριο μοντέλο και αυτό του Οκτωβρίου η οθόνη του ενώ έχουν τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις και φωτεινότητα σε λευκές εικόνες παρουσιάζει πιο ζεστά χρώματα από ότι το αλλο , η φωτεινότητα είναι στο χειροκίνητο και στα δύο full , στις ρυθμίσεις της οθόνης Όλα κανονικά στο ίδιο ακριβώς σημείο αλλά οι οθόνες δείχνουν πολύ διαφορετικά τα χρώματα είναι πιο ζεστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Καλησπέρα Θα ήθελα τη βοήθειά σας υπάρχει τρόπος να δούμε αν μία συσκευή φοράει διαφορετική οθόνη από μία άλλη γιατί έχω 2 Note 8 και το ένα είναι το Σεπτέμβριο το άλλο είναι τον Οκτώβριο μοντέλο και αυτό του Οκτωβρίου η οθόνη του ενώ έχουν τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις και φωτεινότητα σε λευκές εικόνες παρουσιάζει πιο ζεστά χρώματα από ότι το αλλο , η φωτεινότητα είναι στο χειροκίνητο και στα δύο full , στις ρυθμίσεις της οθόνης Όλα κανονικά στο ίδιο ακριβώς σημείο αλλά οι οθόνες δείχνουν πολύ διαφορετικά τα χρώματα είναι πιο ζεστά Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να το δεις αυτό ίσως είναι κ μέχρι ένα σημείο φυσιολογικό. Αν θες να έχουν το ίδιο χρώμα αν κ θα το ξέρεις λογικά ρυθμίσεις εμφάνιση προσαρμόσιμη οθόνη και βάλε στη μία να δείχνει πιο ψυχρά προς τα αριστερά Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Τελικά, στην δική μου περίπτωση τουλάχιστον, δεν ήταν θέμα dex. Ούτε εκτός dex δούλευαν τα ελληνικά και μετά από λίγο ψάξιμο ανακάλυψα ότι ήθελε το εξής απλό: στις ρυθμίσεις-γενική διαχείριση-γλώσσα και εισαγωγή-πληκτρολόγια-πραγματικό πληκτρολόγιο, όταν είναι συνδεδεμένο εξωτερικό πληκτρολόγιο εμφανίζει κάτω από το όνομα της συσκευής τις εφαρμογές πληκτρολογίου που υπάρχουν εγκατεστημένες. Για να δουλέψουν τα ελληνικά στο "Πληκτρολόγιο Samsung - Ελληνικά" π.χ. θέλει μέσα στο tab να επιλεγούν τα ελληνικά και μετά δουλεύει κανονικά.Αυτό σου έλεγα παραπάνω. Και να προσέξεις γιατί σε μένα τουλάχιστον αυτή η ρύθμιση χάνεται και πρέπει να την περνάω κάθε φορά που χρησιμοποιώ το dex και εξωτερικό πληκτρολόγιο. Εσένα πλέον γράφει κανονικά ελληνικά σε όλες τις εφαρμογές; Εγώ στο word δεν έχω πρόβλημα αλλά αν πάω να γράψω mail ή να συμπληρώσω κάποια φόρμα στον browser γράφει σαν να είναι πατημένο το κουμπί των τόνων και μπαίνουν τόνοι παντού... Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Παιδες καλημερα, οι μυτες που ειχε μεσα το κουτι, αλλαζουν κατι στη χρηση ή ειναι απλα ανταλλακτικα? Επισης η οθονη κανει γρατζουνιες με την συχνη χρηση πεν? Τελος, αν βαλουμε τζαμι λετε να μην δουλευει καλα το πεν? Γενικα δεν τα προτιμω τα τζαμακια πλεον αλλα το φοβαμαι τουτο εδω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Πάλι πατάτα έκανε αυτή εταιρία έλεος ρε φίλε με αυτές της οθόνες της μια φορά κάτι να κάνει και να είναι όπως πρέπει τραγική απλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield147 Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Αυτό σου έλεγα παραπάνω. Και να προσέξεις γιατί σε μένα τουλάχιστον αυτή η ρύθμιση χάνεται και πρέπει να την περνάω κάθε φορά που χρησιμοποιώ το dex και εξωτερικό πληκτρολόγιο. Εσένα πλέον γράφει κανονικά ελληνικά σε όλες τις εφαρμογές; Εγώ στο word δεν έχω πρόβλημα αλλά αν πάω να γράψω mail ή να συμπληρώσω κάποια φόρμα στον browser γράφει σαν να είναι πατημένο το κουμπί των τόνων και μπαίνουν τόνοι παντού... Sent from my SM-N950F using Tapatalk Τώρα που το δοκίμασα μου κάνει το ανάποδο! Δεν βάζει τόνους πουθενά! Πατώντας το κουμπί ";" γράφει "´". Και δεν θυμάμαι να πείραξα κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Πολλά προβληματάκια βλέπω στο Note :p ps πλάκα κάνω φυσικά Σήμερα το έπιασα πρώτη φορά στα χέρια μου (τ είχα από το 1 έως και το 4) Φ ο β ε ρ η συσκευή όπως βέβαια ήταν πάντα η σειρά Νote και μπορώ να πω ότι ζήλεψα λίγο Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 να ρωτησω και εγω για ενα ακομα προβλημα: οταν εστησα τα μαιλ μου, μου συγχρονισε επαφες hotmail Που δε θελω, δεν προλαβα να το κλεισω. Θελω μονο οσες εχω σαν επαφες τηλεφωνου. Με ολα τα αλλα που ειχα μπορουσα και το εκανα μια επιλογη απο τις ρυθμισεις να εμφανιζει μονο επαφες απο μαιλ και ετσι τις διεγραφα με ενα κλικ. Εδω δε γινεται, δεν εχει πουθενα ουτε στη διαχειριση ουτε καπου αλλου προβολη μονο καποιας ομαδας επαφων, περαν απο τις ομαδες οπου ομως δε σε αφηνει να τις σβησεις αν βαλεις να φανουν μονο του exchange. Τι κανουμε? μια μια ψαχνω να σβησω? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 (edited) Παιδες καλημερα, οι μυτες που ειχε μεσα το κουτι, αλλαζουν κατι στη χρηση ή ειναι απλα ανταλλακτικα? Επισης η οθονη κανει γρατζουνιες με την συχνη χρηση πεν? Τελος, αν βαλουμε τζαμι λετε να μην δουλευει καλα το πεν? Γενικα δεν τα προτιμω τα τζαμακια πλεον αλλα το φοβαμαι τουτο εδω. Ναι Νίκο ανταλλακτικά είναι. Όχι δε γρατσουνιέται, δεν είναι αιχμηρή η μύτη. Αναλόγως τι τζάμι βάλεις, αν είναι κάποιο τέρμα παχύ κινέζικο της πλάκας που αλλοιώνει τέρμα την οθόνη, μπορεί να μην δουλεύει τόσο καλά, αλλιώς μια χαρά θα είναι. Edited November 9, 2017 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PointBlank Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 οταν βρισκομαι σε κληση κλεινουν τα δεδομενα(mb) γνωριζετε αν υπαρχει τροπος προς αποφυγη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 οταν βρισκομαι σε κληση κλεινουν τα δεδομενα(mb) γνωριζετε αν υπαρχει τροπος προς αποφυγη?Κλείνουν η γυρνάει σε 2g? Έχει διαφορά. Αν κλείνουν δεν θα έπρεπε να συμβαίνει, αν αλλάζει από 4g σε 2g είναι φυσιολογικό για να πραγματοποιηθεί η κλίση. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PointBlank Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 κλεινουν...επισης εκλειναν κ στο note 4 που ειχα πριν. για το note 8 μου το ειπε κι ενας φιλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Καλησπέρα Θα ήθελα τη βοήθειά σας υπάρχει τρόπος να δούμε αν μία συσκευή φοράει διαφορετική οθόνη από μία άλλη γιατί έχω 2 Note 8 και το ένα είναι το Σεπτέμβριο το άλλο είναι τον Οκτώβριο μοντέλο και αυτό του Οκτωβρίου η οθόνη του ενώ έχουν τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις και φωτεινότητα σε λευκές εικόνες παρουσιάζει πιο ζεστά χρώματα από ότι το αλλο , η φωτεινότητα είναι στο χειροκίνητο και στα δύο full , στις ρυθμίσεις της οθόνης Όλα κανονικά στο ίδιο ακριβώς σημείο αλλά οι οθόνες δείχνουν πολύ διαφορετικά τα χρώματα είναι πιο ζεστάΡυθμίσεις- εμφάνιση και κάτω κάτω αν έχεις επιλέξει την προσαρμοσιμη λειτουργία θα δεις μια μπάρα που λέει ψυχρό και ζεστό. Δες αν είναι ίδιο και στα 2 .Παιδες καλημερα, οι μυτες που ειχε μεσα το κουτι, αλλαζουν κατι στη χρηση ή ειναι απλα ανταλλακτικα? Επισης η οθονη κανει γρατζουνιες με την συχνη χρηση πεν? Τελος, αν βαλουμε τζαμι λετε να μην δουλευει καλα το πεν? Γενικα δεν τα προτιμω τα τζαμακια πλεον αλλα το φοβαμαι τουτο εδω.Ναι έχουν διαφορά. Οι άσπρες είναι πιο μαλακές και οι γκρι πιο σκληρές. Δεν γρατσουνάει την οθόνη μιας και είναι πλαστικό άρα πιο μαλακό υλικό απο το τζαμί της οθόνης. Το πρόβλημα θα είναι αν πχ στην παραλία που έχει άμμο βρεθεί κάποιος κοκος άμμου ανάμεσα στο pen και την οθόνη. Φυσικά και στο δάχτυλο αν έχεις άμμο θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα. Με το Dome εγώ δεν έχω θέμα με το touch και το pen. Φυσικά αν είναι μάπα το τζαμί θα έχεις θέμα και με το δάχτυλο. Samsung Note 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Πάλι πατάτα έκανε αυτή εταιρία έλεος ρε φίλε με αυτές της οθόνες της μια φορά κάτι να κάνει και να είναι όπως πρέπει τραγική απλάΤι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Ναι Νίκο ανταλλακτικά είναι. Όχι δε γρατσουνιέται, δεν είναι αιχμηρή η μύτη. Αναλόγως τι τζάμι βάλεις, αν είναι κάποιο τέρμα παχύ κινέζικο της πλάκας που αλλοιώνει τέρμα την οθόνη, μπορεί να μην δουλεύει τόσο καλά, αλλιώς μια χαρά θα είναι. Ρυθμίσεις- εμφάνιση και κάτω κάτω αν έχεις επιλέξει την προσαρμοσιμη λειτουργία θα δεις μια μπάρα που λέει ψυχρό και ζεστό. Δες αν είναι ίδιο και στα 2 .Ναι έχουν διαφορά. Οι άσπρες είναι πιο μαλακές και οι γκρι πιο σκληρές. Δεν γρατσουνάει την οθόνη μιας και είναι πλαστικό άρα πιο μαλακό υλικό απο το τζαμί της οθόνης. Το πρόβλημα θα είναι αν πχ στην παραλία που έχει άμμο βρεθεί κάποιος κοκος άμμου ανάμεσα στο pen και την οθόνη. Φυσικά και στο δάχτυλο αν έχεις άμμο θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα. Με το Dome εγώ δεν έχω θέμα με το touch και το pen. Φυσικά αν είναι μάπα το τζαμί θα έχεις θέμα και με το δάχτυλο. Samsung Note 8 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες! να ρωτησω και εγω για ενα ακομα προβλημα: οταν εστησα τα μαιλ μου, μου συγχρονισε επαφες hotmail Που δε θελω, δεν προλαβα να το κλεισω. Θελω μονο οσες εχω σαν επαφες τηλεφωνου. Με ολα τα αλλα που ειχα μπορουσα και το εκανα μια επιλογη απο τις ρυθμισεις να εμφανιζει μονο επαφες απο μαιλ και ετσι τις διεγραφα με ενα κλικ. Εδω δε γινεται, δεν εχει πουθενα ουτε στη διαχειριση ουτε καπου αλλου προβολη μονο καποιας ομαδας επαφων, περαν απο τις ομαδες οπου ομως δε σε αφηνει να τις σβησεις αν βαλεις να φανουν μονο του exchange. Τι κανουμε? μια μια ψαχνω να σβησω? Για αυτο εδω καμια ιδεα? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Για αυτο εδω καμια ιδεα? Επαφές-πατάς πάνω δεξιά στις τελίτσες-ρυθμίσεις-επαφές για εμφάνιση. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts